5187
Foci EB 2012
-
Gaba94 #1784 Klasszikus csatár nélkül a spanyolok!
Spanyolország: Casillas - Arbeola, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Iniesta, Fábregas, Silva
Olaszország: Buffon - Chiellini, De Rossi, Bonucci - Giaccherini, Marchisio, Pirlo, Thiago Motta, Maggio - Cassano, Balotelli
Viva Espana! -
#1783 Trolling, level 90000
-
Interstate 95 #1782
Am jó a lokód ! -
#1781 dettó:D:D
de egyébként ma nagyon nagy teljesítményekre számítok már ami a színészkedéseket illeti...:) egy igazi színház lesz ma:)
pl,
-
IXEMGabeo #1780 Balotelli haza fog menni megmondta:D -
#1779 Lehet nincs Sport1-e. :D -
#1778 Sport1 adja élőben, hányszor kell még leírni?:D -
#1777 a horvát ír meccset csak felvételről tudjuk megnézni csak...
a forma 1 miatt -
#1776 -
Ry0K3N #1775 Szerződésük van rá hogy KÖTELEZŐEN le kell adniuk élőben így sokmindent nem tudnak csinálni ezzel szemben foci EB ide vagy oda. -
#1774 Drukkoljunk Kassainak! xD -
argo001 #1773 Én meg egyik válogatottat se szeretem, nem tudom, melyiknek drukkoljak kevésbé. :D -
IXEMGabeo #1772 Mellesleg Viva Espana!:), mondjuk az Olaszok gyerekkori kedvenceim voltak manapság nem annyira... -
IXEMGabeo #1771 Tudtam h ebből itt is vita lesz:)
Mindkettőt imádom szóval úgy kell megoldani, hogy leadják mindkettőt. És erre sztem tökéletes az a megoldás, hogy az M1 22:35-kor lenyomja az ír meccset ismétlésben.
Nem tudom mit kell itt elégedetlenkedni. -
#1770 Simán. Szegény Kassai kedmény meccset kapott... -
Tomy Lee #1769 Spanyolokat mondják esélyesnek de az utóbbi meccsek láttán én már ebben nem hiszek!:)
Hajrá Olaszok!! -
milos620 #1768 Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az Írország-Horvátország meccs ami az m1-en felvételről 22:35-kor kezdődik(a Kanadai nagydíj közbeiktatása miatt) addig a sport1 20:00-kor közvetíti élőben!
-
Narusco #1767 a spanyol olasz meccsen szerintetek lesz legalább 4 sárgalap? :) -
#1766 Vagy 90 percnyi pankrációt reklamálásokkal. Mindkét csapatot utálom szóval senkinek nem fogok szurkolni bár ha jobban meggondolom az olaszokat rühellem a legjobban. -
#1765 A foci a világ legnézettebb sportja, az EB-t is nézik az egész világon szóval ez nem egészen így van. Ettől függetlenül #1758. -
MitsuMishi #1764 Hát erre igazából még mindig csak azt tudnám mondani, hogy az F1-et évente rendezik, az EB-t meg 4 évente. De annyi a lényeg hogy ma este mindkettő eseményt láthatjuk élőben igy mindkét sport szerelmesei jól járnak. -
#1763 Ráadásul az F1 afféle világbajnokság, tehát nagyobb rangú az eb-nél -
MitsuMishi #1762 sry ez Narusconak ment -
MitsuMishi #1761 De most nem holmi NB1-es focimajmolásról van szó,hanem egy EB-ről, ott van a top5 sportesemény között a világon,amit csak 4 évente rendeznek.De ha már autóverseny akkor ott van még a WTCC is pl.Vagy a rally is. Most ezzel nem az F1 értékét akarom csökkenteni, mert sok rajongója van annak is,de nekem akkor is fura volt hogy egy EB meccs helyett F1-et fognak adni/és közben ki is derült hogy attól még leadják máshol/ -
MitsuMishi #1760 Először én is ott kerestem, azért lepődtem meg és hittem azt hogy nem is fogják adni. De akkor úgy látszik a sporttv átvállalta. -
Narusco #1759 igen és focimeccsből összesen hány van? ha igy nézzük, autoversenyből hány? f1-ben ki is merült...
én is szeretem az eb-t, de ezzel nem értek egyet hogy abból sok van ezért nem kéne adni... -
#1758 Kötelező élőben adni a Forma 1-et, különben nem rendezhetünk nagydíjat. Ha van EB, ha nincs. Én azt nem értem miért nem adják közben az EB-t az M2-n.. -
MitsuMishi #1757 Igen, aztán jövőre is 20 futam, utána is 20 stb.--> 4 év alatt 80, eb meccs meg 4 év alatt 31. -
#1756 Hajrá spanyolok!
Amúgy nem tudja valaki, hogy streamen sem adja élőben az M1 az esti meccset? Akkor marad a szar SD minőség
Na sebaj, legalább normális kommentátor lesz az ír-horváton. -
#1755 bunkerfocit? ne fikázd előre, tökjó lesz az Olasz válogatott. -
#1754 What a fcking legend :D
-
#1753 Hát hogy olasz támadó mentalitású bunkerfocit is, az biztos :D -
Narusco #1752 már neharagudj, de eb meccs van idén 31, f1 futam meg 20 körül... -
#1751 Spiderman -
#1750 végre ma már focit is látunk hattól. -
Interstate 95 #1749 Be is baszna. Utálom az F1 -et mert egy unalmas szar. -
MitsuMishi #1748 Sry megnéztem, a Sport1 fogja adni. -
MitsuMishi #1747 Most akkor ma hogy lesz a közvetités? A forma 1 miatt lemaradunk az esti meccsről? >.> Még jó hogy F1-et minden évben majdnem minden héten lehet látni, EB meg 4 évente van... -
#1746 a tegnapi napról csak annyit hogy
1. gyökér Hollandok
2. rém lusta Német ill. Portugál csapat... bezzeg a meccs utolsó 15-20 percére össze tudták magukat kapni... anyjukat az elkényeztetett disznóknak :)
A sportgeza -s tippjátékon SG Team -be az illetékes elfogadná a jelentkezésemet? :) Nickem ugyanazt mint itt... -
#1745 Ezen hatalmasat röhögtem mikor mutatták a tvben :D