Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
csak olyan hsze volt....csak kritizálni és szapulni tudott eddig mindent, többek közt az ilyen emberek miatt tart Mo. ott ahol tart

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JoeGunn
Én 2012-ben már lengyelországban fogok lakni, de ha itt amradnék Magyarországon, akkor is jobban örültem volna, ha a lengyelek kapják.

JoeGunn
Ércfertõzések? GRAT!

amikor lefejelte azt az embert aki kritizálta ha jól emlékszem az 1-2 izland miatt ferihegyen,
vagy amit a fiáért mûvelt egy klubbal, egy kicsit sok volt nekem.

én azért is voltam inkább egy olasz vagy lengyel eb mellett, hogy ez a kisteleki-gyárfás-mészöly brancs ne betonozza be magát évtizedekre. kisteleki meg mészöly amúgyis sokat bizonyított már a fociban, illetve a focit körülvevõ gazdasági életben. gyárfásról pedig hogy az uszó eb is több volt mint necces...

ProGabe
<#wow2>te nagyon más világban élsz,te biztos többet fel tudnál mutatni mint õ... persze nem azt mondom hogy feddhetetlen
ráadásul nagyon flém szaga van az itteni hszeidnek hallod

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

chalezlopez
Addig amíg ilyen dilettáns emberkék vannak kulcspozícióban - most nem mondok neveket <#hehe>- addig itt MO-n semmi nem fog elõremozdulni. Kisteleki, Gyárfás... szánalom.

Vamos Argentina!

Ez meg így eleve komolyabb felhozatal mint a magyar.

Sevcsenko, Blohin, Bubka, Klicsko pl.: az ukrán delegációból.

Mészöly Kálmánnak volt képe bármit is méltatlannak nevezni saját életén kívûl?

a hivatalos magyar zászlóban nincs címer, a horvátban van.

Kit--Kat
Mindenki tudja szerintem, hogy az a 2 ország fõleg ukrajna miatt, 1 más világot képvisel, a Horvát-Magyarhoz képest is.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rash87
Szvsz jobb,h nem mi kaptuk ezt! Máshol jobb lesz tuti a szinvonal,mintha itt lett volna az egész.

Így is elég szánalmas az ország helyzete...
Norm. stadion nincs,norm. csapat nincs,meg még 1-2 dolog.
Magánvélemény... felõlem lehet hülyézni,de ezt gondolom.

Glory, Glory Man. United!

nono84
Az öreg kálmibácsi sohasem a kicsi szájáról volt híres.:Dddd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hunbasser
valószínüleg ezen buktuk el -.-

ReaL MaDRid x siempre

a.carkey
Azzal, hogy a lengyel-ukrán pályázat nyert, a zászlókészítõk sem lépnek sztrájkba: hasonló formájú a két ország zászlaja, ráadásul csak két szín van.

Bezzeg a magyar és a horvát zászló esetében mennyi melót jelentett volna már csak ez is?! :)

<#hehe>

A medve nem játék.

a.carkey
Ez itthon is megvan, de megvan Ukrajnában és Lengyelországban is.

A medve nem játék.

Taranov
Én inkább a horvátokat teszem felelõssé a vereségért, az agresszív szurkolás és a neonáci megmozdulások nem tettek jót a pályázatnak, Olaszországban ugyanezek fennállnak.
Nálunk inkább az infrastrukúra és a gyenge bajnokság lehet az, ami ellenünk szólt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
Nem vagyunk mi még az ilyen nagy volumenû dolgokra felkészülve, meg aztán az utóbi hónapok sem kedveztek nekünk. Olaszország meg elszõrmézte meg el Catania-Palermózta ezt az EB-t.

