9242
-
#4214 Mit bonyolítotok :D
Hihetelenek vagytok. Ráadásul hány ember elakadt itt, sajna angol tudás hiánya miatt. Shiftet nyomod míg az emberek között közlekedsz és kész. -
IgH #4213 #4203-ra vki aki netán végigtolta boxon??
Egyébként szvsz annyira nem igaz a gamestaros hír,h nemrég láttam egy ugyanúgy 4.-ei hírt egy másik honlapon,szintén az új mellékküldiket részletezte,és abba ugynaúgy 28 volt.. -
Sith #4212 ne sies
a sorokban vannak "lyukak" per ember hiányzik a sorból beállsz az egyikbe, megvárod a következőt és oda lépsz és igy szép lassan át tudsz csúszni.. persze a SHIFT is segíthet aszem :) -
#4211 Ez azért volt mert beszoltak hogy szar a Crysis
Ezen a helyen meg van vagy 8 zászló amiből kettőt sajna nemtudok megszerezni :(
-
#4210 Jó mert te kivétel vagy, de rajtad kívül szinte mindenkinek fagy szóval... Különben is beépített Ubis emberek nem számítanak :) -
xBIGMONEYx #4209 tartsd lenyomva a shiftet asszem:) -
zsolt000 #4208 Üdv!
Mit kell csinálni a játék legelején, amikor megy egy nagy tömeg?Ha nekikmegyek elhajítják a kezükben levő korsót és kezdhetem elölről.
KÖsz! -
flashka #4207 örülj neki Davidka, nállam óránként legalább 1x kifagy.
Általában mindig ott ahol nem kéne. -
#4206 Ne állíts valótlant.
Nálam volt mikor 5 óra játék alatt sem volt fagyás.
Én még a játékban csak Jeruzsálemnél találkoztam fagyással.
-
#4205 Igen, mindenkinek fagyogat sajnos. -
flashka #4204 Nálatok is sokszor kifagy a game, vagy csak nálam?
Az elöbb is Jeruzsálem felé tartottam, erre félúton az AssassinsCreedexe hibátészlelet ezért leált... -
IgH #4203 Egyik haverom kérte h érdeklődjem meg: Az,h beér Damascusba a főszálat tekinte a játék hány %-a? -
Akylleus #4202 itt meg hatra van feszitve a keze, szoval egy orok rejtely marad a gyurusuj. de ha jobban belegondoltak, egy ilyen kvalitasu manusnak, aki a kozepkor batmanje, talan elfogadhato teny, hogy nem 100%-osan ep a teste. -
#4201 "The perfect woman exists. This video is the evidence" -
Cat 02 #4200 "A Merchant Stand Destruction Challenge módban a kijelölt áldozatunkkal bármilyen kapcsolatban álló emberkéket kell kivonnunk a forgalomból."
ez jó lehet -
#4199 Hűha! :) Nálunk nem nagyon várható collectors, mi? -
Cat 02 #4198 Nah mit találtam :P
A3 as poszter
Art Book ból 1 kép -
#4197 Jó idegesítő hangja van. -
adammmmmmm #4196 Madj oda kötöd a gyűrűs újad a tenyeredhez (valahogy). -
#4195 kár!! -
samuRaihax #4194 Kinek volt olyan gondja, hogy mint a menüben mint játék közben percenként megakad 10secre a game?
Ha talált rá megoldást help me ! -
#4193 Elvoltunk a velencei karneválon a jómúltkor és volt ott egy csávó,aki Altair-nek öltözött. Furamód senkit sem érdekelt különösebben rajtam kívül, mígnem egy kb 50-es manus szólította le(nem kicsit meglepődtem:D), hogy az assassin creed-ből van e(nem értek olaszul, de ezt kérdezhette :D) AZtán ott fotózta a srácot, meg megkérdezte az újját is, csávó mutatta hogy az megvan aztán röhögtek egy jót :D Sajna nem volt annyi lélekjelenlétem,hogy lefotózzam a jelenetet:D -
#4192 csajotok, anyanyelvén.
ezt hallgatom már egy ideje :DDd -
#4191 hát az egyszer biztos hogy farsangon nem öltözök majd Atayirnak :D (nem tom pontosan hogy írják) vagy elgalábbis nem lesz annyira hiteles :P -
Shaggy84 #4190 Isten vagy, köszönöm ! -
bajsz #4189 :D
egész balkeze a téma:D -
neptum #4188 hogy majd meg tudjuk a következő részben -
#4187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fanatikus történész :-o -
#4186 senki nem veszekszik itt
#4182: hát jó -
#4185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!játék végén a tudós csajnak is hiányzik az az újja, na, erre mit léptek?? :D -
bajsz #4184 énse értem -
neptum #4183 most olyan jó hogy veszekednek egy ujjon nem ? -
#4182 Jade bébi mondta egyik interjúban hogy rituálészerűen levágják azt az újjukat,merthogy amikor ökölbe szorítják a kezüket(erőkifejtést ugye azért igényel egy ilyen szúrás,nyitott tenyérrel azt meg nem lehet rendesen),akkor az az új pont a rejtett penge útjában van
Kérdés letudva, ez a hivatalos válasz, nem tudom mit vitatkoztok ezen -
bajsz #4181 De hadjuk is ezt a kéz újj dolgot mert csak az Ubisoft tudja miért csinálta ilyenre. -
bajsz #4180 próbáld meg hártafeszített kézfejjel valamit megütni,utánna próbáld meg ökölbe szorítva sztm van külömbség. -
#4179 Nemrég nyírtam ki az egyik legkönyebb hadvezért. Egy török basához hasonlított a legjobban. Csak szaladt előllem semmi támadás :D
Most már nem tudnak ledobálni kővel a falról.
Most ujra Acreban vagyok... -
#4178 igen, mivel hiányzik a gyűrűsujja.
de ha öt ujja lenne, akkor sem lenne gond, hiszen a kézfejét hátra tudja feszíteni, így a penge nem vágja meg (a penge ráadásul tokban van, úgyhogy nem egy vonalban van a tenyerével, így nem is kell kitörnie a csuklóját, elég ha egy kicsit hátrahajlítja)
én még mindig úgy gondolom, hogy nem emiatt hiányos a keze -
gyuri12 #4177 Nézz a bannerre. nem feszíti hátra azt. -
Shaggy84 #4176 azt azért nem oda teszik mert épp ha kar alsórészén fekszik el nehezebben észrevehető azért tették azt oda nem peddig felülre! -
#4173 Ja, és ha forditva teszi fel, akkor nem a tenyere, hanem a kézfeje felöl jön ki a penge, és nem ütközik / ütközhet eggyik ujával sem. Tuti valami más oka van. Egyébként nem értem, miért nem úgy működik. A köpenye takarná ottis.