9242
-
#4583 A két verzióból kéne barkácsolni 1 jót mi??? -
#4582 oroszban beakad a jobb klikk, de lehet reloaded-ben is, mondták már páran :) -
#4581 Jah hallottam már erről, csak én aszittem, hogy az SDK az a DX10. -
#4580 hmm... jó kérdés.
De nálam nincs fent. -
#4579 Gyerkek, valszeg csak én vagyok ilyen tájékozatlan, de mi a rittyó az a DXSDK???
És hogy ezt fel kell-e telepíteni a sima DX mellé????? -
#4578 Fegyverbeakadásra rud valaki valamit.
Néha ha védekezek és csapni akarnák nem tudok. Nem mozgatja a kezét, csak a csuklóját, igy nem igazán lehet őlni.
-
Cat 02 #4577 Vagy csak alapból gyengíti az ellen a trainer >.< -
#4576 Blokkolni kell keményen... inkább várj, és dobáljanak, és várd meg a megfelelő pillanatot a támadásra. -
#4575 jobb klikk + shift ??? :D
engem volt h csak úgy levágott az egyik, miközben volt még egy sor életem :D aztán bekapcsoltam egy trainert, de nem aktiváltam semmit se, utána minden ment simán, karikacsapás :D lehet a biztonságérzet tehetett róla xD -
Cat 02 #4574 Engem néha 1 páncélos megöl, összevissza rángat ^^ -
#4573 *végigtolták -
#4572 Miért ne lehetne, russian-al már páran végigtoltál, bizonyítja a 100% savek jelenléte a neten :) -
#4571 No akkor várom a fejleményeket a végével kapcsolatban.Mertha nem lehet ezt végigvinni abba is hagyom most! -
#4570 jeruzsálem óta nekem egyszer se lépett még ki :o (lekopogva) -
#4569 Én is próbűltam a kikötő felé menni, miután kinyírtam mindenkit, de nem enged tovább az a kék köd. -
Skar #4568 Hello szentem oroszal is tökélesetes játszani igaz h 20-30 percenként ki lép de jó én msottanába érek a végére :D -
#4567 Hóóó... én gyakoroltam a kis dugi késsel gyilkoni az nmy-t, nagyon jól működik, még azt is megmerem mondani h gyorsabb. ha counterkillelek valakit akko ált 1 mindig elkezd rosszúl lenni, aztán ugye már azt is leszúrom, utána egy valaki elkezd magyarázni-mutogatni, akkor azt is, és aztán megint counter kill de ált gyorsan elfogynak xD -
neszoljalbe #4566 Íhh erre nem is gondoltam :D , te azon már továbbjutottál? -
#4565 Ha azokat nemtudod kinyírni akkor ne is kezdj neki a végjátéknak:) -
#4564 Kaszabold le őket gondolom használd a combokat. -
neszoljalbe #4563 Én ott tartok, hogy mindenkit kinyírtam a fűmuftikból akiket kellett a vároban , a kikötő felé kell menjek, ott kinyírok rohadt sok embert, utána beszélek a keresztes lovagok vezetőjével, később meg rámküldenek egyszerre kb 10 full páncélos lovagot, de nem tudom kinyírni őket, vagy ott mit kéne csinálni , nemtudja valaki ? -
#4562 1,5 hónap alatt semmit se építenek bele :D xbox360hoz képest majd fél év telt el és alig kapunk valamit :) az volt inkább ilyen húzás, de mondjuk az h nem kell állandóan lovaglászni minden városhoz ha már egyszer megtőrtént az tetszett :) -
#4561 Felirat konzolon sem volt, itt sem lesz. -
#4560 28, gamestarboltban lehet asszem :D meg bárhol máshol is ;) -
#4559 Egyébként engem is nagyon érdekelne valaki végigvitte -e már ezt a verziót.Vagy lehet hogy nem is lehet??
Amúgy egyébként ha kiadó lennék én csinálnék ilyen huzást hogy megjelenés előtt mondjuk 1-másfél hónappal feldobnám a cuccost netre.Nézegetném fórumokat és amikor irnak mik kellenének még bele lehetne építeni.És akkor egy fasza gamet kiadni.
Pl értem itt ennél 4:3-as felbontás,feliratok stb. -
#4558 Őlesz az:) -
#4557 Hát ha jól vettem ki amugy a belinkelt törénetből az a faszi lesz a 9. kinyirandó személy akinek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet ezért nem dob vissza hozzá.Bár én nemtudom még csak most nyirtam ki a 6. csávót!végig beszámoltunk a dolgokról és adta vissza a cuccainkat!
-
#4556 Lehet megsérült a harcban -
#4555 Esetleg magadtól nemtudsz oda visszamenni? -
GiGa master #4554 Sziasztok én amellett döntöttem,hogy megveszem(nem kellett magam nagyon győzködni)...:D:D mikor jelenik meg 24 vagy 28án?és lehet valhol előre rendelni?:D:D
előre is köcce! -
#4553 Tudja vki mit kell csinálni, amikor már az utcsó ellenfelet is legyőzted?
Mert most nem rak vissza automatikusan a faterhoz :( CSak itt bolyongok. -
#4552 tényleg , köszi -
#4551 nekem bejön... link -
#4550 Csak bejelentkezés után működik... -
#4549 "kalóz=assassinok igy érted ugye?"
Igen, ezzel a képzavar éltem. -
#4548 az offtopic csak nekem nem jön be?
mi a linkje? -
#4547 Török? Lol. -
#4546 Lehet, akkor tévedtem.
kalóz=assassinok igy érted ugye?
három oldal van ... assassin's török, meg a lovagok
kb. mint a második vh-ban usa, szovjetúnió, németórszág
de legalább altair megmenthet itt-ott pár városlakót...
-
#4545 az nem kombó, és a falhoz vágod és utána földön megszúrod az nem volt rejtély, a csaj mondja is töltőképernyőnél :)
és szerintem is csak counterattack-ként lehet használni tőrt, v ha dodge-olsz és utána csapsz egyet v step és aztán attack 2x :) -
#4544 Pedig igenis lehet kombózni a rejtett tőrrel is, mert látam youtube-on is. És nekem is csinált olyat, hogy, megfogta az ellen fejét és vhogy a falhoz vágta és utána szúrt bele a rejtett tőrrel...