5187
Foci EB 2012
-
argo001 #3385 Az elején pont hogy olasz-lengyel továbbjutást reméltem az A csoportból. Ennyit erről. -
#3384 nah ma este szétszedik az oroszok Varsót :DD -
#3383 mai nap sztem jót nyomtak és meg is érdemelték ezek után a bírói teljesítméynek után amit ők kaptak..és ne felejtsük el, hogy hát 1 pontal tök utolsók voltak míg az oroszok hihetetlnül bekzedtek és 4 pontal a legjobb helyzetből szinte tuti továbbjutóként várták ezt a kört...ha z nem akkor mi érdemel tiszeletet?
-
MitsuMishi #3382 Hányinger az egész. Egy ilyen senkinek az EB-n nem lenne a helye komolyan nem hiszem el. -
Wking #3381 van ilyen, én is bíztam az orosz győzelemben, de pofára estem :D -
#3380 remélem a németekkel fognak játszani a görögök és jól kikapnak a görögök :DD -
#3379 muhahaha ezek a görögök :D tudnak valamit -
Tomy Lee #3378 Hihetetlen de megcsinálták mind2 csapat:D -
Interstate 95 #3377 Ez mi hogy a görögök jutnak tovább ??? Van ilyen ??? Ilyet nem baszott még Európa... -
#3376 na ennyit arról, hogy majd a görögöket az oroszok kitömik emg orosz tuti továbbjutó....
szinte éreztem h továbbmennek:)
és itt még említsük meg h volt 1 meg nem adott tizeneggyes megint és megint egy jogtalan eltltás mint az első piros lap...szal ennyi
borzalmas játékvezetés.... -
#3375 ahhoz képest, h csehek 1-4el indítottak. grat nekik meg görögöknek is -
MitsuMishi #3374 Örüljél neki, remélem a tetű görögök elbasszák az egész EB-t ezentúl ezzel a focinak nem nevezhető valaminek aztán behúzzák ugyanúgy mint 2004-ben. -
Wking #3373 tessék... -
bodajoci #3372 Áh így már értem köc :)
-
Takezó #3371 Azért a görögök, mert egymás elleni eredmény számít. -
bodajoci #3370 de egyfolytában azt hallom, a görögök jutnak tovább... -
MitsuMishi #3369 Egy lapot minimum megérdemelt volna. Hihetetlen hogy kik azok akik ezeknek a görögöknek szurkolnak. Ez most játék amit csinálnak??Ez egy nagy vicc. -
#3368 kemény kivitték hordágyon aztán amint letették és felkelt egyből :DD -
bodajoci #3367 hát ezt nem értem én sem, igaz eddig nem néztem nagyon az eb-t, mert melóztam...
pedig a gólarányuk jobb a ruszkiknak -
Tomy Lee #3366 Még függ a másik meccstől is ha így marad akkor 4 pontal továbbjut -
Interstate 95 #3365 Háth ezt el se hiszem, van ilyen ? -
#3364 jah ezt most nem értem akkor ki jut tovább, ha az oroszoknak is meg a görögöknek is 4-4 pontjuk lesz? -
MitsuMishi #3363 Fasszopó Katsuranis nehogy visszajöjjön rohadt primadonna, C. Ronival kezet foghata a balkáni görög senki -
Wking #3362 szomorú, lengyel arcok... -
bodajoci #3361 Bocsi, de most mért is a görögök jutnak tovább, ha így marad??? -
Tomy Lee #3360 Na igen az lenne a legjobb jah:DD -
#3359 Nagyon kéne egy orosz gól...:S -
MitsuMishi #3358 Hát gratulálok, kivánok még sok 1-0-ás antifocit neked. -
lord nihilus #3357 bárcsak a görög és az orosz is kiesne... -
#3356 ez a Knézy közben netezik? :D
azt mondja: ahogy itt nézem hamarosan a Nokia is csődbe megy meg az oroszok is :DD -
Tomy Lee #3355 Inkább mint az Oroszok én azért szurkolok most Görögöknek:)
Orosz kiesést akarok látni -
Interstate 95 #3354 Ennyit a lengyelekről, annyira még se játszanak jól mint amennyire tűnt az első meccsen. -
argo001 #3353 Csak a görögök ne jussanak tovább... -
Tomy Lee #3352 Kell nekik a szerencse pedig ezek után -
MitsuMishi #3351 A görögöknek elég mákjuk volt a selejtezőn besorolásnál, nehogymár mindig nekik álljon a zászló. Menjenek a picsába innen semmi keresnivalójuk itt. -
Tomy Lee #3350 Rohadt idióta bíró kiezmár??Ilyen nincs bakker.. -
Tomy Lee #3349 "zeuszra esküdött"lol:)) -
Tomy Lee #3348 Bíró tudja hibázott legközelebb Oroszok ellen fúj.Görögöknek megint mákjuk lehet még előző esetből:) -
#3347 Azért az ,hogy bemákolják erős ... :P Most egy 11est vettek el tőlük. -
Interstate 95 #3346 Nem a görögöknek szurkolok, de Karagounis esete az felháborító volt, a faszért nincs még mindig gólbíró.