Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000abca8
na?
akkor csak hülye vagyok,bocs:d
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
mert mire oda ér a kardja hozzám nyogodtan felkészülök a counterra ^^
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elsõ heteiben jelenik meg!😞
ennél nekem az jobban tetszett, amikor szerzetesnek álcáztam magam, akkor a nyomornegyedben volt olyan hajléktalan nõci aki odajött hozzám kaját meg pénzt kunysorogni, és hiába mentem el leõle mindig elém ugrott hogy hallgassam már meg, és adjak már neki feloldozást megi lyeneket! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
EEE 1899
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Next PC upgrade: 2022
(eddig "tegye be a CD/DVD-t", "az exe leállt" problémák voltak)
hogy lehet combo killt csinálni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Eddig ment rendesen?
(amugy volt valami tuttorial, ahol aréna félében kelett egy társunkal gyakorolni... ott le is lehet gyõzni?, mert én mindig kiléptem, nem jöttem rá hogy lehet kivégezni... folyton kivédta)
de méér ?😞
Még van mit csiszolni a technikámon!
Nem a jövõ hanem a jelen számít, és jelenleg õk is huszárok...
probáld újra addig amig jó nem lessz
5-6-ra már csak jó lessz...
Nagyon ötletes mit ne mondjak, gratulálok hozzá.
Remélem meg nyugodott azok lelkivilága akik játszák az eszüket, hogy õk aztán soha semmitsilyen warezos dolgot nem használtak, õk MEGVESZIK a szoftvereket.
"No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!" ez oké, ezt írják ki normál betümérettel aztán nyugodjanak le, de nem kell tovább hergelni a népet hogy amott lökd a sódert meg hatalmas piros betüvel boldogan kivésni hogy nincs normális verzió. Lehet de eredetiben még szar sincs egyenlõre...
Aztán szerintem elõre senkinek se kellene játszania az eszét, majd akkor tegyék a fejüket ha már megvették.
Nevetséges az egész kiírás meg azok a pompom smile-k is ott. Szoval szánalmas az egész...
....bye...