9242
  • gabo91
    Meg nyugtattál, hogy nem csak én szenvedek hanem ti is....
    elég idegesítő. Ha jobb+ball gombot nyomkodod beáll aztán cumi, csak védni tudsz, őlni meg úgy amikor téged üt akkor csapod meg aztán kill.
    Viszont ha otthagyod őket, (kijelőlést leveszed) sétálsz pár lépést és megint elkezded ütni vágni őket akkor ismét jó lessz.
  • balika16
    Ó milyen jo :)
  • neptum
    áttusz menni csak kirak képzeld magad oda hogy ott vagy és kész :D
  • balika16
    Ja csak tudnék átmenni:)Angolul:)
  • neptum
    szépek mi ?
  • balika16

Jeruzsálem kapui!!!!:(
  • grebber
    Nekem a 3. csóka Jeruzsálembe volt tehát most azután vagyok :D

Hellsing47:

Abba gyerekjáték lenne belejönni ha nem "szorulna be" vagy örülne be (nemtom mi a jó szó rá) vagy a támadás vagy a védekezés.De így is minden második megmozdulás kill :D
  • Hellsing47
    csak nem belejöttél a kombózásba? :D
  • bajsz
    vagyis 4.egyén elött.
  • bajsz
    hol vagy most itt?
    4.egyén után és ez jeru.utánn van?
  • grebber
    A 4. egyén likvidálása előtt egy kisebb összetüzésbe keveredtem a katonákkal aztán a hever harc közepette (nem is fegyeltem) megöltem a kivánt egyént is :D Aztán csak nem hagyták abba.
    Há kellett ez nekik?

• grebber
    De kár hogy nincs felriat akiket kinyirunk tuti nagyon értékes infokat mondanak el! Azt lehetne frankón magyarítani :D
  • davidka003
    Biztos működik. De csak a hang lesz angol. A felirat marad orosz.
  • gabesz752
    Ez akár mehetne FAQ-ba is, nagyon jó kis történet.
    Köszi, hogy beírtad, jó tudni, hogy miért játszok.
  • Shep
    És erről szerinted ki tehet? Nem a szerencsétlen kölyök, ő csak azt majmolja amit lát.
  • gabo91
    14 alatt...
    bajos a dolog...
    10-ben tanultuk mi is a DNS-t a kromoszómákat, igy magyarázhatjuk a dolgokat nem vágnád...
    Tőrténet:

(nem én írtam, de már nemtudom honnét van)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tekintettel arra, hogy sokaknak nem megy az angol, és az Assasin's Creed nem feliratoz összefoglalom a sztorit (már amennyi átjött belőle). Full spoiler, aki fél az ilyesmitől ne olvasson.

A játék a jövőben (egészen pontosan 2012-ben) kezdődik, Desmond-ot irányítod, akit egy társaság tart magánál akarata ellenére. A cég felfedezte, hogy elődeink emlékeit a DNS-ünkbe ágyazva mi is továbbvisszük, egyfajta genetikai emlékezetként. Egy Animus nevű géppel ezen emlékek újraélhetőkké válnak, és ezen gép használatára kényszerítik főszereplőnket. Egy konkrét emléket keresnek (azt nem hajlandóak közölni miért), amelyet Desmond egyik őse, Altair élt át, aki a középkorban a Creed rend bérgyilkosa volt. Viszont Desmond agya valamiért blokkolja ezt az emléket, így egy korábbi időpontról kell indulni, kvázi "újraélni" az emlékhez vezető pár napot, így kezdődik Altair története.

Altair sztorija elég szerencsétlenül indul: egy rosszul sikerült misszió után megfosztja a rend a rangjától és felszerelésétől, majdnem meg is ölik. A küldetés a templomoslovagok egy becses tárgyának megszerzésére irányult, mely végül is főszereplőnk "kollégájának" jóvoltából sikerrel járt. Hogy visszaszerezze becsületét, Altair-nak 9 nagyhatalmú templomos vezetőt kell eliminálnia, szép lassan visszanyerve felszerelését és képességeit.

A gyilkolás-sorozat meg is kezdődik, azonban az áldozatok a haláluk előtti vallomásokban meglepő dolgokat mondanak. A rend tájékoztatása szerint, ezek mind gonosz emberek (ezért is kell őket eliminálni), a népet sanyargatják, ám haláluk előtt mindannyian meg vannak arról győződve, hogy cselekedeteikkel valamilyen módon a jót kívánták szolgálni. Ez elég sok kérdést vet fel Altair-ban, a rend vezetőjét rendszeresen kérdőre vonja, aki (biztosítva hősünket arról, hogy a rend feladata továbbra is a béke és a harmónia fenntartása) minden alkalommal lecsillapítja őt.

Mindeközben 2012-ben Desmondnak rendszeres szüneteket kell tartania a gép használatában, így marad egy kis ideje pihenni, illetve a kísérlet vezetőjének asszisztensével Lucy-val beszélgetni. Kiderül, hogy bár öként jelentkezett a programba, Lucy is ugyanolyan fogoly mint Desmond, és várja, hogy mikor szabadulhat el a cégtől. Továbbá Lucy, egy kolléganője sajnálatos haláláról érdeklődik a vezetőségtől, de mindig elutasító választ kap, és semmit sem sikerül kiderítenie (email levelezésben olvasható ez a szál). Mindeközben Desmond-ot fura álmok is gyötrik az Animus használatának szüneteiben.

