Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legújabb banner még faszájosabb, le lehetne a szövegmezõ hátterét is valami hasonló lilára váltani? légyszi-légyszi <#vigyor5>#vigyor5>
Dum spiro, spero.
Idén már kellene az az arany nagyon a németeknek.
Morbid de én szívesen látnék egy német-spanyol eb döntõ visszavágót a döntõbe...
egyrészt nem hiszem h még egyszer képesek lesznek olyan beszarian kiállni ellenük mint 2010-be, másrészt meg szép visszavágás lenne az 08-ért.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A spanyolok és a németek nagyon erõsek.
Ezen kívül még a hollandokat láttam játszani, de az õ focijuk nem tetszett(Bayern-Holland).. gondolom, nem is hajtottak, de akkor sem tetszett 😄
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a 2000-es EB-n kikaptak az angoloktól 1-0ra, és játszottak egy nagy meccset a portugálokkal, ha jól emlékszem, de ott is alulmaradtak.
2004-es EB-n szégyenteljesen teljesítettek mondjuk náluk pont akkor volt a generációváltás, és csak Ballack és Kahn nyújtott valamire valót. De ott az döntött, hogy nem bírtak el egy Lettországgal.
Azóta viszont õk az egyetlenek akik mindhárom tornán VB-t, EB-t beleértve érmet szereztek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
franciáknak 06 óta nem nagyon volt semmi eredményük..az olaszoknak se igaz õk arannyal jöttek ki, de azóta semmi.
akik már évek óta lényegébe mindig ott vannak azok a németek..jó 00-as és a 04-es EB-n leszerepeltek..de a többi nagytornán 2 ezüst,2 bronz..és a Németeknél végrement egy generáció váltás sõt talán 2 is és mindegyik generáció képes volt érmet nyerni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Itteniek közül Jason? volt az, aki nagyon elõkelõ helyen végzett

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Olasz válogatott ugyebár 2006-ban megnyerte a vb-t, de 2 éve kiestek a csoportban. Náluk generáció váltás volt ez azért történhetett így és a Szlovákoknak pedig életük legjobb kerete volt a 2010-es.
Spanyoloknál ez a generáció még mindig kimagaslik, számtalan nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek ezenkívül a legesleg labda biztosabbak, ami nem eredményezheti azt, hogy egy ír és egy horvát csapat is ki fogjon rajtuk. Olaszokból is maximum döntetlent nézek ki belõlük ahogy pl a 2008-as EB-n is alakult a meccsük...
Jól néz ki, szerintem egy kicsit sötétebb átmenet a háttérnek és tökéletes.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Egy ilyen erõs kerettel egy Írországot és egy Horvátországot legalább nem felülmúlni bûn lenne.
A gyõzelemben nem vagyok olyan 100%-ig biztos, mert a Holland-Német párosnak bármikor összejöhet egy jobb meccs is akár, ill. nem biztos, hogy a D csoport 1. és 2. helyezettjét (Angol, Francia) párost fõleg megverik oly simán úgyhogy sztem a vb után itt is ugyanaz lesz, hogy mindenki beáll ellenük bekkelni, majd ugyanolyan pechsorozattal kiesnek, mint a Barca a BL elõdöntõben. Ez is megeshet.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
max legjobb 8 oszt csõ😊
egy ideig megint elfognak tûnni hála a jó istennek mondjuk egy 40 évig😄😄😄
Hollandia, Németország, Spanyolország és Svédország.
Szerintem, a Spanyolok ismét döntõsök lehetnek... de nem iszok elõre 😄
I met God. She's black
😄DDD
b csoportból pedig német,portugál tj-t várok
d-ben pedig angol,franciát
az a csoport meg még mindig egy kib*szott vicc😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Szép focit toltak a ruszkik
Sokat fog jelenteni, hogy a C csoportból ki lesz a második, mert valószínû az fog az angolokkal játszani.
Dum spiro, spero.
Azért én nem innék a medve bõrére az is lehet, hogy ugyanolyan meglepetés rohamot fogunk látni, mint 2 éve
Illetve én a Swédeket is szemmel tartom mert képesnek érzem õket továbbjutni a D csoportból.
C-be meg a Horvátok simán megelõzhetik az olaszokat, ha összejön nekik a csoportkör...
A viszont szoros elhet..ha már neme gy angy szám az a csoport, de azért ott nagyon eggyütt vannak a csapatok mert az oroszok se annyival jobbak..a lengyelek is jók..a görögök meg azért szintén vannak oylan jók mint a lengyel csapat...
C csopi egyértelmû, mondjuk az olaszokat nemtudom, de csak tovább jutnak. Dben meg 2010 után akármi lehet.
I met God. She's black
B-ben az lesz durva, hogy melyik nagycsapat lesz 3.
I met God. She's black
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century