5187
Foci EB 2012
-
#2665 +1 -
#2664 vegyé tévét :D -
#2663 Robbenre,hogy ráment egyből 3 német
cseppet tartanak tőle... -
Interstate 95 #2662 Ha a hollandok győznek szoros lesz ez a csoport, de nem tudok kinek szurkolni, győzzön a jobb. -
IXEMGabeo #2661 ez a Van Persie is mindent kihagy:) -
#2660 :DDDDDDDDDDD -
#2659 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#2658 sTREAM Y U NO WORK -
#2657 -
#2656 -
#2655 köcsög bíró...:DDD -
IXEMGabeo #2654 megismétlődik az 1974-es VB döntő, csak itt a 21. században EB meccsként. Legutóbb a 2004-es Eb-n találkoztak a csoportban akkor 1-1-et játszottak. -
#2653 szép álom:D:D:D -
#2652 nah most nem csak gólhelyzetek lesznek
min 3 gólt lőnek a hollandok -
IXEMGabeo #2651 Deutchland Über alles!! -
#2650 igaz
kifele lóg a csapatból -
Chris Lowe #2649 Basszus ez jó meccs lehetett, én meg foggyökérkezelésen voltam. :-(
Meccset sem láttam + rendesen megkínoztak. :'( -
#2648 maxi8mum a kiesésük lesz megérdemelt ha kiesnek...amúgy meg nem.
ez a dán csapat gyengébb keretű,játszották amit tudtak,helyzeteket alkítottak ki,képesek voltak paliban maradni a portugálokkal,gólokat szereztek....ahhoz hogy megérdemelt legyen a portugál siker ezeknek a portugáloknak nagyon sziporkázni kellett volna...de nem tették és nagyon rég nem ezt teszik...
mind a dánokank,mind a portugálok részéről ez egy döntetlent érdemelt nem győzelmet...a dánok se érdemeltek győzelmet itt de a portugálok sem! -
IXEMGabeo #2647 Szerintem is jól tolták a Portuk, Nanit se bírom, de ő volt a csapat legjobbja ma meg Pepé is.
Viszont a Dánok alapjáraton a Portugálok mumusa, 5 meccsből 1-et nyertek eddig a luzitánok. Igazságos lett volna a döntetlen is az elszórakozott helyzet miatt, de a győzelem is oké, mert végülis a Portugálok részben uralták a meccset. Mondjuk nekem ez a kényelmeskedés nem jön be, amit csinálnak ez volt a Németek ellen is. Amikor bekapják a gólt akkor felélednek hirtelen... -
Interstate 95 #2646 Komoly vagy, de próbálkozok elsiklani a személyeskedés felett. Máshol próbálkozz haver. -
Interstate 95 #2645 Én csak azok alapján szidom amit ma láttam, főleg hogy év közben még csak meccseket se nézek.
Viszont csak is hangsúlyozni tudom, hogy megérdemelt portugál győzelem volt. -
#2644 jobbak nem voltak, de ahhoz képest, hogy nagy egyéniségük nincs képesek voltak inteligens játékot bemutatni és egyenrangú ellenfélként helyzeteket kialakítani amiből 2 gólt szereztek.
Viszont ez a portugália nem érdemelt győzelmet ez ellen a dán csapat ellen ennyi.
Portugálok saját játékosállományukhoz képest meccsről-meccsre alulmúlják maguakt ..egy ilyen csapat nem érdemel győzelmet főleg ha egy gyengébb játékosállományú csapat képes paliba játszani velük.. -
#2643 Kis recskagépekkel kár foglalkozni.Amúgy egyértelmű hogy inkább érdemeltek győzelmet a Portugálok mint Dánia. -
#2642 ne hogy azt hidd, hogy én lesülyledek itt eggyesek szintjére..divat szidni de egy ilyen szezon után amit produkált a real-ba nem kéne...válogatott más dolog..attól még el kell ismerni a teljesítményét -
Interstate 95 #2641 Szerintem megérdemelt győzelem volt ez, hiba Ronaldo teljesítményéből kiindulni.
#2640: Ennyi, semmivel sem. -
Tomy Lee #2640 Dánok semmivel nem voltak jobbak!! -
#2639 túlértékelt csapat ennyi.
msot szerencsével bekalimpálták ha tovább is jutnak nem jutnak sokáig...
de arra se fogadnék h továbbmennek.
-
#2638 Hát az EB-s teljesítményével CR megint nem fog aranygolyót kapni -
#2637 Most a németekenk nyerni kell és akkor a következő fordulóba a Dánok megverhetik a németeket és akkor dán-német továbbjutás lesz. -
Interstate 95 #2636 Nem az hogy nincs formában, végig figyeltem, egyszerűen nagy a mellény és "nem ereszkedik le arra a szintre" hogy labdát szerezzen, mindig mástól várja. Míg a középpályások rohangálnak össze vissza, próbálnak kapura törni, addig ő vígan el-el sétál valahol, mint ha nem is egy futball mérkőzésen lenne. Én ezt érzem a legnagyobb problémának, az még csak hab a tortán hogy szarul is játszik. -
#2635 Megnyerték a meccset? Meg! Akkor mi a fenéről van szó?
Megérdemelni? Melyik bolygón élsz? Ha mindenki azt kapná, amit megérdemel... -
#2634 Nme érdemelt ez a portugál csapat győzelmet az a helyzet..
meglehetősen felháborítónak tartom azt, is hogy ezt a portugál csapatot úgy kezelik, mintha európa legjobb válogatottjai közt ott lenne..kerete megvan rá, de nem nyújt olyat amivel ezt kiérdemelné...
-
#2633 C.R nagyon nincs formában nem is érdemli meg a kezdő csapatot. -
IXEMGabeo #2632 válogatott meccsen az elmúlt 8 évben még nem láttam jól játszani. 1 gólt nagy nehezen összehozott Észak-Korea ellen:D -
Tomy Lee #2631 Kell nekik(csapatnak,szurkolóknak),hogy ott legyen és azért ki tud ám fogni pár mérkőzést mikor összejön a foci nála na meg a gól is -
Interstate 95 #2630 Ez meleg volt, a következő fordulóban én már nem játszatnám CR -t, csak a létszámot növeli... -
IXEMGabeo #2629 1. félidő és az utolsó 15 perc alapján az EB egyik legjobb meccse volt -
#2628 - -
Wking #2627 a sok bénázást leszámítva, jó meccs volt -
#2626 Pedig a dánoknak szurkoltam. Na mindegy remélem a Hollandok nyernek ma és, akkor tényleg ütős lesz az utolsó forduló ebben a csoportban is.