Simán jobb ez így mindenkinek.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Punker
amúgy az hogy 0 szavazatot kaptunk elég sokat elárul szerintem, és ez az igazi szégyen nem az hogy 3. neki futásra is koppantunk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ProGabe
azért dúrva hogy én utánam talán te vagy a második aki GRATULÁLT nekik és nem vagy eszetlenül szidta õket,vagy Gyárfás-Kisteleki köpködése közepette benyögte hogy jujj milyen jó,bár neki mindegy volt csak mi ne... -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nono84
Elolvastam ,igazad van ,énis így látom. De nekem az nagyon furcsa volt, hogy harmadszorra pályáztunk és most egy árva szavazatot sem kaptunk.Az ok hogy nincsen csapatunk, de még egy rendes stadionunk sem volt csak úgy mutatóba,és nem szégyenli magát az mlsz hogy a legnagyobb magyar focista után elnevezett Puskás Ferenc stadion omladozik és életveszélyes. Már vayg 10 éve fel kellene újítani, és a vidéki stadionokról nem is beszélve lsd: Debrecen hogy milyen stadionban játzik a bajnokcsapat . Olvastam a hsz-eket Fehérvár 75 ezer ember 45 ezres stadion LOL- Fehérvár 120 ezer ember és a stadionokat úgy tervezték hogy az eb után csökkentették volna a befogadóképességet 20 ezer fõre és a többi elembõl akár más stadion is felépülhetett volna. De talám majd egyszer . Van egy olyan érzésem ,hogy elõbb rendeznénk olimpiát mint foci eb-t . Én személy szerint nem adnám fel mert elõbb utóbb csak észreveszik az illetékesek hogy hibáztak. Azért szurkolok a Lengyel-Ukrán eb-nek, mert ha bebuknak akkor sztem Kelet-Európa is lemondhat ilyen rangos eseményekrõl a jövõben.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
ok , mostmár itt vagyok <#vigyor2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Kit--Kat
Nem tudom, valami világi baja van, mindenképp belekell kötni mo.ba, mert mi ezt is szarul tettük, hogy ez megépültek az autópályák, az ukránok negyedannyiból megcsinálják, nem tudok erre mit mondani.

Punker:

Nem lehet konkrétan összehasonlítani ki mennyibõl csinálta utat ugyanis sosincs azonos kondíció. Attól, hogy papír sima terepre kell felhúzni az autópályát attól még kerülhet annyiba mint 1 völgyhígd, ha szar a talaj és az útalatt az egészet kikell cserélni, hozatni kell máshonna, mert nem bírja el az út súlyát tereprendezés stb... Keresztanyám Strabagnál mérnök, szóval beavatott az útépítés rejtelemeibe.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
vigyázz már a rendre plz te, mert kezdem unni a gyerekek okítását :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
1 km-re, azt számolgattad eddig, nem?

gabber_saviola
Gratulálok a LENGYEL-UKRÁN párosnak, mert így a legjobb helyre került a rendezés joga. <#eljen>

ProGabe
mi van?nem értelek!sok a bérmunkás,ez ok,de szerinted a betonozók lopják a milliárdokat vagy mi????
-"becsületes" ukrán vállalkozók megoldják hogy ne sírjanak a bérek miatt!-
hát igen,megoldják,és mellette még ellopják a milliárdokat
ja meg az az 1 az most már 2 ha jól tudom...

Kit--Kat
1milliárdot? Mire?

Punker
nézd én csak azt tudom hogy mi itthon az alföldön 1 milliárdot pengetünk ki az útra, a horvátok a b@szott hegyek között kihozták kevesebb mint 800 millióból, biztos máshol is van trükközés, csak ott éppenséggel annyi melós van hogy szinte ingyen megcsináljak, és biztos lehetsz hogy a "becsületes" ukrán vállalkozók megoldják hogy ne sírjanak a bérek miatt!

Kit--Kat
Aha ja, ha temondod na akkor tuti 200millából megoldják. Eddig csak összevissza belemartál mindenbe anélkül, hogy lett volna valami kézzelfogható, bizonyítható alapja a mondandóidnak, szóval ezekután nem is figyelek ezekre oda.

