Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
vagy amit a fiáért mûvelt egy klubbal, egy kicsit sok volt nekem.
én azért is voltam inkább egy olasz vagy lengyel eb mellett, hogy ez a kisteleki-gyárfás-mészöly brancs ne betonozza be magát évtizedekre. kisteleki meg mészöly amúgyis sokat bizonyított már a fociban, illetve a focit körülvevõ gazdasági életben. gyárfásról pedig hogy az uszó eb is több volt mint necces...
ráadásul nagyon flém szaga van az itteni hszeidnek hallod
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vamos Argentina!
Sevcsenko, Blohin, Bubka, Klicsko pl.: az ukrán delegációból.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Így is elég szánalmas az ország helyzete...
Norm. stadion nincs,norm. csapat nincs,meg még 1-2 dolog.
Magánvélemény... felõlem lehet hülyézni,de ezt gondolom.
Glory, Glory Man. United!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Bezzeg a magyar és a horvát zászló esetében mennyi melót jelentett volna már csak ez is?! :)
<#hehe>#hehe>
A medve nem játék.
Nálunk inkább az infrastrukúra és a gyenge bajnokság lehet az, ami ellenünk szólt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Simán jobb ez így mindenkinek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Punker:
Nem lehet konkrétan összehasonlítani ki mennyibõl csinálta utat ugyanis sosincs azonos kondíció. Attól, hogy papír sima terepre kell felhúzni az autópályát attól még kerülhet annyiba mint 1 völgyhígd, ha szar a talaj és az útalatt az egészet kikell cserélni, hozatni kell máshonna, mert nem bírja el az út súlyát tereprendezés stb... Keresztanyám Strabagnál mérnök, szóval beavatott az útépítés rejtelemeibe.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
-"becsületes" ukrán vállalkozók megoldják hogy ne sírjanak a bérek miatt!-
hát igen,megoldják,és mellette még ellopják a milliárdokat
ja meg az az 1 az most már 2 ha jól tudom...
hallottál te már az ukrán maffiáról?tudod te most azok ezen mennyit fognak keresni?lefogadom minden új hotelben benne lesz a mancsuk,de legalább a feketepiacon több jegy lesz mint a hivatalos helyeken XD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#544:tudtommal nem,épp ez a lényeg benne,hogy mindent saját pénzbõl,ha kapna euromilliárdokat,akkor nem lenne tök mind1 ki rendezi?
ez meg,hogy már most belejentkezett több ország is érdekes,és mivel a '12-höz legközelebbi európai nagytorna bizony a '08-as osztrák-svájci lesz,ezért gondolom annák adnák,mint ahogy a '10-es vb-t nagyvalószínûséggel a németeknek(mármint ha dél-afrikában gebasz lenne,és úgy néz ki hogy van),lévén ott még alig hültek ki a székek a vb óta,és nem,ezt nem én találtam ki,a nagyokosok mondták...
amúgy lényegtelen azon filózni mi van most, a fejesek úgy gondolták hogy akkora õk jobbak lesznek mint mi.....
ReaL MaDRid x siempre
V9ykn8_TZL0
Én nagyon csalódott vagyok, fõleg azért amit már többen is írtak h sztem a legtöbb magyar ember azt se tudta h milyen nap ez a mai:( Lengyelországban,Ukrajnában,Horváto.-ban tényleg ünnepi volt a hangulat!!! és itt???hát nemsok minden sajnos:( +nemtudom h miért kellett elhitetni a néppel h igenis sok esélyünk van!!!(bár akkor mostmár énis aztmondom h vmi nemstimmel az egész "szavazással")
másfelõl viszont, ha a fenti államadóságot sem tudjuk kiheverni akkor ez h ment volna???
szóval tuti nagy lökést adott volna egész Magyarországnak!!!!De sztem lehet bizakodni:) mást nem is nagyon tehetünk...
azért szurkoljunk a magyar focinak!!!!!!
így igaz a VB alatt is panaszkodtak a csapatok h sokat kell utazni, pedig ott aztán olyan autópályahálózat van h az hihetetlen (nem véletlen õk költenek legtöbbet rá) és mégis gondok voltak namost ha 2000 km van 2 város közt és ebbõl 22km autópálya akkor "nagyon valószínû" h ilyen anyagi helyzetben majd összehoznak annyi autópályát amely elegendõ lesz a külföldi és hazai szurkolóknak és szervezõknek...
ok,biztos úgy próbálják megrendezni hogy minél kevesebbet kelljen utazniuk,gondolom a szélsõ városokban a csoprtmeccsek és közelednek a 2 ország találkozásához,vagy mittomén,de ez most szinte lehetetlennek tûnik,óriási nagy távolságokat kell majd megtenniük a csapatoknak,és már a német vb-n egy kis melegtõl sírt a szájuk,mi lesz majd akkor ott?
horvátok meg teljesen ki vannak akadva,tényleg mekkora mocskosság már hogy a végrehajtó bizottság ukrán tagja ott lebzsel folyamatosan a többi körül,aki nem mellesleg egy milliárdos maffiózó...
Az Ukrán-Lengyel rendezésrõl aynnit: elemzõk szerint azért kaphatták meg a rendezés jogát, mert óriási gazdasági piac a 2 ország... az elmaradott infrastruktúra még elõny is, nem hátrány. Közrejátszhatott a mostani feszült belpolitikai helyzet is... amibõl szintén profitálhattak
Összességében elmondható, hogy a PÉNZ döntött!
sebaj majd 2010ben átkerül egyik nagy nyugati országba az egész....nem véletlen h a szavazás után 1 órával már 5 nagy ország jelezte h átveszi a rendezést 2010ig ha gond lesz...