5187
Foci EB 2012
-
Interstate 95 #3545 Én már tegnap is kiraktam őket a monitor két sarkába, bár nem könnyű a két kommentátort egyszerre hallgatni. -
#3544 Ha kell valakinek stream:
POR-NED
Dán-Német
egyszerre a két meccs -
Interstate 95 #3543 Na elsősorban hajrá Portugália, de jussanak azok tovább akik tényleg megérdemlik, szép játékkal. -
#3542 Ma itt lesz dráma rendesen... -
Tomy Lee #3541 -
#3540 na az email használt az m1-en :DDD -
#3539 Hollandok ha ma is kikapnak akkor csöndben kullogjanak haza gyalog... -
#3538 Svájc -
lord nihilus #3537 Lichtenstein? -
#3536 Na tippelj én kit várok :)))) -
#3535 szerintem német portugál továbbjutás lesz.. aztán ki tudja :DD -
#3534 Egy kicsit megtörve a vitát, ti kiket vártok továbbjutónak ma? -
Interstate 95 #3533 Mi a fa*** nem értesz ezen ba****g hogy hanyagoljuk most már a témát, világosan leírtam erre írsz egy kib****tt regényt, omg !? -
#3532 És stream is szokott lenni mindkét meccshez, legalábbis amikor az ír-horvát meccset a sport1 adta a forma 1 miatt, akkor ment az M1 HD stream élőben. -
#3531 pontosan ezért mert a saját magad baromságodat hajtogatod és arra reflektálsz...
te azt sem tudod mivel kellene eggyet értened eggyáltalán mert csak annyit látsz az egészből, hogy én azt írtam, hogy a görögök megérdemelték a továbbjutást..
innetől te azt eleve leszűröd, hogy én nekik drukkolok meg hogy éljen a bunkerfoci...
Holott ha legalább visszakeresnéd azt, hogy én mit is írtam a görögökről még régebben akkor ez ahogy van hülyeség...
de ahhoz túl kéne látnod azon a beszűkült gondolatvilágon hogy ami nekem nem tetszik az nem érdemel továbbjutást..sőt akkor már azt is észre kellene hpgy vedd, hogy a foci az nem csak abból áll ki játszik így meg úgy és ki támad meg ki oldja meg szebben a helyzeteit...
görögöknek voltak helyzeteik? voltak...
szerezhettek volna még gólt..igen
volt egy meg nem adott 11-esük?igen
oroszokank voltak helyzeteik?igen
szerezhettek volna gólt?igen
oroszok nem tudtak lelkiekbe ott lenni ahogy kellett volna már a lengyelek ellen sem...Görögök meg igen, beletették szívüket-lelküket.
ez alapján pedig emgérdemelté míg az oroszok meg pont ez alapján nem így ez egy jogos elosztás...
MONDOM EZT ÚGY, HOGY NEM SZERETEM A GÖRÖGÖKET A JÁTÉKUKaT PEDIG KIFEJEZETTEN ÚTÁLOM...de pont ez bizonyítja azt, hogy én nem elfogultság alapján ítélkeztem efelett ennyi.
-
#3530 bele kéne tenni a bannerba is :D -
#3529 Sport1... Most tényleg minden nap be kell írni? -
Vieras #3528 Holnap tényleg azt kell nézni hogy az írek hogyan szenvednek az olaszokkal és a spanyol horvát meccset meg csak felvételről? -
Interstate 95 #3527 Igen és ? Totálisan leszarom hogy mit firkálsz, azon felül hogy totálisan nem értek egyet veled, ennyi, de szerintem hanyagoljuk most már a témát. -
#3526 bunkerfoci az szar ezen nincs mit vitázni az más dolog lenne hogy sok évtized után végre valami történne kis hazánkban ha kijutnának és ez csak minket szórakoztatna de nem a meccs miatt tennénk mi se mert ugyan úgy mint bárki más foci kedvelő nem az ilyenekért néz 90percen keresztül -
#3525 Én a Staffba tudok még pár embert: azt írtad Keane lesz a manager, akkor az asszisztens lehetne Cantona, végül is egy csapatnak szurkolnak, biztosan megértenék egymást. Fitness Coachnak meg hátha jönne Vinnie két filmforgatás között :) Na részemről is ON most már.
-
#3524 Shawcross :D eszembe se jutott pedig nem kis favágó. Pont befér mert csak 10embert írtam. Cserepadra Cassano is elférne simán. -
#3523 A favágó Stoke City-t egy az egyben be lehetne tenni, de mivel nem férnek el annyian ebben a szerény csapatban, lábtörő Shawcross mindenképp megérdemelne egy helyet. Azt nem tudom, ki helyett, esetleg beállítanánk őt a kapuba. -
#3522 Bocsánat 2 vkp. Persze jó öreg Roy Keane lenne az edző :D na de hagyjuk mert ennek semmi értelme.
Este amúgy szerintem Német , Portugál továbbjutás lesz. CR magára talál -
#3521 3 védő 3 vkp. Buszkecc valahol fent kolbászolna hogy összeszínészkedjen egy tizit. Barton meg a kocsmában maradna félidőben verekedni :D -
lord nihilus #3520 Buszkecc mint balhátvéd???
-
#3519 Persze :D Dream teamem alap tagjai.
Váldez,Ramos,Pepe,Materazzi, Buszkecc, De Jong, Van Bommel, Joey Barton, Ibrahimovic, Balotelli
Kicsit védekező felfogású tudom de bíznék a két támadómban :D -
#3518 Amúgy meg ízlések és pofonok, csak még bennem volt a tegnapi szarság, de inkább hagyjuk és koncentráljon mindenki a mai meccsekre! (hátha tovább jutnak a Hollandok :D) -
#3517 tényleg most jut csak eszembe...XD
ott van még van bommel is:D
-
#3516 hihetetlen h semmit enm fogsz abból amit már ezer és egy hsz-be leírtam....
ha nem a saját véleményedre reflektálnál hanem az enyémre amit leírtam már sokszor talán a baromságokat hajtogatnád...
-
#3515 értem én a sazbáylait csak szerintem lassú az egész...
rögbi sokkal izgalmasabb és folyamatosabb na persze és sokkal izgalmasabb is számomra. -
#3514 rögbit szeretem az sokkal jobb mitn egy amerikai foci szvsz. -
lord nihilus #3513 :DDDD -
#3512 Harc a piros lapért :D -
#3511 Pepe vs De Jong jó lesz :D -
#3510 Ezért Tymo kapni fog, Ribéry nem az a fajta aki az ilyet annyiban hagyja :D
http://www.youtube.com/watch?v=woDVsDQeU2g
http://www.youtube.com/watch?v=RxK63pc_HRc&feature=related -
#3509 Á, most biztos nem lesznek hasonlók, hiszen most már ott van Pepe! :D -
#3508 hogy röhög utána....:DDD -
Grenzjager #3507 -
Amúgy kíváncsi lennék az itteni bunkerfoci ellenesek milyen arányban szurkolnak a mi válogatottunknak, vagy szurkolnának ha kijutnánk vmi tornára. Mert az teljesen egyértelmű, hogy a mi focink is erősen bunker, és nézhetetlen, mégis nagy dicsőség lenne nekünk eredményeket elérni akár így ahogy most a görögök.