5187
Foci EB 2012
  • Steve Downie
    Hasonlóra számíthatunk ma is :)

• AnuluWork #3504
    Attól függ ki. Ott a "német" Gómez. :)
  • lord nihilus
    Bezzeg a régi szép időkben...emlékszem még amikor Inzaghi az egyik BL szezonban csak minden 5. kapuralövését hagyta ki. Mostanában meg mintha a helyzetkihagyásból űznének sportot.
  • dienesoft
    Én úgy vagyok vele, hogy persze, "szemétállat" görögök végig védekezték a meccset, megölték a focit, stb. De amikor az oroszok 30-szor lőnek rá a kapura, ajtó-ablak nyitott helyzeteket rugdosnak fölé és képtelenek a gólszerzésre koncentrálni. Ezt egyetlen csapat sem engedheti meg magának, jó példa erre Hollandia, akik aztán ma este fölköthetik a bugyit. A görögök tegnap este a semmiből indultak, mindenki leírta őket. Lőttek egy gólt és a pontok szerint ők a továbbjutók, ennyi- A futballt mindig is a gólok száma határozta meg, ezért ilyen ez a sport.
    Soha nem az igazságosságon, meg a pontozóbírókon múlott. Én azt mondom, hogy a görögök lehet, hogy nem játszottak jól, lehet őket szidni meg köpködni, de kicsit gondoljunk bele; kit érdekelne a statisztika, ha a magyarok is bent lehetnének a legjobb 8-ban? Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy mennyire lélekemelő ez egy totál esélytelen csapatnak és azon is érdemes elgondolkodni, hogy mit éreznénk, ha ez a magyar válogatott lenne. Senki nem fanyalogna, erre mérget vennék. :)
  • noname23
    de én még nem láttam Epic L0L!
  • Krisztiam #3500
    volt :)
  • zzeN
    vótmá?
  • AnuluWork #3498
    Jenő eredménybenyögéséhez csak annyit, hogy a legtöbb külföldi csatornán ahol ment a meccs, ott alapból a lengyel-cseh meccset adták, és a jobb felső sarokban az eredmény alatt kiírták, hogy mennyi az állás a másik meccsen, majd bevágták a másik meccset, amikor ott begurult a golyó a kapuba.

Egyébként az oroszokról az első meccsen elmondta aki először közvetítette, hogy ők az a típusú csapat, akik képesek bárkit megverni, de képesek kikapni bárkitől, akár még a görögöktől is. :)
    Nagyon magabiztos tudatban álltak pályára, és valahogy úgy érezték, hogy bármikor képesek egy döntetlenre, ami nekik már elég. Nos, nem.

Az első meccsre ált. mindig egész jól felkészülnek a csapatok. De tény, hogy az oroszok visszaestek, és a görög meccset lekezelték, aminek meg is lett a következménye.

Valaki írta a szimulálást a görögöknél. Nos, olasz meccsen alap a "meghalok, úgy fáj" életérzés. :D

A legszebb a fociban, hogy a németek is kieshetnek, hiába van hat pontjuk ...

• AnuluWork #3497
    Nem dobta le. ZDFen mutatták, még rajta volt a stadionban. :)
  • Rockynhooo
    azt várom már hogy jöjjenek át a konzolosok okoskodni :DDDD
  • limperatore
    ne húzd fel magad, játékosok fóruma :D
  • LasDen #3494
    szerintem a krikett jobb....
  • Tyler1
    Nem is akarok belemenni ilyen hasonlítgatásba, egyszerűen az az érv, hogy az amcsi foci azért élvezhetőbb sport, mert tisztább, nem állja meg a helyét. Talán a legnagyobb pénzmosó biznisz Amerikában.

És hogy a görögök továbbjutását bundára fogni, pont az oroszokkal szemben, a világ vicce már ne haragudj.
  • arsnl
    jeee foci vs amcsi foci flém EB-topikban. kurvára semmi értelme összehasonlítania 2-t, semmi közös nincs bennük. max annyi h csapatsport mind2-,-
  • Ulvar
    Tudsz ellenpéldát mondani?
  • Interstate 95
    Agyon unod magad ? De ahogy látom a kibaszott bunkerfoci nem unalmas, sőt szórakoztató 90+ percen keresztül. No comment !
  • Tyler1
    Az amerikai foci az aztán tiszta, bundamentes sport ja.
  • Ulvar
    Személy szerint már rég alkalmaznám a videó bírót. Legyen inkább 3 óra egy meccs, de legyen tiszta. De a bunda biznisz ezt nem engedi.

