9242
-
#5019 Rossz a hütés, vagy nem megfelelő hatásokkal műkődik. Takarítás vagy csere segíthet rajta. -
qwer2000 #5018 Hi!
Nekem olyan gondom van hogy kb 2-3 perc után a gépem jelez hogy a videókártya túlmelegedett (110-115C)Találkoztatok ilyen hibával?Mi okozhatja?
A gépem Asus M2N4 SLI,AMDx2 5600MHz,Saphire Radeon 1950Pro 256mb,4x1024DDR2\800Mhz
Előre is köszi a Segitséget! -
#5017 majd az eredeti játék? -
#5016 Hello!
Nekem a reloadedes változat van meg, 3,2-es 1magos p4 gépem van 2 giga rammal és 7800gs-el (agp-s). Végülis megy a játék, kicsit akadozva, de fut. Nem vettem le a grafikát teljesen minimumra, 1280-on játszottam.
Viszont ott amikor a házban vagyunk miután felkeltem, amikor mondja h üljek le, utána kifagyott a játék.
Mi kell ahoz, hogy ne fagyjon ki? -
#5015 O_o -
#5014 ? -
#5013 Kipróbáltam a játékot 64 bites Vista-n is, nagyjából ugyan úgy megy a játék mint XP-n (pár fps-el lassabb néhol). De 32 bites módba futtatja a játékot. Ha jól látom, csak dx10 esetén fut 64 bitesen a játék. De miért...? -.- Csak hogy a dx10 gyorsabb legyen...? -
#5012 Jah .... sőtt még letölteni sem kell. -
#5011 Vki tud jerusalem fix-et ami nem torrentes? -
#5010 hejhó most akkor március vagy április vége a megjelenés? -
#5009 azt is írja a cikk hogy kijavították a hibát -
#5008 Ebből a cikkből arra akartam utalni, hogy lehet, h hiába várunk az eredeti PCs verzióra? Ha PS3on is kilépett hirtelen a game?
-
#5007 9800gt with ageia xbox360 PCI-E 3.0 -
#5006 Jah, a következő meg az lessz, hogy vegyél bele még ram-ot... -
#5005 Ezt most olvastam a PC Dome oldalán:
Negatívumnak sajnos meg kell még említeni a PlayStation 3 változat Ubisoft által is már elismert hibáját: néha rejtélyes fagyás szakítja meg kalandjainkat, és kezdhetjük újra az adott küldetést a legutóbbi automatikus mentéstől – ami nem biztos, hogy annyira közel volt pozíciónkhoz. A cikk megjelenésének idejére aztán elkészült egy javítócsomag, melyet a játék automatikusan letöltött és telepített, ezután már nem tapasztaltam hasonló problémát. Mindenesetre valamilyen szinten elkeserítő dolognak tartom, hogy a merevlemez megjelenésével most már konzolokon is így kell foltozgatni egyes játékokat. -
#5004 másnak is ugyan annyi megkeresni mint neked -
Dave0092 #5003 talán egy jo link luxus volna?, google-s linkről kimélj meg... -
#5002 neten vannak mentés verziók, keress rá:) -
Dave0092 #5001 nem... esetleg olyan, hogy mentést betenni ami jeruzsálem után van...? -
#5000 az orosz verzió nem jó? -
Dave0092 #4999 Hello.. Van valami fix a jeruzsálemes dologra? megköszönném... -
#4998 másodszor senki nem mondta, hogy assassin.ini-t kell keresni... -
#4997 Először is jelenísd meg a rejtett fájlokat.
Aztán meg: C:\Documents and Settings\Sajátnév\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games -
KOVU #4996 hali
erre ezt a mappát én nem találom nincs olyanom hogy app_data vagy mi semmi ilyenem nincs.
rá keresek hogy assassin.ini és nem talál semmit
akkor hol kell megkeresnem?
elöre is thx -
#4995 a C meghajtón keress rá, hogy assassins creed és kidobja... -
#4994 Nem. -
KOVU #4993 hali
hogyha én a tűzfalban letiltom a játékot az internetről akkor rendessen menni fog nem dobál ki és jeruzsálemba is be enged? mindenféle orosz patch nélkül?
mert olvaos itt hogy van akinek müködik van akinek nem ^^
elöre is thx -
#4992 Hol tárolja a game a mentéseket? -
nono55 #4991 köszönet! -
#4990 faq;"problémám van a hanggal" rész -
nono55 #4989 hi, köszi a választ.
tegnap újradobtam a rendszert és most már Damaszkuszban járok! :)))
Viszont azt nem tudom, hogy ha video van vagy kommunikálnak, akkor néha 2× mondják ugyanazt kicsit akad.Olyan, mintha kodek baja lenne vagy egyszerűen csak szar még a gém?Meg kb fél óránként-óránként kidob az asztalra!
Ettől függetlenül hatalmas gamma, tuti, hogy megveszem, ez kell a gyűjteménybe! -
#4988 pl ha ua a driver? :D -
#4987 És a rendszer újrarakásnál milyen driver hiba lehet? :D -
#4986 nemtom, engem az a kép tipikusan driverhibára enged gondolni :) esetleg? -
#4985 FAQ-ban benne van már, de azért kösz -
#4984 Memóriahiba gyanús. Nekem is volt már régebben memóriahiba, akkor voltak ilyen problémák h vagy kék képernyő, vagy akármilyen játék leállt h alkalmazáshiba, és a windowst se engedte újrarakni mert **** fájl nem található, vagy hibsá (nem emlékszem pontosan). -
yaqwsxcde #4983 Assassin’s Creed Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu -
#4982 és mit csináltál hogy nem olyan már a kép? lécci írj mert -
#4981 srácok van egy olyan feladat aminél 2 db kardos emberrel kell valamit csinálni, mi az a valami, mert, ha kinyírom őket az baj, ha belököm az árusokhot az baj egyéb
és akiket kézzel ker megverni, a dagatt emberkék azokkal mit kell csinálni, lopni nem enged az erszényükből
-
Deni21 #4980 hali valaki tudja hogy az árusokkal mit kell csinálni? Köszi