9242
  • Broafka
    nem tom észre vette e már valaki, de az ki derül a játék folyamán, hogy hősünknek miért hiányzik a bal kezén a gyűrűs ujj? :)
    mert nem hiba, néztem mindne szögből, nem behajlítva van, hanem szabályszerűen hiányzik neki :)
  • AntiHero
    Nem fogod megvenni.(99%)
  • Magiszter
    Nagyon brutális szerintem ez a játék. Játszom a "demóval" és egyre inkább gondolkozom hogy megvegyem e majd az eredetit. A kombók, a falramászás, a lovaglás, az egész világa és hangulata... kár hogy nem szinkronizálják, mert akkor nem gondolkodtam volna egy percet sem rajta hogy félretegyem azt az x összeget rája.
    Nagyon bejön az az egy szál tőrrel kivégzek egy egész sereget dolog. (jó ötlet volt ez az azonnal kivégzi, ha jól nyomod dolog.)

Gratulálok Ubisoft!!!

Kis negatívum, az a sok vibráló jel meg írás az emberek körül harc üzemmódban. Máskor nem zavar (töltés, meg mikor nézetet vált dialógusnál, talált zászlók...) csak olyankor... bár passzol a történethez... úgyhogy egye fene elnézem :-D
  • strebacom
    mondjuk nem hülyeség, de nincs, akkor most a kérdésre ha lehet???
  • davidka003
    Játszatok gamepaddal és akkor nincs beragadó billentyű. :)
  • strebacom
    Na hogyan ölted meg erre kiváncsi vagyok, én nem tudtam, állandóan beragad a billentyü, adj már egy mentést légyszi!!
  • Istencsászár
    Ha nemjöttél még volna rá azok a jelek nem azt jelentik hogy öltél hanem azt hogy ismét oda kell menned... mivel a város következő része feloldódótt és ott vannak feladatok, tyű de nehéz volt erre rájönni a gém 1/3-da után.
  • CroftManor
    Vki segítsen már!
    Azután, hogy megöltem Jeruzsálemben azt a hadvezért, visszatérek a "faterhoz" és megkapom a kéz-kicsavarós technhikát... és utána kijövetelkor kiír(oroszul) öt várost, ebből háromnál ott van az a jel, hogy hadvezért öltem (gondolom)
    Ezek után hova kell menni? Mivel orosz az egész, sztem eltévedtem, most abba a városba mentem, ahol török lobogó van a várban. Akkor ez megintDamascus? :S
    Akkor nem ide kell menni, ugye?
  • gabo91
    De kiir valamit akkor pl.: very good, stb?
  • Shep
    A fene megeszi eddig egyszer sikerült benyomnom kombót, de azt se mtudom, hogy :) Ráadásul megint kilépett ez a szar.
  • Istencsászár
    9ért veszek neked 360ra bármelyik pillanatban:))

