9242
  • CroftManor
    Tegnap este az történt az orosz verzióban, hogy Acreban az egyik kihgallgatós küldinél angolul szólalt meg a két fickó
  • Broafka
    új géped van? nekem állandóan ilyet csinált egy játéknál, és mindig a memóriára panaszkodott, 4X (komolyan 4X) vittem vissza a memóriát és mindig azt mondták rá, hogy igen hibás, és mindig adtak egy újat, és most is ezt csinálná annál a játéknál.
    most vagy én vagyok az ügyes és mindig kitudnám fagyasztani, vagy a rohadékok mindig szar memóriát adtak, mnidenesetre már leszarom, azzal a játékkal nem játszom, és most nem fagy ki semminél

de ajánlom, hogy tedd újra az egész rendszeredet, az használ, ha megint ilyet ad, akkor azért én visszavinném a VGA-t vagy a memóriát
  • Gunner
  • zeus89
    na igen oroszitottam a játékot bementem jeruzsálembe játszottam ... mikor meg ki akartam jönni a játékból az orosz menünek hála letöröltem a profilomat :)) na mind1 az Isten is úgy akarta, hogy várjam meg a rendes verziót .. remélem az még szebb is lesz :D
  • bon
    http://szoftver.hwsw.hu/
  • tarti19
    ezeket az árakat hol nézted:)
    na mert ilyen árak nincsenek na sebaj^^
  • nono55
    HI!

Nekem az a bajom, hogy a tutorial pályát végignyomom és amikor betöltené a legelső pályát kifagy.Vagyis kék képernyő és olyanokat ír, hogy a rendszer további károsodása érdekében leáll.Ellenőrizzam a hardvereket, illesztőprogramokat, vírusokat stb...Ez mitől lehet?ROssz a VGA vagy a memória?Nvidia a legfrisebb van fennt + a VGA-hoz kapott driverek illetve egyéb segédprogramok.Memóriám még nincs fél éves sem, de konkrétan a hiba okát nem tudom és jó lenne egy kis segítség.
    Megpróbáltam a rendszert is újrarakni, de egy si3112r.sys fájl hiánya miatt ez sem sikerült.
    Ha valaki tud segítsen plíz!
  • Seth
    Hirtelen azt hittem kiértél vmi autópályára :)
  • Qwerty4
    Én asszem megvárom amíg kijön egy jó verzió. :)
    Annak is hamarosan itt az ideje...
    Amúgy hogy került hamarabb ki warezre az AC, mint a boltokba?
  • grebber
    Nem irja ki mi a feladat? Picpoket? Zsebtolvajlás el kell tőle venni a cuccot.
  • 128bit
    Hali
    Én a játék elején járok !
    Segitsetek ki kellett halgatni 2 embert aztán átmenni 1 táskás emberhez na ezzel mit kell csinálni??
    köszi
  • ZsZso
    Előferdül :). Nem egyszer találkoztam olyannal is, hogy iszonytató gyorsasággal reppelt a hulla, majd egyszer csak elrepült a fenébe a kezéből a kard ;).
  • CroftManor
    Volt már olyan vkinek, hogy hátba szúrt egy nyilast és ahogy zuhant lefelé, össze-vissza forgott, meg mintha gumiból lett volna, a teste megnyúlt esés közben
  • tobias88
    olcsóbban is lehet kapni, ha diák vagy
  • 50cent911
    köszi szépen
  • bon
    Windows XP Home SP2 (OEM): 23990Ft De ha később alaplapot cserész újat kell venned.
    Windows XP Home SP2 dobozos: 69900Ft
    Windows XP Professional (OEM): 35990Ft
    Windows XP Professional SP2 dobozos: 99800Ft
  • 50cent911
    tudom hogy nem ide tartozik,de valaki megtudná mondani mennyibe kerül most egy eredeti windows xp?
  • Dragooon #4962
    esetleg OLVASD EL A FAQ-t!!!!!!!444
    ott leírják
  • royaltom
    De nem az orosz
  • royaltom
    Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy mikor jön ki a nem lefagyós verzió??
  • ZsZso
    Ott nincs üveg, szóval megtehetik.
  • tdu Toyota
    jaja :) azt én is néztem :D xD
  • CroftManor
    Az még senkinek nem tünt fel, hogy a mesterünknél (faternál) az ablakon keresztül szállnak ki a galambok?
  • kirol
    Egyszer nekem is csinált ilyen "fal"akat.
  • bon
    Nem
  • rémrendescrysis
    Hello!
    MOst olvasom itt, h vkinek dx10-ben nincs kidobás, ha ez így van akkor így Jeru is jó lenne?
  • tdu Toyota
    de csak ezen az egy helyen ilyen amúgy ez nekem van így
  • davidka003
    Túlmelegszik a VGA-ja vagy haldoklik a VRAM-ja.
  • cicai
    Sziasztok!
    A havermnak miért ilyen a kép?
  • baila
    szintugy!!!!
  • CroftManor
    Én nem a launcherrel indítok, hanem a dx9es exe-vel és mégis kidob.
  • Gunner
    nem a launcherrel kéne elinditani a gamet, és akko nem szopatna az ubi gyerekek :D
  • CroftManor
    Én kivettem a pipát az ass...dx9ből meg a dx10ből meg az update-ből is és no comment ugyanúgy...
  • berczely
    Szintúgy!Vista
  • davidka003
    Nálam Vista van dx10-ben és 10 óra játék után se volt semmi kidobás.
  • CroftManor
    Na kipróbáltam a dogot, és ugyanúgy kidob...
  • HoReSz1975
    meg kell várni az eredetit és azt végigtolni

én le is töröltem, pedig nekem is nagyon bejön ez a játék
  • CroftManor
    Ezt jó tudni, most hogy már végignyomtam egy hete
  • davidka003
    Azért dobál ki alapból, mert a netről akar valamit frissíteni.
    Ezt kell letiltani a tűzfalban és akkor nincs vele semmi gond.
  • grebber
    Tehát akkor mégis kidobál alapból :D Mondjuk engem már nem mert vége van hálistennek.