565
-
#160 Én is kb ezen a véleményen vok:), viszont sok sro-zás után 1 picit felüdülés nyomulni vele xD -
Goth #159 sztem úgyis rájönnek egy idő után hogy ez túl szar ahhoz hogy fizetős legyen, így valszeg csak a lámák fizetnének érte.
Bár sok láma van a világon :C szal biztos fenn tudnák tartani belőlük a szervereket. -
Kiado #158 Lvl 20 ilyen gyorsan ment? grat :) -
#157 Ez vajon meddig ingyenes? vagy meddig tart a beta? -
#156 Dragon 10-en is sok magyar van:) 2Dan-os vok yeah -
Kiado #155 Óóó ne Dragon 10, Dragon 2-n vagyunk, legalábbis ezt írták néhány oldallal ezelőtt, hogy oda regizzünk magyarok. -
#154 Ha vkinek farkas vagy medve kell szóljon betudok fogni párat:) -
#153 Sziasztok, most kezdtem a játékot nemrég. Dragon 10-es serveren. Játszik ott vki vagy van ott magyar guild? -
Kiado #152 Nem szar az magas szinten, valaki olyat írt, hogy a kutyája kitankolta egyedül a csontvázakat :D -
Goth #151 sztem a drága is xar. vagymi, felesleges =) -
Cat 02 #150 lol , kell ilyen szar kutya ? -
Kiado #149 Na megvan lvl 17, de kicsit lassú lett a fejlődés.
Venom Spawn-ban egész jó cuccok esnek, bár még csak a spearman-eket tudom gyilkolni.
Petet érdemes venni? Elég drágán árulják, amelyik olcsó az meg xar :D -
Cat 02 #148 dragon 2 van boss ? :) -
Cat 02 #147 BOLTBAN !!! xD -
Kiado #146 Az is gamble box. Írták, hogy nagyobbakból már esett ilyen lvl 60 as +2-3 as cucc is. Nincs ötletetek, hogy azt a könyvet, amitől le lehet venni a skillekről pontot, hol lehet találni? -
Cat 02 #145 mi az a glowing red ? :) -
Kiado #144 Najó, ez hihetetlen, SOHA ne adjatok el fortune ládát, a köviből egy 585 ezres !!! glowing red esett ki, beszarás :DD -
Kiado #143 Közben megoldódott a dolog :)
Megvan lvl 15, végre új fegyók is, de még Swamp az elég nehéz nekem, nemtudom igazán hol farmoljak :(
Kiesett egy 15 ezres ládikából egy 405 ezres Burning White láda xD -
Cat 02 #142 nincs hely az inventoridban sztem -
Kiado #141 Sry, Mad.
Amúgy nem igazán segítőkészek itt a playerek, kb. 10 perce ordibálok, hogy plz someone help me, de le se szarnak :D Sajna ugy még nem tudok írni, hogy mindenki lássa, nincs elég mana hozzá.
Nemtudom leadni a Clening up the mess küldetést pedig ottvagyok annál az npc-nél ahol le kéne adni és összes questet végigkattintgattam, de nem tudom befejezni. És igen megvan összes cucc, ami kéne a befejezéshez :) -
Cat 02 #140 nem Bad ? :D -
Kiado #139 Nah a 1st cryptic tale-hez a kérdéseknél 3,2,1 a helyes sorrend, meg kéne találnom a Med Physician-t és több, mint 60k xp-t adna a quest :D -
Kiado #138 És a Physician traineres kérdésekre a választ senki nem tudja?:(
Amúgy az a tombola, ami időnként kijön, mire jó? Csomószor nyertek már xp-t, de soha nem nőtt alul a csík tőle. -
Goth #137 2D 5K a második könyv aasszem :c -
Cat 02 #136 menny el a könyveshez és nézd meg ¢¢ -
Kiado #135 Na közben kövi: The 1st Cryptic Tale-ben feltett ilyen kérdéseket a Physician trainer, amit elrontottam és most kér 100 potit :(
Ha elviszem neki újra kérdéseket tesz fel, vagy odaadja a cuccot?
És ha kérdéseket, mi a válasz?:D -
Kiado #134 Még néhány kérdés: mikor lehet a 2. szintü könyveket használni?
És 2. jobot lvl 20-nál lehet választani? -
Goth #133 az a doboz már ér vagy 30k-t -.- -
Kiado #132 Kinyitottam 15 ezres dobozt és kiesett egy másik doboz, amihez 180k pénz kéne :D
Lvl 10 megvan, sajna eddig intre 1 pontot se tettem, így elég húzos :( -
Cat 02 #131 én inkább el szoktam adni 5k ért :)
skillt meg a könyvesnél tucc venni -
Kiado #130 Haló, ma kezdtem a gamet, megvan már lvl 8 és az érdekelne, hogy skill-t honnan tudok majd venni/szerezni?
A másik, hogy esett 3 ilyen Gamble box, amihez 15k arany kell, érdemes kinyitni? -
Cat 02 #129 ctrl+click magadta és quit party asszem -
Goth #128 hogy a fakkba lehet kilépni a partyból? :D -
Cat 02 #127 nekem is volt +3 as páncélom csak eltörtem :) meg a 15 ös fegyóm is xD -
Goth #126 1dan 3kyu
jeah minyá új páncél :p -
#125 Oké, csak akkor azért volt nekem furcsa, hogy miután beraktam a fórumba egyből topicot is indítottál róla...
Egyébként no problem, mivel ugyis megmondtam már, hogy gagyi játékokkal nem játszom... -
Cat 02 #124 :) sg hírben olvastam elöször :P
hányas vagy ?goth -
#123 Jókor kérded öreg harcos :D -
Goth #122 Létezik már magyar klán? -
#121 Már bocs de tőlem indult a dolog :) Mondjuk úgyse játszok vele ^^