5187
Foci EB 2012
-
persze még én a szánalmas mikor te nem látsz túl a saját gyenge érveiden...
ezek az oroszok xarok voltak megérdemelték h kiestek...jó nyitómeccs után nem tudtak semmit se mutatni és ráfáztak ez a száraz igazság...
simán verniük kellett volna a lengyeleket is meg a görögöket is de nem tették..innetől ne a görög anti focit okold az oroszok kieséséért. -
Interstate 95 #3424 Ennyi, nem is kell ragozni.
-
MitsuMishi #3423 Nézd már meg hogy milyen csoportokból jutott ki. Állandóan bemákolják a legkönnyebb csoportokat, aztán ilyen bunkerofocival állnak elő állandóan. Ez neked játék? Ez egy nagy vicc amit a görögök csinálnak. Hihetetlen hogy valaki még képes ezeknek szurkolni. -
ez a semmi válogatott 04-be eb-t nyert...
ez a semmi válogatott kijutott a 10-es vb-re és a 12-es eb-re és tovább is jutott úgy, hogy a legrosszabb s legutolsó helyen volt az utolsó fordulóig...
mi mikor jutottunk ki vhova?
vagy nyertünk aranyat?
Tényleg egy nagy semmi ez a válogatott... -
Interstate 95 #3421 Te próbálod megmagyarázni nekem a semmit már a sokadik hozzászólásodban, akkor most ki a szánalmas ? Lehetőleg erre meg nem kéne válaszolnod, nem szeretném a további eszmecserét óvodás színvonalon folytatni, thanks. -
MitsuMishi #3420 Hát jó, akkor örülj a görög antifocinak, remélem bearanyozza az estéid ez a semmi amit produkálnak -
bocs szánalmas az elfogult nyavalygásod.
-
MitsuMishi #3418 Hát ha más nem legalább a 2000 forint közös. Én akkor is szomorú vagyok hogy ez a semmi válogatott megint továbbjuthatott. Mostmár akkor mutassanak valamit vagy tünjenek el a süllyesztőbe legalább annyi időre mint mi. -
Én sem szeretem az ő bunker/antifocijuakt..pedig itt azért látszott, hogy ők értenének máshoz is mert simán megvannak a képességeik hozzá csak egyszerűen nagyon beléjük nevelték ezt a bunker focit:(
De egy ilyen továbbjutás után ne őket szidjuk már meg fújj...
oroszok miért nem győzték le őket vagy a kengyeleket?
ha tényleg olyan nulla lenne ez a görög csapat nem jutottak volan tovább...oroszoknak nagyon sok ajtó ablak votl de nem bírták el...a görögök emg nagyon nagy teljesítméynt nyújtottak hátiul és a végéig maximálisan odatették magukat és koncentrálva sikerült kivédeniük...és itt nem 1 veszély kontrájuk volt ez nem chelse-bayern bl döntő ahol a chelse kb 1 szögletből talált 1 gól és utánna húzták tizikig a meccset...ja és a játékvezetőtől 1 fél gólt kérhetnek számon és karagunis eltiltását...+a lengyel emccsen is ezeket kb. -
Interstate 95 #3416 Ok, akkor iktass be a nyár közepén egy krétai nyaralást, hátha megsegíted vele az országot, és az antifocit.
-
Gabe18 #3415 Én annyiból örültem a Görög továbbjutásnak hogy egy full verhető csapat lehet a Németek ellenfele a negyeddöntőben. Amúgy teljesen hidegen hagyott ez a csoport. Sőt még 2000 forintot is buktam ma, mert mindkét meccsre rosszul fogadtam... -
Tomy Lee #3414 Meg istenük is több van,meg lett mondva első meccsen:-) -
Tomy Lee #3413 Ja ez nem neked volt válasz sry most nézem csak -
lehetetlen helyzetből jutottak tovább az oroszok meg győztes helyzetből estek ki..miről beszélünk?!
Az oroszok jók voltak az első mecsen és ennyi..mert a lengyelek ellen már eggyáltalán nem alkottak olyan húde nagy vmit...
