5187
Foci EB 2012
-
Zenszkij #1744 Löw pár döntését én se értettem. Véleményem szerint a dortmundiakat kezdetni kéne, Götzével, Marcel Schmelzerrel, Gündokannal az élen. Sven Bendert ki se vitte, pedig az egyik legjobb középpályás szűrő a Bundesligában. Szívesen látnám ugyanakkor a friss dortmundi igazolás, Marco Reus játékát is, akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek. Nagy makker volt ez a tegnapi meccs, a Bayern játékosok ki vannak égve, nincsenek felpörögve. Minek mindig őket erőlteti? Remélem csak a biztosra ment és ezért játszatta a rutint, de ez később kevés lesz. -
#1742 Nem kéne me még tényleg félbeszakítja a meccset a bíró... -
Gabe18 #1741 Ha igen, remélem dobnak neki banánt, kíváncsi vagyok arra a beígért megölésre hogy hogyan gondolja kivitelezni. Lesz nála a mez alatt egy 9mm-es és helyben lelövi a ki bedobja, vagy előre elhelyezett mesterlövészeket akik azt figyelik kik dobják a finom csemegét? -
#1740 reméljük kezdő lesz! -
#1739 Latexeset szerintem bármelyik sexshop-ban. Aztán majd dobj egy képet magadról! :D -
#1738 ja XDDD
meg a te aláírásod :DDDDDDddd
ma vajon kezdő lesz Balotelli mester?:D -
#1737 német-orosz barátság...:DDDD -
#1736 Na jó kezdjük
-
#1735 Beszarok milyen logód van :DDDD -
#1734 ezt láttam én is, hol lehet venni ilyet? :DD -
#1733 -
#1732 izgi lesz így a B csoport,a németek alapból jók,és már van 3 pontjuk,a dánok is 3-al állnak,a portugálok nekem pozitív csalódás,utolsó 15 percben tegnap nagyon komolyan játszottak,tudtak ritmust váltani,ez ki tudja mire lehet elég a hollandok meg dánok ellen :) ma pedig Hajrá spanyolok! -
#1731 Nem akarta,hogy lebukjon a főnök vagy az asszony előtt xDDDDDDD -
Grenzjager #1730 A horvát csapat nem megy Auschwitzba
"meglátogatunk egy lengyel emlékművet, és tisztelegni fogunk a katyñi erdőben meggyilkolt lengyel tisztek előtt"
korrekt -
#1729 -
Interstate 95 #1728 Az még messze van, de holnap hajrá spanyolok, a horvátoknak meg csak azért mert itt vannak a szomszédban. -
#1727 De különben is ez jó nap volt ha nem is a németek miatt de legalább nyertek, viszont a Dánok sikerének jobban örülök.. -
#1726 13-kán Dán-Portugál, Holland-Német meccsek lesznek :D -
#1725 igen, de más meccseken meg nem igen került kezdő közelébe:)
tehát nem votl alapember és amikor lehetőséget kapott akkor elég gyászos teljesítméynt nyújtott a védelem ezért nem gondoltam h ő itt ilyen jó lesz.
de én szentül hiszem innetől beindul a német gépezet... -
IXEMGabeo #1724 én sosem adok a felkészülési meccsekre...
csehekre számítottam h nem lesznek jók, de az íreket még várd ki azért!
Németeknek Istenem, bejött egy 5-3as zakó Svájc ellen na és:) -
#1723 nem dormund meccs alapján mondtam, mert a német válogatottba rendre kb össze-vissza csoszogott mikor felkészülési meccseken kezdőben volt -
#1722 Hummels nagyon jól játszott -
IXEMGabeo #1721 hát igen, ezekszerint nem láttál 2 éve egyetlen Borussia Dortmund meccset. Védelem alapja Suboticcal együtt -
#1720 semmi alapján
még nincs értelme -
#1719 hát ha a Dánok Hollandia ellen képesek voltak nyerni akkor remélem megismétlik ezt Potugésa ellen is aztán:D
Persze a Németekenk javulni kell de nagyon és akkor nem lesz gond... -
#1718 +1
szarrá szidtam már gomezkét erre gól. de le is ment gyorsan.
Egyszerűen fájt nézni, pontos beadások , Mario meg elkúrja... de nyertünk :D
Most úgy vagyunk hogy
Dánia 1 0 0 1gól 0kg 3
Németo. 1 0 0 1gól 0kg 3 ?
vagy mi alapján van most az első kettő utolsó kettő?:D -
#1717 ez szörnyű volt..remélem ez a győzelem vissza hozza a kedvüket..szerintem msot angyon jól látszott h benne van még a bayern játékosokba az az elvesztett döntő...
eggyetlen pozitívum Hummels fantasztikus teljesítménye...öszintén szólva amit svájc ellen művelt az alapján nem gondoltam volna h képes ilyenre.... -
IXEMGabeo #1716 na megvan a Németeknek a győzelem.:) Mondtam h szívósak a luzitánok, dehát jobb csapat a Német.
CR és Nani megint nulla volt, mint mindig a válogatottban. ez a Varela gyerek pedig egész ügyes volt -
Interstate 95 #1715 Az első félidő kapufájával kb. 4 durva portugál helyzet volt, ha ebből csak 2 bemegy... -
#1714 őőő jó meccs volt kimákolták németek -
Gabe18 #1713 Huh... pokoli kemény volt, igazi ki-ki meccs. Ez a győzelem pedig elképesztően sokat ér ebben a csoportban. -
argo001 #1712 Két rohadt erős csapat ment egymásnak, örülök, hogy nyertek a németek.
Ez nagy előny most, Portugália és Hollandia hátrányban. -
#1711 nyertek nagy nehezen a németek -
#1710 nem voltak rosszak a portugálok... -
#1709 most meg nem mondanám melyik két csapat fog továbbjutni, talán a németek a legsanszosabbak. -
#1708 Mekkora védelmi hiba volt, Neuer nagyot mentett! -
McCartman #1707 majdnem. -
SzocsA #1706 fúúúúúú anyám! -
IXEMGabeo #1705 Neuer mit mentett -
SzocsA #1704 Ha megint az lesz mint a BL döntőn hogy kapunk egyet az utolsó percbe én besz