Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ebben a videóban benne van az elején, mikor el is röhögik magukat:
Jade bemutatója
nézzétek meg a jobb bakancsának talpát olyan mintha szaros lenne ... 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
most nincsenek fegyoim igy nemtudom...
legjobb az ami a kezébõl jön ki.
megmosolyogni meg lehet amit írtál, mondanivaló már nem sok volt benne....
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1😛rédikátor
2:Fogyatékos
3:Kéregetõ
1: Valamiért nagyon irritál. Biztos nincs ezzel így mindenki de ha akad rá lehetõség oda megyek ledöföm és tovább sétálok. Az õrök csak 6 másodperc múlva reagálnak
2: Nagyon nem találkoztam velük csak a második áldozatnál de ott valami baromira irritáltak. 15-ször vettek észre miatuk.
3: Ezzek nem idegesítenek anyira de azért ezek is irritálnak. Egyépként ha jól vettem észre akkor az õrök gyanút fognak ha megütöm de akkor nem ha megfogom és arréb dobom. Elég poénosnak találtam mikor jött egy kérgetõ a hídon megfogtam arréb doptam lesett a hídról (nem lett baja<#crazya>#crazya>) Erre a két õr közül az egyik azt mondta hogy "ez meg mit csinál<#banplz>#banplz>" a másik meg röhögött.<#hehe>#hehe>
És akkor csodálkoznak pl hogy ázsiában egyálltalán nincs eladás...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
btw az a gáz h Amerikában 4szer annyi az éves jövedelme egy embernek ergo simán ki tud fizetni egy játékot, de ha ott 30-40k lenne akkor õ se venné meg
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mivel kevés játék fogy igy azok akik megveszik duplán esetleg 3*, 4* anyit fizetnek érte hogy meglegyen az elvárt bevétel.
Szoval ha több lenne az eladás akkor az árak is lejebb lennének, de csak akkor lessz több az eladás ha lejebb lesznek az árak.
Szoval valami fokozatos átszoktatás kellene, és ehez a kiadóknak és a vevõknek is kellene hajlandóságot mutatni.
Persze mindkét oldal makacs, van aki alacsony ár melett is warezolni fog, és az sem biztos hogy ha 2-3* anyian veszik meg a játékot akkor a kiadók is lejebb teszik az árakat.
Egy próbának itt lessz az Assassin's a 12-15k. Ft-hoz képest lejebb van jóval a 8k Ft-os ár, adott a lehetõség hogy többen vegyék meg és ezzel biznyítsanak hogy érdemes lejebb venni az árakat. És persze nem egy utolsó szar játékról van szó...
Kicsit kevertem az Independence Day -t és a Mars Attacks! -et.
Köszönöm!
(a térképen a nyitot szájról valami beszédre következtetek, de nem jön össze a dolog)
Igy aztán mindenki belefog, de talán ha kevesebben állnának neki akkor igaz kevesebb lenne de szinvonalasabb a kínálat. Igy az átlag eladások is magasabbak lennének talán... máris lejebb lennének az árak ami méginkább növelné az eladásokat.
Ebbõl a felsorolásból szerintem ugyancsak a Bioshock az, de ezen nem veszünk össze. Mass effect-et nem ismerem, CoD4 pedig nem tetszett, túl lineáris NEKEM. Viszont ami megéri a pénzét, megveszem.
De az indokokra visszatérve, amiket felsoroltál;
1; Ha nincs pénz rá, nem kell játszani! -Egyetértünk.
2; Demó soxor csalóka, legutóbb pl a demo alapján MoH:A bejött, de a teljes szörnyü volt. (unalamas, lapos, egy fps-nek ugyan elment, de NEM MoH-nak!)
3; Ugyanaz a válaszom, ami a 2.ra Igaz, soxor nem derül ki a demo-ból a dolog, és ez az EGYETLEN ok, amiért szerintem a warez-nak van létjogosultsága.
Tételezzük fel, leszedek egy játékot, és TETSZIK! Akkor igenis megtisztelem a fejlesztõket, kiadókat azzal, hogy megveszem. Csak az a gondom ezzel, hogy sajnos egyre kevesebb a szinvonalas játék. Ez a játék eddig annak néz ki, esélyes, hogy megveszem.
Abban persze igazad van, hogy sok huszárnak meg sem fordul a fejében a vásárlás, de rengeteg hozzám hasonló fazont vesztenek a kiadók az elõzõ hsz-emben leírt okmok miatt, inkább sírnak az elkerülhetetlenen, pedig ha DOLGOZNÁNAK nem lenne ennyire zavaró a warez aránya, egyetlen kiadó / fejlesztõ sem menne csõdbe.
Szerintem.
http://www.freetvmaci.info/
Ez lehetséges is, technikailag megoldható, és igazából mindenkinek jobb lenne, ha ez így menne. Csak éppen...vannak érdekcsoportosulások, akik porhintéssel, szemfényvesztéssel, szemét, aljas marketingkampánnyal akarják az emberbõl a termékek ellenértékének a többszörösét kihúzni...és szakszervezetük, "érdekvédelmi csoportosulásuk" is van...
A zeneiparban ezt a szervezetet RIAA-nak hívják...a játékiparban nem tudom hogyan hívják, de biztosan létezik ugyanez a fajta csoportosulás...és nem jut el az agyukig, hogy õk maguk a felelõsek az egész warez-jelenségért...
Az a helyzet, hogy megpróbálnak minket hülyére venni, és mivel mi nem hagyjuk magunkat, ezért õk elesnek olyan pénzösszegektõl, ami igazából nem is illetné meg õket...
Egy szó mint száz: az fáj nekik, hogy nem tudnak minket átvágni...