5187
Foci EB 2012
  • IXEMGabeo
    25 gól volt a tornán eddig
  • DasIsFuck
    akkor másik forgatókönyvv görögök nyernek és a csehek is:D
    polka-ruska esik kifeleXD
  • DasIsFuck
    csehek rossz taktikát alaklmaztak ellenük, amúgy nem hiszem h akkora különbség lenne főleg ha egy lengyel csapat is képes paliba lenni velük.
  • [HUN]FaTaL
    Tévedés. Ha a cseh-lengyel x-el, akkor a cseheknek 4 pontjuk lesz, a görögöknek pedig jelenleg egyetlen pontja van, így ha az is x, vagy kikapnak akkor 1-2 pontjuk lesz csak, úgy viszont orosz-cseh továbbjutás van.
  • DasIsFuck
    Különben nem értem Knézy msot is csak úgy ontotta a baromságoakt...nem szólnak neki, hogy figyelj már össze-vissza beszélsz figyelj már oda vagy vmi.
  • desigo
    nah webcam a stadion mellől?
  • IXEMGabeo
    Russia 4 pont, 5-2
    Czech 3 pont, 3-5
    Poland 2 pont, 2-2
    Greece 1 pont, 2-3

LOL mi lesz még itt
  • DasIsFuck
    Jó meccs volt eggyik se kerekedett a másik fölé.

Én azt mondom, hogy a görögök ellen addig fog a görög csapat meccsbe lenni amíg nem kapnak gólt...bár nekik is érdemes lenne győzelemre játszani, de úgy sztem nem sok esélyük a gyors orosz támadások ellen olya lassú csapat.
  • Effe88
    1-1 jó ez így:)
    Oroszok leverik a görögöket de minimum x
    meg még remélem, hogy a lengyelek lezúzzák a cseheket:)
  • DasIsFuck
    Megkockáztatom, hogy Kuba gólja volt az EB eddigi legszebb gólja:)

Hát nem votl egy rossz meccs és itt látszik, jó ez a lengyel csapat jól tudnak azért bánni a labdával, csak a kocnentrcáió az sokszor hiányzott az utolsó passzoknál:S
  • HappyHunter
    Teljesen reális végeredménz született szerintem. Egyik csapat sem érdemelt győzelmet.
  • Tetsuo
    Igy is lesz balhe azert. ;)
  • IXEMGabeo
    poén az, hogy így a Lengyeleknek csak a győzelem jó, az Oroszoknak elég a döntetlen is Greece ellen, akiknek szintén a győzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függően Orosz-Görög továbbjutás lenne
  • Grenzjager
    Varsó rendőrkapitánya örül az X-nek...
  • Chris Lowe
    Persze ok kiütés erős, de nekem a cseh meccs sem volt olyan nyilvánvaló, a 4:1 nem tükrözte a játék képét. Cseh lengyel nagy meccs lesz, remélem azt adja az m1, görögökre nem vagyok kíváncsi. :-)
  • Chris Lowe
    Ráadásul védekező középpályást hoz be a lengyel... Otthon ez elég kiábrándító.
  • desigo
    percekkel a vége előtt aztán sok értelme van a cseréknek...
  • IXEMGabeo
    Senki se tud minden meccsen szinte lehengerlő lenni, kivéve talán a 2008-as EB-n játszó spanyolok, de ők is azért egy sivár 0-0t játszottak az Olaszokkal akkor is, mint mondjuk most a ruszkik Poland ellen.

Ez a Rusz válogatott ugyanaz maradt majdnem, mint a 4 évvel ezelőtti. Fiatal játékosok is jók, Arshavin kissé gyengus legalább is ma, mert múltkor jól játszott és ma is adott egy gólpasszt azért. Szerencsére vannak mások is a csapatban, akik kreatívvá tudják tenni a játékot.

Kiütés túlzás lenne, mert a védelmük elég jó, de szenvedni a Németek és a Spanyolok valószínűleg meg is vernék őket a Hollandokba nem lennék biztos. Pláne h 4 éve csúnyán kikaptak tőlük:D
  • Zenszkij
    ez a Stark elég gyengén vezeti a meccset, még jó hogy a lapokra nem tettem
  • Chris Lowe
    Spanyolok jól játszottak, hollandok nem, de erős az a csapat, van persie lábában ott a gól.
  • Wking
    azért egy lengyel gól még becsúszhat.....na
  • IXEMGabeo
    Legalább Interstate és Effe kívánsága bejött és döntetlen lesz:D
  • Chris Lowe
    Nincs semmi kreativitás, darálnak oszt annyi. Vannak technikás játékosok, de így együtt még passzolgatni sem tudnak.
  • IXEMGabeo
    Nem úgy nézett ki az 1. forduló után h a Holland-Spanyol vb döntő duó olyan gólerős lenne pláne csatár nélkül...
  • Wking
    még a svéd ibra is kettéhugyozza őket :D
  • Chris Lowe
    Ezeket az oroszokat a német holland spanyol olasz simán kiüti, de még a svájci is. :-D
  • Tetsuo
    Gyerunk bratanki, huzzatok bele!! :)
  • IXEMGabeo
    Lengyelek nagyon hajtanak ez látszik. Jó a meccs, de az oroszokat se mondanám gyengének. 4 ponttal sima továbbjutók lehetnek, ha nem kapnak ki Greecetől
  • Wking
    jön
  • LasDen #2435
    Pavlyuchenko lőő egy góóóólt....
  • IXEMGabeo
    Pavlucsenkot ideje behozni
  • Chris Lowe
    Áhh gyenge ez az orosz csapat, csehek ellen kijött a lépés, de itt csak picit jobbak a szintén gyenge lengyeleknél.
  • Chris Lowe
    Nem az ő éve, arsenalban is gyenge volt.
  • Krisztiam #2431
    hát az nagyon nagyon gól volt :DD
  • IXEMGabeo
    elszúrta azt a támadást, ami a gól előtt volt.

3 a 2 ellen szitu volt
  • IXEMGabeo
    az a kemény, hogy itt akár 4 db 4 pontos csapat is esélyes erre a csoportra:D

bár a görögök sztem nem verik meg a ruszkikat
  • zalrobto
    gyönyörü volt grat
  • Grenzjager
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :):):):):)
  • Chris Lowe
    Dííírr. Ezt bevarrta.
  • SLICK
    1-1 :(

Arshavin vérszar :|