Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
Mit?

やられたらやり返す。倍返しだ!

meg sem mozdítottam semmitse😞

NeBby
Nemkell nyomkodni a gombokat , mikor tölt <#nevetes1>
Nekem legalábbis ez csinált ilyet :]

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Na, hátha most tud valaki segíteni:|
Az miért van,hogy elindítom,nem ír ki hibát,vagy bármit,csak bejön a logó,eltûnik,tölt,és semmi.
Valaki tud segíteni?

CroftManor
Csak annyi a kombó, hogy kijelölöd Fel kivel akarsz harcolni, elõveszed a akrdot, megnyomod jobb gombot (védekezés) és mikor támadna az ellen, megnyomod a bal gombot. És csinálja magától a kombót.
De mindíg csak akkor nyomd a balt, amikor támadna.

Nothing is True, Everything is Permitted

cicai
alap h job😛

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hi all
akkor most az orosz verzió az müködik rendessen??
és az angolhoz nem lehet tudni hogy jön e valamijen patch vagy valami ami kijavitsa ezt a hibát hogy fagy jerunál?
elöre is thx
offkorz
nos akkor énis lepihenek jeruzsálem kapuja elõtt amég nem jön a foltozás. 😊
eddig bejön a játék nagyon.ámbár mikor ikszbokszra kijött azon is kipróbáltam,de itt valahogy jobb.^^

cicai
és hogy kell azt a kombot megcsinálni h fellököm (ideáig megvan) aztán hasbaszurom?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

CroftManor
Igen, folytatható az angol mentés, csak minden orosz lessz. Mármint a hang.
Amugy az ellentámadásoknál nem kell folyamatosan nyomni a jobb gombot( védekezés), csak egy megnyomod, és ugy marad aztán mikor támadna, akkor nyomod mellé a bal gombot is.
Ugyanez a futásnál is, ha futni akarsz, akkor egyszer jobb gomb és futni fog, amikor sétálni akarsz, mégegyszer megnyomod a jobb gombot és abbahagyja a futást.

Nothing is True, Everything is Permitted

hi, ha felteszem az orosz verziot az angol mentései folytathatók?
ZsZso
Nem vitatkozom. Betettem 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mert gyenge a procid. Meg egyébként AMD optimizered van?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Köszii 😊
hykao
Nem értelek. Ha egyszer az is egy helyszín a játékban, akkor miért maradna ki a helyszínek közül? 😮 Írd csak be az összes helyszínt! 😊 Miért lenne megtévesztõ? Amikor oda van írva, hogy a mellette lévõ erdõ a helyszín? 😮
ok 😄
Seth
Most azonnal elolvasod a FAQ-ot!! ^^

PSN ID.: Beegabor

Pluskast
De tudod miért? Mert az oroszok pravoszlávok <#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hello
Azlenne a kérdésem hogy miért nincs hang?? Úgy értem amikor beszélnek nem hallok sz*rt sem :S
sziasztok!!

Lenne egy kérdésem:7600gt -m van,2gb ram,3600+ proci. Low-on és 1024szeresen is igen szaggat a game,mitöl lehet?(legujabb cuccok vannak fennt)valamint h a látotávalság kicsi,hha pl loval megyek hirtelen lesznek elõttem az emberek és ez eléggé zavaró...

elõre is köszi
grebber

Nemsokára töltök fel Youtubra fight videot ahol vagy 15 csokát zuztam le!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Na igen épp ezért szvsz megtévesztés lenne azt is beleírni, mint játékhelyszín. Szerintem többen lázadoznának ellene mint amennyien támogatnák 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hykao
Arszúfot se hagyd ki! Még ha nem is a város, csak a mellette lévõ erdõ a helyszín. 😊
Nyomj TAB-ot!

