5187
Foci EB 2012
  • a.carkey
    ZDF, ORF, stb. mind folyamatosan KIÍRTÁK a másik meccs eredményét is ...
  • Pluskast
    Azt hiszem ennyi erővel - amit a hollandok műveltek - mi is kimehettünk volna helyettük az Eb-re. Lehet mi még ki is tudtunk volna hozni egy döntetlent a dánokkal szemben:)
  • precision
    tegnap már a Gundi is szólt, hogy halkítsa le a tv -t aki nem akarja hallani a másik meccs eredményét
    tegnapelőtt viszont tényleg pofátlanul mondták a másik meccs eredményét valóban... biztos kaptak egy vagon anyázós levelet és szóltak a kommentátoroknak, hogy nem kéne spoilerezni :D
  • milos620
    Sziasztok!

Tegnap a sport1-en jó volt, hogy Faragó Richard figyelmeztetett mielőtt bemondta volna az m1-en lévő meccs pillanatnyi állását.Így megtudtam nézni felvételről a Portugál-Holland mérkőzést is.

Ellenben az m1-en lévő kommentátorról ugyan ez nem mondható el!
    Nem tudom a sport1-nél ez bevált szokás vagy kommentátor válogatja?

• szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pápá Hollandia
  • precision
    vagy "nesztek, itt a gól... és még a hajam sem szaródott el"
  • Narxis
    nem, azt mondta, hogy "ezt nektek irigykedők"
  • bakkerman
    ronaldo mit mondott a kamerába az első gólja után? talán azt hogy "namivan emberek 10 ziccerből belőttem 1-et,és így nem esik ki miattam a csapatom" ?
  • precision
    mennyivel jobban muzsikált így a holland válogatott, hogy bent volt Van Persie és Huntelaar is... még úgy is, hogy ezt a meccset bukták
    de ha ez a világ idiótája Van Marwijk a kezdetektől fogva így játszatja a csapatot akkor valszeg a dánokat leverik és a többi meccs is alakulhatott volna máshogy

azzal magyarázta az a pöcs kapitány, hogy nem fér el a csapatban két ilyen játékos egy időben a pályán... rohadt érdekes, más csapatokban elférnek a legjobb játékosok egy időben a pályán... nem kell messzire menni, pl. a németek

na mind1. sajnálom a hollandokat mert az egyik kedvenc csapatom... na majd a VB -n!
  • karajjj
    obazmeg :D
    még szerencse, hogy a német himnuszt nem tévesztették el
  • [HUN]FaTaL

• Cabell
    azt hiszem konkludálhatunk a hollandokról, az igazság velük kapcsolatban 2012 és 2010 között van...mindkettő egy picit erős (0 ponttal kizúgás és a VB döntő is)

• Tyler1
    Csak abban az esetben, ha a horvátok és az olaszok nyernek holnap.
  • Vieras
    Valaki le tudja írni hogy a spanyolok holnap milyen esetekben eshet ki?
  • Interstate 95
    Veled azt hiszem gondok vannak agyilag.

A tegnapi műsorod után meg ugye ezt nem gondoltad komolyan ?! ("szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van")
  • Mor3llo
    :DDDDDDDDDDd
  • DasIsFuck
    ez amit itt írtál az szándékos provokáció és flamkeltés és
    személyeskedés!
    jelentettelek!
  • DasIsFuck
    Végülis simán 100%-osan mennek tovább a németek..reméljük ez az eb végéig így is marad és akkor meglesz a hőn áhított eb cím...

Dánoknak atom respect...tessék egy tökéletes példa, hogy ha az egyéniségek hiányoznak és a tudása a csapatnak gyengébb még akkor is lehet normális,szimaptikus és szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van...
  • DasIsFuck
    Igen Neuer néha csinál ám baromságoakt...picit nagyon eggyütél a játékkal:D
  • Steve Downie
  • Krisztiam #3605
    háhá a görögök a németekkel játszanak :DD
  • Interstate 95
    A tegnapi dupla (inkább tripla) fail után legalább van valami jó is, úgy néz ki CR magára talált, hajrá Portugália a továbbiakban is.
  • HappyHunter
    Lol, ez a műsorvezető csajszi XD. 'Most pedig jön felvételről a másik mérkőzés, akik nem akarták tudni, most megnézhetik.' És bemondja az eredményt.
  • Mor3llo

Szép volt Nationalelf!
  • Tyler1
    Ha tanítanának önzetlenséget a portugál futballsulik, akkor lehet hogy komolyabb különbség is lehetett volna, mindenesetre jó meccs volt. Egy kis szerencsével a dobogóig elvánszoroghatnak, remélem így is lesz.
  • lord nihilus
    Na így kell focizni...
  • Louis Cyphre
    0 ponttal kizuhantak a hollandok... Nem semmi!
  • noname23
    bazzz ez a német kapus nagyon beteg már 2x látom kint a 16oson kívül májerkedni
  • noname23
    külön időhúzóemberük van a protugáloknak xD
  • [HUN]FaTaL
    Én nem hallottam, de mást is csinálok közben úgyhogy lehet, hogy csak nem figyeltem, ezesetben nem szóltam. :D
  • HappyHunter
    mármint hogy szólt előtte hogy fogja mondani. :D
  • arsnl
    ja eddig rosszul mondtam, mert csak a 3 azonos ponton álló csapat egymás elleni gkja számít. nem az összetett. legalábbis Gundel így mondta
  • limperatore
    remélem kiesnek a kecibe ezek a rohadt portugálok
  • MightyDuck0
    RC majdnem ráfázott még kényelmesen kivár mekkora lol
  • [HUN]FaTaL
    Jaja arra mondtam...
  • HappyHunter
    Gundel most szólt...
  • [HUN]FaTaL
    Már megint elpofázzák a másik meccs eredményét.
  • LasDen #3588
    mert nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos...
  • Narxis
    hééé kitakartad az eredményt :/
  • HappyHunter