9242
-
#4543 a kék hülyeség a töltőképernyő, mennyit vártál ott? :) -
#4542 akko megvárod márc 28 v keresgélsz, nyafival nem fejlődött még az emberiség :) -
Szabis #4541 na meg probáltam ugy hogy az orosz verzioval be megyek jeruzsálembe és ujratelepitetem de nem tölti be csak a kék hülyeség jön be -
#4540 GameCam -
JencyJ #4539 No végre megvan az angol reloaded....tudna valaki mondani egy progit amivel videót készíthetek a játékból a frapson kívül??? -
#4538 Jól értem, te közelharcban szeretnéd használni a rejtett tőrt? Szemtől-szemben az ellenféllel? Höhö ... szerintem evidens, hogy nem erre találták ki. Amúgy counter-attackelni lehet vele, ha mázlid van, de kombózni ... nanemár. Arra ott két kard ;).
Összegezve: a rejtett tőr kivégzésre jó, semmi másra. -
#4537 De ha mázlid van és tudsz oroszul akk megoldható a dolog
Banner alján látható orosz verzió elindítása gomb:D -
#4536 Ennél az utolsó célpontnál vagy 1 órát szenvedtem, mire megcsináltam. Egyszerre vagy huszan támadnak Altairra.
Azt megtudná vki mondani, hogy a rejtett tőrrel hogyan lehet kombózni? Mert eddíg csak nyakon tudtam szúrni az ellent vele. :S
Ja és vki írta azt, hogy tanult egy olyan módszert, hogy fellehet ütni az ellenfél kardját, aki így védtelenné válik. NA azt is hogy kell?
-
#4535 Szerintem a Masayafból kivezető úton az első kilátó kezdetek óta "kalózkézen" van. -
bhaal #4534 értem köszi -
#4533 Állítólag polgárháború dúl Jeruzsálem falain belül, s meg akar kímélni a progi a látványtól. -
#4532 Ott látsz egy olyan gombot a bannerban hogy varez verzió elindítása kattints rá és olvasd el az utolsó sort...
Erre ott a válasz...
Üdv SrAta -
#4531 lekell győzni gandalfot, de ha láttad lotr-ot akko tudod h megfelelő eszközök nélkül úgyse fog sikerülni :) -
#4530 A váosok közti területet kilehet takaritani, aztán assassin-ok kezére passzolni?
Mert ahogy jövünk ki a várból, az első kilátót már assassasin társaim védik, meg a mi zászlónk van ott. A játék elején pedig még törökök kezében volt...
(érdekes mert ha bárhol levágom az ellenséges csapatokat akkor ugyis újrapakolja őket a program) -
bhaal #4529 Öö lenne egy kérdésem hogy lehet Jeruzsálembe menni mert a kapu után kidob eddig egyszer sem fagyott ki a game de most folyton ezt csinálja mi a lehet a gond? -
#4528 Ti most oroszul játszotok???:D
Úgy azér érdekes a játék:D
Én egyszer játszottam arab játékkal sokkal izgalmasabb volt a játékmenet főleg h aztse tudtam mivel kell fegyvert váltani...:D:D:D -
neptum #4527 na végre Jeruzsálembe járok nem rossz hely csak ne lenne ennyi íjász -
#4526 JAJA LOL -
#4525 Az 5. likvidálandó egyénnél felkértek hogy szóljak pár szót a közösség érdekében:
Úgytünik amit mondtam halálosan komolyan vették! -
#4524 Nekem volt olyan mikor nem sikerült egyik házról másikra ugrás ráestem egy porcelános bodéra és összerogyott... de csak egyszer sikerült :S
Elegem an ezekből az orosz vackokbol....
álandóan behal a támadásnál a geme. Igen belehet menni jeruzsálembe... De ki menni nem tudok mert ott dob ki álandóan.
Az elöbb pedig csinált egy marhaságot. Fogtamagát a gép és kiirja hogy kijelentkezés stb. majd mindha leálna sehol semmi vinyo csinál egy csippanást és ott teremtem a felhasznalófiok váalsztásnál. viszamegy és lent volt tálcán a game...
