5187
Foci EB 2012
-
#3585 -
#3584 ha a portugálok nyernek és a dánok, akkor 3db 6 pontos csapat lesz, és a körbeverés miatt a gólarány dönt, szóval kieshetnek -
#3583 Remélem nyernek a portugálok és a dánok. -
Interstate 95 #3582 Sorry valóban, jogos, kösz hogy javítottál. -
#3581 most a németek bárhogy tovább mehetnek?? akármi lesz a két meccsen? -
#3580 Én egy portugál-holland 1-2-nek a másik meccsen meg egy döntetlennek örülnék. -
#3579 lol, ha németekek elverik a dánok, akkor a hollandok mennek a levesbe, mert 6-6 pont hollandoknak meg három, éppen hogy az kell nekik hogy a németek nyerjenek -
Interstate 95 #3578 A hollandoknak nem elég a két gólkülönbség mert nekik még az is kell hogy a németeket elverjék a dánok, de én nem hiszem hogy ez meg fog történni, és a hollandok eddigi játékából azt se hiszem hogy egyáltalán a két gólkülönbség össze fog jönni nekik.
#3577: Kopj már le rólam, b**i vagy ? -
#3577 az, hogy nem vagy képes beismerni azt, hogy rettenetes baromságokat hordasz össze.
meg elitélsz egy továbbjutást mert nem úgy játszott az adott csapat ahogy neked tetszik...
szeretni semmit nem kell, de a kellő tiszteletet meg kell adni és nem az alapján ítélkezni amit te rettenetesen rühelsz egy csapat játékában.
-
#3576 spoiler -
#3575 BREAKING NEWS: Cristiano Ronaldo becomes the first Portuguese player to score at five major tournaments -
#3574 Nem értem Löwöt minek játszatja Özilt?
Nem nyújt semmit és kedvetlen is..akkor már inkább Kroost kellene játszatni.. -
#3573 Tehat akkor a harmas pont egyenloseg a kulcs,igy mar erthero,kosz. -
#3572 mert akkor nekik 0-ás gólkülönbségük lesz, míg portugáloknak -2, dánok meg ha kikapnak így nekik is -1. és 3as pont egyenlőség esetén gk dönt. -
#3571 -
#3570 Akkor mi nem ertunk vmit vagy gundel mOndja rossZul?:D -
MitsuMishi #3569 És a németek hogy eshetnek ki? NSO-n azt irják hogy ebből a csoportból bármelyik kieshet, de nem értem hogy miért. Ha kikapnak a dánoktól és a portugálok nyernek a másik meccsen akkor is a németek jutnak tovább 2. helyen mert a portugálokat elverték nem? -
#3568 Én is ezen filózok egy ideje :P -
#3567 Hogy van az h a hollandok 2 gol kulonbseggel tovabjuthatnak,mikor a danok ellen kikaptak ? -
#3566 Cé ezért él...mindent megtesz azért, hogy ilyen nagyképű lehessen... -
#3565 születnek a gólok megint rendesen mind2 meccsen :DD -
#3564 milyen nagyképű,hihetetlen... -
#3563 kicsit nagy arca volt a gól után ahhoz képest, hogy eddig miket hagyott ki...:DDD -
#3562 Most két meccs van egyszerre? -
#3561 így van -
Chris Lowe #3560 Akkor én mára ugrom a netről is nehogy valahol meglássam. -
Chris Lowe #3559 Köszi ez jó hír! Jó, hogy észbe kaptak! -
#3558 Schumi és Ronaldo el van átkozva xD -
#3557 Jól számolgatom hogy ha most a hollandok nyernek akkor a németek és a dánok jutnak tovább? -
#3556 Ők a titkos eselyesek, ez nem kerdeses :))))) -
#3555 még 1 holland gól és le is fújhatnák a meccseket -
#3554 igen bemondja, de előtte szólni fog és le tudod venni a hangot addig.. -
Chris Lowe #3553 Ma is bemondják a másik meccs állását? Mert akkor már most kinyomom a centert. -
#3552 de szép lenne ma ronaldot sírni látni
minden pénzt megérne xD -
#3551 hoppá ez megint meglepetés nekem :DD -
#3550 ez nagyon szép volt -
#3549 ezaaaaz
fuckyeaaaah -
#3548 de előtte jelezni fogja... -
#3547 Be fogja mondani továbbra is az eredményt. :D -
#3546 hát nem könnyű, mert Gundel közvetítése szerintem hangosabb
De nagyon jó minőségben lehet nézni