Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
zsír lett ez is.

Bakkerman: A Wikipédia szerint csináltam, ott így szerepeltek a helyszínek.

Dum spiro, spero.

gabber_saviola
köszcsi dzsézün <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jAsOn VoOrHeEs
No így milyen lenne?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[HUN]FaTaL
"„Szerintem zseni vagyok, nem lázadó – folytatta Balotelli. – Megvan a magam élete, a saját világom, azt csinálok, amit akarok, anélkül, hogy bárkit bosszantanék. Úgy gondolom, intelligensebb vagyok, mint egy átlagember."

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

http://goo.gl/gd6Zi5

ez nagyon ötletes, szép munka<#eljen><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jó! 😊 De ha már Varsót és Kijevet "magyarul" írtad rá,akkor Harkiv lehetne Harkov is,vagy Lviv=Lemberg. vagy akkor legyen mind angol 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
Kár, hogy nagyon pixeles az enyémhez képest. PS-ben csináltad? Próbáld meg png-ben menteni, úgy talán jobb lesz.

ressy14
Állítottam egy kicsit a telítettségén, hogy ne legyen rikító.

Bocsi a sok offért.

Dum spiro, spero.

Steve Downie
De zsir!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ressy14

Átszerkesztettem, hogy ne legyen olyan magas.

<#nemtudom>

Dum spiro, spero.

szerintem majd nem jár kurvázni... olyan sokszor 😄
szucsy89
Azt mondta az EB-n "jófiú" lesz... bár nem lehet tudni, hogy ez nála mit jelent 😄DD
bakkerman
hát így az EB kapcsán jah 😄 várom Balotelli elsõ meccsét,akkor lesz téma megint itt 😄

LasDen
még mindig ezen lovagoltok??? anyám...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Gundi,Knézy okés...de a többi kuka,fõleg az a Menczer gyerek,ritka irritáló. Faragó Ricsi,Hajdú B.,Méhes Gabi ezek ízig vérig futball kommentátorok,õk kellenének!

Steve Downie
+1

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

jAsOn VoOrHeEs
Bannernek?

(szerkeszteni nem tudom, mert csak talált képet méreteztem át)

jAsOn VoOrHeEs
Szaniszló inkább ne. Az idétlen jelzõitõl meg hasonlataitól falnak tudok menni.

ressy14
Esetleg még a SportTV-s Matuz Krisztián vagy Szaniszló Csaba.

Dum spiro, spero.

ressy14
Miért nem lehet a Hajdú B-t és a Méhest alkalmazni Eb-ken és VB-ken is? Szvsz õk a legjobbak itthon.

Knézy....vicc

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
gundel meg knézy..a többi hát...😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Effe88
végre cacaut kirakta löw😊

A 23 FÕS NÉMET KERET KAPUSOK
Manuel Neuer (Bayern München), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover )
VÉDÕK
Holger Badstuber (Bayern München), Jerome Boateng (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Lars Bender (Bayer Leverkusen), Mario Götze (Borussia Dortmund), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Andre Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
TÁMADÓK
Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio), Lukas Podolski (1. FC Köln)

[HUN]FaTaL
Horti nem egy jelenség, hanem el kéne tiltani még a tv közelébõl is. Ha valamit csak õ közvetít, akkor vagy keresek inkább angol streamet, vagy lenémítom a tv-t...

Faragó, Hajdú B, Méhes és szerintem Gundel is jó. Többi felejthetõ, de Gulyásnál még a digis kommentátorok is jobbak.

Hortinál nem jobbak, mert Horti egy jelenség. Sajnos már rég hallottam a mestert. A Horti-Ganxta féle Argentín bajnoki közvetítések pedig felértek egy jobb vígjátékkal.

Ez az EB brigád meg elég szörnyû... Én még mindig amondó vagyok hogy a Faragó-Hajdú B. párosnál értelmesebb riporterek nincsenek labdarúgásban. Talán a Sport TV-s Méhes jöhetne harmadiknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]FaTaL
<#falbav>

Annál bármelyik jobb 😄

Horti Gábor? 😊) <#idiota>

[HUN]FaTaL
Deák Horváth <#wilting>

Kézilabdában is valami szörnyû volt...

Gulyás te jó ég...

Az utolsó kettõt nem ismerem.

LasDen
sose értettem mit kell ennyit lovagolni a kommentátorokon...számomra tök utolsó, hogy mennyire jó v rossz
persze van akit én is favorizálok, de máskor megcsodálkozom mennyire fasz és nézem tovább...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Egy torna a barcatv-s Horváth-Farkas duó nélkül <#taps>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

banok
Az EBU vette meg az EB jogait ami az európai közszolgálati tv-knek egy egyfajta klubja. Ezért került a Magyar Televízióhoz a közvetítési jog, szerintem helyesen mert igenis egy ilyen eseményt egy országos lefedettségû, földfelszíni sugárzású tvnek kell adnia.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Remélem agyon veri a többi szurkoló ha a stadionban bárki nekiállna fújni azt a szart... <#kuss>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DasIsFuck
miért akarnék mondjuk vuvuzelázni auswitchban?😄
vagy akár bárhol?

DasIsFuck
horváth feri?😄

inkább akkor faragó,hajdú,gundel meg méhes

DasIsFuck
nem is gundel vagy faragóra értettem a bénát inkább az egri viktor meg a többire azokat utáltam...

sport1-2 is bejön már majdnem mindnehol akkor lenne ez baj ha digi adná mert ott a digi meg a digi+ már nem.

Remélem lesz itt is vuvuzela <#nyes>

riccardogardoni
Azért az olaszoknak is illene már behúzni egy EB-t is! 😄
Forza Italia!!!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

bubu13
Dehogy haragszom meg. 😊 Ezen a tippversenyben én is részt vettem és elég jól megvolt csinálva. Ez azért nem lesz olyan, hogy kupa lesz de ha gondolja valaki akkor nyugodtan részt vehet a játékban.

EEE 1899

szabii98
ne haragudj meg, én valami olyasmire gondoltam, mint a vb alatt volt (link)
bakkerman
jól érzem a cinizmus és irónia mámorító elegyét? 😄DDD

gabber_saviola
Szerintem is a Barszásnorbi az egyik legjobb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reklám
félve teszem fel a kérdés, de itt az ideje szerintem <#bohoc>

TIPPJÁTÉK LESZ?
[HUN]FaTaL
Csak meccseket ne kommentáljon, mert össze-vissza beszél. 😄