Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klasszikus csatár nélkül a spanyolok!

Spanyolország: Casillas - Arbeola, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Iniesta, Fábregas, Silva

Olaszország: Buffon - Chiellini, De Rossi, Bonucci - Giaccherini, Marchisio, Pirlo, Thiago Motta, Maggio - Cassano, Balotelli

Viva Espana!

cesc fábregas

ProGabe
Trolling, level 90000

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#hehe> <#eljen>

Am jó a lokód ! <#wink>

Effe88
dettó😄😄

de egyébként ma nagyon nagy teljesítményekre számítok már ami a színészkedéseket illeti...😊 egy igazi színház lesz ma😊

pl,

Balotelli haza fog menni megmondta😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
Lehet nincs Sport1-e. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Sport1 adja élõben, hányszor kell még leírni?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Krisztiam
a horvát ír meccset csak felvételrõl tudjuk megnézni csak...
a forma 1 miatt

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Szerzõdésük van rá hogy KÖTELEZÕEN le kell adniuk élõben így sokmindent nem tudnak csinálni ezzel szemben foci EB ide vagy oda.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Narxis
Drukkoljunk Kassainak! xD

Én meg egyik válogatottat se szeretem, nem tudom, melyiknek drukkoljak kevésbé. 😄

Mellesleg Viva Espana!😊, mondjuk az Olaszok gyerekkori kedvenceim voltak manapság nem annyira...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tudtam h ebbõl itt is vita lesz😊

Mindkettõt imádom szóval úgy kell megoldani, hogy leadják mindkettõt. És erre sztem tökéletes az a megoldás, hogy az M1 22:35-kor lenyomja az ír meccset ismétlésben.

Nem tudom mit kell itt elégedetlenkedni.

banok
Simán. Szegény Kassai kedmény meccset kapott...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Spanyolokat mondják esélyesnek de az utóbbi meccsek láttán én már ebben nem hiszek!😊
Hajrá Olaszok!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok!

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az Írország-Horvátország meccs ami az m1-en felvételrõl 22:35-kor kezdõdik(a Kanadai nagydíj közbeiktatása miatt) addig a sport1 20:00-kor közvetíti élõben!

a spanyol olasz meccsen szerintetek lesz legalább 4 sárgalap? 😊

banok
Vagy 90 percnyi pankrációt reklamálásokkal. <#ravasz1> Mindkét csapatot utálom szóval senkinek nem fogok szurkolni bár ha jobban meggondolom az olaszokat rühellem a legjobban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
A foci a világ legnézettebb sportja, az EB-t is nézik az egész világon szóval ez nem egészen így van. Ettõl függetlenül #1758.

Hát erre igazából még mindig csak azt tudnám mondani, hogy az F1-et évente rendezik, az EB-t meg 4 évente. De annyi a lényeg hogy ma este mindkettõ eseményt láthatjuk élõben igy mindkét sport szerelmesei jól járnak.

szabii98
Ráadásul az F1 afféle világbajnokság, tehát nagyobb rangú az eb-nél

I met God. She's black

sry ez Narusconak ment

De most nem holmi NB1-es focimajmolásról van szó,hanem egy EB-rõl, ott van a top5 sportesemény között a világon,amit csak 4 évente rendeznek.De ha már autóverseny akkor ott van még a WTCC is pl.Vagy a rally is. Most ezzel nem az F1 értékét akarom csökkenteni, mert sok rajongója van annak is,de nekem akkor is fura volt hogy egy EB meccs helyett F1-et fognak adni/és közben ki is derült hogy attól még leadják máshol/

Elõször én is ott kerestem, azért lepõdtem meg és hittem azt hogy nem is fogják adni. De akkor úgy látszik a sporttv átvállalta.

igen és focimeccsbõl összesen hány van? ha igy nézzük, autoversenybõl hány? f1-ben ki is merült...
én is szeretem az eb-t, de ezzel nem értek egyet hogy abból sok van ezért nem kéne adni...

[HUN]FaTaL
Kötelezõ élõben adni a Forma 1-et, különben nem rendezhetünk nagydíjat. Ha van EB, ha nincs. Én azt nem értem miért nem adják közben az EB-t az M2-n..

Igen, aztán jövõre is 20 futam, utána is 20 stb.--> 4 év alatt 80, eb meccs meg 4 év alatt 31.

[HUN]FaTaL
Hajrá spanyolok!

Amúgy nem tudja valaki, hogy streamen sem adja élõben az M1 az esti meccset? Akkor marad a szar SD minõség <#idiota>

Na sebaj, legalább normális kommentátor lesz az ír-horváton.

gabber_saviola
bunkerfocit? ne fikázd elõre, tökjó lesz az Olasz válogatott. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Steve Downie
What a fcking legend 😄

ressy14
Hát hogy olasz támadó mentalitású bunkerfocit is, az biztos 😄

Dum spiro, spero.

már neharagudj, de eb meccs van idén 31, f1 futam meg 20 körül...

Solten
Spiderman

Saor Alba

gabber_saviola
végre ma már focit is látunk hattól.<#beka2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Be is baszna. Utálom az F1 -et mert egy unalmas szar.

Sry megnéztem, a Sport1 fogja adni.

Most akkor ma hogy lesz a közvetités? A forma 1 miatt lemaradunk az esti meccsrõl? >.> Még jó hogy F1-et minden évben majdnem minden héten lehet látni, EB meg 4 évente van...

precision
a tegnapi napról csak annyit hogy

1. gyökér Hollandok
2. rém lusta Német ill. Portugál csapat... bezzeg a meccs utolsó 15-20 percére össze tudták magukat kapni... anyjukat az elkényeztetett disznóknak 😊

A sportgeza -s tippjátékon SG Team -be az illetékes elfogadná a jelentkezésemet? 😊 Nickem ugyanazt mint itt...

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Ezen hatalmasat röhögtem mikor mutatták a tvben 😄

Zenszkij
Löw pár döntését én se értettem. Véleményem szerint a dortmundiakat kezdetni kéne, Götzével, Marcel Schmelzerrel, Gündokannal az élen. Sven Bendert ki se vitte, pedig az egyik legjobb középpályás szûrõ a Bundesligában. Szívesen látnám ugyanakkor a friss dortmundi igazolás, Marco Reus játékát is, akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek. Nagy makker volt ez a tegnapi meccs, a Bayern játékosok ki vannak égve, nincsenek felpörögve. Minek mindig õket erõlteti? Remélem csak a biztosra ment és ezért játszatta a rutint, de ez késõbb kevés lesz.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Nem kéne me még tényleg félbeszakítja a meccset a bíró...

Ha igen, remélem dobnak neki banánt, kíváncsi vagyok arra a beígért megölésre hogy hogyan gondolja kivitelezni. Lesz nála a mez alatt egy 9mm-es és helyben lelövi a ki bedobja, vagy elõre elhelyezett mesterlövészeket akik azt figyelik kik dobják a finom csemegét? <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
reméljük kezdõ lesz!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
Latexeset szerintem bármelyik sexshop-ban. Aztán majd dobj egy képet magadról! 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szabii98
ja XDDD
meg a te aláírásod 😄DDDDDddd
ma vajon kezdõ lesz Balotelli mester?😄

I met God. She's black

bakkerman
német-orosz barátság...😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Na jó kezdjük

szabii98
Beszarok milyen logód van 😄DDD

I met God. She's black

Krisztiam
ezt láttam én is, hol lehet venni ilyet? 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus