Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hüvelykujj...mutató ujj...és még kettõ...
te..a különbség a konzol vs pc..nem biztos,hogy mindenkinek vannak konzolos végigjátszási tapasztalatai,hogy tudják mi az új benne
berczely
Hát ha brenyo add jogothozzá hogy szerkesszem!

Prince23
Tk is-is igaza van... pl magyar terméket vki azonnal megvesz, és menõzik itt vele, h azonnal feldobja a netre, és kész, szedik is...
bár ezt nem tom, h müködik...

berczely
<#idiota>

és végre rendes buborékos😊))

csináld meg újra a "hol a kardom" szénakupacosat is..le akarommenteni😊)
when ubisoft produtcs meet😊)..crossover játék,ki tud nagyobbat yamakasizni😊)
Gideon Wieth
sziasztok.
Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ZsZso
LOL, jók ezek a képek 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

öö..a valami más az tuti magyar termék?..pl egy Asus vagy egy nvidia termékbõl mennyi a hazai gazdaság profitja?😊))
berczely

ZsZso
"aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja"
Ezt még gondold át 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

gabo91
<#eljen> Teljes mértékben igazad van.

Egyébként pedig a warezolás a gyártokat lehet, hogy károsítja de aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja.
Nem igazán van olyay játék amit magyarok készítettek igy ha megveszed a játékot akkor a pénzed szépen kimegy az amugyis csoró országból.
Ellenben ha warezolsz akkor bentmarad a pénzed és mondjuk az országon belül költöd el valamire...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

a be nem mutatott tutorial..kicsit béna volt..istenkém😊
ZsZso
De a csuklója alól jön ki. Nem lehet, hogy takarásban van az ujja? Lehet egyszer játszott vele, aztán azóta jön csak ki a gyûrûsujja helyett 😊

gabo91
: D de még szürkemágus...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Na játszottam vele 2 órát.
Fura picit az irányitás de meglehet szokni majd.
Viszont idegesit hogy nincs felirat a videokon, de végigkell nézni, igy a az eddigi játékbnak kb fele csak a videónézéssel telt.

Egyrészt most elakadtam, másrészt meg kidobál.
Újra belefeküdtem a gépbe hosszú videozás után elküldtek egy helyre ahol egy zászló volt felvettem de még mindig ott a jel a térképen, két feketeruhás ember áll lent. Mit kell itt csinálni?

ebbe Gandalf is benne van,nemcsak Morpheus?😄DDD
de van..korábban elhangzott,hogy állítólag egy ujja hiányzik és ahelyett van...tiszta F.Krueger😊
ZsZso
Kötekedünk? 😊 Ha azt írom 5. ujj semmi különleges nincs benne 😊 De legyen igazad:

helyesbítés:
nem a 6. ujj, hanem az 5. elnézést a félreértésért, az Úr irgalmazzon nekem 😊

ZsZso
Ide is benyomom a képet, véletlen a warezba nyomtam 😊

joshua
az pontosabban az 5. ujja Altairnak.

ZsZso
Ha NYi szemmel nézed a dolgokat, ahol minimum 2szere a kereset az itteninek, de mondjuk hogy ennél több egy picit pont kijön ez az érték. Persze mi nem nyugat vagyunk...

Prince23
Semmiség.
Különben is ezt warezos rls-ék a hibások nem mi, ne tegyék föl, ennyi az egész.

ÕKET kén támadni!

ZsZso
No játszottam még egy picit. Egy tipp: harc közben jópár okból eleshet ellenfelünk (akár a lökést használjuk, akár egy ütéskombináció miatt). Ha elég ügyesek vagyunk míg a földön fekszik a delikvens, elintézhetjük, hogy sose keljen fel többet:
Gyors váltás a 6odik ujjunkra, majd játszunk vele Neo -sat (tüskét a tarkóba!).

Persze kaszabolhatjuk is tovább a kardunkkal, de az nem annyira látványos 😊.

Prince23
Lol
SPLINTER CELL CONVICTION ------>SCC trailer

Tudod ez pontosan olyan mint a zenei CD-k helyzete (érdekes ott mégsem megy ekkora sírás-rívás).

De hogy megnyugtassam a lelkedet, ha 6000 forint lenne egy kiló kenyér, akkor azt is lopnám. Mert majd egyszer tán megértik a játékfejlesztõk is, hogy érdemesebb lenne tán 3-4 (vagy akár 2-3) ezer forintért adni a hátékokat és akkor lehet hogy nem csak 8-10 % lenne eredeti, hanem 80%.

Addig is azt mondom, majd ha megtehetem, akkor talán, ismétlem talán megveszem a játékokat amikor megjelennek, de azért az is benne van, hogyha nyernék a lottón, akkor sem vásárolnék úgy játékot, hogy nem látom a gépemen futni.

Sajnálom. Biztos sokan nem nézik ezt jószemmel és teljes mellszélességgel kiállnak a warezolás ellen, de ez engem egyeltalán nem hat meg és egy cseppet sem érdekel, persze tiszteletben tartom. Az azonban tény, hogy már-már nagyon húzozkodik az sg mindentõl ami ilyen (torrent, és bármi ami warez), tán már egy kicsit túlzásba is van víve a dolog. Hisz nem azért jövök fel ide, hogy a helyes mederbe tereljék az életem, hanem mert segítség kell / adok / vélemény kell / adok...stb...

