Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
remélem a biztonságiak agyonverik, az elsõ pár beugrálása vicces volt, de amióta pénzért csinálja, szánalmas....

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Knézynek sör-fétise van?😄

Megint sokat ivott a meccs elõtt úgyhallom 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Állítólag szerepelni is fog,legalábbis azt ígérte.

LasDen
a konyhában kogyvasztottam, de félfüllel hallottam valami beugrást...ott van a meccsen Jimmy Jump?? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#eljen>

[HUN]FaTaL
GÓÓÓÓÓÓL!!!

Torres rácáfol 😊

#2925: Teljesen egyetértek. Az apja volt a legjobb magyar kommentátor!

Ott is van Torres gól,ennyi.
1-0

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hajrá Jimmy Jump, és GÓÓÓÓÓÓÓL.

TORRES

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
megint beivott???😄

Knézy kiborít,minden mondatát úgy kezdi hogy egyébként,szegény apja forog a sírjában.

ressy14
<#falbav>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Lájonel Messzi <#wilting>

Nem szóltak Jenõnek, hogy Messi nem angol?😄

[HUN]FaTaL
Hajrá Spanyolország, annak ellenére, hogy Del Bosque megint egy szar kezdõt küld a pályára!

Viva España!

tobias88
Casillas
Ramos-Pique-Martinez-Alba
Busquets
Xavi-Fabregas
Silva-Llorrente-Iniesta

lenne egy normális kezdõ. E helyett felküld 2 védekezõ középpályást + Arbeloa-t + Torres-t
na VIVA Espana!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
na hajrá írek
mekkora lenne nyernének😄😄😄
esélye kb 3%D😄:😄

Effe88
lol😄D😄
de most nem azért de az interes csapat nem lehet hisz ott nincsennek is olaszok(na jó ranoccia akit kivihetett volna)😄😄😄😄
amúgy miért nem vitte ki prandelli???

Ja,hogy Torres kezdõ?

Jó most nincs de nekem gondom sincs az Olasz csapatokkal így jogosan szurkolhatok😊
Szeretem az Olasz futballt és az Inter több Nemzetiséget is

Torres vs. McGeady (nagy lesz 😄 )

Kockázat az egész élet!

limperatore
mondj egyet a mostani keretbõl 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ott van az egykori játékosotok Balotelli <#banplz>

Mondjuk erre szabály nincs.Nekem is Inter a kedvenc klubb csapatom mégis Olaszoknak szurkolok mindig.Voltak,vannak és lesznek Inter játékosok is válogatottban szal teljesen független ettõl.

Ibuki
Talán azért,mert a válogatott nagy része Juvésokból áll 😄

Spirito Juve!

limperatore
pont h aki interes nem drukkolhat ennek a válogatottnak 😄 tele juventinoval

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Interesként hogy mondhatsz ilyet?😄

Narxis
neeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

limperatore
remélem kiesnek az olaszok a picsába 😄

az lenne az igazi poén ám...<#banplz><#violent>

Ulvar
Dehogy is...HAJRÁ ÍREK! Megverik a Spanyolokat, az lenne a legjobb. 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Király meccs volt ez mert megint nem volt unalom, volt egy kis felfordulás is, így volt jó. (Remélem a horvátok jutnak tovább.) <#eljen> <#nevetes1>

DasIsFuck
nem kell õket megverni elég ey döntetlen és akkor a horvátok juthatnak tovább...
és itt az, hogy az olaszok megverik az íreket biztosra van véve...
2 góllal kell megverniük és akkor a gk is jobb lehet a horvátokéénál egyenlõ pont esetén

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

én csak Trapattonit sajnálom, pont a szülõhazája lesz az ellenfél😊

Akkor most Spain-ak kell szurkolnom ilyen se volt még soha<#idiota>

ja és továbbtart a Horvát átok az Olasz részrõl. Egyszerûen nem bírják õket megverni

szucsy89
Remélem az olaszok megverik az íreket, és akkor továbbjutnak. A spanyolok nem fognak kikapni a horvátoktól szvsz.
DasIsFuck
na ilyenkor hiányzik Olic onan elõlrõl õ azért nagyot dobna a tmadó játékon...
nem volt rossz meccs kár, hogy nem nyertek a horvátok..így a spanyolok ellen egy döntetlen kellene az nehéz lesz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem érvényesítik a gólokat jól írod ahogy Hollandok sem.
Sokat volt bennt Balotelli,nem szabadna ennyi lehetõséget adni neki vagy köv.meccsen ne õ legyen kezdõ

csak az Olaszoknak így is reális esélyük van és szvsz a Hollandoknál kretívabb focit tolnak ezen az EB-n. És még veretlenek azt se felejtsd el

olaszok elég könnyelmûek voltak így a 2. felében, a horvátok viszont rendesen belejöttek, csak kár, h ennyire tellett tõlük

Kockázat az egész élet!

ja jó meccs volt

Viszont aggodalomra nincs ok, mert, ha a Spanyolok elverik majd a Horvátokat (most elõször az íreket), akkor az Olaszoknak annyi a teendõ h megverjék az íreket...és akkor pápá Horvátország

Hát sajnálom mert megérdemelték volna Olaszok a gyõzelmet.Azért jó meccs volt😊

Ulvar
Hollandokkal egy szintre teszem az Olaszokat. Jó játékosok ülnek a padon, rosszak meg fent tolják. Marha jól kidolgozott játék, még sincs gól.....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

HappyHunter
ez is igaz mondjuk...

Be happy. :) Running!

és még az Olasz-Spanyol duó a színészválogatott😄😄

Horvátok is ezt csinálják most, de dögivel

Mehetnek a pi--*aba az olaszok ezzel a focival...

Istenem ilyen jól kidolgozott támadások Olaszoktól és nem lövik kapura megáll az eszem

SLICK
na olaszok elszarták... nem is értem miért szavazott megint bizalmat Balotellinek az edzõ...

ugyanazt a hülye alibi focit tolják, mint a Svédek...mármint a Horvátok azért nem szeretem õket.

Olaszok is leültek oké, de õk legalább szép támadásokat vezettek, ugyanaz a helyzet, mint a Dán-Portugál meccsen, csak ott a Portuknak mázlijuk volt a 3. gólnál