565
-
Cat 02 #120 és nem Mana van hanem Chi xD -
Goth #119 Nah elkezdtem én is tolni, dragon 2 -n vagyok =)
amit viccesnek tartok az az, hogy elvileg kínában játszódik, a kyu/dan rendszer pedig a japán stílusok sajátja. EMellett megfigyelhetőek egyes tipikus japán karatemozdulatok pl. a ruthless blade-nél. Emellett vannak még shaolinra hasonlítani akaró hadonászások. Látszik hogy nem harcművészek csinálták =)
De amúgy összességében, hangulatra jó... grafra is jobb mozgásban mint a képeken. Nekem tetszik =) -
Thanatos #118 melyik szerveren vagytok? :) csak hogy majd zaklathassalak kérdéseimmel :D -
#117 jahh Én huntre srác assasin meg egy másik srác warrior:) -
Thanatos #116 meg semmi mássalse csak ie-vel kb 20. probálkozásra :D -
Cat 02 #115 ff el nem jó a reg -
Thanatos #114 nah mgéis sikerült nagynehezen :P -
Thanatos #113 hm, lehet hogy midn1 mert semmi jele hogy a regimet tudomásul venné :D mail nem jön, belépésnél emg közli hogy nicns ilyen id/pass :P -
Thanatos #112 hm akkor lehet lekapom :) majd valmaikor mássz fel msn-re vagy ird meg itt pm-ben a neved emg hogy hogy érlek majd bent el :P -
Cat 02 #111 SRO jobb sztem :D Huntik vagytok ? -
#110 nem tudom ki hogy van vele de nekem bejött a harcmenete és hogy gyors pörgős pláne mikor kettesben hármasban powerlevelezünk:D
Most 2dan 6 kyus (gy.k. 26) vagyok és haverommal (ő 30-as) együtt partizunk 34-36-os mobokon sok HP és még több Mana potival. Eljutottunk a Beachre ahol írtózatos tempóban lehet fejlődni és már 40+-os cuccok is esnek szal érdekes:) Valamint nem tudom ki látta a Hero című filmet de ott volt egy rész mikor a hősünknek, hogy visszanyerhesse az erejhét meg kellett találni a megfelelő kardot egy hegyen ami kardokból állt össze ésrégi hősök szellemei védték:) Nős találtunk egy ugyanilyen hegyet. IStenien tetszik ez a játék:) csak a Mountok ne lennének bugosak... -
#109 en jaccanek vele csak az a baj hogy mostanaba nincs kedvem jaccani...inkabb nem is vaok itthon a gep elott:D -
#108 EZ ? -
#107 népszerű játék :P
vetexik a silkroaddal :D -
Cat 02 #106 :D -
#105 miről beszélsz? :D lol
már 7 Dan 6 Kyu nál járok, és te??? elérted már 1 Dant?? -
Cat 02 #104 én mutattam neked a gémet :D -
#103 BAZZEG Viktor!!! én akartam megnyitni ezt a témát! ! ! DE izéé vagy :P -
Cat 02 #102 új felsőm és csizmám is tönkemnet :( -
#101 szkerihun :D
-
Cat 02 #100 neved ? :D -
#99 a jatekhoz? xD
bazze:D sztem nem rossz jatek:D finomitsanak rajta oszt jo lesz:D -
Cat 02 #98 túl jó :D -
#97 Csinaltam egy logot
ha xar akkor fikazzatok:) ha nem akkor rakjatok be nyugodtan:)
-
Cat 02 #96 mi a neved és hol vagy ? -
Cat 02 #95 most KillerCat
bent vagy már ? -
#94 Mi a neved ? -
Cat 02 #93 nem jösz át ? -
Cat 02 #92 ide írd be :D -
#91 dragon7 -
#90 De még chatelni se tudok !:D, nah mindegy felmegyek a dragon 2-re, azt majd leszólítasz :D -
Cat 02 #89 szerver ?: -
#88 amugy én 1dan os vok ha tőlem kérdezted :) -
Cat 02 #87 msot ? mert akkor viszamek townba ;) -
#86 ÉS hogy kell potit csórni :D ? MErt akkor megyek a drag. 2-re, Fido4life néven ,-) -
Cat 02 #85 mert akkor megyek segítweni :P
1ébként csorsz Potit és lvl re fejlcőcc :P onnantol van fegyver (le is van írva ha fegyveree vfisz kurzor :D) -
Cat 02 #84 Dragon 2 -n vagy ? :D -
#83 Magyarázza már elnekem valaki, hogy a p.-ba lehet fejlődni, vagy egyáltalán játszani, mert nagyon láma vagyok ehez a játékhoz.. ! Meghogy hogy lehet a kardot elővenni, mert akárhogy rakom a fegvyer helyére, nem csinál semmit.. -
Cat 02 #82 ? :D -
#81 Jáccunk ?