Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ááá én Farkas Norbit nagyon csípem,egy élõ wikipédia az a csávó,a kedvenc bajnokságomról mindent tud,a legapróbb sztorikig! 😊 Óriási fazon,múltkor volt a fiesztában az Espanyolról egy összeállítás,azt is remekül megcsinálta!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Isten mentsen Farkas Norbitól... Faragó jobb szerintem.

Méhes viszont valóban jó lenne. Kéziben pl. messze a legjobb kommentátor, de fociban is jó szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hajdú B, Méhes, Horváth Feri, Farkas Norbi, meg Gundi, na ez lenne a legfaszább gárda és nem hiszem, hogy annyira sokat kérnének
[HUN]FaTaL
Nem tudom miért nem hívják Hajdú B-t (lehet, hogy nem lehet a TV2-es szerzõdése miatt?), nyáron úgysem közvetít semmit.

a somos ikrek szarok még 😄

update: most olvasom, hogy 1 éve kibaszták õket <#eljen>
[HUN]FaTaL
Gundel szerintem messze nem béna és Faragó sem. Egri Viktort mondjuk inkább hagyjuk 😄 A negyedik kommentátor meg azt hiszem szintén a SportKlubról volt (Faragóval együtt ugye).

A stúdióvendégek valóban szarok voltak, de kit érdekel, legalább HDban mennek majd a meccsek és leadják rendesen...

Nemhogy örülnétek, hogy olyan adó adja, amit egy szobaantennával ingyen lehet fogni HDban.

Steve Downie
😄DDDD

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

a fele, a fele meg az rtl-en...
léderer volt a legfaszább, mikor megmondta meccs elején, hogy senderos nem játszik, mert sérült és egész meccsen az õ nevét ordibálta, kokó meg a stúdióban sendersonnak olvasta a nevét és egész mûsorban sendersont magyarázott
DasIsFuck
amennyire béna kommentátorok voltak meg mûsorvezetõk és studióvendégek..

legalább a sporttv-n vannak normális szakik meg kommentátorok és nem utolsó sorba mûsorvezetõk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

az a sport klubon ment

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hányinger volt
mikor pl. a himnuszokat le se adták vagy a közepén kapcsoltak be....de kb. ezt vártam attól a tetû brigádtól<#levele>

jAsOn VoOrHeEs
Aki egyébként még nem tudná, az m1HD május 15-tõl elérhetõvé vált a T-Home mûholdas kínálatában. 2 éve ugye még csak a VB idejére tették be, most már viszont végleges.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rockynhooo
teljesen jó az m1. az volt a király mikor a bl meccsek is ott voltak.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
2006-os RTL féle VB az valami ocsmány volt,ahogy megoldották...

Effe88
én is örülök az m1-nek
hála az égnek, hogy nem a tetû digi vagy ne adj isten tv2,retekklub adja

bakkerman
nekem nincs bajom velük,a VB-t,EB-t is szépen megoldották,és eddig az F1-et is igényesen csinálják,na meg a HD miatt élvezhetõbbek is a meccsek,mint pl.: egy nb1-es meccs a sport1-en...

DasIsFuck
csak tudnám miért ezek a szerencsételn adók adják?
sport1-2 mennyivel jobb lenne, ott vannak a szakértõk,rendes mûsorvezetõk,normális kommentátorok...de nem mtv aminek olyan hûde sok köze van a sporthoz, hogy öröm hallgatni meg nézni rajta.

foci-adó mtv bukta 😊 (..van mááásik)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rockynhooo
Ennyi erõvel be is lehetne zárni az összes vendéglátó helyet lassan mert sok értelme nem lesz kocsmába járni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
igen, sokan ezt fogják csinálni, csak nincs mindenhol lehetõség rá...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

...mondjuk nem a MagyarTV közvetítését kell adni TV-n a pubban(már ahol lehetséges ugye a Rai, ORf vagy szlovákTV, sat csatornákat fogni)

szucsy89
fasza... alig lesz valami kocsma akkor ami adja
pubban tilos lesz a cigi, a sör, meg a meccsnézés együtt 😊))

LasDen
50k az EB, 100 olimpiával együtt...elég geci húzás, így nemsokan fogják adni majd...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Jogdíjakat követel az MTVA minden nyilvános közvetítésért, beleértve minden kiskocsmát, szórakozó helyet. Az összegek 100e-tõl akár 1 millióig is terjedhetnek helytõl függõen. Ez nem csak az EB-re terjed ki, hanem valószínûleg az olimpiai közvetítésekre is. Gratulálok<#taps><#action>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
És jajj, de félek hogy a német csapat megint veszíteni fog egy döntõt vagy érmet ezután a bl döntõ után...
mint 2010-be:S

miilann04
a sztori az, h állítólag terry rasszista megjegyzésekkel illette ferdinand öccsét, anton ferdinandot (QPR), és ezért nem igazán akarja õket együtt játszatni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Steve Downie
Írta valaki régebben, hogy volt valami botrány (a megcsalásos talán?) és a lényeg, hogy õk nem fognak együtt szerepelni Terry-vel a válogatottban, ezért választani kellett Hodgsonnak is.
Aztán hogy ebbõl mi igaz, azt nem tudom, de a listán Rio biztosan nem szerepel.

nem lesz ott a Ferdinand?