így maximum megmosolyogtató mind a hatalmas (ex)kiírás, mind a játékkiadók sírása, s ezeknek a sírásoknak elrettentésképp való beillesztése. Változtatni kellene az üzletpolitikájukon és nem sírni. Így pedig ez engem (rengeteg más emberrel egyetemben) egy cseppet sem érdekel.

Elnézést hogy ilyen hosszú lett.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Bocs. Hülyeséget írtam. Ez a splinter cell.
Mi a teljes címe ennek a játéknak? Én még nem hallotam róla és megnéznék egy két videót.
Prince23
Hehehe, én meg a SC Convictionra van pénzem😄DD Mármint nem vagyok csöves, de azt megakarom venni... mivel egyik részben sem csalódtam... és állítólag hasonló lesz az AC-hez a Conviction...emberek közt való bújkálás stb

Én megvennék minden játékot ha lenne rá pénzem. De nem vagyok milliomos hogy mindent megvegyek amit akarok. Most is csak egy játékra van pénzem és az a mass effect.
Prince23
Mellelsleg nem alovaglás miatt írtam a trainert. Gondolkozz egy kicsit ezen....<#wave>

rotator
8 év alatt 1 játékot, és ahhoz 1 kiegészítõt gyártottak, csodálom, hogy egyáltalán megérték az alapjáték kiadását...

Prince23
Há de figy: gps a középkorban nem volt... így elvárom, h jelezze a gps adatbázisán a létszámot, ha már jövõ cucc van nálunk... NE VÉDJED annyira a gammát XD

1..lovagolni élvezet....na ebbõl magyarázzam ki most magam basszu😊)

2..ha megölsz valakit,nem rendeznek újabb népszámlálást rögtön,persze,hogy nem ugrik le egyet a népesség száma,hacsak nem mûhöldas nyomkövetõ chip van minden lakosban,ami életének kioltásával deaktiválódik😊))
gabo91
Szint ugy, de a zsugoriságon kivül még ott van is hogy, az itt lévõ nagytöbbsége tanul/kiskorú stb, lényeg hogy NINCS ÖNÁLLÓ KERESETE, (persze adad olyan biztos akit tömnek a szülei pénzel) Aztán ha nyáron esetleg el is tudok menni valahova melozgatni akkor némi pénzt keresek, meg ugye gyújt még az ember igy jóesetben EGYEDÜL 2-3 év alatt összeszedem a gépem árát.

Meg aztán manapság amik kijönnek... utolag lélegzik fel az ember, hogy szerencsére nem adott ki rá pénzt, mert akkor bukta volna.
Van egykét kivétel de a 75% valamilyen kramac utánzat.

sajnos így van..bocsánatot kérünk,ha szeretjük tudni,megéri-e a pénzüket költeni😊
Prince23
Maysafnak 1925 a népessége. Jött az mini-invázió, leölték a népet... Ugyancsak 1925 a népessége. Közben szándékosan megöltem egy civilt, csakugyan 1925 a népesség. Ezt nevezem logikának az ubitól😄

Mellesleg aki tudja hol vannak a mentések, az a gameburnworldról SZEDJE már le a Trainereket, mert lehet teleportálni a városokba, nem kell lovagolni
TRAINER - TELEPORT!!!!

de azért én kiváncsi vaqgyok sokmindenre, inkább leszedem a gamét kiprobálom aztán ha tetszik elõbb utobb megveszem, vagy azért mert tényleg jo, vagy csak a multi miatt stb

berczely
Sztetek miért van az hogy Frapsal akarok felvenni a játékból és lénék ki hogy megnézzem erre a fraps hibát észelelt leállt, és a videó meg hibáss és csak hang van!Ha meg nem áll le a Fraps akkor sem tudom megnézni a videót!Van fent codek (k-lite)

esetek többségében én piszokmód megvárom,míg legalább 7 alá esik az ára..kiváteles esetben megérdemli a telljes árat,ha olyan cím,vagy olyan kiadás...
Rage47
Nem hiszem hogy a magyar töltögetõk olyan sokat számítanának. Viszont azt sem igazán értem, külföldön miért warezolnak ennyit, mikor sokkal jobb helyzetben vannak azok az országok.
huszárok😊)...amíg nincs március 28,nem tudok bemenni a galaisba és megvenni..addig pedig sorry...,nem az "én hibám",hogy esetleg kipróbálhatom😊...Ironlore-t sajnálom,épp 1 hete vettem meg látatlanban a Titan Quest-et,mert rpg mániás lettem és a téma meg a képek megfogtak..
CroftManor
Na. Kezdek belejönni így a "végére" 😄
Fõleg, hogy már tudom, hogy kell csinálni a kombókat 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

bazza
off: én sajna olyan zsugori szemét alak vagyok, hogy inkább ellopom a játékot. nem vagyok rá büszke, ha majd megtehetem, hogy 10k-t költsek egy játékra, amit két hét után megunok, akkor majd NAGYON BÜSZKÉN megvásárlom. Addigis inkább gépre gyûjtök.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

grebber
169.21-sel.

Next PC upgrade: 2022

Faxa, melyik driverrel hajtod a GT-t

Scottt
Oroszul tényleg van mûködõ változat vagy csak hülyítés?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

az mitõl lehet,hogy a reloadedes crack mindig exe hibával nem mûkszik?
a procyon meg kéri az eredeti dvd/cd-t.
(meg kérdeztem a másik topikban is,ott nem tudtak segíteni)

bazza
úhh elharapózott a spam 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

grebber

Next PC upgrade: 2022