565
  • Gubberx
    Én is kb ezen a véleményen vok:), viszont sok sro-zás után 1 picit felüdülés nyomulni vele xD
  • Goth
    sztem úgyis rájönnek egy idő után hogy ez túl szar ahhoz hogy fizetős legyen, így valszeg csak a lámák fizetnének érte.
    Bár sok láma van a világon :C szal biztos fenn tudnák tartani belőlük a szervereket.
  • Kiado
    Lvl 20 ilyen gyorsan ment? grat :)
  • Gubberx
    Ez vajon meddig ingyenes? vagy meddig tart a beta?
  • Gubberx
    Dragon 10-en is sok magyar van:) 2Dan-os vok yeah
  • Kiado
    Óóó ne Dragon 10, Dragon 2-n vagyunk, legalábbis ezt írták néhány oldallal ezelőtt, hogy oda regizzünk magyarok.
  • Gubberx
    Ha vkinek farkas vagy medve kell szóljon betudok fogni párat:)
  • Gubberx
    Sziasztok, most kezdtem a játékot nemrég. Dragon 10-es serveren. Játszik ott vki vagy van ott magyar guild?
  • Kiado
    Nem szar az magas szinten, valaki olyat írt, hogy a kutyája kitankolta egyedül a csontvázakat :D
  • Goth
    sztem a drága is xar. vagymi, felesleges =)
  • Cat 02 #150
    lol , kell ilyen szar kutya ?
  • Kiado
    Na megvan lvl 17, de kicsit lassú lett a fejlődés.
    Venom Spawn-ban egész jó cuccok esnek, bár még csak a spearman-eket tudom gyilkolni.
    Petet érdemes venni? Elég drágán árulják, amelyik olcsó az meg xar :D
  • Cat 02 #148
    dragon 2 van boss ? :)
  • Cat 02 #147
    BOLTBAN !!! xD
  • Kiado
    Az is gamble box. Írták, hogy nagyobbakból már esett ilyen lvl 60 as +2-3 as cucc is. Nincs ötletetek, hogy azt a könyvet, amitől le lehet venni a skillekről pontot, hol lehet találni?
  • Cat 02 #145
    mi az a glowing red ? :)
  • Kiado
    Najó, ez hihetetlen, SOHA ne adjatok el fortune ládát, a köviből egy 585 ezres !!! glowing red esett ki, beszarás :DD
  • Kiado
    Közben megoldódott a dolog :)
    Megvan lvl 15, végre új fegyók is, de még Swamp az elég nehéz nekem, nemtudom igazán hol farmoljak :(
    Kiesett egy 15 ezres ládikából egy 405 ezres Burning White láda xD
  • Cat 02 #142
    nincs hely az inventoridban sztem
  • Kiado
    Sry, Mad.
    Amúgy nem igazán segítőkészek itt a playerek, kb. 10 perce ordibálok, hogy plz someone help me, de le se szarnak :D Sajna ugy még nem tudok írni, hogy mindenki lássa, nincs elég mana hozzá.
    Nemtudom leadni a Clening up the mess küldetést pedig ottvagyok annál az npc-nél ahol le kéne adni és összes questet végigkattintgattam, de nem tudom befejezni. És igen megvan összes cucc, ami kéne a befejezéshez :)
  • Cat 02 #140
    nem Bad ? :D
  • Kiado
    Nah a 1st cryptic tale-hez a kérdéseknél 3,2,1 a helyes sorrend, meg kéne találnom a Med Physician-t és több, mint 60k xp-t adna a quest :D
  • Kiado
    És a Physician traineres kérdésekre a választ senki nem tudja?:(
    Amúgy az a tombola, ami időnként kijön, mire jó? Csomószor nyertek már xp-t, de soha nem nőtt alul a csík tőle.
  • Goth
    2D 5K a második könyv aasszem :c
  • Cat 02 #136
    menny el a könyveshez és nézd meg ¢¢
  • Kiado
    Na közben kövi: The 1st Cryptic Tale-ben feltett ilyen kérdéseket a Physician trainer, amit elrontottam és most kér 100 potit :(
    Ha elviszem neki újra kérdéseket tesz fel, vagy odaadja a cuccot?
    És ha kérdéseket, mi a válasz?:D
  • Kiado
    Még néhány kérdés: mikor lehet a 2. szintü könyveket használni?
    És 2. jobot lvl 20-nál lehet választani?
  • Goth
    az a doboz már ér vagy 30k-t -.-
  • Kiado
    Kinyitottam 15 ezres dobozt és kiesett egy másik doboz, amihez 180k pénz kéne :D
    Lvl 10 megvan, sajna eddig intre 1 pontot se tettem, így elég húzos :(
  • Cat 02 #131
    én inkább el szoktam adni 5k ért :)
    skillt meg a könyvesnél tucc venni
  • Kiado
    Haló, ma kezdtem a gamet, megvan már lvl 8 és az érdekelne, hogy skill-t honnan tudok majd venni/szerezni?
    A másik, hogy esett 3 ilyen Gamble box, amihez 15k arany kell, érdemes kinyitni?
  • Cat 02 #129
    ctrl+click magadta és quit party asszem
  • Goth
    hogy a fakkba lehet kilépni a partyból? :D
  • Cat 02 #127
    nekem is volt +3 as páncélom csak eltörtem :) meg a 15 ös fegyóm is xD
  • Goth
    1dan 3kyu
    jeah minyá új páncél :p
  • gameplusz
    Oké, csak akkor azért volt nekem furcsa, hogy miután beraktam a fórumba egyből topicot is indítottál róla...

Egyébként no problem, mivel ugyis megmondtam már, hogy gagyi játékokkal nem játszom...
  • Cat 02 #124
    :) sg hírben olvastam elöször :P

hányas vagy ?goth
  • gameplusz
    Jókor kérded öreg harcos :D
  • Goth
    Létezik már magyar klán?
  • gameplusz
    Már bocs de tőlem indult a dolog :) Mondjuk úgyse játszok vele ^^