Közeledve a cél-emlékhez Altairnak már csak 1 célszemély marad: egy templomos vezető. Folyamatos kérdései miatt a rend vezetője kénytelen fényt deríteni a legelső (Altair számára szégyent hozó) küldetés céljára: egy nagyhatalmú szent relikviát szereztek meg a templomosoktól (kis gömb, világít nagyon), melyet a templomosok vissza akarnak szerezni. A 9 célszemély az a 9 ember volt aki tud a relikvia létezéséről, ezért kell őket eliminálni.

A templomosok, hogy megszerezzék a relikviát, közben csellel maguk mellé állították a helyi uralkodót és közös támadást akartak az Assasin-ok városa ellen indítani. Altair rájött a veszélyre, és az utolsó pillanapban rámutatott az uralkodó előtt a templomosok hazugságaira. Az uralkodó úgy dönt Isten kezébe adja a döntést, így hősünk és a temlomos vezető párbajjal döntik el ki hazudik. Altair győz, ám halála előtti vallomásában érdekes dolgokról rántja le a leplet. Eredetileg 10 templomosnak volt köze a relikviához, és az utolsó bérgyilkos rend vezetője, aki végig kihasználta Altair-t, hogy a konkurenciát eliminálja.

Végre elértünk a keresett emlékhez, Altair leszámolása volt mentorával, ahol végül bérgyilkosunknak sikerül felülkerekednie a relikvia által emberfeletti képességekre szert tett mesterén.

Az emlék ekkor véget ér, és Desmond arra ébred, hogy az Assasinok leszármazottai a létesítményt ostromolják, őt akarják kiszabadítani. Mint kiderül a cég a templomosokból áll, és a céljuk a szent tárgyak begyűjtése, amely egyikéről szóltak Altair emlékei. A támadás végül sikertelenül végződik, és ezzel a rendnek vége is, a templomosok az elmúlt egy évben módszeresen kiirtották a rend ma élő tagjait, a rohamozó csapat volt az utolsó.

A kísérletet vezető professzor beszámol a feletteseinek az eredményről, ha Lucy nem lépne közbe Desmondot (mivel hogy már nincs rá szükség) még ott kivégezték volna. Végül is megmarad, de egy furcsa változást vesz magán észre, képes Altair "látó" képességét használni. Mikor így körbenéz, látja, hogy a szobája falát valaki teleírta szövegel, számokkal, szimbólumokkal, melyek láthatóan vérrel vannak írva.

The end, jön a stáblista, ám még nem érdemes sehova sem menni, mert a létesítmény pár szobáját még be lehet Desmonddal barangolni. Amennyiben sikerült az Animus használata közbeni szünetekben megszerezni a szükséges kódokat pár email lesz a jutalmunk, amelyek érdekes dolgokat fednek fel:

-A cég egy rosszul sikerült kísérletében évekkel ezelőtt sokan meghaltak, ezt eltussolták, most viszont egy ismeretlen azzal fenyeget névtelenül, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet.

-Lucy ezzel az ismeretlennel dolgozik együtt, és kémkedik a cég után titokban.

-Az "incidenssel" egy időben tragikus módon Afrika lakosságának 95%-a kihalt. A nagyhatalmak most Afrika felosztását végzik.

-A falon és a padlón lévő jeleket a Desmond előtti subject írta, miután emlékei összekeveredtek saját ősével (ezt hívják Bleeding Effect-nek).

-Ez csak egy projekt a sok közül, elég sok különböző relikviára rá van kattanva a cég.

-Mindez valahogy összefügg egy új, modern, telekommunikációs műhold fellövésével.

Kb ennyi. Elég sok kérdés maradt nyitva (szinte mindegyik), várjuk a folytatást szeretettel.
  • rotator
    Komolyan, néhányan olyan foggal-körömmel tolják az angol-orosz bétát, mintha nem jelent meg volna rajta kívül az utóbbi fél évben egyetlen új játék sem PC-re. :) Én meg minden este dobok egy 24 oldalú kockával, hogy melyiket folytassam az éppen végigjátszás alatt levők közül.
  • bigapó
    nemhiába van ráírva egyes dolgokra, hogy X év alatt nem ajánlott. ritka a zsenialitás, tehát az átlagnak el kell érni egy bizonyos kort, hogy tudjon gondolkozni is:)) Tisztelet a kivételnek, de a mai magyar fiatalság még magyarul sem tud, se olvasni se szöveget értelmezni. ez megint nem neked szólt, akinek nem inge nem veszi magára...
  • davidka003
    "De az oroszba is kiírják, hogy mikor mit kel csinálni"

Ja ki van írva ciril betűkkel. Főleg az a baj, hogy a város nevek is oroszul vannak.

"A hang meg kit érdekel hogy orosz, amikor angolul se értemXD."

