Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
Elsõ kalap: Anglia, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország
Második kalap: Csehország, Dánia, Görögország, Románia, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Törökország
Harmadik kalap: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Írország, Finnország, Írország, Izrael, Norvégia, Skócia
Negyedik kalap: Belgium, Ciprus, Fehéroroszország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Szlovénia, Belgium, Wales
Ötödik kalap: Albánia, Észtország, Grúzia, Izland, Kazahsztán, Liechtenstein, Moldova, Montenegró, Örményország
Hatodik kalap: Andorra, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Luxemburg, Málta, San Marino
Amúgy nekünk erre nagyon jól kidolgozott terveink voltak, a késõbb lebontható és szétosztható elemekkel.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
GanXstaZolee#2709
De azért gratulálok hogy tisztában vagy a dolgokkal.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kiváncsi lennék ha mi nyertük volna mi is ott tartanánk mint az ukránok. (valószínû igen)
GanXstaZolee#2709
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
amúgy meg kb. úgy állunk ezekben az ügyekben, mint Ukrajna, szval esélytelen :S
nameg kellenének magánbefektetõk, akik nélkül nem menne a dolog..ittvan például Gyõr esete...(worldsdadiums.com-on is javíthatnák:D) szépen komótosan 4 év alatt felépítettek egy 20.000 fõs stadiont...mi kellett hozzá??? magántõke...ennyi..
ETO-stadion
ennyi...
A medve nem játék.
http://flickr.com/photos/zolika90/
REAL MADRID
REAL MADRID
Már amikor mekapták mindenki tudta.
Ha lekezdik idõben sem lettek volna készen.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
végül úgyis egyik nagy nyugati ország fogja megrendezni
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
..megigérik... oszt' úgy marad...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
egybõl BL-t bazzeg,ahogy szerintem kéne:normális stadion,valami gálamérkõzés(pl európa 11 vs világ 11),UEFA-kupa döntõ,stb,stb
meg persze valami futball-féleség sem ártana itthon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én azért drukkolok, hogy vágjunk neki, egy milliárd forintot biztos megér a pályázat...
Csak Kleinteleki húzzon a búsba!
háddemérnem,biztos nyernénk,jaaaaaaaa,nem is,bizots a vb-re akarnak<#banplz>#banplz>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.