Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Én nem hiszem, hogy a játék tartalma más lenne a teljesben és a tört verzióban, azon kívül, hoyg a védelmet kiveszik a játékból. De crack nélkül is el lehet indítani, és úgy is kifagy a játék.
Tehát vagy ilyen lesz a teljes, vagy más lesz a teljes játék tartalma mint amit le lehet tölteni.
Ha a teljesbe nem lesz ilyen hiba, akkor fognak csinálni arról is egy release -t. Ha a teljes is hibás akkor meg patchelni fogják mindenbizonnyal.
Egyébként érdekes, hoyg néztem ubisoft forumot és a PS3-as verziónál is fagyásokról beszélnek.

hykao
Nem magyarázok én semmit tovább, csak annyit mondok, hogy már számtalan ugyanilyen esetet "éltem át" itt SG-n (úgy, hogy igazából csak kevés játékkal foglalkozom...), hogy a sokaság azt hitte: még nem a végleges...aztán mégis az volt...
Hykao-nak igaza van, tévedtem, ez a game a rendes release... DE szánalmasan, és szinte már nevetségesen rossz konzolátirat!! Hihetetlen, hogy ennyi ideig húzták a PC-s megjelenést, és nem voltak képesek mindent úgy megcsinálni, hogy jó legyen PC-n. Nem normális gépigény, tömény mennyiségû bugok, crash-elés, sorolhatnám...
NeBby
Ezt nem hiszem el...
Akkor léccives magyarázd már meg miért hibás az összes map azokon kívül amit be lehet járni? Biztosan így akarják kiadni nem? Mert hogy a cracknek semmi köze ehez a crashez az tuti , ugyanis a clone is crashel!
Ennek az egésznek a hátterébe az Ubi van az tuti , vagy csak a Procyonos csávók szopatnak minket (amit kétlek , mert akkor azt maguk ellen tennék)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ZsZso
Télleg nem kötekedésnek szánom, csak mint lehetõség megemlíteném, hogy lehet ez a verzió nem "nightly build" 😊. Képzeljük el, hogy van egy olyan verzió amit marketing célokra használnak ... ez ugye már kész van egy ideje ... de mi van, ha csak most jutott rossz bácsik kezébe, vagy csak most adták közkézre? És akkor a marketing trükköt nem is említeném ... (ki ne emlékezne a nagy GTAs szopató releasekre 😊

Amúgy teljesen igazat adok Neked abban amit írtál.

Nem ... én se tudok semmit se, csak okoskodom 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Balumann
A felirat nekem is iszonyatosan hiányzik 😞 Szinte semmit nem értek így.

persze, hát a kézikönyvet most ülnek le megírni 😊
jövõ héten kerítenek majd fordítókat, meg grafikusokat a borítóhoz 😄

tököm kivan h ennyit kommenteltek, azt hiszi az ember h van már solution 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Még szerencse h törik az angolt, így érteni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én törlöm, akad, mint a fene (pedig majdnem ilyen akadás eddig csak a Beowulf-nál volt, még a Crysis is jobban ment), és úgyse lehet továbbjutni jeruzsálemnél. Lehet, hogy amúgy szórakoztató lenne, de véglis nem a kedvenc játéktípusom... Majd jön a Mass Effect, remélem azzal nem lesznek ilyen gondok. Egy tuti: AC-t nem veszem meg 😛
Rage47
rengeteg game van felirat nélkül😊
Gáz az egész... Na jó, nem, csak az idegesség beszél belõlem 😛
Akkor elég gáz lesz, felirat nélkül

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kuci06
Srácok, olvasom a kommenteket, nem tudom mirõl beszéltek :S
Nekem teljesen játszható sebességgel megy a játék, pedig nincs egy atomerõmûvem az asztal alatt...
2.8 Pentium D, 1gb ram, Gef 8600gts konfiggal, Vista(!) alatt, dx10 módban, játszhatóan megy. (1024-ben, mindent 3/3-ra állítva, kivéve a supersamplinget)
Igaz, még csak egy küldetéssel vagyok meg, de nem hiszem, hogy késõbb rosszabbodna a helyzet 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hykao
Ennyi baromságot...már nem is tudom hanyadik játék ez, amivel kapcsolatban felröppen a hír, hogy a warez verzió még nem a végleges...
Nyugodjon meg mindenki, ez biza a végleges. Ugyanis 2-4 hét alatt (amennyi van a hivatalos megjelenésig) már SEMMI nem történik programozás téren!!! Valószínûleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, elkészülnek a dobozok fedlapjai (számtalan nyelvre lefordítva), a kézikönyv (szintén számtalan nyelvre lefordítva), majd kiszállítják világszerte az eladókhoz...ez az, ami 2-4 hét alatt történni tud, nem pedig bétából végleges játék lol... 😊

Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben...addig is, ha nincs jobb dolgod, szövögesd csak az összeesküvés elméleteket... 😊))
NeBby
Amúgy az kicsit fura , hogy boxon szebb a graf <#smile> Remélem fullba jobb lesz ennél...

egyetértek ezzel amugy

nem ugy van h be lehet menni csak idö után van crash? már kicsit összezavarodtatok ti is😄

ZsZso
Régebben úgy volt, hogy ez a megjelenési dátuma a gammának ... (02.29.)

