5187
Foci EB 2012
-
#3465 Görögök védekezése megmutatta,hogy milyen vér folyik az ereikben ..kiváló volt! -
#3464 görögöket jól beszopatták a lengyelek ellen, most sem kaptak meg egy jogos 11est, és mégis továbbjutottak. kezdek félni... -
#3463 Igen nagyon kár értük, ha végig hozzák a formájukat akkor tovább jutnak. -
#3462 aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh -
MitsuMishi #3461 De látod, most épp mindenki erre élvezkedik. Adja az ég hogy a görögök kivédekezik egy 0-0-ra és 11-esekkel jussanak tovább. Legalább az összes görögimádó elélvezhetne a fórumon :D -
hawkie22 #3460 Köszi. -
#3459 Egymás elleni eredmény számít. -
Interstate 95 #3458 #3397 -
hawkie22 #3457 Azt elmondaná nekem valaki, hogy ha az oroszok gólarány 5 lőtt és 3 kapott, a görögöké meg 3 lőtt és 3 kapott, akkor miért a görögök mentek tovább? -
Tomy Lee #3456 Most nézem a Cseh játékos mit hárított utolsó másodpercekben szinte gólvonalról -
Interstate 95 #3455 Ja, lesz egy laza meccs a németeknek, csodálatos lesz... még mindig nem hiszem el hogy ez megtörtént. -
MitsuMishi #3454 Nyugi az a lényeg hogy ez a görög válogatott továbbjutott, mostmár élvezhetjük őket a negyeddöntőben is. -
lord nihilus #3453 és ki nézi majd ezt a sportot ha már mindenki így áll hozzá? -
Tomy Lee #3452
-
Tomy Lee #3451
-
#3450 De a Görögök nem csak a játékstílusukkal unszimpatikusak, hanem ahogy viselkednek a pályán! -
#3449 ukrán-ír helyett azért mindegyik többet tudott volna a többi csoportba. -
#3448 a focit győzelemre játsszák ennyi:) -
Tomy Lee #3447 Nagyon egyetértek! -
Tomy Lee #3446 Nagy szar volt őket nézni.Volt egy jó meccsük,ennyi -
Gabe18 #3445 Azt hiszem ez a 4 csapat megköszönheti a sorsnak ezt a csoportot, mert egyiknek se igen lett volna sansza a három másikból még a 3. helyre se nagyon.
Itt jól eltotyogtak egymással, még izgalmas is volt, de ennyi.
A Lengyelek semmit sem tudtak kezdeni a hazai pályával, a Dortmundi sztárjaik szinte teljesen besültek, más meg nincs is nekik szinte.
Az Oroszoknak volt egy jó meccse, aztán két betli.
A Görögök játékát nem hiszem hogy elemezni kellene.
A Csehek meg negatív gólkülönbséggel nyerték a csoportot, ami ha jól olvastam egy másik fórumon egyedülálló az EB-k történetében... -
MitsuMishi #3444 Erről van szó, bemákolnak egy gólt, aztán még a csatár is ott áll a gólvonal előtt hogy ne kapjanak gólt, és akkor még van aki szerint ez foci. Ez az igazi vicc. -
#3443 Az inkább úgy lett volna jó hogy Lengyel - Német.
Orosz - Német-nek Kijevben vagy Harkovban, vagy Donetskben kellett volna inkább lennie -
Interstate 95 #3442 Visszanéztem a 2004 -es EB eredményeit, végig 1-0 -ával jutottak tovább a görögök, ehhez azt hiszem nem fűzök semmit... -
Grenzjager #3441 b+
...
akkor nem lesz Gdansk(Danzig)ban orosz-német meccs
pedig az nem lett volna szimpla eb meccs -
MitsuMishi #3440 Jól van, mondom, várom a 22.-ét, bármi lesz, én csak jól járok. Vagy kiesnek ezek a senkik, vagy kiejtik a németeket. -
#3439 az hogy az oroszok egy dekoncentrált csapatmorállal és egysíkú taktikával nem tudtak 1 gól begyötörni az amúgy nem egy ajtó ablak szituból az nem jelenti azt, hogy a németek ne tudnának 2-3-at ennek a görög csapatnak. -
MitsuMishi #3438 Hát jó, legyen meg a te akaratod, de ha a görögök tovább mennek nagyon kiröhöglek titeket. -
#3437 de a németek lazán elintézik őket...
az oroszok csak egyvalamit tudnak jól csinálni és azt játszák többek közt ezért is tört a görögökbe a baltájuk. -
#3436 szép játékkal semmire se mennek, ha nem tudnak egyenletes teljesítményt nyújtani.
ha hozzák amit a csehek ellen akkor simán első helyen jutnak tovább, de nem tették...
ezért is nem érdemeltek továbbjutást.
