9242
  • DarkSector
    A két verzióból kéne barkácsolni 1 jót mi???
  • Gunner
    oroszban beakad a jobb klikk, de lehet reloaded-ben is, mondták már páran :)
  • DarkSector
    Jah hallottam már erről, csak én aszittem, hogy az SDK az a DX10.
  • gabo91
    hmm... jó kérdés.
    De nálam nincs fent.
  • DarkSector
    Gyerkek, valszeg csak én vagyok ilyen tájékozatlan, de mi a rittyó az a DXSDK???
    És hogy ezt fel kell-e telepíteni a sima DX mellé?????
  • gabo91
    Fegyverbeakadásra rud valaki valamit.
    Néha ha védekezek és csapni akarnák nem tudok. Nem mozgatja a kezét, csak a csuklóját, igy nem igazán lehet őlni.
  • Cat 02 #4577
    Vagy csak alapból gyengíti az ellen a trainer >.<
  • Istencsászár
    Blokkolni kell keményen... inkább várj, és dobáljanak, és várd meg a megfelelő pillanatot a támadásra.
  • Gunner
    jobb klikk + shift ??? :D
    engem volt h csak úgy levágott az egyik, miközben volt még egy sor életem :D aztán bekapcsoltam egy trainert, de nem aktiváltam semmit se, utána minden ment simán, karikacsapás :D lehet a biztonságérzet tehetett róla xD
  • Cat 02 #4574
    Engem néha 1 páncélos megöl, összevissza rángat ^^
  • Gunner
    *végigtolták
  • Gunner
    Miért ne lehetne, russian-al már páran végigtoltál, bizonyítja a 100% savek jelenléte a neten :)
  • grebber
    No akkor várom a fejleményeket a végével kapcsolatban.Mertha nem lehet ezt végigvinni abba is hagyom most!
  • Gunner
    jeruzsálem óta nekem egyszer se lépett még ki :o (lekopogva)
  • CroftManor
    Én is próbűltam a kikötő felé menni, miután kinyírtam mindenkit, de nem enged tovább az a kék köd.
  • Skar
    Hello szentem oroszal is tökélesetes játszani igaz h 20-30 percenként ki lép de jó én msottanába érek a végére :D
  • Gunner
    Hóóó... én gyakoroltam a kis dugi késsel gyilkoni az nmy-t, nagyon jól működik, még azt is megmerem mondani h gyorsabb. ha counterkillelek valakit akko ált 1 mindig elkezd rosszúl lenni, aztán ugye már azt is leszúrom, utána egy valaki elkezd magyarázni-mutogatni, akkor azt is, és aztán megint counter kill de ált gyorsan elfogynak xD
  • neszoljalbe
    Íhh erre nem is gondoltam :D , te azon már továbbjutottál?
  • Istencsászár
    Ha azokat nemtudod kinyírni akkor ne is kezdj neki a végjátéknak:)
  • grebber
    Kaszabold le őket gondolom használd a combokat.
  • neszoljalbe
    Én ott tartok, hogy mindenkit kinyírtam a fűmuftikból akiket kellett a vároban , a kikötő felé kell menjek, ott kinyírok rohadt sok embert, utána beszélek a keresztes lovagok vezetőjével, később meg rámküldenek egyszerre kb 10 full páncélos lovagot, de nem tudom kinyírni őket, vagy ott mit kéne csinálni , nemtudja valaki ?
  • Gunner
    1,5 hónap alatt semmit se építenek bele :D xbox360hoz képest majd fél év telt el és alig kapunk valamit :) az volt inkább ilyen húzás, de mondjuk az h nem kell állandóan lovaglászni minden városhoz ha már egyszer megtőrtént az tetszett :)
  • Istencsászár
    Felirat konzolon sem volt, itt sem lesz.
  • Gunner
    28, gamestarboltban lehet asszem :D meg bárhol máshol is ;)
  • grebber
    Egyébként engem is nagyon érdekelne valaki végigvitte -e már ezt a verziót.Vagy lehet hogy nem is lehet??

Amúgy egyébként ha kiadó lennék én csinálnék ilyen huzást hogy megjelenés előtt mondjuk 1-másfél hónappal feldobnám a cuccost netre.Nézegetném fórumokat és amikor irnak mik kellenének még bele lehetne építeni.És akkor egy fasza gamet kiadni.

Pl értem itt ennél 4:3-as felbontás,feliratok stb.
  • Istencsászár
    Őlesz az:)
  • grebber
    Hát ha jól vettem ki amugy a belinkelt törénetből az a faszi lesz a 9. kinyirandó személy akinek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végig beszámoltunk a dolgokról és adta vissza a cuccainkat!
    Lehet ezért nem dob vissza hozzá.Bár én nemtudom még csak most nyirtam ki a 6. csávót!
  • Istencsászár
    Lehet megsérült a harcban
  • grebber
    Esetleg magadtól nemtudsz oda visszamenni?
  • GiGa master
    Sziasztok én amellett döntöttem,hogy megveszem(nem kellett magam nagyon győzködni)...:D:D mikor jelenik meg 24 vagy 28án?és lehet valhol előre rendelni?:D:D
    előre is köcce!
  • CroftManor
    Tudja vki mit kell csinálni, amikor már az utcsó ellenfelet is legyőzted?
    Mert most nem rak vissza automatikusan a faterhoz :( CSak itt bolyongok.
  • bakvarnyu
    tényleg , köszi
  • Gunner
    nekem bejön... link
  • ZsZso
    Csak bejelentkezés után működik...
  • ZsZso
    "kalóz=assassinok igy érted ugye?"

Igen, ezzel a képzavar éltem.
  • bakvarnyu
    az offtopic csak nekem nem jön be?
    mi a linkje?
  • Voltan
    Török? Lol.
  • gabo91
    Lehet, akkor tévedtem.
    kalóz=assassinok igy érted ugye?
    három oldal van ... assassin's török, meg a lovagok
    kb. mint a második vh-ban usa, szovjetúnió, németórszág

de legalább altair megmenthet itt-ott pár városlakót...
  • Gunner
    az nem kombó, és a falhoz vágod és utána földön megszúrod az nem volt rejtély, a csaj mondja is töltőképernyőnél :)
    és szerintem is csak counterattack-ként lehet használni tőrt, v ha dodge-olsz és utána csapsz egyet v step és aztán attack 2x :)
  • CroftManor
    Pedig igenis lehet kombózni a rejtett tőrrel is, mert látam youtube-on is. És nekem is csinált olyat, hogy, megfogta az ellen fejét és vhogy a falhoz vágta és utána szúrt bele a rejtett tőrrel...