Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
góóóól 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Effe88
eddig ez olyan mint a bl döntõS::S:S
angolom szépen betömörülnek

limperatore
<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
így van😉
hajrá Vona!<#eljen>

Gyõzzön a jobbik ! <#eljen>

Effe88
szakértõk
kokó és fülöp marci:SS:S:😄😄😄

Rockynhooo
szakadok<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
kokaint?😊

Az már csak tõled függ.

Narxis
Ingyen hosztesz csajok nincsenek?<#bohoc>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Városligeti meccsnézés is nagyon hangulatos, aki jön az tutira kap a hosztessz csajoktól ingyen kólát<#vigyor>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
én abszolút leszarom az ilyen botránykeltõ meg nem a focihoz illõ EB-s híreket! ez a 3 hét egy fociszeretõ embernek maga a kánaán,világklasszis játékosokkal,jó csapatokkal,fasza meccsekkel gyönyörû stadionokban,felõlem lõhetnek meg tüntethetnek az utcákon,engem csak a meccsek érdekelnek! 😊 július 1.-ig minden nap 6-tól este 11-ig stabil program 😊) csak bírja a pénztárcám a sok sört,meg chipset,meg a szendvicseket! 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ProGabe
Pont azt gondoltam én is tegnap, hogy eddig minden milyen fasza. A rendezés, szervezés, stadionok, kijelzés (vagy hogy mondjam, OSD?) is mind-mind sallangmentes, olyan amilyennek lennie kell (mi lenne, ha mi kaptuk volna a rendezést, te jó ég!).

Persze nem tudom Ukrajnában mi lehet most, de mint tv-nézõ nem is érdekel. Remélem ma is látunk 2 jó meccset!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
mai ukrán-svédtõl nem várok sokat,tartok attól,hogyha a svédek elõnybe kerülnek,akkor az ukránoknak valamit próbálnak majd csalni...:/ Platini és a brigádja miatt :/ de a francia-angol jó meccs lesz!!

gabber_saviola
Nekem eddig okés a tippelés, eltaláltam a nyitómeccset, az Olasz meccset is, meg a Horvát meccset is tippmixen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Olasz-Spanyol
Lengyel-Görög
Német-Portugál

Ezek tetszettek eddig igazán

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bakkerman
tegnapi ír horvát nekem tetszett,nem akartam megnézni a meccset,úgy voltam vele,hogy ha az írek azt mutatják be amit ellenünk,akkor inkább nézek valami jó filmet,de nem bántam,meg hogy végignéztem a meccset! az EB egyik legjobb meccse volt a tegnap esti

Na de majd ma az Angolok!<#reménykedik>

ja fura mód pont az volt a legrosszabb meccs. Német-Portugál, Orosz-Cseh se volt túl izgi hiába 4-1, viszont a többi nagyon jó volt.

Pláne az Olasz-Spanyol és az Ír-Horvát. Mégtöbb ilyeneket

Nekem az nem tetszik,hogy eddig egyik csapat sem nyert akinek szurkoltam vagy fogadtam rá😄
Amúgy minden jó tényleg😊

precision
hát nemtom, én a B csoport meccsein majdnem elaludtam...
leszámítva a Német - Portugál meccs utolsó 15 percét

Bazinga!

gabber_saviola
Nekem nagyon tetszik ez az EB. Rossz meccs eddig nem volt, a sporik sem akarnak fõszereplõk lenni, és semmilyen dzsimdzsámp hajlamú hülye gyerek sem akart eddig berohangálni.

Szépek a stadionok (bár csak nálunk lennének ilyenek), profi a szervezés, jók a kameraállások és a szuper lassítások.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#wilting>

WuFraZselic
bahaha 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
leukémiás...😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
himnusz közben nem volt rajta,szerintem csak nem akart megázni

precision
jobb szélsõ csávó meg épp hátulról próbál erõszakkal behatolni...
micsoda gay gruppen kép ez... <#wilting>

Bazinga!

Effe88
a sapka miért van mindig bilicen???
kabala vagy leukémiás?

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

ilyen képem van Gary Neville és Paul Scholes duóról.

Nem is értem ezek miért ennyire nyálasak😄😄😄

bakkerman
Just a gay fan

xD

ressy14

Dum spiro, spero.

Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012

Palinko
kéne egy táblázat amit ki lehet nyomtatni, rajta vannak a meccsek idõpontjai meg lehet a döntõig vezetni. köszi
na kérem szépen nem adtak meg egy 11-est az íreknek😊

simán lehetett volna ez 2-2 is...

"most lesem vissza" (#2041) - Akkor ne úgy írd amit nézel, mint ha még mindig élõben menne... <#hehe>

ez nagyon lesgyanús volt, bár ellenféltõl kapott labdánál úgy van elvileg a szabály, hogy nincs les

durván fennhangon közvetít ez a kommentátor😄

ja jó azt még nem láttam

[HUN]FaTaL
2. horvát gól

http://goo.gl/gd6Zi5

most lesem vissza micsoda hangulat volt ezen az ír-horvát meccsen😊 hatalmas

Mellesleg én nem láttam lest sehol sem eddig😮

<#eljen>

DasIsFuck
nem direkt volt, de nem lepattant...
el akarta rúgni, csak lecsúszott neki és oda ment a horvát elé...innetõl nicns mirõl beszélni..az, hogy a beadás pillaantába lesen volt szintén nem számít mert nem felé ment a labda...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ukránok esélyesebbek lennének a svédeknél?
értem én , hogy hazai pálya de akkor is fura.
DasIsFuck
dehogy pattan õ rúgta oda és már birtoklta...
más kérdés h hogy találta el, de ez az õ baja...
teljesen szabályos gól volt.

DasIsFuck
ezzel kapcsoltba azt is tegyük hozzá, hogy a bírónak már régen meg kellett volna állítania a lent maradt horvát játékos miatt a játékot..az éremnek 2 oldala van ám!!

Nem volt rossz meccs, de ennek a bírónak megváltás volt amikor lefújhatta.
Az önfejûen sípoló majmokkal meg nem hiszem el hogy nem lehet kezdeni valamit...