Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azért Acre nem egyenlõ területileg, populációilag Jeruzsálemmel!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy persze hülyeség az elméleted, ugyanakkora mind3 város. Mondjuk tény, hogy jó nagyok és egyben részletesek is, ezért nem is kell csodálkozni rajta, hogy kell alá vas.. 😊
de lehet hülyeséget írtam<#vigyor5>#vigyor5>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
#2825: Gondolom a mentések végett is kell szabad hely.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Na mindegy, egyszer majd ha megjelenik, azért kíváncsi leszek a fileméretekre, meg egyéb különbségekre 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1. Amirõl lementették az már a végleges, vagyis a végleges is hibás. (erre sztem a legkevesebb esély van, mivel tesztelik is)
2. Amirõl lementették hibás, de direkt hibásan kiadott.
3. Amirõl lementették (az eredeti) nem volt hibás, és módosították a fájlokat.
Ha kiadják az eredetit és nem lesz hibás, akkor valószínûleg fel fogják tölteni normálisan.
Crack az tökéletesen mûködik, nem hiszem, hogy gondot fog okozni normális verzió. Ha eleve hibás akkor meg kifognak adni patchet.
Szerintem felesleges aggódni, várjunk vele.
(gondolom sûrget az idõ, nem akarnak anyit csúszni)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
most újraindítottam a gépet és nem indul el...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"Valószínûleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, ... Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben..."
Ha ez a végleleges ezt fogják sokszorosítani, akkor miért lenne jó az eredeti?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Biztos, hogy majd a bolti változatban a francia, német, olasz, spanyol pdf-es kézikönyv nem egy 0 kb-os üres file lesz, mint itt.
:-)
Továbbá a readme szerint a minimum helyigény 8 Gb
Ehhez képest kitesz hetet.
Kár. De legalább megpróbáltad 😊
Ha kiadják a teljest és az jó lesz reméljük felrakják majd. Crack meg úgytûnik teljesen jól mûködik.
(Yeah, I just checked with a hex editor... all other .forge files start with SCIMITAR or something readable. The Jerusalem file seems to be complete garbage." )
Am sztem biztosan lesznek olyan okos emberek akik pár napon belül kijavíták ezeket a fileokat <#rolleyes>#rolleyes>
(Vagy ha Arsuf se jó, akkor kettõ)
Ezeknél ez a bejegyzés hiányzik, tehát nincs meg a file eleje
Úgy nem csoda ha kifagy, mindegy, hogy crack vagy mount vagy akármi.
Elõször mikor játszottam gondosan elkerültem a katonákat, lehajtott fejjel mentem ha pirosan pislákolt a kijelzõ. Most meg kivétel nélkül legyilkoltam mind 😄DD. Jó volt ez a kis idõ arra, hogy rájöjjek, hogy hogyan mûködnek a katonák ... mit vesznek észre, mit nem, és hasonlók.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
2. crysisnál is ilyen találgatás ment, mert nagy votl a gépigénye aztán hopp pofára estek
3. Hyakonak igaza van, ez a játékkiadok stratégiája, elhihetitek h ha március 28 a megjelenési dátum akkor a játék KÉSZEN VAN
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A lényeg itt a clonos verzion van mert azt elvileg lehetetlen elrontani mert az egy másolat minden változtatás nélkül és itt az sem jó.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azért nyomom ezt a szöveget annyira , mert azért azt nemhiszem , hogy úgy adnák ki , hogy a játék mapjainak 3/4 e hibás... Eléggé valószínûtlen! És ISO (fõleg clone) készítése közben nem íródnak át ezek a fileok tök véletlen... ilyen nincs!
De ha mégis így írnák ki õket akkor jó sok pénztõl búcsúzhatnak <#wink>#wink>
Nothing is True, Everything is Permitted
Tegyük fel, hogy valami hûdejó,hûdeúj védelem van a gammán, és elcseszték az ISOt a Procyonosok, és velük együtt elcseszték a RELOADEDesek is a cracket is 😊 ... megnézték ... elindult, úgy gondolták jó munkát végeztek.
A Settlers IIben volt valami hasonló, ha már élõ példát szeretnétek 😊. Ott úgy volt, hogy a krekkelt verzióban nem nõttek az elültetett fák (amúgy minden ment olajozottan)