5187
Foci EB 2012
  • Zenszkij
    Löw pár döntését én se értettem. Véleményem szerint a dortmundiakat kezdetni kéne, Götzével, Marcel Schmelzerrel, Gündokannal az élen. Sven Bendert ki se vitte, pedig az egyik legjobb középpályás szűrő a Bundesligában. Szívesen látnám ugyanakkor a friss dortmundi igazolás, Marco Reus játékát is, akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek. Nagy makker volt ez a tegnapi meccs, a Bayern játékosok ki vannak égve, nincsenek felpörögve. Minek mindig őket erőlteti? Remélem csak a biztosra ment és ezért játszatta a rutint, de ez később kevés lesz.
  • Narxis
    Nem kéne me még tényleg félbeszakítja a meccset a bíró...
  • Gabe18
    Ha igen, remélem dobnak neki banánt, kíváncsi vagyok arra a beígért megölésre hogy hogyan gondolja kivitelezni. Lesz nála a mez alatt egy 9mm-es és helyben lelövi a ki bedobja, vagy előre elhelyezett mesterlövészeket akik azt figyelik kik dobják a finom csemegét?
  • bakkerman
    reméljük kezdő lesz!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Latexeset szerintem bármelyik sexshop-ban. Aztán majd dobj egy képet magadról! :D
  • szabii98
    ja XDDD
    meg a te aláírásod :DDDDDDddd
    ma vajon kezdő lesz Balotelli mester?:D
  • bakkerman
    német-orosz barátság...:DDDD
  • Steve Downie
    Na jó kezdjük

• szabii98
    Beszarok milyen logód van :DDDD
  • Krisztiam #1734
    ezt láttam én is, hol lehet venni ilyet? :DD
  • Effe88
  • bakkerman
    izgi lesz így a B csoport,a németek alapból jók,és már van 3 pontjuk,a dánok is 3-al állnak,a portugálok nekem pozitív csalódás,utolsó 15 percben tegnap nagyon komolyan játszottak,tudtak ritmust váltani,ez ki tudja mire lehet elég a hollandok meg dánok ellen :) ma pedig Hajrá spanyolok!
  • desigo
    Nem akarta,hogy lebukjon a főnök vagy az asszony előtt xDDDDDDD
  • Grenzjager
    A horvát csapat nem megy Auschwitzba
    "meglátogatunk egy lengyel emlékművet, és tisztelegni fogunk a katyñi erdőben meggyilkolt lengyel tisztek előtt"
    korrekt
  • jAsOn VoOrHeEs
  • Interstate 95
    Az még messze van, de holnap hajrá spanyolok, a horvátoknak meg csak azért mert itt vannak a szomszédban.
  • DasIsFuck
    De különben is ez jó nap volt ha nem is a németek miatt de legalább nyertek, viszont a Dánok sikerének jobban örülök..
  • szabii98
    13-kán Dán-Portugál, Holland-Német meccsek lesznek :D
  • DasIsFuck
    igen, de más meccseken meg nem igen került kezdő közelébe:)
    tehát nem votl alapember és amikor lehetőséget kapott akkor elég gyászos teljesítméynt nyújtott a védelem ezért nem gondoltam h ő itt ilyen jó lesz.

de én szentül hiszem innetől beindul a német gépezet...
  • IXEMGabeo
    én sosem adok a felkészülési meccsekre...

csehekre számítottam h nem lesznek jók, de az íreket még várd ki azért!

Németeknek Istenem, bejött egy 5-3as zakó Svájc ellen na és:)
  • DasIsFuck
    nem dormund meccs alapján mondtam, mert a német válogatottba rendre kb össze-vissza csoszogott mikor felkészülési meccseken kezdőben volt
  • szabii98
    Hummels nagyon jól játszott
  • IXEMGabeo
    hát igen, ezekszerint nem láttál 2 éve egyetlen Borussia Dortmund meccset. Védelem alapja Suboticcal együtt
  • Effe88
    semmi alapján
    még nincs értelme
  • DasIsFuck
    hát ha a Dánok Hollandia ellen képesek voltak nyerni akkor remélem megismétlik ezt Potugésa ellen is aztán:D
    Persze a Németekenk javulni kell de nagyon és akkor nem lesz gond...
  • szabii98
    +1
    szarrá szidtam már gomezkét erre gól. de le is ment gyorsan.
    Egyszerűen fájt nézni, pontos beadások , Mario meg elkúrja... de nyertünk :D
    Most úgy vagyunk hogy
    Dánia 1 0 0 1gól 0kg 3
    Németo. 1 0 0 1gól 0kg 3 ?
    vagy mi alapján van most az első kettő utolsó kettő?:D
  • DasIsFuck
    ez szörnyű volt..remélem ez a győzelem vissza hozza a kedvüket..szerintem msot angyon jól látszott h benne van még a bayern játékosokba az az elvesztett döntő...

eggyetlen pozitívum Hummels fantasztikus teljesítménye...öszintén szólva amit svájc ellen művelt az alapján nem gondoltam volna h képes ilyenre....
  • IXEMGabeo
    na megvan a Németeknek a győzelem.:) Mondtam h szívósak a luzitánok, dehát jobb csapat a Német.

CR és Nani megint nulla volt, mint mindig a válogatottban. ez a Varela gyerek pedig egész ügyes volt
  • Interstate 95
    Az első félidő kapufájával kb. 4 durva portugál helyzet volt, ha ebből csak 2 bemegy...
  • ToCsEk
    őőő jó meccs volt kimákolták németek
  • Gabe18
    Huh... pokoli kemény volt, igazi ki-ki meccs. Ez a győzelem pedig elképesztően sokat ér ebben a csoportban.
  • argo001
    Két rohadt erős csapat ment egymásnak, örülök, hogy nyertek a németek.
    Ez nagy előny most, Portugália és Hollandia hátrányban.
  • banok
    nyertek nagy nehezen a németek
  • desigo
    nem voltak rosszak a portugálok...
  • ressy14
    most meg nem mondanám melyik két csapat fog továbbjutni, talán a németek a legsanszosabbak.
  • [HUN]FaTaL
    Mekkora védelmi hiba volt, Neuer nagyot mentett!
  • McCartman
    majdnem.
  • SzocsA
    fúúúúúú anyám!
  • IXEMGabeo
    Neuer mit mentett
  • SzocsA
    Ha megint az lesz mint a BL döntőn hogy kapunk egyet az utolsó percbe én besz