és a mindneki által lesajnált görög csapat meg pont képes volt ellenük kiharcolni a továbbjutást.
Látjátok a Görög Phalanxon megtörtek az orosz könnyűlovasság rohamai:) -
Interstate 95 #3411 A görög focit nem mostanában kezdtem el szidni, mellényúltál.
-
simple heroes :D
-
én se szeretem őket nyugi, sokkal jobb lett volna orosz továbbjutás, de hát elbalfaszkodták. -
Hát ez az EB eddig fantasztikus!!!
Sok gól van,izgalmas meccsek vannak,színvonalas meccsek vannak,a végletekig kiélezettek a csoportok léynegébe a 3. körnek úgy indultunk neki, hogy 2 csapat volt mindössze akiknek már nem volt esélyük a továbbjutásra... -
MitsuMishi #3407 Hát nem is én örömködtem hogy ma este az antifoci győzött, nem is értem hogy lehet a Bayern cimere a logód, bár gondolom akkor is a Chelseanek szurkoltál hogy 20 emberrel védekezze ki a döntőt. -
Interstate 95 #3406 Aha, jó hogy nem írtad azt hogy a görög válogatott az idei EB legjobbja.
-
Gabe18 #3405 Neked biztos, én már másképp gondolok erre az eshetőségre. De a idei BL döntő után, ez már csak a hab lenne a tortán. -
Tomy Lee #3404 Elbénázták az Oroszok.Persze erre senki nem gondol hanem egyből fujj Görögök.Hagyjuk már ezt,hülyék lettek volna nem kihasználni. -
Interstate 95 #3403 A hollandoknak nagyobb mák kell mint a görögöknek, mert nekik 0 pontjuk van a görög 1 ponttal ellentétben. -
MitsuMishi #3402 Remélem a szutyok görögök kihúzzák 11-esekig aztán kiejtik a német válogatottat, az lenne csak az igazán vicces. -
a focit még mindig gólra játsszák és nem érdemre. görögöket meg eléggé hátráltatták a bírók szinte mind1ik meccsen (kivéve csehek ellenit talán) -
Így már értem. köszi -
troll csapata :DDD mondjuk én is röhögök most itt a sok mérgelődőn :D -
Interstate 95 #3398 Mi érdemel tiszteletet ? Te valahol eltévedtél, a görögök nem azért jutottak tovább mert olyan kúrva jól játszottak. -
egymás elleni eredmény. 3as pont egyenlőségnél számít a gólarány -
Az oroszoknak jobb a gólarányuk .Hogyhogy a görögök jutottak tovább ? -
Német-dán továbbjutást szeretnék holnapl:) -
ntex #3394 Azért az Oroszok elég faláb módon játszottak a mai meccsen, kb 3x vagy 4x ment kapura a lövésük a ~20 kísérletből a többi meg ment vaktában... A Görögök meg 3x lőttek kapura abból 1 gól is lett. De hát a focit gólra játszák ugye :) -
ez mekkora, ezek után tuti a görögök nyerik megint meg az eb-t 2004 után, nekik fogok szurkolni, igazi troll csapat :DDD -
Kemény meccsek voltak wow ennyit a statisztikákról mind2 meccset vesztettem szerencsére csak bónuszpontokat és nem pénzt most xD -
Leszopom magam, ha holnap a dánok és a portugálok jutnak tovább.
-
Gabe18 #3390 Szovjetek kiestek, helyes.
Ha a Németek holnap hoznak egy x-et akkor a Görögökkel negyeddöntő, ennél jobbat nemigen lehetett volna kérni se. Persze a Görögök megtréfáltak 8 éve is pár nagyágyút, de hát akkor is... -
Bármi megtörténhet xD
Ma kiesnek az oroszok holnap továbbjutnak a Hollandok
-
argo001 #3388 Orosz, akarom mondani. :D -
na ennyit a papírformáról és milyen érdekes h pont az a 2 csapat ment tovább akit hát épp a leggynegébb játékerőnek tituálták 2 kör után...:D -
Behalok hogy az a két csapat jutott tovább, akiket az első kör után a kukába dobtam volna