Amugy 10ért vettem jó egy hónapja, 8ért passzoltam el hétfőn.
  • szurop
    A főküldihez is fel kell menni egy toronyra hogy lásd, onnan látja meg, hogy melyik a helyi bérgyilkos iroda. Szóval mikiking menj fel egy toronyra, és ahonnan le tudsz ugrani, nyomd meg az E.
  • ZsZso
    Úhh, figyelsz a részletekre :). Igazad van. De akkor is csak a közeli mellékküldik válnak láthatóvá a térképen, nem? Mért nincs neki főquestje? Csak a rossz városban leledzik
  • szurop
    Meg kéne nyomnia az E betűt a tornyon, nem csak felmásznia és leugrania.
  • felegyi
    Sztem vagy kamu az Április elseje!Vagy annyira jelentéktelen az a pár nap hogy át se szerkeztik az oldalak!Mondjuk a GS arról híres hogy mindeféle szart kirak az oldalra,nem lepne meg hogy kamu!
  • GiGa master
    jó oké megvan FAQ csak nyüszi vok ma azt hülye is:D:D
  • ZsZso
    FAQba nézd meg, hátha segít a problémádon.
  • GiGa master
    hy all!gyerekek eddig Vistám volt fent és jól ment a gém semmi baja nem volt most feltettem ez Xp-t és nincs ember hang...csak háttérzene meg stb...5.1el játszom nem lehet h a a játék nem kezeli az 5.1es hangot?
  • gabesz752
    Van benne valami. A hídon átugratós rész Acre-ba vezet, de ha még az elején tart akkor Damaszkuszba kell mennie.......
  • ZsZso
    Grrrrrrrrrr ... mintha a falnak beszélnék
  • ZsZso
    Mert sehol se látom, hogy az EU verzió áprilisra csúszna ... sehol. Ez azért szokatlan. Az ilyen híreket nem szokta kihagyni egy nagyobb oldal se ... és bármennyire is tisztelem a GSt, létezik olyan, hogy emberi mulasztás ... kicsit felületesebben nézett át vki egy hírt, vagy ilyesmi.
  • Prince23
    Márc. 26-án jelenik meg előszőr, aztán 28, ez a hivatalos. és ez tény
  • ZsZso
    Lehet rossz városban vagy.
  • zoenn
    Miért ne lennénk hitelesek? Egyébként már landolt náluk AC tesztpéldány, A VÉGLEGES - de a sajtóembargó márc. 28-ig szól, utána jön a cikk róla.
  • gabesz752
    Kezdj el megmászni minden tornyot.
    Ments meg pár civilt, majd menj be az acr-i assasinhoz. Csak a tetőről tudsz bejutni. A térképen majd egy olyan jel lesz mint a kurzornak a menüben.
  • ZsZso
    santibi, én ezt értem, de látott vki valamelyik nagy játékhírekkel teli oldalon olyasmit, hogy tovább csúszik a game? Én sehol. A GameStar jobban informált mint az összes többi? És kérlek ne hozzátok fel a GameKapocs.hu -t, mint hiteles információforrás.
  • Prince23
    Akkor ezek szerint mi vagyunk az ütőkártyák ubilknak?! XD Rajtunk tesztelik xd
  • mikiking
    a térkép sem mutat total semmit ... olyan város ,hogy ide felé.egy leszakadt hidon is át kellett ugrani loval,méghozzá káét helyen volt meghalva hid
  • santibi
    http://www.gamestar.hu/tovabb-csuszik-az-assassins-creed.html
  • mikiking
    megvolt.....de komolyan mondd man
  • Skyline
    Az új küldik egészen pontosan a mellékküldetésekre vonatkoznak,így nem csak civilmegmentés lesz,hanem piacmegsemmisítendősdi,őrgyilok,stb,elvileg + 4 különböző féle ilyen kismellék összesen semmitöbb...
    A játékot már nem fejlesztik,tesztelik,finomhangolási műveletek...ennyi...
    Kb ugyan az lesz a full mint a mostani NUKE,talán kicsit mégoptimalizáltabb lesz és pár bug eltünik (nemtom nállam pl az árnyékok soxor igenrandák),+ végig lehet vinni,valamint csak kiderül miértelme a zászlóknak...
    De aki ennél sokkal többet vár az csalódni fog.
  • ZsZso
    Tudod mi a különös? Sehol se írják, hogy az európai verzióról van szó ahol olvasható a hír.
  • santibi
    ok akkor sorry
  • Shep
    Ott van a smiley ha nem tűnt volna fel.
  • santibi
    Ez hülyeség!!
  • santibi
    Késni fog egy pár napot a megjelenés. Tehát nem Március 28. hanem valamikor Április eleje:-(
  • ZsZso
    Nem nagyon értek hozzá, de lehet azért lett ilyen "pici", mert nincs tele lerenderelt videóval. Valszeg a sok helyet a videók, és a hangok foglalják ...
  • Prince23
    Mondjuk kicsit furcsálom is, h eg yilyen gammának csak 6 egész valamennyi giga a telepítője... egy 8-9 gigát kinézek belőle.
  • ZsZso
    Ez most hogy jött ide? És mért kellett hozzá ekkora képet nyomni?
  • BaLTáSGYiLKoS
    'egy ujj - két ujj - huszonegy ujj