én már javasoltam h irják át "Hogyan tovább az EB elvesztése után?"-ra:D:D
ProGabe
ja mer az ukránoknál nem lopnának?ASDSADSDSDS
hallottál te már az ukrán maffiáról?tudod te most azok ezen mennyit fognak keresni?lefogadom minden új hotelben benne lesz a mancsuk,de legalább a feketepiacon több jegy lesz mint a hivatalos helyeken XD

Punker
na akkor hogy megértsd itthon 1 millárdot lopnak el 1 km autópályára, az ukránok simán megoldják 200-300 millióból......

akyyy
mi lesz itt az sg-n, akkor, meg a topikkal :DDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
ahhoz kellenének repterek,repülõk,és nem is akármilyenek,hiszen pl a csapatbuszok is kb 1.5-szer akkorák mint egy cép sááárga ikarusz
#544:tudtommal nem,épp ez a lényeg benne,hogy mindent saját pénzbõl,ha kapna euromilliárdokat,akkor nem lenne tök mind1 ki rendezi?
ez meg,hogy már most belejentkezett több ország is érdekes,és mivel a '12-höz legközelebbi európai nagytorna bizony a '08-as osztrák-svájci lesz,ezért gondolom annák adnák,mint ahogy a '10-es vb-t nagyvalószínûséggel a németeknek(mármint ha dél-afrikában gebasz lenne,és úgy néz ki hogy van),lévén ott még alig hültek ki a székek a vb óta,és nem,ezt nem én találtam ki,a nagyokosok mondták...

Kit--Kat
Figy ezt magyarázhatod de akkor is 1KM=1milliárd, okosíthatsz de ez van. A Horvátok amióta függetlenek azóta építenek, és keresztbe kb. négy Horváto. tenne kis 1 Lengyelt ami jóval kisebb mint Ukrajna. 2000km-t nem lehet megépíteni 4 év alatt...

Punker
képtelenség? nézd meg a horvátok mennyit építettek, mennyibõl, és milyen terepen........

amúgy lényegtelen azon filózni mi van most, a fejesek úgy gondolták hogy akkora õk jobbak lesznek mint mi.....

hunbasser
ne a csapatokra gondolj,hanem a szurkolóra.õk pedig rengetegen lesznek

ReaL MaDRid x siempre

De amugy kap vmi támogatást aki megnyerte ezt az EB-pályázatot?rem néztek hülyének:D:D de télleg tisztázni akarom:D szal kapptunk volna támogatást vagy "saját" kasszából kellett volna?(az utóbbi sztem olyannyira kptelenség mint a 2200km autópálya/4év:):))
Kit--Kat
És a szurkolók, stáb? Az újságírók is vonattal, autókkal járták be a német VB-t. Mert mondjuk ott megtehették.

Kit--Kat
A másik az, hogy 2000km gondolom légvonalban, finomítással az még minimum +200km és még rákell csatlakoztatni 1 bejövõ autópályáz, ezek több ezer kilóméterek*milliárd forint, a pénzen felül, szerintem fizikai képtelenség 4év alatt többezer kilóméter utat építeni.

Punker
most ti komolyan gondoljátok hogy 2012-ben 2000 km-ert nem repülõvel fognak megtenni?

vmvr
ez a magyar mentalitás sajnos

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ez azéé durva volt:D:D(de jó hasonlat:D)
Davidus
pistikének 6 helyen tört el a gerince. azért szurkolj neki hátha egyszer még járni fog:D

