Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamespot szokott release date-nek hülyeséget írni?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

itt egy kicsit feljebb, pirossal írva

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Emberek, az nem tünt fel senkinek, h nem jelentették be sehol sem, hogy GOLD az Assassins Creed? :S GameStaron pl (ez csak egy példa a sok közül) mindig szokták írni, h Sims 34234 gold, igy már cska a soxorositás van hátra, és tudják tartani a beigért határidõt. Én viiszont msotanában nem láttam sehol sem olyan hírt, hogy elkészült volna az assassins creed :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

pedig az nem logikus..mindig butább effektekkel,gyengébbre véve fut jobban minden😊))
mucsácsó
Pedig az volt a nagy duma, hogy pistán ugye DX10-ben fog futni, és sokkalta jobban, mint DX9-ben akár XP-n...pff. 😊
tetszik ez a direkt maretinges rosszul feltöltött elmélet😊)..vagy csak beszopta minden team és van valami rejtett védelem,ami miatt összeomlik a struktúra...láttunk már 1 évig fel nem tört játékokat jó 2 éve..nehéz elképzelni,hogy beletört a bicskájuk és elõre nem várt malõr?😊
Shep
Megnéztem Pistán is a gamet, grafiak ugyanaz, fps ugyanannyi, tehát tök nyolc hol játszik vele az ember.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Hát nem tudom, de Jeruzsálem tanulmányaim szerint sokkal nagyobb város volt a közpkorban, top 5. mindenben.
azért Acre nem egyenlõ területileg, populációilag Jeruzsálemmel!

Sadist
Te jó isten :| Objektumokat a memóriában illik tárolni, a VGA memóriában inkább textúrákat szokás :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mucsácsó
X360 nem problémázott vele, meg se röccent rajta.. 😉 Szóval van masina, ami elviszi lazán.. 😛
Amúgy persze hülyeség az elméleted, ugyanakkora mind3 város. Mondjuk tény, hogy jó nagyok és egyben részletesek is, ezért nem is kell csodálkozni rajta, hogy kell alá vas.. 😊
Prince23
gondoltam 😄

szucsy89
azt.
Prince23
Tippem szerint azért nem jön be Jeruzsálem, mert óóóóóóóriási a város, több százezer lakossal. nincs az a vga, ami kezelni tudna több mint 200 ezer karaktert, nevezetes épületeket:SSSS pfffff sztem ezér lépk ki, mer nem tudja vga-nk beolvasni azt a kurva nagy területû és lakosságú várost:S
de lehet hülyeséget írtam<#vigyor5>

ColdFire
amint megjelenik, egyértelmûen...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akkor várhato egy bugmentesebb dolog ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Balumann
Miért mi a gondod vele? :|

pedig azért annyira nem nagy grafika fõleg minimumom!! kicsit a Ghotic 3- ra emlékeztet!!! a grafika!! ugyan oan optimizált!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

vehetek új vga-t😞😞 ennyit az x1950 pro-rol majdnem bírt 1.5 évet

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

rage
Az 196 kb a C-n
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Prince23
Na kész vége.... Jeruzsálem betöltési kapuinál kidobott... kész ennyi KO 😄

gabo91
Sok oka lehet, de igazad van majd kiderül.
#2825: Gondolom a mentések végett is kell szabad hely.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

rage
Igen, ez igaz.

Na mindegy, egyszer majd ha megjelenik, azért kíváncsi leszek a fileméretekre, meg egyéb különbségekre 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Balumann
A helyigénynél sztem mindig többet írnak. (gondolom telepítés, lapózófájl meg ilyesmik miatt)

Balumann
A letölthetõ verziót valamirõl lementették. Én 3 lehetõséget látok
1. Amirõl lementették az már a végleges, vagyis a végleges is hibás. (erre sztem a legkevesebb esély van, mivel tesztelik is)
2. Amirõl lementették hibás, de direkt hibásan kiadott.
3. Amirõl lementették (az eredeti) nem volt hibás, és módosították a fájlokat.

Ha kiadják az eredetit és nem lesz hibás, akkor valószínûleg fel fogják tölteni normálisan.
Crack az tökéletesen mûködik, nem hiszem, hogy gondot fog okozni normális verzió. Ha eleve hibás akkor meg kifognak adni patchet.
Szerintem felesleges aggódni, várjunk vele.

gabo91
Amugy nem hiszem el, hogy ne tesztelnék agyon a játékot, meg ne tolnák végig jópárszor a fejlesztõk, és akkor ilyen hibákat benthagyni vagy észre sem veszik...
(gondolom sûrget az idõ, nem akarnak anyit csúszni)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

aha....én feltelepítettem reggel, toltam egész délután

most újraindítottam a gépet és nem indul el...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

gabo91
Nem akarok kötöszködni, de...

"Valószínûleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, ... Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben..."

Ha ez a végleleges ezt fogják sokszorosítani, akkor miért lenne jó az eredeti?

rage
Valóban, gyorsabb nem lesz, de talán végig lehet majd nyomni 😊

a minimum helyigény az lehet más, volt már lyen, a readme meg lehet az h még nem készült el azok forditása, mert ez lehet egy sokszorositás elötti verzsön (sokkal töb mint valoszinü), DE a játékon NEM dolgoznak tovább, ugyanigy fog szaggatni ha szaggat, és sztem bugzik is (ergo várjuk a patchet)

NeBby
Ahoz hozzáadják azt is , hogy azért maradjon hely hova dolgozni a rendszernek..

Starcraft2 e-mail: [email protected]

rage
Megnéztem a bemountolt telepítõkészletet.

