5187
Foci EB 2012
-
Tomy Lee #3345 Görögök eskü,bemákolják figyeljétek meg:)) -
#3344 remélem a görögök nem azt fogják játszani, hogy sorba mindenkit 1-0-ra megvernek és eljutnak a döntőig.. -
#3343 Imádom ezt a kommentátort XD Mekkora szövegeket lenyom a meccs alatt. (Orosz - Görög.) -
Chris Lowe #3342 Én kinyomtam a center hangszórót, így nem hallom ezt a faszt csak a stadiont. :-) -
MitsuMishi #3341 Legyen igazad. De azt sem értem hogy a kommentátor miért akarja ennyire hogy az oroszok essenek ki /ki közvetiti egyébként ennyire "pártatlanul" a meccset?/, biztos csodás lenne egy negyeddöntő a fantasztikus görög falanxszal -
Tomy Lee #3340 Mind1,letöltök gyorsan valami filmet a 2.meccs helyett azt nézem azt -
Chris Lowe #3339 Engem érdekel, hogy hd, ezért nézem az m1en de te ezzel ne foglalkozz, mint ahogy én se foglalkozom, hogy te leszarod a hd-t. -
Interstate 95 #3338 A következő félidőben kapnak az oroszoktól majd hármat, nyugi. De ha nem is, akkora mákjuk nincs hogy tovább jussanak. -
Chris Lowe #3337 Már ne haragudj, de ekkora idióta hozzáállást...miért nem lehet szólni, hogy spoiler jön? Köcsög több tízezer ember szórakozását teszi tönkre! -
Wking #3336 a mási meccsen is történhetne már vmi -
Takezó #3335 Jogos, de a bíró meg elég csúnyán kitolt velük az első meccsen, úgyhogy valahol megérdemlik. -
Takezó #3334 Tök mindegy, hogy bemondja-e, mert a meccs végén a reakciókból úgyis kiderül, hogy ott mi az állás. -
MitsuMishi #3333 De nem hiszem el hogy ezek a szutyok görögöknek már megint mákjuk van. A fasz kivan hogy fogják állandóan Fortuna kezét. Huzzanak már a picsába az antifocijukkal -
#3332 ahhoz kell hd kompatibilis tv meg normális minőségű adás...
+kit érdeekl a hd egy foci meccsnékl..jó hogy nem a 3d-re akadsz ki h akkor miért nem 3d... -
Chris Lowe #3331 Hát akkor engem tuti buknak, megnézem az elsőt a másodikról köszönöm szépen lemondok, remélem a reklámozók örülnek neki... -
#3330 hát akinek van sávszélessége hozzá.:D -
#3329 A sunyi görögök lol becsempésztek egyet a végén lehet ez volt a tervük xD
Én is multyba nézem de 1képernyőn csak 2 külön ablakban. -
#3328 lehte, hogy focit nem a legjobban közvetíti, de egyéb sportokba az eurosporton nagyon jó...már akit érdekel, de akkor se lehet ezt így kijelenteni h xar. -
Interstate 95 #3327 #3311 -
Tomy Lee #3326 És ez így fog menni mostantól minden nap,hogy bepofázzák eredményt ezek a buta f@szok??? -
#3325 tessék felváltva nézni...
úgy a jó...
ide-oda kapcsolgatsz mikor itt épp áll a játék oda kapcsolsz stb... -
Tomy Lee #3324 Adjanak de ne pofázzák méár el bemondás nélkül a másik meccs eredményét.Rohadékok ezek mind -
ricsa008 #3323 ennyi leszarom az oroszok után legalább tudok egy kicsit boxozni... ekkora barmokat.... -
ntex #3322 Nem értem a Knézy miért mondja be időnként hogy mennyi az állás a másik meccsen... Így semmi értelme megnézni, remélem bemondja majd a gólt is ha lesz... -
#3321 ezt mondtam Én GRECE:)
Cseheken nagyon látszik, hogy jó enkik az X..és sajnos a Lengyelek játéka is elhalt...
de ők eddig becsületesen próbálkozbnak...
görögök játéka az első 10 percbe nagyon tetszett és azt gondoltam egy ilyen all in görög csapat lesz de sajnos visszaestek mindenesetre azért az a gól jót tesz a meccsnek.
Elég nagy kár, hogy egyszerre van 2 ilyen jó meccs..de legalább így adhat a sport1 is:)
-
#3320 jah ez így elég érdekes lesz :D -
#3319 senki se mondjon semmit a másik meccsről ... -
Interstate 95 #3318 El se hiszem ezek az oroszok mit csinálnak, nagyon kényelmesek azt kaptak egy gólt... -
Tomy Lee #3317 MI ez a lámaság amit csinálnak mi a francot kell mondani a másik eredmény idióta állatok bassza meg:((((( -
Chris Lowe #3316 HOGY ROHADNA EL EZ A PÖCS KNÉZY, HOGY BEMONDJA FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL A MÁSIK MECCS EREDMÉNYÉT. EZ SE AZÉRT LETT RIPORTER MERT TEHETSÉGES HANEM MERT ANNO APUCI BETOLTA!!ELRONTJA AZ ESTI SZÓRAKOZÁSUNK... :-$
-
ricsa008 #3315 Valaki szólhatna ennek a faroknak hogy ne spoilerezzen a másik meccsről... mert így szart sem ér. az embernek a kedve is elmegy tőle. vagy legalább ugasson előtte valami ahogy azt a tv2-n szokták bl idején "aki nem akarja tudni mi történt a másik meccsen most ne figyeljen..."
Nem tudom mért ilyen amatőrőkkel dolgoznak hajrá Gundi! -
Interstate 95 #3314 Villámlás a cseh - lengyel meccsen, ezt is lefújják ? -
ööö -
Tomy Lee #3312 :( -
Interstate 95 #3311 Na megoldottam én is, egyik HD stream a monitor egyik sarkába, a másik a monitor másik sarkába de a két kommentátor qrwa zavaró. -
Wking #3310 valszeg, mint ahogy a sport1-en is az orosz-görögöt -
Tomy Lee #3309 Csak mert mondta,hogy nézi közbe másik meccset -
Tomy Lee #3308 De most M1-en mondani fogja Cseh-Lengyel meccs eredményt? -
Chris Lowe #3307 Csak a sport1 nem hd és nem dolby digital 5.1 ezért marad az m1. Számítógépen meg pláne nem nézem az olyan mint zokniban szexelni. :-D -
Tomy Lee #3306 Mondjuk HD-ban M1 azért jobb..