5187
Foci EB 2012
  • SLICK
    sztem minimális szurkoló megy ki 3-szor a hazája válogatottja meccsére...
    de valahol jogos amit írtál. De mondj jobb ötletet, hogy elkerülhetőek legyenek az ilyen unalmas meccsek.
  • [HUN]FaTaL
    Úgy, hogy a csoportmeccseknél is kéne hosszabbítás meg büntetők...

Vagy aranygól.
  • Gabe18
    Zseniális lenne. Egy kisebb csapat harcol másfél évig a selejtezőkben, aztán kimegy a VB-re, ami esetleg a világ másik végén kerül megrendezésre, elutazik oda velük több ezer szurkoló, megkapják a Brazilokat, 5-0, vége, jöhetnek haza egy nap alatt...
  • SLICK
    Ukránok betalálnának, akkor jót tenne a meccsnek. Franciák is lőhetnének egyet végre.
    Egyébként sokat gondolkodtam ezen, hogy hogyan lehetne megakadályozni azt, hogy egy EB-n akár VB-n ilyen unalmas eredményreráülős szar meccsek legyenek.
    Meg kéne szüntetni a csoport meccseket és már az elejétől egyenes kieséses szakasz lenne. Egyből fontosabb lenne mindenkinek.
  • Krisztiam #3741
    de szar a meccs
  • [HUN]FaTaL
    Eredmény nélkül: A francia - svéd meccs is ilyen szar?
  • cargame
    Bohocot csinalnak az angol vedelembol :))
  • Gabe18
    Egyelőre ugyan van mint tegnap a Spanyol-Horváton. "Kisebb" csapatnak menni kell, mennek is, vannak is helyzeteik, kérdés az Ukránok végül be tudnak-e egyet gyötörni, vagy úgy járnak mint tegnap a Horvátok...
  • desigo
    Ukránok elég jól játszanak
    rúghatnának pár gólt...
  • szabii98
    Én is szurkolok Ukrajnának. Legalább 1 rendező legyenmár ott. Meg amúgyis, megvették az EB-t :D
  • Interstate 95
    Ez a Rooney nagyon csúnya egy ember.
  • Gabe18
    Hát egyelőre veszélyesebbek az Ukránok. Igaz, az x az Angoloknak jó.
  • Interstate 95
    Ha jól látom a továbbjutásuk nem függ a másik meccstől, így "csodák" még lehetnek.
  • cargame
    Nem tudom ki hogy van vele de ilyenkor a bironak is drukkolok, h jol fujjon :D:D
  • Tomy Lee
    Hát nem sok és a csodák kimerültek "A" csoportal..
  • Interstate 95
    Remélem Ukrajna tovább jut, bár nem tudom mennyi az esély rá.
  • Tomy Lee
    Szorítok az Angoloknak!!
  • Tomy Lee
    Remélem Rooney-nak menni fog a játék
  • [HUN]FaTaL
    Go England!
  • desigo
    nah mi van alszotok ? xD
  • SLICK
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Sport1
  • SLICK
    Francia meccset a Sport 1 vagy az M1 adja?
  • Tomy Lee
    Angolok és Franciák
  • [HUN]FaTaL
    fra, eng
  • Steve Downie
    :-)

• Krisztiam #3719
    nah ma ki jut tovább szerintetek?
  • Hunor88
  • ressy14
  • Grenzjager
    hehe:))
  • Narxis
    looooooool
  • [HUN]FaTaL
    -Mi a különbség a hollandok és az i betű között?
    -Az i-nek van 1 pontja...

:DDDD
  • Hunor88
    Szép volt Olaszország! Remélem Anglia lesz az első a következő csoportban, mert ezek a franciák szerintem nagyon erősek.
    Ki volt a kommentár az m1-n? Most tűrhető volt, de Carlo Alvino még mindig lehetetlennek tűnik, amíg őt hallgatom :)
    A legjobb az olasz himnusz volt, mekkora erőt adhat a csapatnak :)
  • Chris Lowe
    Egyértelmű, hogy a papa tolta maga előtt a tv székházban... Apuci megtanította az alapokra de a tehetség sajna nem tanulható.
  • precision
    Knézy -t én sem bírom... iszonyat elfogult tud lenni és olyankor személyeskedve fikázik is ha kell... nem azt mondom, hogy egy kommentátornak nem lehet saját véleménye vagy kedvenc csapata... csak próbálja meg nem személyeskedve normálisan közölni... vagy akár magában is tarthatja mert kb. senkit sem érdekel :D

közel sincs a faterjához...
  • Chris Lowe
    Megnéztem mindkét meccset, hát a kommentár kritikán aluli volt. Az egyik olyan unalmasan közvetit, hogy bealszik az ember (mondjuk olasz focin alapból is)) ez a Deák-Horváth abszolút rossz választás volt különösen, hogy van egy Faragó vagy van egy Hajdú B. is...
    Aztán a spanyol meccsen meg a Knézy megint szerencsétlenkedett bemondja, hogy 0-0 nem jó a horvátoknak mert így tuti kiesnek aztán közli, hogy akkor most ne figyeljen aki nem akarja tudni a másik eredményt. :-) Azzal, hogy benyögi, hogy a döntetlennel kiesik elmondta, hogy az olaszok vezetnek... :-D Még szerencse, hogy ezt néztem felvételről így nem zavart. Két idióta...
    Más : sajnáltam a horvátokat meggyőződésem, hogy most jobbak az olaszoknál, kár értük.
  • arsnl
  • a.carkey
    Szabó József: Ukrajna megvette az Eb-t
    Kiváncsi leszek, hogy meddig lesz EB-szakkommentátor az ukrán tévében ...
  • Interstate 95
    Ahogy látom nem maradtam le semmiről, valaki tudna linkelni két highlightsot ? Próbáltam rákeresni a youtubeon de még a 7 -ik oldalon is kamu videók voltak a legfrissebbek közt, hihetetlen hogy vannak emberek akik erre vannak ráállva.
  • McCartman
    Tudom , hogy "szabályos" , ez a szomorú.