9242
  • bon
    Rossz a hütés, vagy nem megfelelő hatásokkal műkődik. Takarítás vagy csere segíthet rajta.
  • qwer2000
    Hi!

Nekem olyan gondom van hogy kb 2-3 perc után a gépem jelez hogy a videókártya túlmelegedett (110-115C)Találkoztatok ilyen hibával?Mi okozhatja?
    A gépem Asus M2N4 SLI,AMDx2 5600MHz,Saphire Radeon 1950Pro 256mb,4x1024DDR2\800Mhz
    Előre is köszi a Segitséget!
  • Kandurex
    majd az eredeti játék?
  • skyli991
    Hello!
    Nekem a reloadedes változat van meg, 3,2-es 1magos p4 gépem van 2 giga rammal és 7800gs-el (agp-s). Végülis megy a játék, kicsit akadozva, de fut. Nem vettem le a grafikát teljesen minimumra, 1280-on játszottam.

Viszont ott amikor a házban vagyunk miután felkeltem, amikor mondja h üljek le, utána kifagyott a játék.

Mi kell ahoz, hogy ne fagyjon ki?
  • DarkSector
    O_o
  • tommyg
    ?
  • Balumann
    Kipróbáltam a játékot 64 bites Vista-n is, nagyjából ugyan úgy megy a játék mint XP-n (pár fps-el lassabb néhol). De 32 bites módba futtatja a játékot. Ha jól látom, csak dx10 esetén fut 64 bitesen a játék. De miért...? -.- Csak hogy a dx10 gyorsabb legyen...?
  • DarkSector
    Jah .... sőtt még letölteni sem kell.
  • The Protector
    Vki tud jerusalem fix-et ami nem torrentes?
  • tommyg
    hejhó most akkor március vagy április vége a megjelenés?
  • tommyg
    azt is írja a cikk hogy kijavították a hibát
  • CroftManor
    Ebből a cikkből arra akartam utalni, hogy lehet, h hiába várunk az eredeti PCs verzióra? Ha PS3on is kilépett hirtelen a game?
  • Gunner
    9800gt with ageia xbox360 PCI-E 3.0
  • Dante73
    Jah, a következő meg az lessz, hogy vegyél bele még ram-ot...
  • CroftManor
    Ezt most olvastam a PC Dome oldalán:
    Negatívumnak sajnos meg kell még említeni a PlayStation 3 változat Ubisoft által is már elismert hibáját: néha rejtélyes fagyás szakítja meg kalandjainkat, és kezdhetjük újra az adott küldetést a legutóbbi automatikus mentéstől – ami nem biztos, hogy annyira közel volt pozíciónkhoz. A cikk megjelenésének idejére aztán elkészült egy javítócsomag, melyet a játék automatikusan letöltött és telepített, ezután már nem tapasztaltam hasonló problémát. Mindenesetre valamilyen szinten elkeserítő dolognak tartom, hogy a merevlemez megjelenésével most már konzolokon is így kell foltozgatni egyes játékokat.
  • Balumann
    másnak is ugyan annyi megkeresni mint neked
  • Dave0092
    talán egy jo link luxus volna?, google-s linkről kimélj meg...
  • bigapó
    neten vannak mentés verziók, keress rá:)
  • Dave0092
    nem... esetleg olyan, hogy mentést betenni ami jeruzsálem után van...?
  • bigapó
    az orosz verzió nem jó?
  • Dave0092
    Hello.. Van valami fix a jeruzsálemes dologra? megköszönném...
  • bigapó
    másodszor senki nem mondta, hogy assassin.ini-t kell keresni...
  • CroftManor
    Először is jelenísd meg a rejtett fájlokat.
    Aztán meg: C:\Documents and Settings\Sajátnév\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
  • KOVU
    hali
    erre ezt a mappát én nem találom nincs olyanom hogy app_data vagy mi semmi ilyenem nincs.
    rá keresek hogy assassin.ini és nem talál semmit
    akkor hol kell megkeresnem?
    elöre is thx
  • bigapó
    a C meghajtón keress rá, hogy assassins creed és kidobja...
  • bon
    Nem.
  • KOVU
    hali
    hogyha én a tűzfalban letiltom a játékot az internetről akkor rendessen menni fog nem dobál ki és jeruzsálemba is be enged? mindenféle orosz patch nélkül?
    mert olvaos itt hogy van akinek müködik van akinek nem ^^
    elöre is thx
  • The Protector
    Hol tárolja a game a mentéseket?
  • nono55
    köszönet!
  • Gunner
    faq;"problémám van a hanggal" rész
  • nono55
    hi, köszi a választ.
    tegnap újradobtam a rendszert és most már Damaszkuszban járok! :)))

Viszont azt nem tudom, hogy ha video van vagy kommunikálnak, akkor néha 2× mondják ugyanazt kicsit akad.Olyan, mintha kodek baja lenne vagy egyszerűen csak szar még a gém?Meg kb fél óránként-óránként kidob az asztalra!

Ettől függetlenül hatalmas gamma, tuti, hogy megveszem, ez kell a gyűjteménybe!
  • Gunner
    pl ha ua a driver? :D
  • Balumann
    És a rendszer újrarakásnál milyen driver hiba lehet? :D
  • Gunner
    nemtom, engem az a kép tipikusan driverhibára enged gondolni :) esetleg?
  • Gunner
    FAQ-ban benne van már, de azért kösz
  • Balumann
    Memóriahiba gyanús. Nekem is volt már régebben memóriahiba, akkor voltak ilyen problémák h vagy kék képernyő, vagy akármilyen játék leállt h alkalmazáshiba, és a windowst se engedte újrarakni mert **** fájl nem található, vagy hibsá (nem emlékszem pontosan).
  • yaqwsxcde
    Assassin’s Creed Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu
  • tdu Toyota
    és mit csináltál hogy nem olyan már a kép? lécci írj mert
  • HoReSz1975
    srácok van egy olyan feladat aminél 2 db kardos emberrel kell valamit csinálni, mi az a valami, mert, ha kinyírom őket az baj, ha belököm az árusokhot az baj egyéb

és akiket kézzel ker megverni, a dagatt emberkék azokkal mit kell csinálni, lopni nem enged az erszényükből

• Deni21
    hali valaki tudja hogy az árusokkal mit kell csinálni? Köszi