A másik dolog meg, ha nem érted a szabályait akkor persze hogy unalmasnak látod. Szerencsére sokan kezdik el nézni Magyarországon, egyre többen és többen, sőt egyre többen játsszák itthon is, pont a bundák, a színészkedések stb. okokból.
  • ReszegKoldus
    Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, bár az a 10 mp játék néha izgalmasabb, mint egy félidőnyi vagy akár teljes focimeccs :D
  • LasDen #3486
    dehogy nincs szimulálás...:DDD
  • DasIsFuck
    jajj ne abba köss már bele amit minden csapat csinál úton-útfélen.
    Személy szerint én bevezetném azt a szabályt h amíg nicns játékba a albda megáll az óra.

Amerikai foci meg....
    van 10mp játék majd fél perc állás...agyon unom magam rajta
  • Ulvar
    Nem nézted a meccset? Olyan szépen szimuláltak hogy az már fájdalmas volt, én ezért már bevezetném a videó bírót, és kizárnám a picsába a játékost egy életre...Ezért szeretem jobban az amerikai focit, ott legalább nincs szimulálás, mert úgyis kiszúrnak mindent.
  • DasIsFuck
    már elég rég mindenki így áll hozzá...
    mindeki a biztos védekezésre megy..1-2 gól előny már elég..lásd németek azon nyomban bealudtak mienst 2-t rútak a hollandoknak..
    a nagy csapatok ellen szinte mindenki aki szerényebb képességekkel bír bunkerfocit játszik...inter,chelsea bl-t is nyert ezzel a taktikával...

gólra és győzelemre játszák a focit nem szép játáékra...
  • DasIsFuck
    miért, hogy viselkedtek a pályán?:D
  • bakkerman
    ki tudja,a csaj a meccs végén örömében lehet ledobta a textilt...
  • Steve Downie
    Hát igen, a srác sem lehet valami elégedett a játékkal, ha máshol keres elfoglaltságot :D
  • wednes
    Az ellenféltől is függ, mennyire lehet sikerre vezetni. Ezt a meccset nem is a görögök nyerték meg, hanem az oroszok veszítették el, inkább úgy mondom dobták el maguktól, már a szándékosság határait súrolva. Akármilyen unszimpatikus a görögök játéka, az oroszok megérdemelték a kiesést ilyen teljesítmény után (pedig nekik drukkoltam).

Az oroszok állandóan a görög "sorfalon" akarták átpréselni a labdát, nulla mozgással, széleket még véletlenül sem használva. Felálltak a fal előtt és járatták a labdát fél km/h sebességgel, mintha 60 évesek lennének. Aztán megpróbáltak átsétálni a labdával 4 védő között. Ha megmozgatták volna a görögöket hülyére verték volna őket.

Ha a görögök továbbra is csak így játszanak a jobb csapatok simán elverik őket.
  • bakkerman
    cseheknek gratulálok a továbbjutáshoz,megérdemelték uccsó 2 meccs alapján. lengyeleket sajnálom,szimpatikus csapat voltak végig. görög-orosz meccs nálam no komment kategória,sajnálom Arshavint,valszeg uccsó tornája volt. az lenne az "igazságos",és törvényszerű,ha ezeket a görögöket kitömnék a németek a picsába...lehet én vagyok az elfogult,de nem BÍROM nézni,és feldolgozni az ilyen futballt,pláne ha sikerre vezető...
  • Interstate 95
    Komoly pillanat, legalább ennyi vicces momentum legyen görög részről, ha más már közel sem volt ennyire funny.
  • Steve Downie
  • desigo
    Tegnap egyből utána volt.
    Ma is így lesz az M1-en.
  • Narxis
    Nem másnap délben van az ismétlés?
  • desigo
    Nem tudod meg ha nem akarod.
    Megnézed az egyik meccset aztán rögtön a következőt.
  • Narxis
    Úgyis megtudod innen-onnan...
  • ricsa008
    ezaz
  • Krisztiam #3470
    hát jah amúgy annak mi értelme van, ha megmondják az eredményt.. utána ki kíváncsi a másik meccsre??
  • ricsa008
    hogy ne mondják 10 percenként hogy mi van a másik meccsen tegnap mindenhol szidták a b..i knézy-t
    meg se néztem kit érkel hogy nyertek 1-0 -ra
  • Ulvar
    Szabad kérdezni mit és miért?
  • ricsa008
    Írtam mail-t az M1-nak nagyon kiváncsi leszek kapok -e választ
  • Ulvar
    Cserébe kaptak ingyér időhúzást szimulálással. Baszom jó így a sport...de hagyjuk most már a tegnapi meccset mert így is felrobbanok, úgyse jutnak tovább. Ma viszont érdekes lenne ha a Hollandok nyernének és a Német E felállású csapat.