V9ykn8_TZL0

nah h énis okoskodjak egy picit...:D szal a töritanárunk másodállásban jogász...:D és multkor beszélgettünk az államadósságról. Tudom h ez megint politika, de azért érdekes: szal a sulibezárásokból és a pedagógus leépítésekbõl 40milliárd Ft jön be/vissza. Az államadósság törlesztése pedig 120milliárd/hónap.
Én nagyon csalódott vagyok, fõleg azért amit már többen is írtak h sztem a legtöbb magyar ember azt se tudta h milyen nap ez a mai:( Lengyelországban,Ukrajnában,Horváto.-ban tényleg ünnepi volt a hangulat!!! és itt???hát nemsok minden sajnos:( +nemtudom h miért kellett elhitetni a néppel h igenis sok esélyünk van!!!(bár akkor mostmár énis aztmondom h vmi nemstimmel az egész "szavazással")
másfelõl viszont, ha a fenti államadóságot sem tudjuk kiheverni akkor ez h ment volna???
szóval tuti nagy lökést adott volna egész Magyarországnak!!!!De sztem lehet bizakodni:) mást nem is nagyon tehetünk...
azért szurkoljunk a magyar focinak!!!!!!
5w0rdf15h
naja az meg a másik h ukrán tagja is volt a bizottságnak....tény h nem szavazott de akkor is, biztos haverok a többiekkel fõleg az orosszal meg az északiakkal...

így igaz a VB alatt is panaszkodtak a csapatok h sokat kell utazni, pedig ott aztán olyan autópályahálózat van h az hihetetlen (nem véletlen õk költenek legtöbbet rá) és mégis gondok voltak namost ha 2000 km van 2 város közt és ebbõl 22km autópálya akkor "nagyon valószínû" h ilyen anyagi helyzetben majd összehoznak annyi autópályát amely elegendõ lesz a külföldi és hazai szurkolóknak és szervezõknek...

ProGabe
tv2-n most volt,hogy a 2 legtávolabbi város között 2000km van,és ebbõl 22!!! km-nyi autópálya van megépítve
ok,biztos úgy próbálják megrendezni hogy minél kevesebbet kelljen utazniuk,gondolom a szélsõ városokban a csoprtmeccsek és közelednek a 2 ország találkozásához,vagy mittomén,de ez most szinte lehetetlennek tûnik,óriási nagy távolságokat kell majd megtenniük a csapatoknak,és már a német vb-n egy kis melegtõl sírt a szájuk,mi lesz majd akkor ott?
horvátok meg teljesen ki vannak akadva,tényleg mekkora mocskosság már hogy a végrehajtó bizottság ukrán tagja ott lebzsel folyamatosan a többi körül,aki nem mellesleg egy milliárdos maffiózó...

DjDano
Szinte biztos voltam benne, hogy politikai síkra fogjátok terelni az ügyet... nevetve olvasom az önjelölt gazdasági szakemberek depresszióval átitatott okoskodását. Persze akinek a tájokozottság egyenlõ a RémHírtv-vel, és a Magyar Nemzettel azon nincs is mit csodálkozni... Érdekes az nem jutott eszetekbe, hogy a Fradi keménymag szeptemberi akciója, tv székház szétverése is hozzájárulhatott a sikertelenséghez, meg úgy az öszi események általában.

Az Ukrán-Lengyel rendezésrõl aynnit: elemzõk szerint azért kaphatták meg a rendezés jogát, mert óriási gazdasági piac a 2 ország... az elmaradott infrastruktúra még elõny is, nem hátrány. Közrejátszhatott a mostani feszült belpolitikai helyzet is... amibõl szintén profitálhattak
Összességében elmondható, hogy a PÉNZ döntött!

5w0rdf15h
azért kapták õk mivel 85 millió lakosa van a 2 országnak együtt....így nagyobb a piac nagyobb a bevétel vagyis megint csak pénz beszél az UEFAnal...csak azt nem vették figyelembe h mennyivel van elmaradva mind2 ország

sebaj majd 2010ben átkerül egyik nagy nyugati országba az egész....nem véletlen h a szavazás után 1 órával már 5 nagy ország jelezte h átveszi a rendezést 2010ig ha gond lesz...