Biztos, hogy majd a bolti változatban a francia, német, olasz, spanyol pdf-es kézikönyv nem egy 0 kb-os üres file lesz, mint itt.
:-)

Továbbá a readme szerint a minimum helyigény 8 Gb
Ehhez képest kitesz hetet.

rage
😊
Kár. De legalább megpróbáltad 😊

NeBby
Már próbáltam , leis írtam ide <#whatever> Bemegy a kapun , nem fagy ki , de amikor abba a kék térbe vagyok (vagy mibe) akkor ott mászkálhatok , akármi , de nem megy tovább , ott ragadok bent <#vigyor>

Balumann
feltöltöttem = feltöltöttek

Balumann
Akkor most az a kérdés, hogy amit feltöltötem egy direkt módosított változat, vagy az eredeti is ugyan úgy hibás lesz. Az eredetibe nem hiszem, hoyg elkövetnek ilyen hibát, tesztelés biztos h folyamatban. Szinte egyértelmû hogy ez egy direkt rosszul kiadott/feltöltött verzió, mivel még a nem feltört verzió is rossz.

Ha kiadják a teljest és az jó lesz reméljük felrakják majd. Crack meg úgytûnik teljesen jól mûködik.

NeBby
Erre más is rájött :
(Yeah, I just checked with a hex editor... all other .forge files start with SCIMITAR or something readable. The Jerusalem file seems to be complete garbage." )

Am sztem biztosan lesznek olyan okos emberek akik pár napon belül kijavíták ezeket a fileokat <#rolleyes>

rage
Amúgy meg tudni kéne, hogy mi a következõ pálya, s azt átnevezni Jerusalem.forge-ra, jó eséllyel azt a pályát töltené akkor be a Jerusalem helyett, utána az meg már úgyis a megfelelõ következõt hozná be, s így tovább lehetne nyomni, max kimaradna egy pálya az egészbõl 😊
(Vagy ha Arsuf se jó, akkor kettõ)

rage
Az installált állományt megnézve, minden forge file (ami a különbözõ pályákat tartalmazza) hex editorral megnézve egy "scimitar" bejegyzéssel kezdõdik. Kivéve kettõt, Arsuf és Jerusalem fileokat.
Ezeknél ez a bejegyzés hiányzik, tehát nincs meg a file eleje

Úgy nem csoda ha kifagy, mindegy, hogy crack vagy mount vagy akármi.

ZsZso
Én még játszottam egy picit, és zászlókat gyüjtögettem, templarokat öldökeltem és hasonlók 😊, és még így se utsó móka (csak elrontja a sok crash).

Elõször mikor játszottam gondosan elkerültem a katonákat, lehajtott fejjel mentem ha pirosan pislákolt a kijelzõ. Most meg kivétel nélkül legyilkoltam mind 😄DD. Jó volt ez a kis idõ arra, hogy rájöjjek, hogy hogyan mûködnek a katonák ... mit vesznek észre, mit nem, és hasonlók.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

NeBby
Amit 1. nek írtál az én írtam kérlekszépen és nem , nem mûködik <#wink>

1. irták h MÜKÖDIK a jeruzsálemi rész ha átnevezed egy másik részre, csak akkor máshol baszakszi
2. crysisnál is ilyen találgatás ment, mert nagy votl a gépigénye aztán hopp pofára estek
3. Hyakonak igaza van, ez a játékkiadok stratégiája, elhihetitek h ha március 28 a megjelenési dátum akkor a játék KÉSZEN VAN

ZsZso
Egyetértek. (pedig apait-anyait beleadtam a tippjeimbe😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hykao
Dobjuk már a témát. Majd minden kiderül, ha a játék végre megjelenik...addig úgyis minden csak találgatás...
wedge31
A crackek lényegtelenek ebböl a szempontból azt eddig is és ezután is elszokták rontani / mostanában egyre gyakrabban /
A lényeg itt a clonos verzion van mert azt elvileg lehetetlen elrontani mert az egy másolat minden változtatás nélkül és itt az sem jó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NeBby
De annak semmi köze a map filejaihoz , ahoz , hogy az más legyen teljesen át kell írni , annyira meg ne hülyék , hogy azzal jáccanak <#rolleyes>
Azért nyomom ezt a szöveget annyira , mert azért azt nemhiszem , hogy úgy adnák ki , hogy a játék mapjainak 3/4 e hibás... Eléggé valószínûtlen! És ISO (fõleg clone) készítése közben nem íródnak át ezek a fileok tök véletlen... ilyen nincs!
De ha mégis így írnák ki õket akkor jó sok pénztõl búcsúzhatnak <#wink>

Háhh, törölve is. 😛 Nem idegeskedem tovább rajta -.-
ZsZso
Amúgy vicces 😊 Az NFORCE-on leugatnak mindenkit aki úgy hiszi, hogy ez a release a retail változat (akár elcseszett formája), itt pedig pont az ellenkezõje jellemzõ 😊.

CroftManor
Szép és jó a game...de nem tudom mért lép ki a játékból már kétszer elõfordult. :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Meg szerintem tört releasék nem is tennék föl netre a prokat... nem?

ZsZso
Én mindkét oldalra tudok teóriákat! 😊

Tegyük fel, hogy valami hûdejó,hûdeúj védelem van a gammán, és elcseszték az ISOt a Procyonosok, és velük együtt elcseszték a RELOADEDesek is a cracket is 😊 ... megnézték ... elindult, úgy gondolták jó munkát végeztek.

A Settlers IIben volt valami hasonló, ha már élõ példát szeretnétek 😊. Ott úgy volt, hogy a krekkelt verzióban nem nõttek az elültetett fák (amúgy minden ment olajozottan)