Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Hollandia, ne már. :(

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

<#vigyor3>

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
Remélem spanyolokat megkapjuk. :]

tuti nehéz csoportba kerülünk<#nezze>

jAsOn VoOrHeEs
Sorsolás most a Eurosporton.

Elsõ kalap: Anglia, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország

Második kalap: Csehország, Dánia, Görögország, Románia, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Törökország

Harmadik kalap: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Írország, Finnország, Írország, Izrael, Norvégia, Skócia

Negyedik kalap: Belgium, Ciprus, Fehéroroszország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Szlovénia, Belgium, Wales

Ötödik kalap: Albánia, Észtország, Grúzia, Izland, Kazahsztán, Liechtenstein, Moldova, Montenegró, Örményország

Hatodik kalap: Andorra, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Luxemburg, Málta, San Marino

Kit--Kat
De nem csak ezen múlik az EB.
Amúgy nekünk erre nagyon jól kidolgozott terveink voltak, a késõbb lebontható és szétosztható elemekkel.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GanXstaZoleeWrk
Talán elõbb olvasd el a cikket stadionokról van szó nem másról. Gratulálok én is.

GanXstaZolee#2709

Kit--Kat
Azt elég nehezen mert akkor alapból vissza kellett volna bontanunk az összes autópályánkat és infrastruktúránkat.
De azért gratulálok hogy tisztában vagy a dolgokkal.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GanXstaZoleeWrk
És tényleg német-lengyel lesz

Kiváncsi lennék ha mi nyertük volna mi is ott tartanánk mint az ukránok. (valószínû igen)

GanXstaZolee#2709

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hozzánk is? miért kihez passzolnak még le meccseket? mert a cikk alapján ez nem derül ki...

amúgy meg kb. úgy állunk ezekben az ügyekben, mint Ukrajna, szval esélytelen :S

hozzánk is lepsszolhatnának pár meccset akor már...

sztem ez jó ötlet <#eljen>

daver88
jah...:D és én már voltam a stadionba kb. 5000 nézõvel...hatalmas hangulatot lehet csinálni...

daver88
4 év alatt sztem simán lehetne stadionokat felhúzni ittthon is, egyedül az infrastruktúra lenne a necces...pesten kéne a metro, több autópálya stb...

nameg kellenének magánbefektetõk, akik nélkül nem menne a dolog..ittvan például Gyõr esete...(worldsdadiums.com-on is javíthatnák:D) szépen komótosan 4 év alatt felépítettek egy 20.000 fõs stadiont...mi kellett hozzá??? magántõke...ennyi..

ETO-stadion

ennyi...

a.carkey
Megnézve a tegnapi Sport1 közvetítést, Faragó sem igazán fogta fel a Podolski-David Silva összefejelést ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
csak semmi köze ehhez

zolo
Nemhinném hogy lenne bármi bajom...Csak épp megnéztem mi hogy állunk...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Kit--Kat
haha bajod van?

zolo
Stadionok <#hehe>

http://flickr.com/photos/zolika90/

REAL MADRID

én Skóciát javasolnám :)

hunbasser
akkor még a pályázat miatt nyitottam :)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szintén :)

ReaL MaDRid x siempre

Támogatom Spanyolországot

REAL MADRID

wow Dávidom ezt te nyitottad 2006ban? :) +fav

REAL MADRID

Kit--Kat
Hát ez egy shocking newsXDDD

Már amikor mekapták mindenki tudta.
Ha lekezdik idõben sem lettek volna készen.

banok
az uEFA fontolgatja, hogy elveszi az ukránoktól és a lengyelektõl az EB-t.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

akyyy
???????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Spanyolo., Olaszo. és Skócia lehet a beugró rendezõ. Döntés júniusban.

vegicsek
Akkor ezek szerint nyugatra kell fordulni, ha EB-t akarunk látni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kit--Kat

vegicsek
Miért baj, majd a stadionok bejáratára ceruzával gyorsan firkantanak egy táblát, hogy "vigyázat, fog a festék", vagy hogy "figyelem a tetõn dolgoznak".

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kit--Kat
nálunk autópályát nem kellett volna egy centit sem építeni

5w0rdf15h
eh ezen nincs mit meglepõdni...várható volt

végül úgyis egyik nagy nyugati ország fogja megrendezni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mert Magyarország az "Igéretek földje"

..megigérik... oszt' úgy marad...

de, mi elkezdtük volna, leromboltuk volna az épületeket, felhúzták volna az alapokat és beadták volna, hogy nincs több pénz és minden ugy marad a csába...

magyarok se tartanának sehol .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

scs17
mostanában biztos nem , a jövõt meg nem tudhatod

Végre leesett nekik, hogy bármennyire is akarjuk, nem leszünk futball-nagyhatalom. Az Aranycsapat ideje sajnos lejárt.

scs17
azért mer kevés az esélye h még egyszer ugyanabban a régióban rendezik az eb-t

ProGabe
nyugi,van új:BL döntõt akarnak
egybõl BL-t bazzeg,ahogy szerintem kéne:normális stadion,valami gálamérkõzés(pl európa 11 vs világ 11),UEFA-kupa döntõ,stb,stb
meg persze valami futball-féleség sem ártana itthon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csak azt nem értem, hogy negyedszerre miért lenne ciki megint mutatni az UEFÁnak egy makettet, meg egy fotót egy mezõrõl, ahol majd állhatna egy stadion(féle) istálló, ha megkapjuk a rendezést..

én azért drukkolok, hogy vágjunk neki, egy milliárd forintot biztos megér a pályázat...

ForzaInter
kisteleki dö beszt:DDDddddd

Yo, Bitch!

HURRÁ!!!

Csak Kleinteleki húzzon a búsba!

ForzaInter
:D

Yo, Bitch!

ProGabe
MLSZ-elnökségi: nem pályázunk a 2016-os Európa-bajnokságra

háddemérnem,biztos nyernénk,jaaaaaaaa,nem is,bizots a vb-re akarnak<#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scs17
bezony :P 58.