9242
  • Shaggy84
    és RedDevil te nem láttod át a dolgokat csak, ennyi .
  • Shaggy84
    Te nem figyelsz oda és ne írtam butaságot !Figyel a kis ujjan lévő gyűrűvel tudja a pengét előhívni azaz be kell neki huznia és ha te is végre hajtod ezt a kezdenn hogy a kisujjad vissza felé huzzod akkor leesik hogy miért kellett azt onnét levágni !Mert a rövidujj és a gyűrűsujj majdnem 1x mozdul nem úgy mint a többi ujjad
  • adammmmmmm
    Edig ha ledöfött valakit akkor háta feszítette a kézfejét. Én nem emlékszem olyan esetre mikor ököben volt és úgy ölt.
  • RedDevilsza
    Te tényleg ilyen buta vagy? :D Simán hátrafeszíti a kézfejét egy picit és közel sincs a penge az ujjaihoz, ekkora baromságot hgy csak azért levágta, hogy ott elférjen... a játékbn is tisztán látszik hogy köze sincs az ujjaihoz!
  • Shaggy84
    Pont azért nincs ott az ujja mert a penge mikor kijön pont azt az ujjat vágná le ezért tette meg ezt a lépést hogy azt onnét levágta, hogy a penge ne okozon neki kárt!!!
  • samuRaihax
    milyen vid karid van ?
  • samuRaihax
    ez kicsit jó hir a számomra :) , hogy annyira nem egyedi gond, de ujratettem os másik driverekkel de semmi változás
  • Tinman #4165
    Jobb... de nagyobb kép nem volt törppéniszről
  • Broafka
    7-ért? hát az tök jó, egyébként, 576-ban most majdnem minden játék (még az újjak is) ilyen 3-4-5 ezer forint, vagy már nem? lehet érdemes megvárni míg kijön, és az is csak 5 ropi lesz :P
  • bajsz
    nem is jött ki csak valahol már 7ruppoért előrendelheted
  • Broafka
    hmm, nem úgy volt hogy még nem jött ki? :)
    vagy ez a ps-es verzió?
  • bajsz
    valahol csak 7-8ezer sztm korrekt ár rá:D
    Pcdome-én 13ezer.
  • bajsz
    Szóval tovább megy de befagy?
    nem tom de messze van az márc.28:D
    Most ha ez a játékféle mert nem tok mit mondani rá talán beta:D
    nem jöttvolna ki nem lenne senkinek ilyen gondja hogyan játszon vele:D
  • Broafka
    áhh nem érdemes szerintem ezzel még szenvedni, most basszus 1 hónapot csak kibírunk, még guggolva is. azután meg majd úgyis jönnek a jobb warez verziók. ódörvájsz megveszed eredetiben, vagy vársz még egy évet, hogy olcsóbb legyen :)
  • Broafka
    a kép szerint richtig nem ottjön ki a penge! :)
    de a játékban igen, szal lehet hogy pont a penge miatt csonkította meg magát, szal hogy kiférjen a penge akkor.

mekkora baromság! :D
    képes volt azért levágni az ujját, csak hogy legyen egy ilyen rejtett pengéje? ha egy kcisit még gondolkozik rajta, biztos kiötlött volna valami kevésbé drasztikusabb módszert
  • gery36
    Ugyanez az én problémám is...
  • adamprof
    basszus, akkor holnapig sztem nem lépek be megint... :'(
  • gery36
    Nem hiszem h elindulna 1 magon...
  • Dragooon #4153
    jahjah, én már harmadszorra csinálom ki :DD
    kezdem unni, hogy nem lehet az idióta szövegelést átugorni... :@
  • Dragooon #4152
    csak hogy a félreértéseket elkerüljük, nem azért nincs ujja szvsz, hogy elférjen a penge a középső és kisujj között.. :) de ha már van hely, akkor miért ne, használjuk azt..^^képugye (bár ezen a képen hátrafeszíti a kézfejét :-o )

nekem elég szimpatikus az öncsonkítós magyarázat.(mint magyarázat)
  • adamprof
    a második pályán (Acre) kinyírtam a hentest, és menekülés közben kilépett. Ha visszalépek akkor újra ki kell nyírnom?
  • CroftManor
    Áhh fenébe már...mivel mindíg kilépeget a játék 20 perc után kb.. most megint kezdhetem ujra annak a török Basa kivégzését (ahol bor folyik a szökőkútnál) :S
  • Dragooon #4149
    a fickónak nem hiányzik, hisz ő a huszonötmilliomodik leszármazottja Altairnak
  • bigapó
    sziasztok!