Nagylaci
Kipróbáltam a mentett állásokat amik be lettek linkelve! Egyrészrõl végülis rendben van mert már az elsõ Jeruzsálemi pálya után van viszont ugyanúgy kifagy a játék, ha be akarsz menni ebbe a városba. Szóval ennek így nincs túl sok értelme mert kihagyod miatta a teljes elsõ Jeruzsálemi pályát. Cserébe újra be tudsz menni a két másik városba és teljesíteni íz ottani küldetéseket, de aztán megint megette a fene hiszen a harmadik küldetés újra csak Jeruzsálembe vinne ahol viszont kifagy.
Harc:
Látom sokaknak gondja van a több ellenfél elleni közelharccal. Használjátok az ellentámadást (Counterattack azt hiszem...) ez abból áll, hogy folyamatosan védekezel (folyamatos jobb gomb) és abban a pillanatban amikor valaki támadna ellened megnyomod a támadást(bal gomb) Ekkor azonnal(!) kivégzed az illetõt egy látványos animáció keretei között. Ha jól begyakoroltad akkor kisebb hadseregeket le lehet szinte csak ezzel a technikával gyõzni!!!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

hát eddig nekem nem fagyott ki.....és msot nemtom,hogy Jeruzsálemben vagyok -e ... ugy kezdõdött a dolog.hogy álcázni kellett magam a többi szerzetes között,bejutottam a kapun,és mászkálok a városba,meg ugrálok azokrol a magas view pontokrol 😄
msot honnan tudjam,hogy ez az e ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Bírom az ilyeneket😊

Be. A kép is ott készült.
Nem meghal, kifagy a játék. Akkor, amikor térképet kéne váltani, és betölteni egy másik pályát. Innen mr csak lehet tudni hol fog kifagyni.
akkor ruszki verzióval be lehet menni jeruzsálem city-be is?

tegyen már be valaki egy képet,hgy meddig enged el a játék ? az elõtt pár méterrel,hogy mehgalna véglelegesen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ZsZso
Lolka 😊

Optimus Prime az AC-ben. 😊
Prince23
Nincs mit... minél több az infó annál jobb egy faq😄

nem tom szabad-e ide rakni nem tom mükszik-e de találtam egy torrent oldalon mentés ami állítólag átsegít a jeruzsálemi bugon

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/96450063/Saved_Games.rar

ha nem ide való léci töröljétek
ZsZso
A hivatalos verzió megjelenését lehagyni hatalmas bûn volt részemrõl <#szomoru1>. Köszönöm, hogy szóltál!

ZsZso
Total Commander majd beírod alulra:

CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games"
De szerintem kezd azzal, hogy
CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft" aztán lépkedj be kézzel 😊

USERNÉV helyett írd be a saját felhasználóneved!

Attelee
thx<#worship>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

total commander - beállítások - álltalános beállítások - képernyõ - látszik a rejtett stbstb
Attelee
C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved

Nálam is rejtve van!Mivel tudom elöcsalni??

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Olvastam itt korábban vkinél, hogy kiadnak vmi peccset h ne omoljon össze a játék Jeruzsálemnél. Errõl tudtok vmit? Honnan szedtek ilyen infókat?

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Prince23
Hallod, betehetnéd, h márc. 28-án jön ki a normális verzió aboltokba, ez lemaradt...
meg már 26-án fog megjelenni azt csicsergik amadarak

ZsZso
FAQba betettem.

Documents and Settings\user\Application Data\

nekem rejtve van
Prince23
<#eljen>

ZsZso
Nincs hozzá jogosultsága szegénynek 😊 Most mondom, ha kell, adok 😊

Benyomtam a FAQba is, köszi hykao!

Attelee
Ez engem is érdekelne mert nincs kedvem elöröl kezdeni maj dha kijön a müködö verzsön!

grebber
Hova teszi a játék a mentett állásokat?

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Nemhogy a Faq-be tennéd😊
minden infóra szükségünk van...

DarkSector
Meg kell ehhez kérdezni egy X-es tagot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"