Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
warezhuszár 😊 nem tetszik? 😊 nem én neveztem el, így hívják õket 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mama2
Nincs normálisan mûködõ verzió?? Hét az hoy lehet?😮.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

õõõ csak annyi a bajom a kártyával hogy minimumon is 20-23 fgps-t csinál 😊😊

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

huszár😊
bazza
igaz, egyet értek fõleg a végével, egy hozzáfûzni valóm lenne: "A különbözõ adófajtákról már nem is beszélve...pl. ÁFA..."

A sok sok emelt díjas sms árát összeadva, eljuttatva a kiadóknak, szép nagy summát kapnának 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rotator
1. Minél tovább fejlesztik, annál magasabbak a költésgek, annál többért kéne adni.
2. A bejáratott stílusoknak van stabil rajongótábora, egy teljesen új kezdeményezés bebukhat nagyon csúnyán (meg kaszálhat is, de csak tõkeerõs háttérrel érdemes belevágni, meg olyan zsenikkel a fedélzeten, mint Will Weight).
3. Ez nemcsak a kiadón múlik, egy soklépcsõs rendszer minden tagja meg akarja magát szedni rajta. Pl. egy átlagos dvd film gyártási költsége 10 ezer darabnál tokkal-vonóval olyan 180 Ft+áfa. Találd ki, hogy hová vándorol a több ezer forintos kiadvány árának nagyobbik része!

Amúgy szerintem ha egy több (10) ezer forintos játékhoz nem adnak ki demót, akkor az a józan ész minimuma, hogy az ember elõbb kipróbálha warezban, pláne ha egy teljesen új széria elsõ része.

Gratulálni tudok magamnak, körülbelül fél óra játék után már meg is akadtam. 😄 Éppen ott járok, hogy egy faszit kell kizsebelni, de folyamatosan forgolódik, így mindig Warningot ír ki. Hogy kell? :S
hykao
Jogod van letölteni a demót, megnézegetni a képeket-videókat, elolvasni minden értékelést a játékról, és ezek alapján eldönteni, hogy megveszed-e...na és persze jogodban áll hallgatni is! 😛PP

(hagyjuk már az ilyen melldöngetõs szövegeket...ha olyan nagyra értékeled a saját munkádat, akkor mások munkáját is értékeld nagyra...a fejlesztõk is szeretnék, ha értékelnéd a munkájukat, ha fizetnél a munkájukért, és nem ingyen élveznéd annak gyümölcsét...)
Kandurex
igazán pedig vannak jó játékok, pl. Bioshock, Call of Duty 4, Mass Effect stb. stb. ezek mind nagyon színvonalasak, csak hogy a huszár 3 indokot ismétel folyamatosan:

1. nincs pénz rá
2. nincs demó
3. nem jó a játék

1. Nézzük, az elsõ ugye, hogy nincs pénz egy negyed milliós gép mellett, vagy, hogy 2 havonta nem tud félre rakni 7-9e Ft az egyszerûen nevetséges, egy átlagos hétvégi bulin eltapsolja a huszár, azt jön be sírni

2. Nincs demó, nos éppen az általam említettekbõl voltak demók (mondjuk a Mass Effect még kérdéses), de általában használható a warez, mint demó, csak hát ugye huszárunk, ha már megvan neki, nem fogja megvenni

3. Nem jók a mai játékok, átlagosak, unalmasak, nos, a felsorolásból az derül ki, hogy már pedig vannak színvonalas játékok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mas-Thief
Hány vonalkás a Staminátok? Lehet tudni mitõl növekszik?

Dante73
A Kiadók persze, hogy a warezt szidják. Pedig;
1; Ha nem siettetnék a játékok kiadását, hanem a minõségre mennének,
2; Nem húznának le minden játékról 9 bõrt,
3; Megpróbálnák emberi áron piacra dobni a termékeiket, nem pedig a 9. ferrari-ra gyúrnának,
Egy sem menne csõdbe! A warez aránya pedig sokkal kisebb lenne. De egyszerübb sírni, meg a részvényesekre hivatkozni, mint DOLGOZNI!
Én is megdolgozom a pénzemért, JOGOM van eldönteni veszek-e szemetet, v nem. Ha egy játék nem szemét, letöltés után megveszem. Ha szemét, végig sem játszom, hanem törlöm. Persze, ettõl warezhuszár vagyok. És miattam mennek csõdbe. Ugyanmár...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

jaja az hatalmas:A

és csak ujjhegyen nyomja magát..aztaaa😊))
ZsZso
Hosszú raszta hajat neki! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

NeBby

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ZsZso
<#taps>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Konkrétan a Brian életébõl 😊

😊))
Prince23
Te, ez most a játékból van, vagy a vallóéletbõl? 😮

hykao
Ne beszélj már marhaságokat lol...szerinted a hazai forgalmazók ingyen dolgoznak, nonprofit cégekben lol??? 😊)) A különbözõ adófajtákról már nem is beszélve...pl. ÁFA...

