Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
(talán az Ankh címû játéknál volt ... de igazából lényegtelen)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ÉS a kombók se mennek, mindíg kinyírnak.
Ja és azt komolyan gondolták, hogy Damascusban 100 zászlót kell összegyûjteni, hogy tovább engedjen Jeruzsálembe? Vagy mivan?
Nothing is True, Everything is Permitted
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már nem emléxem, hogy melyik játék volt, de hivatalos megjelenés elõtt kb. egy héttel jött ki warezban. No, vérpisti nem válogatott az eszközök közt, beszaladt a hivatalos fórumra, és ott kezdett kérdezgetni, hogy miért nem mûködik nála, mért dob X hibát és hogy kell továbbjutni Y helyrõl 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ubisoft nem adta még ki a játékot, nem sokat hallottam olyanról h kiadás elött már patch 😄 (max kiadás napján patch ^^)
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Láttam már sok parkouros videót, sõt én is próbálgatom néha, de így mászni nem nagyon láttam még senkit :S
amúgy itt még nagyon hangulatos volt a játék, de ahogy beértem Damaskusba a legelesõ városba (Masylafon kivül persze), már kiábrándító volt... savecitizen meg blabla, 1 kihalgatás... ez megy minden városon keresztül...
még azt mondanám, h volt egy kis GTA, Witcher beütése is a játéknak.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Nagyon jól ki vannak dolgozva a mozgások. És az is nagyon megfogott, hogy az emberek tényleg mintha ott lennének. Reagálnak mindenre szinte, nem lehet átmenni rajtuk. Nem emlékszem, hogy láttam volna már hasonlót egy játékban is. Megmentek egy civilt, akkor utána az a 4 sötétruhás alak segít lefogni a katonákat, ezt is nagyon jól megcsinálták.
A mesterséges inteligencia az ami engem annyira meglepett. A katonák ha tudnak megpróbálnak a házra több oldalról is feljutni (bár többnyire nincs lehetõségük). Felmászik a létrán, egyszer le is löktek, azthittem nem tudnak felmászni és lent kerestem õket :| (még eleinte 😄).
A harc is nagyon jól megvan csinálva, ahhoz képest, hogy még nincs kombóm, és csak ütés van (kardal). 😄
nekem olyan 24 órás verziós assasinom van jelenleg 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Maga a történet még érdekes is lehetne, ha nem ezt az elcsépelt templomos-összeesküvéselméletes faszságot lovagolták volna meg...
Jó muri ez a zászlógyûjtögetés is 😊. Eddig egy zászlóval találkoztam, amit az istenért se tudok összeszedni: kép alant megtekinthetõ.
Lehet kell még hozzá valamilyen képesség és majd csak akkor fog menni ...
Na mind1, csak rá akartam világítani a zászlógyûjtögetés szépségeire 😊
Annak szól aki nagyon sok reményt fûzött hozzá és csalódott