Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"meglátogatunk egy lengyel emlékmûvet, és tisztelegni fogunk a katyñi erdõben meggyilkolt lengyel tisztek elõtt"
korrekt
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tehát nem votl alapember és amikor lehetõséget kapott akkor elég gyászos teljesítméynt nyújtott a védelem ezért nem gondoltam h õ itt ilyen jó lesz.
de én szentül hiszem innetõl beindul a német gépezet...
csehekre számítottam h nem lesznek jók, de az íreket még várd ki azért!
Németeknek Istenem, bejött egy 5-3as zakó Svájc ellen na és😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze a Németekenk javulni kell de nagyon és akkor nem lesz gond...
szarrá szidtam már gomezkét erre gól. de le is ment gyorsan.
Egyszerûen fájt nézni, pontos beadások , Mario meg elkúrja... de nyertünk 😄
Most úgy vagyunk hogy
Dánia 1 0 0 1gól 0kg 3
Németo. 1 0 0 1gól 0kg 3 ?
vagy mi alapján van most az elsõ kettõ utolsó kettõ?😄
I met God. She's black
eggyetlen pozitívum Hummels fantasztikus teljesítménye...öszintén szólva amit svájc ellen mûvelt az alapján nem gondoltam volna h képes ilyenre....
CR és Nani megint nulla volt, mint mindig a válogatottban. ez a Varela gyerek pedig egész ügyes volt
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez nagy elõny most, Portugália és Hollandia hátrányban.
Dum spiro, spero.
így nem lesz EB arany!