Németek,Spanyolok szerintme nekik nincs ilyen gondjuk egy jóval erősebb csoportba!!! -
MitsuMishi #3435 Bocsi akkor, rosszul értelmeztem. -
#3434 csehek is piszok pcosék játékot mutattak be pedig...lenygelek is és oroszok is...
Lengyelek jók voltak egy darabig aztán kifogyott a szufla...
csehek óriási taktikai faillal áltak ki az oroszok ellen...amúgy nagyjából egy baromi átlagos szenveés volt az ő játékuk is...
oroszok nagyon bekezdtek, de pocsék folytatás és kifogytak...
görögök bunkerfocival kezdtek..de kibírták a végéig és sikerült továbbmenniük...
hozzáálás kérdése az oroszok már elbízták magukat lenygelek ellen se nagyon akartak húde atom támadást játszani a görögöket emg előre leírták, de mégsem tudtak velük mit kezdeni...ez a foci...
-
MitsuMishi #3433 Dehát látod a sok fikamakit. Még jó hogy az orosz válogatott kiesett. Pfejj. Éljen a görög falanx. Mostmár senki se állitja meg őket. -
#3432 Én ott a Dél Koreaiakat értettem. Hogy lószar csapat volt és érdekes hogy meddig jutottak. Bundára céloztam ezzel. -
#3431 aki a görögöknek szurkol az kérem, hogy hanyagolja a foci nézést a jövőben, menjen körlinget nézni vagy malmozni. szépen játszó orosz válogatott, jó volt őket nézni, ezek a szerencsétlen futballgyilkosok jutnak tovább, hihetetlen. -
Interstate 95 #3430 Nem tudom észrevetted-e, de a lengyelektől is továbbjutást vártam, a lengyelek is kiestek, még sincs problémám a csehek győzelmével. Úgyhogy akár le is szűrheted a helyzetet, hogy ki mit érdemel, és hogy kettőnk közül kinek gyengék az érvei. -
MitsuMishi #3429 Aha. Elismerem, ekkora bunkerfocit még életemben nem láttam.Maximális Respect. Mostmár nekik szurkolok, hozzák le minden meccsüket 1-0-ra, csodás EB lesz ha végigviszik a taktikájukat. Mostmár szoritok a görögöknek. -
#3428 egy időbe a németekre is szerették ezt mondnai h mindig könnyű csoportokba kerülnek aztán mégis azutóbbi tornákon ott voltak szinte mindig a dobogón...
ki kell jutni nem azzal foglalkozni h ők milyen csoprotból jutottak ki mert eggyáltalán nem venném biztosra h mi kijutnánk onnan pl..emlékszel málta elleni vereségre?
ki kell jutni,majd továbbmenni a csoportból és akkor elmodnhatjuk h többek vagyunk a görögöktől mert szebben játszunk...
másik eggyáltalán nem szurkolok nekik...visszakeresheted még írtam is h "nagyon renmélem nem jutnak tovább, de vmiért azt érzem a végén tovább fognak menni"
amit itt mutattak az maximális respektet követel és még úgy h a bíró ítéletek szinte az egész csoportkörbe sújtották őket.
nem szurkolok nekik, egyszserűen csak elismerem h igenis ez egy hatalmas teljesítmény úgy, hogy utálom a játékukat!!!meg nem is érdekelt...
szóval ennyi és nekem itt az elfogultságodra épülő baromságokkal meg ne gyere!!! -
MitsuMishi #3427 Te miről beszélsz? Oda ki se jutottak a görögök. -
#3426 Igen Anno a Dél-Koreai VBn milyen érdekes hogy meddig jutott az a válogatott amiből neveket nem tudtak mondani egyesek. Érdekes...