Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A sok sok emelt díjas sms árát összeadva, eljuttatva a kiadóknak, szép nagy summát kapnának 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
2. A bejáratott stílusoknak van stabil rajongótábora, egy teljesen új kezdeményezés bebukhat nagyon csúnyán (meg kaszálhat is, de csak tõkeerõs háttérrel érdemes belevágni, meg olyan zsenikkel a fedélzeten, mint Will Weight).
3. Ez nemcsak a kiadón múlik, egy soklépcsõs rendszer minden tagja meg akarja magát szedni rajta. Pl. egy átlagos dvd film gyártási költsége 10 ezer darabnál tokkal-vonóval olyan 180 Ft+áfa. Találd ki, hogy hová vándorol a több ezer forintos kiadvány árának nagyobbik része!
Amúgy szerintem ha egy több (10) ezer forintos játékhoz nem adnak ki demót, akkor az a józan ész minimuma, hogy az ember elõbb kipróbálha warezban, pláne ha egy teljesen új széria elsõ része.
(hagyjuk már az ilyen melldöngetõs szövegeket...ha olyan nagyra értékeled a saját munkádat, akkor mások munkáját is értékeld nagyra...a fejlesztõk is szeretnék, ha értékelnéd a munkájukat, ha fizetnél a munkájukért, és nem ingyen élveznéd annak gyümölcsét...)
1. nincs pénz rá
2. nincs demó
3. nem jó a játék
1. Nézzük, az elsõ ugye, hogy nincs pénz egy negyed milliós gép mellett, vagy, hogy 2 havonta nem tud félre rakni 7-9e Ft az egyszerûen nevetséges, egy átlagos hétvégi bulin eltapsolja a huszár, azt jön be sírni
2. Nincs demó, nos éppen az általam említettekbõl voltak demók (mondjuk a Mass Effect még kérdéses), de általában használható a warez, mint demó, csak hát ugye huszárunk, ha már megvan neki, nem fogja megvenni
3. Nem jók a mai játékok, átlagosak, unalmasak, nos, a felsorolásból az derül ki, hogy már pedig vannak színvonalas játékok
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1; Ha nem siettetnék a játékok kiadását, hanem a minõségre mennének,
2; Nem húznának le minden játékról 9 bõrt,
3; Megpróbálnák emberi áron piacra dobni a termékeiket, nem pedig a 9. ferrari-ra gyúrnának,
Egy sem menne csõdbe! A warez aránya pedig sokkal kisebb lenne. De egyszerübb sírni, meg a részvényesekre hivatkozni, mint DOLGOZNI!
Én is megdolgozom a pénzemért, JOGOM van eldönteni veszek-e szemetet, v nem. Ha egy játék nem szemét, letöltés után megveszem. Ha szemét, végig sem játszom, hanem törlöm. Persze, ettõl warezhuszár vagyok. És miattam mennek csõdbe. Ugyanmár...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Starcraft2 e-mail: [email protected]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Másrészt azt is meg kéne talán érteni még, hogyha mindenki csak letöltené, akkor nem lennének játékok, merthogy ingyen nemigen fog senki dolgozni ugye...úgyhogy lehet gépet fejlesztgetni a kis pénzecskékbõl, csak épp játszani nem lesz mivel rajta lassan...
Nincs pénz, nem kell annyit játszani...sok ember szinte minden játékot letölt, és ezért ideje sincs igazán mindegyikben elmélyedni...gyorsan végigszaladgál rajtuk, úgy, hogy azt se tudja hol, mikor, ki kivel van benne, mi a történet stb...így aztán értékelni sem értékeli annyira õket...ha pénzért venné, esetleg évente csak néhányat: mindjárt nagyobb becsben tartaná...
Nekem sincs pénzem mondjuk egy Bentley-re, mégse húzom ki a pirosnál a tulajdonost belõle... 😊 (mégha a GTA-ban ezt láttam is... 😛)
Egy csomó játék jelenik meg egyre olcsóbban, 3-5-7 ezer forintokért! 10 csomag cigi ára...van aki pár nap alatt elfüstöl ennyit...
De ami a legidegesítõbb: az az ostoba hozzászólások garmadája!
pl: "már töltöm én is", "már ennyi-annyi %-nál vagyok", "már kint van a csiribiri smswebes oldalon", "hogy kell elindítani", "nem indul" stb. stb...
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
A Júdeai Nemzeti Front már bevette Jeruzsálemet?!
.THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mit tesz egyes emberekkel ez a Jeruzsálem portája XDXDXD
de nagyon jók amúgy, tiszta képregény
csúnya is lett volna ezt a pados magaslabdát kihagyni..nagyon állat,ahogy ott ül😊
Hányas missionál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az utóbbi néhány oldalt átolvastam, és nemtalálom a választ, hogy ez normális dolog hogy vadásznak rám az õrök, mikor megyek Damascusba, vagy nem kellett volna lovakat lopnom?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???"
Mi ez a hüvelyk ujj mutató ujj stb ?? 😄
A demagógia jó eszköz tud lenni, ha ésszel használják, de ez egy picit durva volt.