9242
-
#4254 SG nem fog kiírni semmit amíg ők maguk sem biztosak a hír hitelességébe:)
ez meg egy fórum ami ugyebár , messzemenőleg sem a leghitelesebb főleg ha egy ilyen "szellemjátékról" van szó -
#4253 Lehet nagyon bizalmatlan vagyok, de úgy érzem kamu hírekkel teletűzdelni egy oldalt remek formája a látogatottság növelésének, reklámbevételek emelésének. Mondjuk párszor megcsinálják, aztán oda a hitelesség. Aztán majd ha azt halljuk, hogy "Ezt írta a GS, azt írta az SG" ... csak legyintünk egyet, és megnézünk egy olyan lapot, amiben igazán bízhatunk ... -
#4252 nem rossz, szép kombók, jó az animáció, egyedül az fura, ahogy minden konkrét összecsapás előtt jó pár másodpercig figyelitek egymást az ellenféllel... -
#4251 Akkor is ah ez csak demo vagy béta vagy bármi nagyon durvára sikeredett:D
ma már csak poénból minden katonára táamdtam hol becserkészve az áldozatot, hol karddal nekirontva:D
Esetleg egy ksi lovas hadonászás is belefért:D:D:D -
#4250 Március 3. óta újra nyilatkozott Charles Beauchemin? Mert ott azt mondta, hogy április elején fog megjelenni a játék (Amerikában ... Európáról egy szót nem szólt) - ez semmiféle csúszást nem jelent, hisz Amerikában április 8 volt eddig is a játék megjelenési dátuma.
Hiteles forrásból származik a hír? GS úgy véli az EU verzió tolódik április elejére, itt április végét olvashatunk. Mi ez, a magyar internetes sajtó megpróbálja felüllicitálni a másikat? Már várom amikor a HardWired kiírja, hogy május közepén jön a játék.
UI: ide is beszúrom, hátha itt többen olvassák, és meg tudnak cáfolni. -
#4249 Nem volt még, köszi a hírt. De még mindig nem találok hasonló hírt a külföldi oldalakon. Hogy van az, hogy a magyarok hamarabb tudják a mint a világ többi része? -
kwalker #4248 Sziasztok!
Feltettem én is a játékot, viszonylag jól menne 18-25 FPS (tehát hangsúlyozom viszonylag ), csak az irányítás egy kicsit fura. A cselekmények nem addig tartanak, ameddig nyomva tartom a gombot, hanem tovább. Pl.: Futás után időben kell megállj-t parancsolni, hogy tényleg ott álljon meg a karakter ahol akarom. Gondoltam FPS függő, de nem teljesen proci kihasználtság sem 100%-os. Van valakinek hasonló problémája? -
#4247 Hm na most a 3. egyén likvidálása után kaptam egy jó képességet így már nemtudnak fellökni mert megfogja és ellöki vagy kicsavarja ellenfele kezét :D -
#4246 Vót-e már?
Április végén jön az Assassin Creed
Tehát rájöttek, hogy ez mégiscsak béta?
Dante. -
Akylleus #4245 megjegyeznem meg, hogy meg kell jelolni az embert :f:, kulonben csak arrebb tologatja. -
#4244 Amúgy köszi:):P. -
#4243 Szerintem ezt is be kéne rakni a FAQ-ba, nem?:P -
#4242 Miközben sétál a célpont kerülj hozzá közel hátulról, s sétafika közben tartsd lenyomva a SHIFT gombot. Ha elég közel vagy hozzá kb. 2 mp alatt kész is vagy. -
#4241 Nekem is valaki válaszoljin. Melyik gombal zsebelem ki az embereket? -
#4240 Jelenleg nem tudjuk hogy kell. Ha minden igaz az XBoxos (PAL) verzióban is widescreen megy a cucc (egy fórumon olvastam, nem tudom mennyire hiteles ... majd megerősítik, vagy cáfolják a többiek) -
bgabor #4239 Valaki áruja el, hogyan kell ezt a szutyok wide screen cuccot kikapcsolni. 1280X1024-ben megy, mégis ott a csík az alján és a tetején!
Hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy a teljes képernyőn menjen? -
#4238 Ott vagyok, hogy kihalgattam a két csávókát és most ilyen kéz jel van a térképen. Gondolom kikéne zsebelni a csávót, de nem tudom hogy. Az addig meg van, hogy megnyomom az f-et, de hogy zsebelem ki? -
#4237 Azt én is tapasztaltam, hogy van egy bizonyos kombónál ha az első ütést nem bírtam kivédeni, akkor a másodikat is garantáltan benyeltem. (asszem valahogy úgy néz ki, hogy üt egy nagyot, aztán háta mögött megforgatja a kardot, oldalról csap le ismét ... végtelenül lassú mozdulatsor, de védhetetlen)
Majd lehet később lesz olyan skillünk, ami segíteni fog nekünk ilyen esetekben. -
#4236 Nagyon feltudja idegesíteni az embert amikor körbeveszik 6-an és zuzná le a mocskokat erre minden 3. bekapott ütés után reagál csak a rohadt védekezésre és sokszor a támadásra is.Nemtom ez egyedi problémám-e vagy mindenkinél van ez.Meg előbb volt egy másik eset Jerusalem bejáratánál megvédtem egy civilt és jöttek papok akikhez vegyülni kell azt nemtudtam mert pap poz helyett legugolt a csávóm ugropozba :(
Fogalmam sincs mitől hal be a dolog,de remélem a rendes verzióba nem lesznek ilyenek. -
darkman1 #4235 Azt hiszem az a jel a kihallgatást jelzi. Két embert fogsz látni beszélgetni. Keress egy padot, üjj le, jelöldmeg célpontnak az egyiket (F betű-vel), és kezd el kihallgatni őket (E betű). -
#4234 Nem két fószer van ott? Lehet ki kell őket hallgatni (további infó a kihallgatásról a FAQban) -
#4233 #4221-re valaki pls. -
#4232 Nekem fél óra volt amíg idáig eljutottam -
darkman1 #4231 Ezt énis észrevettem. Miután megölök vkit counter attack-kal, vhogy elfelejt védekezni assassin barátunk. És hiába teszem újra védekező állapotba, csak néha sikerül vele védeni is (kb. az esetek 25%ban). Azis előfordult mondjuk, hogy 5ös kill sorozatot csináltam:) -
#4230 Ugye így vannak a feladatok sorban:
- válts FPS nézetbe és nézz körül
- nyomd a SHIFT-et és úgy menj át az emberek között, hogy ne essen le a fejükről a köcsög
- ragadd meg a fickó nyakát és hajítsd a körbe
- és itt jön az ominózus feladat: SPRINT-elj a körbe, mielőtt az ellenfél beérne
Vagy lehet nem is ezzel a játékkal játszok? -
#4229 Ja a legeslegeslején? Ja az más :D -
#4228 Még a nagy kékségben. -
#4227 Sprintes gyakorlofeladat???? Ilyen hol van? -
#4226 Az agyatlan csapkodásnál jobb! De a támadás + kellő időben védekezés lehet a legjobb taktika. Én is most erre gyúrtam, mert pár napja azt mondták, hogy későbbiekben a folyamatos védekezés + counter attack nem lesz kifizetődő. De csak egy tipp volt ;) -
#4225 Minek szenvedjek úgy csak csapkodnám őket ezek a combo killek meg sokkal jobbak mint az agyatlan csapkodás. -
#4224 Jobb gomb + SPACE-t nyomom, rohan is a csávó. Mindig előbb érek a körbe, de mindig megvárja amíg a srác is befut, és mindig ő nyer
Amúgy nagyon oké a game, tegnap már sikerült ezen túljutni, csak azóta nem működik, amióta új profile-t kezdtem. Lehet majd újratelepítem. Egyébként nekem is ott fog figyelni a szekrény tetején, már elő is rendeltem -
#4223 Jó, de néha támadhattál is volna :) -
#4222 Alapból jobb gomb + SPACE lenyomvatart és úgy fuss, mintha a Gyaloggalopban látható vérszomjas nyúl üldözne! (amúgy nálam ilyen nem fordult elő) -
#4221 Már megoldottam. Annyira jó játék, hogy nagyon. Az biztos hogy itt lesz a polcomon:D. Amikor elveszik a fegyvereim, és megbíznak egy feladattal, hogy menjek el valahova, akkor a térképen egy kis fejalak látszik, és rádióhullámok jönnek ki a száján:P. Gondolom azt jelentené, hogy beszélni kéne valakivel, de ha oda megyek, ott nincs senki, csak egy szakállas csávó, az meg nem törődik velem:P. Mit kell itt csinálni? És a fegyvereimet mikor kapom vissza? -
#4220 Az elején beszedett pár ütésnél jól látszik hogy én hiába nyomom a védekezést az nem reagált :( De aztán halistennek észbekapott.
Új harcolos videom -
#4219 Srácok, valaki találkozott már olyan hibával, hogy a 4. SPRINT-es gyakorlófeladatnál (még a legelején) a játék nem enged tovább, mindig az ellenfelet hozza ki a játék győztesnek, akkor is ha én érek előbb a körbe? Nem tudok továbbmenni. -
#4218 hogy hogy nincs hang? ez a "netes" verzió hibája? :) -
#4217 Höhö...nekem is lejött, beállította magát 1280x960-ba, de szaggatott, ezért vissza állítottam 800x600-ba, és most szépen fut:D. Már vagy 4-szer sikerült kombót bevinnem, kemény nagyon. Csak nekem sincs hang, azt azért léptem ki, hogy az beállítsam. Amúgy hova kell menni? Mert a radar ugye mutat egy ilyen tábortűz jelet, és ahogy megyek felé a számok amiket még mutat(gondolom a méterek), csökkennek. Na már most. Megyek,megyek, és egyszer csak egy falnál találom magam, átugrom, erre ott a tenger:P. De azt mutatja a térkép, hogy ara, egyenesen, de ha leugrok, akkor meghalok:P. pls help. Amúgy nekem sem fagy ki:D. -
#4216 késve bár, de
nekem megy az én egy magosomon(amd3500+) raadasul vista és kellemes 25 fps-el fut :D -
xido #4215 A legelső kisvárosban és a várban..."Maszjáf"-ban...semmi mód nincs rá,hogy a vár bástyáiba feljussak?:)..Gyanúsan-de magasan-vannak ilyen faplatók,de odáig nem jutok fel...láttam egy ablakból lépcsőt,de vakon a falba fut...és reméltem azért a vár tetejére is fel lehet mászni..na meg hiányzik vagy 3 zászlóm,pedig már minden sarkot és tetőt bejártam,addig nem akarok átmenni Damaszkuszba:)
Ja...és eddig koppkopp,de egyszer se dobott ki soha