Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal ON
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ReaL MaDRid x siempre
football without ultras is nothing
A medve nem játék.
ettõl függetlenül ez a követendõ példa lehet, és tényleg lenyûgözõ a project.
Itthon ki a tök fektetne pl. a Puskásba hasolóért? A Munkáspárt közeli vállalkozók, max.
Ezért kellenének a sikerek.
Máshol még a gyeptéglákat is külön eladogatja a klub, ha bont egy stadiont. Náluk ellopják ...
A medve nem játék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1. Építeni/felfejleszteni egy stadiont (pl. a Puskást)
2. Odahozni egy döntõt (BL, UEFA, SZUPERKUPA)
3. Pályázni
4. Nyerni
5. Az EB/VB-ig lévõ idõ alatt egy jó csapatot felépíteni.
Kb.
Addig csak a harciphaszt fogjuk szívni, meg a lengyel és ukrán kamionok porát ...
Nézzétek meg! Itthon, ha lehet, lebontják az összes stadiont, ha nincs rájuk szükség. Angliában meg ezt csinálják a Highburybõl:
A project
Szóval kb. így kéne.
A medve nem játék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kérdezem én?
Várhidi és elõdje Bozsik milyen kapitányi rutinnal is rendelkeznek?De Lothar is ide tartozik!
Ha jól tudom Várhidi rövid ideig volt Ute edzõ és az u19,Bozsiknak még ennyi edzõi multja sincs,és Lotharnak se!
Vicces ország ez,ahol ennyi elég hogy valakibõl szövetségi kapitány legyen!
Külföldi tapasztalt edzõ kell aki bennevan a foci vérkeringésében!
Érdekes minden kis ország ezt vallja,csak mi nem!
Be kell látni nemcsak jó focistáink nincsenek,hanem jó edzõink se!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nézd már meg az olaszokat, és sorolj fel olyan ellenérveket rájuk nézve, ami az ukránoknál nincs.
és nem mellesleg, hogy nem csak a magyar média de az egész európai utolsóra rangsorolta õket, sõt uefa szakértõk is, hivatalosan(!) a legvégére sorolták õket, mi több a döntés elõtt egy nappal is 3adikra taksálták õket, aztán valami történt..
de ezen lényegtelen hezitálni, nem nyertünk, legyen úgy, ahogy #662-ben idézve van
Sándor annak felismerésére buzdít, "hogy a világ naptárai ma már 2007-et írnak és nem 1954-et. Ezzel természetesen csak azt szeretném mondani, hogy nem a múltból fogunk megélni, tekintsünk végre elõre! A kandidálásra elszórt pénzt és energiát fordíthatjuk akár az utánpótlás nevelésére (de tényleg arra kellene!) vagy sportpályák felújítására (gyenge az OLLÉ-program, ugyanis csak a leggazdagabb önkormányzatok engedhetik meg maguknak, hogy hitelt vegyenek fel sportpálya-felújításra), hogy a foci ismét közkedvelt tömegsport legyen. (...) Javaslatom: fejlesszük fel elõször ezt a halványnak is nagy túlzással nevezhetõ magyar labdarúgást olyan szintre, hogy visszakerüljünk a nemzetközi porondra, aztán lehet újra kandidálni, mondjuk 2020-ra. Sok munkát és átszervezést igényel, az biztos, de megéri. Ez a realitás, de legyünk sportemberek, küzdjünk tovább, és ne nézegessünk hátrafelé, múltba révedezve! A hõseinkre tisztelettel emlékezni kell, de õk már nem tudnak rajtunk segíteni."
Van benne valami.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Egyként Ukrajna-Lengyelország összlakossága 85M fõ. Elgondolkodtató... Oda megéri stadiont építeni.
GanXstaZolee#2709
Ja, hogy egyes embereknek sok pénzük legyen? Ok legyen csak ne közpénzbõl, úgy hogy nem hozzák az erdményeket.
azon már felesleges vitázni, hogy jó lett volna-e ha megkapjuk, vagy nem lett volna jó, mert ez már eldõlt, és ha az ukránok bele is buknak, akkor már bejelentkezett többek között anglia,franciaország is a rendezésre. szóval ennyi, egy álommal kevesebb, lehet gondolkozni a hogyan továbbról.
szerintem a stadionokat nem kell megépíteni, illetve:
-a jelenlegieket kell modernizálni, max 10-12ezer férõhelyekkel (persze csak a kiemelt pályákat
-ha a jelenlegi menthetetlen, akkor újat felhúzni, fent felsorolt férõhelyek szerint
-a stadionokat úgy építeni, hogy 10-15év múlva ne kelljen ledózerolni, csak újból modernizálni, illetve ha megint pályáznánk majd valamire, akkor bõvíteni is lehessen
-emelett utánpótlásközpontokat építeni
GanXstaZolee#2709
én a Commander vagyok én
valószínüleg nálunk okosabb gazdasági elemzõk szerint igenis megtérült volna, ha egyszer az állam is kezeséget vállalt (csak semmi politika - mert utálom - a narancs- és a vöröskorszak is pályázott!) ahol azért valszeg nálunk komolyabb szakik vannak.
Én is örûltem volna ha megnyerjük az eb-t és teszem azt gondolkodás nélkûl lementem volna Debrecenbe megnézni a holland válogatott mérkõzését.
De azért az még sem gyanús egy egész kicsikét, hogy Gyárfás meg a többiek itt ünnepelték magukat, hogy a mi pályázatunk aztán hû de fasza és milyen szuper és nem kaptunk egy árva szavazatot sem??? Akkor talán mégsem volt az valami nagyon jó nem?
Amúgy is nagyon unom már, hogy az aranycsapatos és Albert Flóris múltunkon kívûl semmit nem vagyunk képesek felmutatni labdarúgásban és annak örülünk ha megverjük a moldáv válogatottat. Állami színten meg tömik a focit tele pénzzel mikor sokkal de sokkal jobbak vagyunk más sportágakban. Inkább azokat támogatnánk, mert arra aztán igazán büszkék lehetünk(lásd vizilabda vagy kézilabda).
várhidit amúgy én sem komálom.