Megnéztem az 576on, de nincs ára, és csak elõrendelni lehet. Látta már a dobozát valaki élõben? (vagy csak nem frissítették a lapot?)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rage47
576-on is megjelent, de ezt már írtuk tegnap
ZsZso
Utólagos elnézésed kérem a hitetlenkedésemért. Ha AZ az oldal mondja, hogy megjelent a játék, akkor biza' megjelent.A CD Galaxis meg 1 hónapot késik ... a buta 😊.

davidka003
Nem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez a kezdõ cucc, ahol van az Assassin központ 😊

Vhogy az utólagos betöltés xar , mindig végig kell nézni az oktatópárbeszédet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berczely
óó tényleg xD

Rage47
konzol
tigeroo
athlon xp 1800+ (1500mhz), ATi Radeon 9600 (256mb), 768ddr ram
ezen a konfigon elfutna a stuff?
berczely
Heh ez Jeruzsálemben van! <#gonosz1>Hogy ment be?

Fun videóm 😄

most nézem h a képarány itt is odabax :S meg a fraps is

Ettõl senki sem lesz nyugodt, esetleg te... Mert akkor miért kaptunk egy vödörnyi buggal leöntött, crash-elõ játékot?
Sztem hagyd ezt a témát, már így is túl sokat volt boncolgatva...
Megjelent az légy nyugodt egy ilyen oldal nem kamuzik!!!

NeBby
Átneveztem egy másik (eddig nem bejárt) filera a Jerusalemet és így már be tudtam menni a kapun anélkül h kidobna , csak az a gáz , hogy mikor van az a töltés vagy mi (amikor a kék mezõbe vagyok) akkor ott nem megy tovább <#vigyor> De még próbálkozok...

ehh nincs helyett "van" akart lenni ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hy!
Nekem kis gondom lenne a gámával mégpedig hogy van az elején hogy feledatokat(tutort) kell csinálni,kinyirom az ürgét majd jön a másik azzal mit kell csinálnom?Valami ugrás van de azt nem tudom meg csinálni,ezért ki sem enged a tutorbol!
Köszi!
jön itt mindenki a "király játék vedd meg, ne sajnáld rá a pénzt stb..." nemármost nem akarok közhelyeket felhozni, (lehet h. mégis megtesszem)de ritka eset erre felé az olyan ember aki úgy ír h. nincs fogalma arról h. nem is olyan könnyû megszerezni azt a pénzt,(nyárimunka ruleZ)lévén hogy a fórumozók többsége 14 körüli/alatti. Attól h. jó a játék az ára még aránytalanul drága.
Felvetõdik még a másik kérdés is az eredeti assassin's creeddel kapcsolatosan, méghozzá az ,hogy "HOL vagyem meg?" lévén hogy még ki se jött, boltokban még nem kapni.
Szóval könnyû azt mondani ,hogy "vedd meg eredetibe!" hogyha apuci/anyuci (vagy mind2) tömi a zsebed, de nem szép dolog azért leoltani valakit mer neki nem eredeti, mert egy eredeti játéktól nemleszel semmivel se több mint bármeilyek másik ember.
Ezt nem leoltásnak szántam, és akinek nem inge ne vegye magára, csak így eszembe jutott a téma ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ZsZso
Biztos félrebeszél 😊 Olykor megesik az ilyesmi 😊 Vagy lehet hogy a jövõbõl írt 😊

Valaki irta, hogy a játék még meg sem jelent akkor EZ MI???????

ZsZso
Csatlakozom 😊

Óh ha a magyar játékpiactól függne, hogy milyen játékok jelennek meg és milyenek nem ... 😊))

davidka003
Király játék megéri megvenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dante73
Kandur...
Nem megy Jeruzsálem, senkinek... Ez szerinted milyen irányba befolyásolja az eladásokat? Mert attól függ, lessz-e 2 Pc-re...
Nem hinném, hogy a net-en keringõ verziókat az Ubi adta volna ki, valsz valami ujságirói verzió lehet, v hasonló.
Tényleg mondom, ne dõlj már be ennek a Warez minden rossz okozója szövegnek! Ha a végleges magyarulkerül a boltokba, azonnal megveszem, ha nem magyarul, akkor az elsõ leárazást megvárom. És sokan, akik kipróbálták, így vannak ezzel, mint én. A JÓ JÁTÉKOK FOGYNAK, A ROSSZAK NEM!
Ez pedig, eddig legalábbis engem, meggyõzött.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

NeBby
Jolvan , kösz , hogy benéztél <#sniffles>
Akkor oszd meg velünk léccives , hogy a crack nélküli verzióban miért nem megy ?

NeBby
Nem , mert ha megnyitsz egy másikat , akkor az fõként olvasható rész és számok! A Jerusalembe semmi ilyen nincs !

Shodan
Jaj látom megy itt a fárasztás,EZ a teljes játék, csak szar a crack, ennyi!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

de egyet nem értek. ha ember nincs akinek továbbmegy jeruázsálembe, akkor mondjuk az nforce miért nem nuke-olja???

mert ez több mint nem jó így.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ugyanolyan fájlja jeruzsálemnek mint a többinek...

azért mert valaki beirta nem kell elhinni, csupán teoriák keringeneka neten, mert igy könnyebb elfogadni h szar a törés/nincs törés...
az összes fájl ott van a játékhoz a mappájában, szoval meg fogják ezt csinálni, ugyanugy mint a bioshocknál, de az a legjobb ha megvesszük mert ez a játék megérdemli 😊

NeBby
Ha ez a full lenne , akkor nem lenne random file a Jerusalem fileja...
Nem a crack miatt nem megy , direkt ezt akarta az Ubi , hogy ez így terjedjen el! Tehát ez NEM a végleges verzió.

gamespot-on április 8 a megjelenés...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

davidka003
Nem full már írták pár hsz-el ezelõtt.

Kandurex
másképpen, ez nem pre verzió, se alpha, ez bizony a full

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