csak annyit szeretnék kérdezni, hogy 1 magos rendszeren elindul-e?

bocs ha volt, kereső nem müxik.
  • gabesz752
    Ez igaz.
  • Broafka
    persze, mert ő volt a legjobb assassin (?bérgyilkos?) csak kicsit túl önfejű volt, és ezért "lefokozták", és most újra kezdi.

amikor visszakapjuk a késünket, akkor én is láttam ,hogy pont a gyűrűs ujjánál jön ki a kés, de most basszus, ha hosszában jönne ki, akkor a középső és a gyűrűs ujja között pont elfért volna nem? :)

azt nem is néztem (bár sajnos nem nagyon értem a storyt pontosan, elég ködös ez a memóriás dolog azzal a fickóval), de neki is hiányzik az ujja?
  • adammmmmmm
    De nem vágják le semmiét. Legalább is mi nem tudunk róla.:D
  • bajsz
    Pl játékleírások,konrétan nem tom mit is írtak hogy csinálták vele vagy magát csonkította meg valami miatt.De az tuti hogy a kés miatt.
    De persze nekem úgy jött le a játékból hogy mindent kikell érdemelni.
    Szóval most a játék nagyon az elejét nézve megvolt neki mind.De
    mind a lényeg ,hogy ez van:D
  • samuRaihax
    Kinek volt olyan gondja, hogy mint a menüben mint játék közben percenként megakad 10secre a game?
  • Broafka
    hát a bemutatókat sajnos nem követtem nyomon, én csak a játkban vettme észre, az egyik videó közben.

és milyen infók voltak róla?
  • bajsz
    Már a játékot mikor elösször bemutatták látszott és mondták is hogy nincs ujja.
    Utánna sok info, meg bemutató és kép volt róla.
    Pl az itt fen lévő AS logón is:D
  • tarti19
    Én Logitech Rumblepad 2-es paddal tolom s őszintén megmondva nagyon baró az irányítás, kamera kezelése is elég könnyű, szóval ezért jó ha van egY padod
  • Broafka
    kössz, ez marha kedves volt tőled,
    egyébként meg, nem, nem ez jön le, csak te nem tudsz olvasni, én pont hogy azt mondtam, hogy ez biztos hogy nem lehet hiba, de miért hiányzik az egyik ujja, és még mindig nem kaptam rá választ

u.i.: azt meg nem hiszem hogy mindneki észre vette
  • gabesz752
    csak hasbaszúrják :)
  • neptum
    igen de az egy nagyobb küldetés volt de amúgy ez van a Yakuzáknál is. de ezt még réggeben olvastam hogy mért hiányzik neki az ujja
  • szurop
    Te most azthitted voltak olyan balfaszok hogy hiányzik egy ujja? Mert az írásodból ez jön le.
  • davidka003
    Százszor könnyebb gamepaddal. Én a Prince of Persia-kat is azzal nyomtam.
  • adammmmmmm
    A játék is úgy kezdődik hogy elront egy küldetést de csak vissza minősítik nem csonkítják meg.
  • neptum
    ez most egy nagy titok lesz hogy mért hinyzk az ujja mert elrontot egy küldetést és ilyenkor az a szokás hogy megcsonkítják magukat és ő így vált meg az ujjától de ez télleg egy nagy titok ám :D
  • Shep
    Kipróbáltam gamepaddal és rohadtul bénán lehet a karral a kamerát mozgatni, egérrel milliószor könnyebb.