érdekes...
enyire megbízhatóak az orosz cuccok...
Még egy kérdés.
Jeruzsálemben (első negyed) miért kelett mégegyszer visszamennem abba az épületbe levágni ismét az elitkatonákat, majd üldözni a vezetőjüket és ismét levágni?
-
Extraneous #4523 thx
-
#4522 Megfogsz egy embert és hozzávágod az árusokhoz. -
Extraneous #4521 Én meg azt szeretném megkérezni, hogy hogyan lehet ledönteni az árus bódékat, mert küldiben ezt kell csinálni.? -
Extraneous #4520 Ha frissen tetted fel, akkor vagy nem crackelted, vagy azért írja ki ezt, mert már orosz javítópatchet feltettél, és valami nem egyezik, tedd újra. -
#4519 sorry -
#4518 Ez warezos topikba való ... bár látom oda is posztoltad ... -
#4517 Bejelentkezés után működik csak ... -
#4516 A(z) Assassin's Creed Game hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
A játék az intro után ezzel a hibával kilép...:s mit tehetek??? -
neptum #4515 de nem müködik télleg a link se -
#4514 Te agyoniskolázott elötted lévő üziben köszönték meg a linkjét.
Elötte egyel pedig linkelték az off topikot!!!!!!!!!44444444444444444
olvass már vissza kicsit -
#4513 Ja én is igy szoktam, mászkálgatok körbe körbe hogy életemet is regenerálja valamenyire.
És szerintem a rövid kard a legjobb. Gyors védni lehetvele, és gyorsasága végett hatékony támadásra is.
A hosszú kardot meg akkor használom ha lóval vagyok. -
Szabis #4512 mért nem müködik az off topik -
Extraneous #4511 köszi, ez most működik. -
#4510 off topik -
#4509 az utolsó emberkét 2 óra alatt sikerült végre kinyirnom, erre pont levegőbne... bebugzott és megint bűvolni kezdte altair a levegőt... mondhatom kva ideges vagyok, fogadok véglegesben is benne hagyják ezt a szép bug-ot, na mostmár elvok határozva h nem veszem meg muhahaha -
#4508 nekem miért van az hogy csíkos ott a kép??? azon a helyen???? ahol balika linkel képet nekem az egyész kép ilyen idegesítő csíkok jönnek be ez mitöl van??? -
Extraneous #4507 Miért nem tölt be nekem az off topik?????? -
#4506 " Viszont ha támadó állásba vagy, akkor is tucc védekezni ha folyamatosan nyomod a jobbgombot"
Akkor az nem támadoállás hanem védekezés.Ezért nemszeretek én támadni ha körbevesznek 15-en hanem csak védekezek szépen és mindegyik megmozdulásom ha a gép is úgy akarja killel végzödik! -
darkman1 #4505 Ez sztem úgy működik, hogy van védekező állás és támadó állás. Ha védekezel, akkor van lehetőséget counterattakolni, illetve elugrani a kardok elöl. Viszont ha támadó állásba vagy, akkor is tucc védekezni ha folyamatosan nyomod a jobbgombot...ezér van keveredés. Arra viszont már rájöttem, hogy mér tudnak így is megütni néha. Tanultam nemrég egy olyan módszert, hogy fellehet ütni az ellenfél kardját, aki így védtelenné válik. Mondjuk sűrűn nem használom, mer a counterattaknál szinte nincsjobb(eddig)
Az egyetlen egy gondolm a játékkal, hogy kipróbálta unokahugom...és egy mozdulattal törölte a mentéseimet (a 4. blokknál voltam) -
#4504 Korábban kérdeztem, hogy lehet növelni az életcsíkok számát...
nem volt rá válasz.
A menüben van a bal felső sarokban egy kijelző amiben vonalkák vannak. 15 vonal után kapsz egy életcsíkot pluszba.
Elvégzel egy melót, megmentesz egy városi embert, vagy megmászol egy kilátot akkor kapsz egy vonalat.