5187
Foci EB 2012
-
Gabe18 #1543 Meglepne ha a Dánok 3 alatt megúsznák... -
#1542 Én első meccsen is tudok a Dánoknak a másodikon emg a Nmeteknek:D
bár nem hiszem h a dánok nyernek de azért reménykedem:D
de a Németeknél örülnék, ha egy 3-4 gólt rúgnának:) -
Interstate 95 #1541 Az első meccsen nem tudok kinek szurkolni, a másodikon pedig inkább a portugálok. -
Interstate 95 #1540 Ja, épp akartam írni. -
#1539 Hajrá Hollandia, esti meccsen pedig hajrá Németország, croni remélem sírva fog lemenni a pályáról ma :D -
#1538 Na Gundel, ő legalább jó :) -
#1537 szagértő most a hollandokról:
"lehet ez lesz a vesztük,hogy ennyire jók"
lol -
norbee95 #1536 seems legit...
Amúgy ma remélem a németek meg a portugálok nem óvatosan fognak játszani, hanm támadnak rendesen, és akkor egy izgalmas meccset láthatunk :) -
webcamsexcsaj #1535 Sziasztok Fiúk :) Én egy Budapesti Bevállalós Csajszi vagyok aki webcamsex társat keresk elég ha nézed csak élvezd amit látsz ;)
Ha szeretnéd látni a puncimat webcamon akkor kérlek regisztrálj a www.csajcimek.hostzi.com oldalra ;)
.::Csajcímek::. Bevállalós Magyar Csajok Elérhetőségei! Gyere és nézd meg hogy hogyan masztiznak csak neked a csajok
www.csajcimek.hostzi.com
www.csajcimek.hostzi.com
Remélem nem vagytok puha pöcsök :) -
Coolfire #1534 Szépek a szurkolólányok.. -
Interstate 95 #1533 -
este meg
-
#1531 true story bro -
#1530 looool -
:DDDD -
#1528 ők nem titkos esélyesek, hanem nyiltan esélyesek. -
#1527 lehet az oroszok a titkos esélyesek?
mint 2004-ben a görögök?? :D -
#1526 -
#1525 a görögök meg az oroszok zsinórban 3. EB-n vannak egy csoportban.
Amikor a görögök nyertek 04-ben akkor is csak az oroszoktól kaptak ki.
4 éve is sima volt. Nem úgy festett az orosz csapat mint aki le fog állni a döntőig :) -
#1524 Röhögnék ha így lenne. :D -
#1523 Ha minden jól megy akkor holland,német gála várható...de azért a Dánoknak szorítok...nekem amióta zsinórba verik a portugésékat a selejtezőbe azóta szimpik:D -
#1522 még a tegnaphoz:
majd meglássuk a görög phalanx ellen hogy fognak muszikálni...durva de a görögöknek így azért elég sok esélyük van mert ha az oroszok leparádézzák a kengyeleket is akkor a görögök 3 döntetlnnel szépen átcsoroghatnak:D
azért ez durva lenne:D -
#1521 a holland az ok, de mennyivel? :9 -
#1520 szerintem holland meg német győzelem lesz.. -
#1519 a ruszkik hoztak egy kis pénzt (a lengyelek vittek), a mai meccsekre tippek? -
#1518 hát ez komoly 4-1 lett az orosz cseh..
így elég nehéz dolguk lesz a görögöknek meg a lengyeleknek az oroszokkal.. -
Interstate 95 #1517
-
#1516 :D -
#1515 Anett blogjáról:
Őszinte nyitómeccs
2012-06-08 23:26:00 - kovaryanett
Végre kezdünk! Stúdióvendégek, szenvednek. Unalmas. Kik ezek? EB-sek?! Nem értem. Nagyokat pislogok. Fél négy óta ébren vagyok. Várom a helyszínt. Nem kapcsolják.
