9242
  • HeadHunter86
    Mit bonyolítotok :D
    Hihetelenek vagytok. Ráadásul hány ember elakadt itt, sajna angol tudás hiánya miatt. Shiftet nyomod míg az emberek között közlekedsz és kész.
  • IgH
    #4203-ra vki aki netán végigtolta boxon??
    Egyébként szvsz annyira nem igaz a gamestaros hír,h nemrég láttam egy ugyanúgy 4.-ei hírt egy másik honlapon,szintén az új mellékküldiket részletezte,és abba ugynaúgy 28 volt..
  • Sith
    ne sies
    a sorokban vannak "lyukak" per ember hiányzik a sorból beállsz az egyikbe, megvárod a következőt és oda lépsz és igy szép lassan át tudsz csúszni.. persze a SHIFT is segíthet aszem :)
  • grebber
    Ez azért volt mert beszoltak hogy szar a Crysis

Ezen a helyen meg van vagy 8 zászló amiből kettőt sajna nemtudok megszerezni :(
  • Shep
    Jó mert te kivétel vagy, de rajtad kívül szinte mindenkinek fagy szóval... Különben is beépített Ubis emberek nem számítanak :)
  • xBIGMONEYx
    tartsd lenyomva a shiftet asszem:)
  • zsolt000
    Üdv!
    Mit kell csinálni a játék legelején, amikor megy egy nagy tömeg?Ha nekikmegyek elhajítják a kezükben levő korsót és kezdhetem elölről.
    KÖsz!
  • flashka
    örülj neki Davidka, nállam óránként legalább 1x kifagy.
    Általában mindig ott ahol nem kéne.
  • davidka003
    Ne állíts valótlant.
    Nálam volt mikor 5 óra játék alatt sem volt fagyás.
    Én még a játékban csak Jeruzsálemnél találkoztam fagyással.
  • Shep
    Igen, mindenkinek fagyogat sajnos.
  • flashka
    Nálatok is sokszor kifagy a game, vagy csak nálam?
    Az elöbb is Jeruzsálem felé tartottam, erre félúton az AssassinsCreedexe hibátészlelet ezért leált...
  • IgH
    Egyik haverom kérte h érdeklődjem meg: Az,h beér Damascusba a főszálat tekinte a játék hány %-a?
  • Akylleus
    itt meg hatra van feszitve a keze, szoval egy orok rejtely marad a gyurusuj. de ha jobban belegondoltak, egy ilyen kvalitasu manusnak, aki a kozepkor batmanje, talan elfogadhato teny, hogy nem 100%-osan ep a teste.
  • davidka003
    "The perfect woman exists. This video is the evidence"
  • Cat 02 #4200
    "A Merchant Stand Destruction Challenge módban a kijelölt áldozatunkkal bármilyen kapcsolatban álló emberkéket kell kivonnunk a forgalomból."

ez jó lehet
  • rotator
    Hűha! :) Nálunk nem nagyon várható collectors, mi?
  • Cat 02 #4198
    Nah mit találtam :P

A3 as poszter
    Art Book ból 1 kép
  • rotator
    Jó idegesítő hangja van.
  • adammmmmmm
    Madj oda kötöd a gyűrűs újad a tenyeredhez (valahogy).
  • Kandurex
    kár!!
  • samuRaihax
    Kinek volt olyan gondja, hogy mint a menüben mint játék közben percenként megakad 10secre a game?
    Ha talált rá megoldást help me !
  • Seth
    Elvoltunk a velencei karneválon a jómúltkor és volt ott egy csávó,aki Altair-nek öltözött. Furamód senkit sem érdekelt különösebben rajtam kívül, mígnem egy kb 50-es manus szólította le(nem kicsit meglepődtem:D), hogy az assassin creed-ből van e(nem értek olaszul, de ezt kérdezhette :D) AZtán ott fotózta a srácot, meg megkérdezte az újját is, csávó mutatta hogy az megvan aztán röhögtek egy jót :D Sajna nem volt annyi lélekjelenlétem,hogy lefotózzam a jelenetet:D
  • Dragooon #4192
    csajotok, anyanyelvén.
    ezt hallgatom már egy ideje :DDd
  • Broafka
    hát az egyszer biztos hogy farsangon nem öltözök majd Atayirnak :D (nem tom pontosan hogy írják) vagy elgalábbis nem lesz annyira hiteles :P
  • Shaggy84
    Isten vagy, köszönöm !
  • bajsz
    :D
    egész balkeze a téma:D
  • neptum
    hogy majd meg tudjuk a következő részben
  • Dragooon #4187
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fanatikus történész :-o
  • Dragooon #4186
    senki nem veszekszik itt

#4182: hát jó
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    játék végén a tudós csajnak is hiányzik az az újja, na, erre mit léptek?? :D
  • bajsz
    énse értem
  • neptum
    most olyan jó hogy veszekednek egy ujjon nem ?
  • Seth
    Jade bébi mondta egyik interjúban hogy rituálészerűen levágják azt az újjukat,merthogy amikor ökölbe szorítják a kezüket(erőkifejtést ugye azért igényel egy ilyen szúrás,nyitott tenyérrel azt meg nem lehet rendesen),akkor az az új pont a rejtett penge útjában van
    Kérdés letudva, ez a hivatalos válasz, nem tudom mit vitatkoztok ezen
  • bajsz
    De hadjuk is ezt a kéz újj dolgot mert csak az Ubisoft tudja miért csinálta ilyenre.
  • bajsz
    próbáld meg hártafeszített kézfejjel valamit megütni,utánna próbáld meg ökölbe szorítva sztm van külömbség.
  • CroftManor
    Nemrég nyírtam ki az egyik legkönyebb hadvezért. Egy török basához hasonlított a legjobban. Csak szaladt előllem semmi támadás :D
    Most már nem tudnak ledobálni kővel a falról.
    Most ujra Acreban vagyok...
  • Dragooon #4178
    igen, mivel hiányzik a gyűrűsujja.
    de ha öt ujja lenne, akkor sem lenne gond, hiszen a kézfejét hátra tudja feszíteni, így a penge nem vágja meg (a penge ráadásul tokban van, úgyhogy nem egy vonalban van a tenyerével, így nem is kell kitörnie a csuklóját, elég ha egy kicsit hátrahajlítja)

én még mindig úgy gondolom, hogy nem emiatt hiányos a keze
  • gyuri12
    Nézz a bannerre. nem feszíti hátra azt.
  • Shaggy84
    azt azért nem oda teszik mert épp ha kar alsórészén fekszik el nehezebben észrevehető azért tették azt oda nem peddig felülre!
  • Dante73
    Ja, és ha forditva teszi fel, akkor nem a tenyere, hanem a kézfeje felöl jön ki a penge, és nem ütközik / ütközhet eggyik ujával sem. Tuti valami más oka van. Egyébként nem értem, miért nem úgy működik. A köpenye takarná ottis.