Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nekem legalábbis ez csinált ilyet :]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az miért van,hogy elindítom,nem ír ki hibát,vagy bármit,csak bejön a logó,eltûnik,tölt,és semmi.
Valaki tud segíteni?
De mindíg csak akkor nyomd a balt, amikor támadna.
Nothing is True, Everything is Permitted
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
akkor most az orosz verzió az müködik rendessen??
és az angolhoz nem lehet tudni hogy jön e valamijen patch vagy valami ami kijavitsa ezt a hibát hogy fagy jerunál?
elöre is thx
eddig bejön a játék nagyon.ámbár mikor ikszbokszra kijött azon is kipróbáltam,de itt valahogy jobb.^^
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Amugy az ellentámadásoknál nem kell folyamatosan nyomni a jobb gombot( védekezés), csak egy megnyomod, és ugy marad aztán mikor támadna, akkor nyomod mellé a bal gombot is.
Ugyanez a futásnál is, ha futni akarsz, akkor egyszer jobb gomb és futni fog, amikor sétálni akarsz, mégegyszer megnyomod a jobb gombot és abbahagyja a futást.
Nothing is True, Everything is Permitted
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Azlenne a kérdésem hogy miért nincs hang?? Úgy értem amikor beszélnek nem hallok sz*rt sem :S
Lenne egy kérdésem:7600gt -m van,2gb ram,3600+ proci. Low-on és 1024szeresen is igen szaggat a game,mitöl lehet?(legujabb cuccok vannak fennt)valamint h a látotávalság kicsi,hha pl loval megyek hirtelen lesznek elõttem az emberek és ez eléggé zavaró...
elõre is köszi
Nemsokára töltök fel Youtubra fight videot ahol vagy 15 csokát zuztam le!
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Harc:
Látom sokaknak gondja van a több ellenfél elleni közelharccal. Használjátok az ellentámadást (Counterattack azt hiszem...) ez abból áll, hogy folyamatosan védekezel (folyamatos jobb gomb) és abban a pillanatban amikor valaki támadna ellened megnyomod a támadást(bal gomb) Ekkor azonnal(!) kivégzed az illetõt egy látványos animáció keretei között. Ha jól begyakoroltad akkor kisebb hadseregeket le lehet szinte csak ezzel a technikával gyõzni!!!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
msot honnan tudjam,hogy ez az e ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem ide való léci töröljétek
CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games"
De szerintem kezd azzal, hogy
CD "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Ubisoft" aztán lépkedj be kézzel 😊
USERNÉV helyett írd be a saját felhasználóneved!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nálam is rejtve van!Mivel tudom elöcsalni??
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
meg már 26-án fog megjelenni azt csicsergik amadarak
nekem rejtve van
Benyomtam a FAQba is, köszi hykao!