Pluszt akarok, Nem a sablont. Az előkészületekről. A stadionokról. A városokról. Nincs helyszín. Van virtuális stúdió. Száraz vendégek. Szegények. Pörgést szeretnék. Szurkolást. Vuvuzelát. Nem, azt inkább nem. Valamit, ami nem ez. Még mindig beszélnek. Egyhangú. Monoton. Feladom. Elalszom. Nem aludhatok, blogot kell írnom. De álmos vagyok. Apa, kérek fröccsöt. Roséból, igen. Na végre, Varsó a tévében, Knézy Varsóban. Szép a grafika. Igazi játékosok a pályarajzon. Beállnak pózba. Karba tett kézzel. Csinosak. Jó lesz ez. Finom a fröccs. Még álmosabb lettem. Kezdjük már. Knézy mondja: elhallgat. És tényleg. Nem beszél. A szervező zenél. Jönnek a táncosok. Rázzák a szoknyát. Ott van György Ádám. Siet a zongorához. Jól zongorázik. Ott van Karmatronic! Jól Karmatronicol. Hm. Ez nem is rossz. Erre már felkelek. Ez jó zene. Közönség élőkép. Élőszép. Stadion befedve. Így vigyáznak a gyepre. Sok párás lehelet. Vége lett. Nem volt túl harsány. Nem volt túl izgalmas. Volt viszont túl semmilyen. Itt a két csapat! Lengyel-görög. Azt mondják, uncsi lesz. Elalszom. Ez már igazi küzdelem. Kibírom. Harcos vagyok. Kezdjenek! Kezdenek. Lengyelek. Nyerhetnek? Kellene. Eleje, eleje. Ez nem lehet eszperente. Kellemes meccs. Lengyelek vezetnek. Pörög a gömb. Nem is rossz. Egy korty fröccs. Lewandowski nem lengyel?! De. Nem alszom. Görög könyök pöcköl. Nem először. Spori kar sárgával lendül, nem először. Mínusz egy görög. Itt a vége. Első fele. Pici rosé még mehet bele. Unalmas szakértő visszatér. Miért nem szurkolókkal teli tér?! Miért nem közönség, hogy lesz így közösség? Miért a múlt évszázadból? Jön a második fele. Pörgő görög góllal köszönt. Jó kis játék. Szöglet ez, nem bünti. Knézy, Knézy, de nem látja. Piros lap. Lengyelnek. Még így is nyerhetnek. Cserekapus be. Tizenegyesre. Kivédte. Többé több már nem ment be. Egy-egy lett. Egy jó nyitómeccs.
Oooo... yeeee... endless summer... -
#1514 Ebből az is következik, hogy az, hogy átjáróház volt a csehek védelme nem jelenti azt, hogy át fog rajta járni egy görög csapat. Bármi lehet még ebben a csoportban. :)
Holnap holland és német győzelmet várok. -
#1513 Bár nem fogadok sose de a meccsek alatt végig késztetést éreztem,hogy reggel menjek tippmixelni
furcsa... -
Interstate 95 #1512 Holland győzelem első körben, a Német - Portugál az meg passz, nem merek írni semmit. -
#1511 Nah akkor tipp a holnapi napra is -
#1510 az hogy a csehekenk átjáróház volt a védelmük még nem jelenti h ugyan ezt megtudják csinálni egy olyan görög csapat ellen is akik 11 emberrel védekezni fognak.
-
Interstate 95 #1509 Például a csehek mai játéka az ellenünk vívott barátságostól nem nagyon különbözik attól függetlenül, hogy a mai egy rangosabb meccs volt. Szerinted pár nap alatt mennyit fog változni a játékuk ? A görögöket meg spontán ebből következtettem le, de az ő játékuk se valami fényes az utóbbi időben. De nem győzöm hangsúlyozni hogy lehetnek meglepetések. :) -
#1508 Jó a buli
-
Interstate 95 #1507 Hát a mai játékuk egyenlő a nullával a csehekével együtt, ott alapvető problémák vannak ahol csak akkor kezdenek (nem játszani) erőlködni az emberek, amikor már bekapták az első cumit. A ruszkik ma megmutatták hogy mi a csapatszellem, győzni akartak, győztek is, egy EB -n nem lehet már balkáni szintű focit játszani. Persze mint írtam, lehetnek meglepetések. -
#1506 ez meg milyen tipp lol
ez csak a mai meccsek után egy aktuális erősorrend
sok ész nem kellett kiagyalni... -
Tomy Lee #1505 Én is erre a sorrendre tippelnék de ettől függetlenül Görögöket szeretném második helyre:) -
#1504 azért a görögöket ne írd le ennyire...
oroszok ellen is simán döntetlenezhetnek.