Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A halál csupán a kezdet...
Dehát abból nyeri a manát...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
vagy legalábbis ne egy kamera elõtt egy olyan eseményen amit sok millió ember néz :)
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A halál csupán a kezdet...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
★ 汤姆 李
Szóval az utolsó forduló meccsei egyszerre vannak.
M1 - Sport1 élõben aztán mindkettõ ismétli a másikat.
http://goo.gl/gd6Zi5
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
M1, Sport1 élõben aztán mindkettõ ismétli a másikat utána.
http://goo.gl/gd6Zi5
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Dum spiro, spero.
Lehet számítani döntetlenre.Angolok védelme rendbe van így pl.Zlatan mit fog tudni kezdeni az kérdéses mert az õ lassított játékát az Angolok azért kezelni tudják.
Ukránok le tudják gyõzni Franciákat,azzal a játékkal amit mutattak meglehetnek.
Ettõl függetlenül szurkolni nem fogok nekik sem a Franciáknak.
Esti meccsen talán a Svédek felé fogok húzni de ha Angolok nyernek annak is örülnék:)
★ 汤姆 李
aranyos :)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
aranyos :)
Az angolok szerintem nagyon gyengék...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

★ 汤姆 李
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A medve nem játék.
hátrafelé haladva kellett volna kikerülnie a labdát
Bazinga!
Bazinga!
minimum szabadot kellet volna adnia a fellökött játékos csapatának, nem továbbengedni a játékot... :D majdnem gól született miatta :)
Bazinga!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.