5187
Foci EB 2012
-
#1824 :D -
#1823 aprítják azért egymást rendesen -
IXEMGabeo #1822
egy emlékezetes momentum:D:D -
#1821 kassain sose értettem h mit esznek annyira, elenged mindent semmire nem ad lapot egy beszari igazából :D
ma is már elnézett 1 lest meg 1 szabálytalanságot, + cassano lapját -
Narusco #1820 "balotelli megverte a füvet" -
IXEMGabeo #1819 Balotelli kezdi:D:D:D -
#1818 Kassai bazmeg...ez piros lap. kapust,hátulról,labdát nem nézve. ez kiállítás -
Tomy Lee #1817 Cassano miket csinál lol:DD -
IXEMGabeo #1816 nagyon jó kis hajtós meccs -
#1815 basszameg...nem szerdzsó hanem SZERHIÓ ramos nem értem mit nem lehet ezen megérteni kedves Jenci...F1-ben is kiakadok amikor hallom SZERDZSÓ perez... -
Tomy Lee #1814 Cassano visszaléphetett volna ááá -
Interstate 95 #1813 Most kapcsolódtam be a meccsbe, eddig mi a helyzet ? -
#1812 spanyolok altatnak -
Tomy Lee #1811 Szép játék Olaszok így tovább -
IXEMGabeo #1810 jól tolják az Olaszok! -
#1809 nem fért be régebben se,és most se férne be szerintem,vannak ott a braziloknál 20-22 éves titánok,na meg egy Lucas Leiva is -
IXEMGabeo #1808 Egyébként a mai brazil válogatottba simán beférne.
Én ezt betiltanám amúgy. Játsszanak olyan játékosok a saját nemzeti válogatottjukban, akik ott születtek, vagy legalább gyerekkoruktól kezdve az az ország a szülőhelyük. De így, hogy honosítva lett attól még nem játszatnám a válogatottban -
IXEMGabeo #1807 jó a meccs:) Bekezdtek nagyon -
#1806 magát nem,de őt honosította az olasz szövetség :) -
IXEMGabeo #1805 Thiago Mottából hogy lett Olasz válogatott?:O az egy dolog h az Interben volt, na, de akkor is. Honosította magát? -
IXEMGabeo #1804 Nekem hiányzik ebből az olasz válogatottból a Totti-Del Piero-Gattuso hármas:( -
#1803 spanyol kezdő tizenegyben Jordi Alban(de ő is Barcas lesz),meg Silvan kívül mindenki Real vagy Barca játékos,ez azért komolyan mutatja,hogy a spanyol válogatott EB/VB címvédő,világ legjobb válogatottja,a Real-Barca kettős meg a világ két legjobb csapata. -
#1802 csak van magyar az EB-n :DD -
#1801 azért egy f1 így vagy úgy de egy FOCI EB mellett eltörtpül...tekintettel kéne lennie az eb meccseire és olyan időbe elindítania futamot mikor nincs meccs. -
IXEMGabeo #1800 GO KASSAI!!! -
IXEMGabeo #1799 Tudtátok h a világon talán a Spanyol Himnusz az egyetlen aminek nincsen szövege?:D azért nem énekelnek:D -
#1798 szerintem 1-1-es döntetlen lesz.
amúgy észrevettétek, hogy mindig a Two Steps From Hell Heart of Courage zenéjére vonulnak be?:) -
#1797 Bundázós, bunkerfocis olaszok remélem a csoportkör után mennek haza.
Valaki remélem vitt nekik bundáskenyeret -
IXEMGabeo #1796 Spanyoloknak az Olaszok a mumusuk:)
Még sosem nyertek ellenük meccset nagy tornákon... -
#1795 olyanról nem lehet ami nincs :( -
#1794 igen
majd cazorla beáll és nyom egy saját lábban elesést és tizi:)
-
IXEMGabeo #1793 szép ez a Gdanski pálya -
Gaba94 #1792 A hosszabbítás perceiben szerzett, szabályos Bojan gólról is lökj már be egy videot. Köszi! :) -
argo001 #1791 Miért emlékeztet ez engem A harag című horrorfilmre? :D -
Gaba94 #1790 nagyon unalmas -.- -
#1789 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
öreg Busquets
-
#1788 egy jó színészi teljesítmény lehet többet ér, mint egy csatár -
IXEMGabeo #1787 arról volt szó h Torres kezdő lesz -
#1786 streamek itt -
#1785 Viva Espana!