Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te..a különbség a konzol vs pc..nem biztos,hogy mindenkinek vannak konzolos végigjátszási tapasztalatai,hogy tudják mi az új benne
bár ezt nem tom, h müködik...
csináld meg újra a "hol a kardom" szénakupacosat is..le akarommenteni😊)
Valaki meg tudja mondani mi az a 4 uj nyomozós típus ???
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ezt még gondold át 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Egyébként pedig a warezolás a gyártokat lehet, hogy károsítja de aki megveszi a játékot az meg az országot károsítja.
Nem igazán van olyay játék amit magyarok készítettek igy ha megveszed a játékot akkor a pénzed szépen kimegy az amugyis csoró országból.
Ellenben ha warezolsz akkor bentmarad a pénzed és mondjuk az országon belül költöd el valamire...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fura picit az irányitás de meglehet szokni majd.
Viszont idegesit hogy nincs felirat a videokon, de végigkell nézni, igy a az eddigi játékbnak kb fele csak a videónézéssel telt.
Egyrészt most elakadtam, másrészt meg kidobál.
Újra belefeküdtem a gépbe hosszú videozás után elküldtek egy helyre ahol egy zászló volt felvettem de még mindig ott a jel a térképen, két feketeruhás ember áll lent. Mit kell itt csinálni?
helyesbítés:
nem a 6. ujj, hanem az 5. elnézést a félreértésért, az Úr irgalmazzon nekem 😊

Különben is ezt warezos rls-ék a hibások nem mi, ne tegyék föl, ennyi az egész.
ÕKET kén támadni!
Gyors váltás a 6odik ujjunkra, majd játszunk vele Neo -sat (tüskét a tarkóba!).
Persze kaszabolhatjuk is tovább a kardunkkal, de az nem annyira látványos 😊.
SPLINTER CELL CONVICTION ------>SCC trailer
De hogy megnyugtassam a lelkedet, ha 6000 forint lenne egy kiló kenyér, akkor azt is lopnám. Mert majd egyszer tán megértik a játékfejlesztõk is, hogy érdemesebb lenne tán 3-4 (vagy akár 2-3) ezer forintért adni a hátékokat és akkor lehet hogy nem csak 8-10 % lenne eredeti, hanem 80%.
Addig is azt mondom, majd ha megtehetem, akkor talán, ismétlem talán megveszem a játékokat amikor megjelennek, de azért az is benne van, hogyha nyernék a lottón, akkor sem vásárolnék úgy játékot, hogy nem látom a gépemen futni.
Sajnálom. Biztos sokan nem nézik ezt jószemmel és teljes mellszélességgel kiállnak a warezolás ellen, de ez engem egyeltalán nem hat meg és egy cseppet sem érdekel, persze tiszteletben tartom. Az azonban tény, hogy már-már nagyon húzozkodik az sg mindentõl ami ilyen (torrent, és bármi ami warez), tán már egy kicsit túlzásba is van víve a dolog. Hisz nem azért jövök fel ide, hogy a helyes mederbe tereljék az életem, hanem mert segítség kell / adok / vélemény kell / adok...stb...
így maximum megmosolyogtató mind a hatalmas (ex)kiírás, mind a játékkiadók sírása, s ezeknek a sírásoknak elrettentésképp való beillesztése. Változtatni kellene az üzletpolitikájukon és nem sírni. Így pedig ez engem (rengeteg más emberrel egyetemben) egy cseppet sem érdekel.
Elnézést hogy ilyen hosszú lett.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
2..ha megölsz valakit,nem rendeznek újabb népszámlálást rögtön,persze,hogy nem ugrik le egyet a népesség száma,hacsak nem mûhöldas nyomkövetõ chip van minden lakosban,ami életének kioltásával deaktiválódik😊))
Meg aztán manapság amik kijönnek... utolag lélegzik fel az ember, hogy szerencsére nem adott ki rá pénzt, mert akkor bukta volna.
Van egykét kivétel de a 75% valamilyen kramac utánzat.
Mellesleg aki tudja hol vannak a mentések, az a gameburnworldról SZEDJE már le a Trainereket, mert lehet teleportálni a városokba, nem kell lovagolni
TRAINER - TELEPORT!!!!
Fõleg, hogy már tudom, hogy kell csinálni a kombókat 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a procyon meg kéri az eredeti dvd/cd-t.
(meg kérdeztem a másik topikban is,ott nem tudtak segíteni)
Next PC upgrade: 2022