Másrészt azt is meg kéne talán érteni még, hogyha mindenki csak letöltené, akkor nem lennének játékok, merthogy ingyen nemigen fog senki dolgozni ugye...úgyhogy lehet gépet fejlesztgetni a kis pénzecskékbõl, csak épp játszani nem lesz mivel rajta lassan...
Nincs pénz, nem kell annyit játszani...sok ember szinte minden játékot letölt, és ezért ideje sincs igazán mindegyikben elmélyedni...gyorsan végigszaladgál rajtuk, úgy, hogy azt se tudja hol, mikor, ki kivel van benne, mi a történet stb...így aztán értékelni sem értékeli annyira õket...ha pénzért venné, esetleg évente csak néhányat: mindjárt nagyobb becsben tartaná...
Nekem sincs pénzem mondjuk egy Bentley-re, mégse húzom ki a pirosnál a tulajdonost belõle... 😊 (mégha a GTA-ban ezt láttam is... 😛)

Egy csomó játék jelenik meg egyre olcsóbban, 3-5-7 ezer forintokért! 10 csomag cigi ára...van aki pár nap alatt elfüstöl ennyit...

De ami a legidegesítõbb: az az ostoba hozzászólások garmadája!
pl: "már töltöm én is", "már ennyi-annyi %-nál vagyok", "már kint van a csiribiri smswebes oldalon", "hogy kell elindítani", "nem indul" stb. stb...
😊

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

ZsZso
hehe

A Júdeai Nemzeti Front már bevette Jeruzsálemet?!

le vagy szerzõdtetve egy hónapig...utána fûzzük és kiadjuk😊))
berczely
Hát na ha nincs jeruzsálem akkor van helyette Altair poénok <#idiota>

DarkSector
jah értem.
.THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Pontosan hanyas mission ezt nem lehet megmondani, mert Damascus után 2 választásod lesz: vagy Acre vagy Jeruzsálem. Inkább elõbbi... elõszõr, aztán nuked jeru

látja valaki,van-e rajta alsó,vagy nincs?..ja..ez nem az Elemi ösztön?😊
bubu13
ennyire unatkozol😄😄😄

EEE 1899

Prince23
LOOOL

Mit tesz egyes emberekkel ez a Jeruzsálem portája XDXDXD

de nagyon jók amúgy, tiszta képregény

😄DDD

csúnya is lett volna ezt a pados magaslabdát kihagyni..nagyon állat,ahogy ott ül😊
DarkSector
Hol lép ki a játék?
Hányas missionál?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

berczely

na..az elõtt nem mondtad,hogy lovat loptál😊))..jóhogy nem tetszel nekik..elvégre nagy MI-s npc-k😊
joshua
*kerület😄

joshua
3 város, 3 került=9 ember

Háj.
Az utóbbi néhány oldalt átolvastam, és nemtalálom a választ, hogy ez normális dolog hogy vadásznak rám az õrök, mikor megyek Damascusba, vagy nem kellett volna lovakat lopnom?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

4 város van de vannak melléktelepülések, falvak, talán várak

ZsZso
Télleg 😊, amúgy jó 😊

Gideon Wieth
jaaaaaaah 😄 bakker este van ne fárasszatok már 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
jó most ezt így mondhatjátok ! 😄 DE MIT JELENT ? 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ZsZso
szvsz poén akart lenni:
"Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???"

vótvót..csak kértem egy update verziót belõle rendes képregény buborékkal😊
a 4 ujj játékmód..bocs..kicsit erõltetett lett😊)))
ZsZso
A Humoros és aranyos képek topik egy jól bevált szófordulatával élve: "vótmá" 😊

<#taps><#circling>
Gideon Wieth
konzolon lehetett egyszer prédikátorokat kikérdezni 😊 //ez az amikor követed egy olyan helyre ami viszonylag csendes és ököllel meggyõzöd h beszéljen// aztán van kihallgatás , és lopás illetve informatortól lehet felvenni küldit infoért cserébe...ez álltalában zászló keresés vagy assassination... 😊

Mi ez a hüvelyk ujj mutató ujj stb ?? 😄

berczely
TESSÉK:

ZsZso
Hádde, ha Magyarországon költöm a pénzem akkor nem károsítom ... sõt ha nem itthon költöm el, akkor se (max nem jut neki belõle)😊.

A demagógia jó eszköz tud lenni, ha ésszel használják, de ez egy picit durva volt.

Prince23
Amúgy nagymesterB (xd) 9 fazonról beszélt... ergó, akkor 9 közelkeleti város van... vajon így lesz? vagy jeruzsálemben be nyomnak vagy 2 embergyilokot... aztán meg jön ANTIOCH<#eljen>

volt már magyar termék azt hiszem,aminek a kiadási joga nem idehaza volt..lásd ASK homework pinballjai...ha nem rosszul tudom épp