Attól, hogy te analfabéta vagy, lehet, hogy más meg érti angolul.
  • davidka003
    Én sem értem, hogy lehet elakadni a köcsögös résznél.
    Folyamatosan nyomni kell egy gombot és keresztül sétálni rajtuk.
    Úgy látszik egyeseknek ez túl bonyolult.
  • CroftManor
    Hát a 8. főmuftinál, egyszerre hat embert kell észrevétlenül megölnünk :S
    Már ezzel szenvedek egy napja...
  • mama2
    De az oroszba is kiírják, hogy mikor mit kel csinálni +, az összes városba, szinte mindig ugyan zat kell csinálni:kihallgatni az embert,kizsebelni,megölni, megmenteni. Ennyi. Mi az olyan nehéz ezen? A hang meg kit érdekel hogy orosz, amikor angolul se értemXD.
  • bigapó
    nem az oroszról beszéltem...meg nem neked szólt, akkor választ nyomtam volna. amíg nem jön ki normális angol verzió nem teszek fel oroszt, hogy játszak vele, majd akkor folytatom.
    korábban volt pár hsz, hogy mit kell csinálni mikor viszik a köcsögöt a fejükön a nőcik...hát bazz, le van írva:)) ott még nem kell az orosz...
    meg pár hasonló, mit kell csinálni itt és ott?? ebben mi a jó? aki nem tud játszani vele az menjen mariózni...
  • davidka003
    Én angolos vagyok, de a játék az OROSZ.
    Hogy a picsába szótárazzam ki? Ha angol lenne akkor nem lenne gond.
  • bigapó
    Gyerekek, ennyire lusták ne legyünk már, olvassuk már el, hogy mikor mit ír ki!! Minden le van van írva. Ha túl közel vagy akkor kiírja, ha túl messze vagy akkor kiírja, ha követni kell és utánna ütlegelni kiírja...
    aki meg nem tud angolul szótárazza ki...mi az élvezet abban, ha más csinálja meg helyetted a játékot??
  • davidka003
    Jeruzsálemet már átvittem, de nagyon rossz úgy játszani, hogy minden orosz és nem értem, hogy miről szól a történet.
  • zzeN
    én megcsináltam a 4467-es képen lévő emberkét, elmentem a budeauhoz vagy mihez, dumáltam vele és ezután?még kell keresnem szónoklós fickót?mert az előbbi városokban 1-et megvertem, utána meg jött egy ismertebb ember megölése:S
  • mama2
    Egy kérdésem lenne: Ki az a csávó, aki a laborba van a proffal, meg a csajjal? Akit vizsgálják. Ki az? Altair?
  • gabo91
    Köszi (gondolom az F gombra gondolsz).

Egy negatívum van ami nem tetszik...
    Az jó, hogy a kilátokból láthatod a küldiket a városban, de elég gáz, hogy ha kilépsz a játékból akkor eltünnek a küldik (még a főküldiből is tünnek el) egyedül a városlakok megmentése küldik maradnak meg. A lopások ütlegelések stb, azok eltünnek.

És igy már nem lehet fullra végigtolni a várost (pár kromoszóma kimarad a dns láncból)
  • grebber
    lol pofonegyszerű megcsinálsz elején 1 várost azt Jeru végett felrakod oroszt innen már könnyü hiszen 5000000x ismétlödnek ugyanazok a mellékküldetések.

Valaki #4466-ra?
  • davidka003
    Én inkább töröltem a játékot.
    Hülyeség ez az orosz verzió. Azt se tudom, hogy mit csináljak.
  • Shep
    Mikor szónokol akkor megnyomod a befogás gombot (auto target vagy mi a neve) eután megvárod míg befejezi a mondandóját és elindul. Követed általában egy sikátorba megy, na ott kell ütlegelni amíg meg nem ered a nyelve.
  • gabo91
    Szónokló emberkéket hogy lehet megcspkodni?
    (ököl van a térképen)
    Levágom a katonákat beállok elé, ütöm már 10 perce de semmi, dobálhatom ide oda, akkor sincs változás. Fegyot meg elteszi mikor odamegyek.
    Kép
  • grebber
    A 4. likvidálásra váró személy mely városban van?
    Mert én a 3. után Damascust választottam a városok közül és azt a 3 perces küldit esélyem nincs megcsinálni. :( Mertha nem itt van a 4. csóka akkor pörkölök innen a rákba el.
  • Shep
    Jó ettől függetlenül a véleményemet tartom. És nem találok választ a kérdésre.
  • Rage47
    már megcsinálták
  • Shep
    jó hogy a kereső nem működik rendesen.
  • Shep
    Ja, de csak egy ideje ilyen mióta mindenféle betelepültek is idejöttek. Régen nem ilyen volt. Régen egy barátias hangulat uralkodott mindenki segített ahol tudott, most meg csak a szívózás megy. Persze biztos bennem van a hiba.
  • Rage47
    azért van a keresőőő :D
  • Rainbow15
    Ilyen az SG fórum. Itt nem szabad kérdezni, hanem visszakell olvasni 4000hsz-t:)