Steve Downie
Egy mellõzött véleménye 😊

Steve Downie
A menetrend

miilann04
woy hodgson elintézett egy újabb rossz szereplést az angol válogatottnak, legalábbis nagyon meglepne ha bármi komolyat is elérne ez a keret. szerencséjük, hogy nem vmi acélos ez a D csoport, de sztem simán kieshetnek. kíváncsi vagyok az eb-n elért eredménybõl mennyit köszönhetnek majd hartnak, kiváló kapus, viszont mindent õ sem védhet.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
Richards?? Chamberlain gyerek helyett beraktam volna Richardsot,középen is jó és jobboldalt is,a középpályán ígyis sok a variáció,nem értem minek oda ez a fiatal Chamberlain gyerek. Downing is vicc kategória,helyette egy Sturridge mehetne

arsnl
Downing meg Carrol? lol

23-as angol keret

Kapusok
Robert Green (West Ham United)
Joe Hart (Manchester City)
John Ruddy (Norwich City)

Védõk
Leighton Baines (Everton)
Gary Cahill (Chelsea)
Ashley Cole (Chelsea)
Glen Johnson (Liverpool)
Phil Jones (Manchester United)
Joleon Lescott (Manchester City)
John Terry (Chelsea)

Középpályások
Gareth Barry (Manchester City)
Stewart Downing (Liverpool)
Steven Gerrard (Liverpool)
Frank Lampard (Chelsea)
James Milner (Manchester City)
Scott Parker (Tottenham Hotspur)
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal)
Theo Walcott (Arsenal)
Ashley Young (Manchester United)

Csatárok
Andy Carroll (Liverpool)
Wayne Rooney (Manchester United)
Daniel Welbeck (Manchester United)
Jermain Defoe (Tottenham Hotspur)

banok
A dél-afrikai VB elõtt is írtak mindenfélét, hogy ott mekkora bûnözés lesz és, hogy majd ott mi lesz a szurkolókkal. És a vb lement ahogy kell különösebb botrány nélkül.
Ez az EB is le fog.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
az ukránok fizettek egy csomót hogy rendezhessenek, de ha nincsenek nézõk nem jön vissza a pénz, és akkor tuti véletlenül felrobban 1-2 autó az UEFa vezetõk alatt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ukrajna ez egy kurva veszélyes hely a turistáknak , maffia , lehúzás , 0a közbiztonság , rendõrbúnõzés én mostmár terror veszély hát nemtom ki megy oda de sok sikert nekik hogy egyben hazaérjenek...

LasDen
jó alternatíva lehet németo...lengyelekkel megtudnák csinálni szerintem...inkább mint hogy elhalasszák...
ha halasztanának, akkor errefele nem nagyon rendeznének eb-t egy ideig 😄D

[HUN]FaTaL
az akkori 4-es út miatt alapból buktunk az UEFÁnál mikor Budapestrõl autóval elmentek Debrecenbe, szal 2 együtt.

Elõszór egy EL/Uefa kupadöntõt kéne rendezni?
idén Bukarestben, 57ezeres stadionban lesz

Punker
2 új stadion még mindig olcsóbb mint pár ezer km autópálya!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szabii98
lehet

I met God. She's black

LasDen
egyértelmû, hogy mostani állapotukban nem tudnánk megrendezni, de talán jobban összehoztuk volna mint az ukránok...

banok
Ha mi kaptuk volna a rendezést akkor nagyobb stadionokat épitettünk volna. Más kérdés, hogy ezt milyen mértékben bírta volna el a gazdaság...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
tudom...
és Horvátországban is csak a Maksimir stadion a nagy..meg a Poljud..
itthon meg a Puskás, Albert Flórián és Szusza, a 3 legnagyobb.

Az idei EB stadionjai minimum 35 ezresek. Itthon(wiki szerint) a Puskáson kívül(68k...) a többi 18k alatt van

I met God. She's black

LasDen
a 2012-es EB rendezésére Magyarország nem egyedül, hanem Horvátországgal közösen pályázott...és a nagy dicséretek közepette ezeket választották...a lengyeleket sajnálom, mert õk meg normálisan készültek...

szabii98
És hol rendezed? Sóstói stadion? az új stadion ami 40 év múlva sem készül el? Egyedül nem bírnánk. Akkor kivel? Horvátoknak van stadionjuk, ok. Ezen kívül? Románia?😄 Ukrajna is gyenge, de Mo....😄

I met God. She's black

Punker