Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát vagy ilyen lesz a teljes, vagy más lesz a teljes játék tartalma mint amit le lehet tölteni.
Ha a teljesbe nem lesz ilyen hiba, akkor fognak csinálni arról is egy release -t. Ha a teljes is hibás akkor meg patchelni fogják mindenbizonnyal.
Egyébként érdekes, hoyg néztem ubisoft forumot és a PS3-as verziónál is fagyásokról beszélnek.
Akkor léccives magyarázd már meg miért hibás az összes map azokon kívül amit be lehet járni? Biztosan így akarják kiadni nem? Mert hogy a cracknek semmi köze ehez a crashez az tuti , ugyanis a clone is crashel!
Ennek az egésznek a hátterébe az Ubi van az tuti , vagy csak a Procyonos csávók szopatnak minket (amit kétlek , mert akkor azt maguk ellen tennék)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Amúgy teljesen igazat adok Neked abban amit írtál.
Nem ... én se tudok semmit se, csak okoskodom 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
jövõ héten kerítenek majd fordítókat, meg grafikusokat a borítóhoz 😄
tököm kivan h ennyit kommenteltek, azt hiszi az ember h van már solution 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem teljesen játszható sebességgel megy a játék, pedig nincs egy atomerõmûvem az asztal alatt...
2.8 Pentium D, 1gb ram, Gef 8600gts konfiggal, Vista(!) alatt, dx10 módban, játszhatóan megy. (1024-ben, mindent 3/3-ra állítva, kivéve a supersamplinget)
Igaz, még csak egy küldetéssel vagyok meg, de nem hiszem, hogy késõbb rosszabbodna a helyzet 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nyugodjon meg mindenki, ez biza a végleges. Ugyanis 2-4 hét alatt (amennyi van a hivatalos megjelenésig) már SEMMI nem történik programozás téren!!! Valószínûleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, elkészülnek a dobozok fedlapjai (számtalan nyelvre lefordítva), a kézikönyv (szintén számtalan nyelvre lefordítva), majd kiszállítják világszerte az eladókhoz...ez az, ami 2-4 hét alatt történni tud, nem pedig bétából végleges játék lol... 😊
Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben...addig is, ha nincs jobb dolgod, szövögesd csak az összeesküvés elméleteket... 😊))
Megnéztem az 576on, de nincs ára, és csak elõrendelni lehet. Látta már a dobozát valaki élõben? (vagy csak nem frissítették a lapot?)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vhogy az utólagos betöltés xar , mindig végig kell nézni az oktatópárbeszédet
ezen a konfigon elfutna a stuff?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nekem kis gondom lenne a gámával mégpedig hogy van az elején hogy feledatokat(tutort) kell csinálni,kinyirom az ürgét majd jön a másik azzal mit kell csinálnom?Valami ugrás van de azt nem tudom meg csinálni,ezért ki sem enged a tutorbol!
Köszi!
Felvetõdik még a másik kérdés is az eredeti assassin's creeddel kapcsolatosan, méghozzá az ,hogy "HOL vagyem meg?" lévén hogy még ki se jött, boltokban még nem kapni.
Szóval könnyû azt mondani ,hogy "vedd meg eredetibe!" hogyha apuci/anyuci (vagy mind2) tömi a zsebed, de nem szép dolog azért leoltani valakit mer neki nem eredeti, mert egy eredeti játéktól nemleszel semmivel se több mint bármeilyek másik ember.
Ezt nem leoltásnak szántam, és akinek nem inge ne vegye magára, csak így eszembe jutott a téma ^^
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Óh ha a magyar játékpiactól függne, hogy milyen játékok jelennek meg és milyenek nem ... 😊))
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem megy Jeruzsálem, senkinek... Ez szerinted milyen irányba befolyásolja az eladásokat? Mert attól függ, lessz-e 2 Pc-re...
Nem hinném, hogy a net-en keringõ verziókat az Ubi adta volna ki, valsz valami ujságirói verzió lehet, v hasonló.
Tényleg mondom, ne dõlj már be ennek a Warez minden rossz okozója szövegnek! Ha a végleges magyarulkerül a boltokba, azonnal megveszem, ha nem magyarul, akkor az elsõ leárazást megvárom. És sokan, akik kipróbálták, így vannak ezzel, mint én. A JÓ JÁTÉKOK FOGYNAK, A ROSSZAK NEM!
Ez pedig, eddig legalábbis engem, meggyõzött.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Akkor oszd meg velünk léccives , hogy a crack nélküli verzióban miért nem megy ?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
mert ez több mint nem jó így.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
az összes fájl ott van a játékhoz a mappájában, szoval meg fogják ezt csinálni, ugyanugy mint a bioshocknál, de az a legjobb ha megvesszük mert ez a játék megérdemli 😊
Nem a crack miatt nem megy , direkt ezt akarta az Ubi , hogy ez így terjedjen el! Tehát ez NEM a végleges verzió.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!