5187
Foci EB 2012
  • nan76
    +1
  • limperatore
    vegyé tévét :D
  • desigo
    Robbenre,hogy ráment egyből 3 német
    cseppet tartanak tőle...
  • Interstate 95
    Ha a hollandok győznek szoros lesz ez a csoport, de nem tudok kinek szurkolni, győzzön a jobb.
  • IXEMGabeo
    ez a Van Persie is mindent kihagy:)
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDDDDD
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Fabio Capello
    sTREAM Y U NO WORK
  • nan76
  • desigo
  • LasDen #2655
    köcsög bíró...:DDD
  • IXEMGabeo
    megismétlődik az 1974-es VB döntő, csak itt a 21. században EB meccsként. Legutóbb a 2004-es Eb-n találkoztak a csoportban akkor 1-1-et játszottak.
  • Effe88
    szép álom:D:D:D
  • desigo
    nah most nem csak gólhelyzetek lesznek
    min 3 gólt lőnek a hollandok
  • IXEMGabeo
    Deutchland Über alles!!
  • Effe88
    igaz
    kifele lóg a csapatból
  • Chris Lowe
    Basszus ez jó meccs lehetett, én meg foggyökérkezelésen voltam. :-(
    Meccset sem láttam + rendesen megkínoztak. :'(
  • DasIsFuck
    maxi8mum a kiesésük lesz megérdemelt ha kiesnek...amúgy meg nem.

ez a dán csapat gyengébb keretű,játszották amit tudtak,helyzeteket alkítottak ki,képesek voltak paliban maradni a portugálokkal,gólokat szereztek....ahhoz hogy megérdemelt legyen a portugál siker ezeknek a portugáloknak nagyon sziporkázni kellett volna...de nem tették és nagyon rég nem ezt teszik...

mind a dánokank,mind a portugálok részéről ez egy döntetlent érdemelt nem győzelmet...a dánok se érdemeltek győzelmet itt de a portugálok sem!
  • IXEMGabeo
    Szerintem is jól tolták a Portuk, Nanit se bírom, de ő volt a csapat legjobbja ma meg Pepé is.

Viszont a Dánok alapjáraton a Portugálok mumusa, 5 meccsből 1-et nyertek eddig a luzitánok. Igazságos lett volna a döntetlen is az elszórakozott helyzet miatt, de a győzelem is oké, mert végülis a Portugálok részben uralták a meccset. Mondjuk nekem ez a kényelmeskedés nem jön be, amit csinálnak ez volt a Németek ellen is. Amikor bekapják a gólt akkor felélednek hirtelen...
  • Interstate 95
    Komoly vagy, de próbálkozok elsiklani a személyeskedés felett. Máshol próbálkozz haver.
  • Interstate 95
    Én csak azok alapján szidom amit ma láttam, főleg hogy év közben még csak meccseket se nézek.
    Viszont csak is hangsúlyozni tudom, hogy megérdemelt portugál győzelem volt.
  • DasIsFuck
    jobbak nem voltak, de ahhoz képest, hogy nagy egyéniségük nincs képesek voltak inteligens játékot bemutatni és egyenrangú ellenfélként helyzeteket kialakítani amiből 2 gólt szereztek.

Viszont ez a portugália nem érdemelt győzelmet ez ellen a dán csapat ellen ennyi.
    Portugálok saját játékosállományukhoz képest meccsről-meccsre alulmúlják maguakt ..egy ilyen csapat nem érdemel győzelmet főleg ha egy gyengébb játékosállományú csapat képes paliba játszani velük..
  • REALista
    Kis recskagépekkel kár foglalkozni.Amúgy egyértelmű hogy inkább érdemeltek győzelmet a Portugálok mint Dánia.
  • DasIsFuck
    ne hogy azt hidd, hogy én lesülyledek itt eggyesek szintjére..divat szidni de egy ilyen szezon után amit produkált a real-ba nem kéne...válogatott más dolog..attól még el kell ismerni a teljesítményét
  • Interstate 95
    Szerintem megérdemelt győzelem volt ez, hiba Ronaldo teljesítményéből kiindulni.

#2640: Ennyi, semmivel sem.
  • Tomy Lee
    Dánok semmivel nem voltak jobbak!!
  • DasIsFuck
    túlértékelt csapat ennyi.
    msot szerencsével bekalimpálták ha tovább is jutnak nem jutnak sokáig...
    de arra se fogadnék h továbbmennek.

• ressy14
    Hát az EB-s teljesítményével CR megint nem fog aranygolyót kapni
  • DasIsFuck
    Most a németekenk nyerni kell és akkor a következő fordulóba a Dánok megverhetik a németeket és akkor dán-német továbbjutás lesz.
  • Interstate 95
    Nem az hogy nincs formában, végig figyeltem, egyszerűen nagy a mellény és "nem ereszkedik le arra a szintre" hogy labdát szerezzen, mindig mástól várja. Míg a középpályások rohangálnak össze vissza, próbálnak kapura törni, addig ő vígan el-el sétál valahol, mint ha nem is egy futball mérkőzésen lenne. Én ezt érzem a legnagyobb problémának, az még csak hab a tortán hogy szarul is játszik.
  • ProGabe #2635
    Megnyerték a meccset? Meg! Akkor mi a fenéről van szó?
    Megérdemelni? Melyik bolygón élsz? Ha mindenki azt kapná, amit megérdemel...
  • DasIsFuck
    Nme érdemelt ez a portugál csapat győzelmet az a helyzet..

meglehetősen felháborítónak tartom azt, is hogy ezt a portugál csapatot úgy kezelik, mintha európa legjobb válogatottjai közt ott lenne..kerete megvan rá, de nem nyújt olyat amivel ezt kiérdemelné...
  • noname23
    C.R nagyon nincs formában nem is érdemli meg a kezdő csapatot.
  • IXEMGabeo
    válogatott meccsen az elmúlt 8 évben még nem láttam jól játszani. 1 gólt nagy nehezen összehozott Észak-Korea ellen:D
  • Tomy Lee
    Kell nekik(csapatnak,szurkolóknak),hogy ott legyen és azért ki tud ám fogni pár mérkőzést mikor összejön a foci nála na meg a gól is
  • Interstate 95
    Ez meleg volt, a következő fordulóban én már nem játszatnám CR -t, csak a létszámot növeli...
  • IXEMGabeo
    1. félidő és az utolsó 15 perc alapján az EB egyik legjobb meccse volt
  • REALista
    -
  • Wking
    a sok bénázást leszámítva, jó meccs volt
  • [HUN]FaTaL
    Pedig a dánoknak szurkoltam. Na mindegy remélem a Hollandok nyernek ma és, akkor tényleg ütős lesz az utolsó forduló ebben a csoportban is.