5187
Foci EB 2012
-
IXEMGabeo #2464 25 gól volt a tornán eddig -
#2463 akkor másik forgatókönyvv görögök nyernek és a csehek is:D
polka-ruska esik kifeleXD -
#2462 csehek rossz taktikát alaklmaztak ellenük, amúgy nem hiszem h akkora különbség lenne főleg ha egy lengyel csapat is képes paliba lenni velük. -
#2461 Tévedés. Ha a cseh-lengyel x-el, akkor a cseheknek 4 pontjuk lesz, a görögöknek pedig jelenleg egyetlen pontja van, így ha az is x, vagy kikapnak akkor 1-2 pontjuk lesz csak, úgy viszont orosz-cseh továbbjutás van. -
#2460 Különben nem értem Knézy msot is csak úgy ontotta a baromságoakt...nem szólnak neki, hogy figyelj már össze-vissza beszélsz figyelj már oda vagy vmi. -
#2459 nah webcam a stadion mellől? -
IXEMGabeo #2458 Russia 4 pont, 5-2
Czech 3 pont, 3-5
Poland 2 pont, 2-2
Greece 1 pont, 2-3
LOL mi lesz még itt -
#2457 Jó meccs volt eggyik se kerekedett a másik fölé.
Én azt mondom, hogy a görögök ellen addig fog a görög csapat meccsbe lenni amíg nem kapnak gólt...bár nekik is érdemes lenne győzelemre játszani, de úgy sztem nem sok esélyük a gyors orosz támadások ellen olya lassú csapat. -
#2456 1-1 jó ez így:)
Oroszok leverik a görögöket de minimum x
meg még remélem, hogy a lengyelek lezúzzák a cseheket:) -
#2455 Megkockáztatom, hogy Kuba gólja volt az EB eddigi legszebb gólja:)
Hát nem votl egy rossz meccs és itt látszik, jó ez a lengyel csapat jól tudnak azért bánni a labdával, csak a kocnentrcáió az sokszor hiányzott az utolsó passzoknál:S -
#2454 Teljesen reális végeredménz született szerintem. Egyik csapat sem érdemelt győzelmet. -
#2453 Igy is lesz balhe azert. ;) -
IXEMGabeo #2452 poén az, hogy így a Lengyeleknek csak a győzelem jó, az Oroszoknak elég a döntetlen is Greece ellen, akiknek szintén a győzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függően Orosz-Görög továbbjutás lenne -
Grenzjager #2451 Varsó rendőrkapitánya örül az X-nek... -
Chris Lowe #2450 Persze ok kiütés erős, de nekem a cseh meccs sem volt olyan nyilvánvaló, a 4:1 nem tükrözte a játék képét. Cseh lengyel nagy meccs lesz, remélem azt adja az m1, görögökre nem vagyok kíváncsi. :-) -
Chris Lowe #2449 Ráadásul védekező középpályást hoz be a lengyel... Otthon ez elég kiábrándító. -
#2448 percekkel a vége előtt aztán sok értelme van a cseréknek... -
IXEMGabeo #2447 Senki se tud minden meccsen szinte lehengerlő lenni, kivéve talán a 2008-as EB-n játszó spanyolok, de ők is azért egy sivár 0-0t játszottak az Olaszokkal akkor is, mint mondjuk most a ruszkik Poland ellen.
Ez a Rusz válogatott ugyanaz maradt majdnem, mint a 4 évvel ezelőtti. Fiatal játékosok is jók, Arshavin kissé gyengus legalább is ma, mert múltkor jól játszott és ma is adott egy gólpasszt azért. Szerencsére vannak mások is a csapatban, akik kreatívvá tudják tenni a játékot.
Kiütés túlzás lenne, mert a védelmük elég jó, de szenvedni a Németek és a Spanyolok valószínűleg meg is vernék őket a Hollandokba nem lennék biztos. Pláne h 4 éve csúnyán kikaptak tőlük:D -
Zenszkij #2446 ez a Stark elég gyengén vezeti a meccset, még jó hogy a lapokra nem tettem -
Chris Lowe #2445 Spanyolok jól játszottak, hollandok nem, de erős az a csapat, van persie lábában ott a gól. -
Wking #2444 azért egy lengyel gól még becsúszhat.....na -
IXEMGabeo #2443 Legalább Interstate és Effe kívánsága bejött és döntetlen lesz:D -
Chris Lowe #2442 Nincs semmi kreativitás, darálnak oszt annyi. Vannak technikás játékosok, de így együtt még passzolgatni sem tudnak. -
IXEMGabeo #2441 Nem úgy nézett ki az 1. forduló után h a Holland-Spanyol vb döntő duó olyan gólerős lenne pláne csatár nélkül... -
Wking #2440 még a svéd ibra is kettéhugyozza őket :D -
Chris Lowe #2439 Ezeket az oroszokat a német holland spanyol olasz simán kiüti, de még a svájci is. :-D -
#2438 Gyerunk bratanki, huzzatok bele!! :)
-
IXEMGabeo #2437 Lengyelek nagyon hajtanak ez látszik. Jó a meccs, de az oroszokat se mondanám gyengének. 4 ponttal sima továbbjutók lehetnek, ha nem kapnak ki Greecetől -
Wking #2436 jön -
#2435 Pavlyuchenko lőő egy góóóólt.... -
IXEMGabeo #2434 Pavlucsenkot ideje behozni -
Chris Lowe #2433 Áhh gyenge ez az orosz csapat, csehek ellen kijött a lépés, de itt csak picit jobbak a szintén gyenge lengyeleknél. -
Chris Lowe #2432 Nem az ő éve, arsenalban is gyenge volt. -
#2431 hát az nagyon nagyon gól volt :DD -
IXEMGabeo #2430 elszúrta azt a támadást, ami a gól előtt volt.
3 a 2 ellen szitu volt -
IXEMGabeo #2429 az a kemény, hogy itt akár 4 db 4 pontos csapat is esélyes erre a csoportra:D
bár a görögök sztem nem verik meg a ruszkikat -
#2428 gyönyörü volt grat -
Grenzjager #2427 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :):):):):) -
Chris Lowe #2426 Dííírr. Ezt bevarrta. -
#2425 1-1 :(
Arshavin vérszar :|