5187
Foci EB 2012
-
#3625 ZDF, ORF, stb. mind folyamatosan KIÍRTÁK a másik meccs eredményét is ... -
#3624 Azt hiszem ennyi erővel - amit a hollandok műveltek - mi is kimehettünk volna helyettük az Eb-re. Lehet mi még ki is tudtunk volna hozni egy döntetlent a dánokkal szemben:) -
#3623 tegnap már a Gundi is szólt, hogy halkítsa le a tv -t aki nem akarja hallani a másik meccs eredményét
tegnapelőtt viszont tényleg pofátlanul mondták a másik meccs eredményét valóban... biztos kaptak egy vagon anyázós levelet és szóltak a kommentátoroknak, hogy nem kéne spoilerezni :D -
milos620 #3622 Sziasztok!
Tegnap a sport1-en jó volt, hogy Faragó Richard figyelmeztetett mielőtt bemondta volna az m1-en lévő meccs pillanatnyi állását.Így megtudtam nézni felvételről a Portugál-Holland mérkőzést is.
Ellenben az m1-en lévő kommentátorról ugyan ez nem mondható el!
Nem tudom a sport1-nél ez bevált szokás vagy kommentátor válogatja?
-
#3621 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pápá Hollandia -
#3620 vagy "nesztek, itt a gól... és még a hajam sem szaródott el" -
#3619 nem, azt mondta, hogy "ezt nektek irigykedők" -
#3618 ronaldo mit mondott a kamerába az első gólja után? talán azt hogy "namivan emberek 10 ziccerből belőttem 1-et,és így nem esik ki miattam a csapatom" ? -
#3617 mennyivel jobban muzsikált így a holland válogatott, hogy bent volt Van Persie és Huntelaar is... még úgy is, hogy ezt a meccset bukták
de ha ez a világ idiótája Van Marwijk a kezdetektől fogva így játszatja a csapatot akkor valszeg a dánokat leverik és a többi meccs is alakulhatott volna máshogy
azzal magyarázta az a pöcs kapitány, hogy nem fér el a csapatban két ilyen játékos egy időben a pályán... rohadt érdekes, más csapatokban elférnek a legjobb játékosok egy időben a pályán... nem kell messzire menni, pl. a németek
na mind1. sajnálom a hollandokat mert az egyik kedvenc csapatom... na majd a VB -n! -
karajjj #3616 obazmeg :D
még szerencse, hogy a német himnuszt nem tévesztették el -
-
#3614 azt hiszem konkludálhatunk a hollandokról, az igazság velük kapcsolatban 2012 és 2010 között van...mindkettő egy picit erős (0 ponttal kizúgás és a VB döntő is)
-
#3613 Csak abban az esetben, ha a horvátok és az olaszok nyernek holnap. -
Vieras #3612 Valaki le tudja írni hogy a spanyolok holnap milyen esetekben eshet ki? -
Interstate 95 #3611 Veled azt hiszem gondok vannak agyilag.
A tegnapi műsorod után meg ugye ezt nem gondoltad komolyan ?! ("szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van") -
#3610 :DDDDDDDDDDd -
#3609 ez amit itt írtál az szándékos provokáció és flamkeltés és
személyeskedés!
jelentettelek! -
#3608 Végülis simán 100%-osan mennek tovább a németek..reméljük ez az eb végéig így is marad és akkor meglesz a hőn áhított eb cím...
Dánoknak atom respect...tessék egy tökéletes példa, hogy ha az egyéniségek hiányoznak és a tudása a csapatnak gyengébb még akkor is lehet normális,szimaptikus és szép focit játszani nem csak az ilyen görög antifoci van... -
#3607 Igen Neuer néha csinál ám baromságoakt...picit nagyon eggyütél a játékkal:D -
#3606 -
#3605 háhá a görögök a németekkel játszanak :DD -
Interstate 95 #3604 A tegnapi dupla (inkább tripla) fail után legalább van valami jó is, úgy néz ki CR magára talált, hajrá Portugália a továbbiakban is. -
#3603 Lol, ez a műsorvezető csajszi XD. 'Most pedig jön felvételről a másik mérkőzés, akik nem akarták tudni, most megnézhetik.' És bemondja az eredményt. -
Szép volt Nationalelf! -
#3601 Ha tanítanának önzetlenséget a portugál futballsulik, akkor lehet hogy komolyabb különbség is lehetett volna, mindenesetre jó meccs volt. Egy kis szerencsével a dobogóig elvánszoroghatnak, remélem így is lesz. -
lord nihilus #3600 Na így kell focizni...
-
Louis Cyphre #3599 0 ponttal kizuhantak a hollandok... Nem semmi! -
#3598 bazzz ez a német kapus nagyon beteg már 2x látom kint a 16oson kívül májerkedni -
#3597 külön időhúzóemberük van a protugáloknak xD -
#3596 Én nem hallottam, de mást is csinálok közben úgyhogy lehet, hogy csak nem figyeltem, ezesetben nem szóltam. :D -
#3595 mármint hogy szólt előtte hogy fogja mondani. :D -
#3594 ja eddig rosszul mondtam, mert csak a 3 azonos ponton álló csapat egymás elleni gkja számít. nem az összetett. legalábbis Gundel így mondta -
#3593 remélem kiesnek a kecibe ezek a rohadt portugálok -
#3592 RC majdnem ráfázott még kényelmesen kivár mekkora lol -
#3591 Jaja arra mondtam... -
#3590 Gundel most szólt... -
#3589 Már megint elpofázzák a másik meccs eredményét. -
#3588 mert nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos... -
#3587 hééé kitakartad az eredményt :/ -