Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ki jósolja meg a spanyolok újabb gyõzelmét?:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
I met God. She's black
Annyi az újdonság, hogy már van aki tanúskodna.
Bárki tisztában lehet ezzel, aki ránéz az Ukrajnát jellemzõ feudalizmus korát idézõ körülményekre.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ami az angol fociban folyik az tényleg siaralmas. kibaszott sok remek játékost nevelnek ki a klubok, de minden csapat légiósokat épít be inkább, aztán csodálkoznak ha a válogatott meg egy amatõr csûrhe. tessék megnézni a 2002-es csapatot, amikor annyi sztár játékos volt Angliában, h azt se tudták kit hagyjanak ki...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azerbajdzsán-Törökország 1-0
Belgium-Ausztria 4-4
Feröer - Észak-Írország 1-1
Anglia-Montenegro 0-0
Lengyeleknek is van mit behozniuk, de azért õk egy másik kategória mint ez a két ország.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I met God. She's black
I met God. She's black
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
przystanek miêdzynarodowe
(nemzetközi autóbusz állomás)
Az új épülõ stadiont (a képen a háttérben derekasan melóznak) is egyszerû lesz majd vasúttal megközelíteni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Románia a magyarokkal közösen szeretne pályázni a 2020-as vagy 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezésére - jelentette be Mircea Sandu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) elnöke a román lapok által szerdán idézett sajtótájékoztatóján."
I met God. She's black
REAL MADRID
Európa-bajnokság, valamint az Európa Liga és a Bajnokok Ligája
mérkõzéseirõl, mert álláspontja szerint a zajkeltõ eszköz használata nem
egyeztethetõ össze az európai szurkolási kultúrával."
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-europa/uefa-nem-kell-a-vuvuzela
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
milyen jó volt a focink az ötvenes években...
na igen rend csak a börtönben van
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
portugália 4:4-et játszott Ciprussal, úgy hogy 4:0-ról álltak fel. az se szar 😄
REAL MADRID
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke cáfolta, hogy magyarországi stadionok bevonását sem tartja elképzelhetetlennek a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésû kontinenstornán. (Duna TV)
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID