5187
Foci EB 2012
-
NB2 #3785 Nem vok aktív ebben a topikban, de szólok, hogy les volt a "gól" előtt.
Persze így 2 hülyeség fél percben akkor is gáz, bár nem Kassai hibája, hanem a segítőié. -
Odacsap77 #3784 És ilyen "játékkal" az angolok megnyerik a csoportjukat.
No comment. -
Gabe18 #3783 Na akkor az várható hogy:
A Német-Görög
B Cseh-Portugál
C Spanyol-Francia
D Angol-Olasz
Aztán meg A-D, és B-C továbbjutói az elődöntő. -
#3782 Szerintem elnézted a meccseket 9pontos perecíz németeknek van a legjobb esélyük amúgy is idáig papírforma szerint megy minden szinte.
+Szerintem meg inkább Portugália mint az olaszok -
Odacsap77 #3781 kassainak szerintem nem kell több meccset vezetnie. észre kéne vennie hogy már nem egy kibaszott vasas meccsen van, ahol mindenért szabadrúgást kell ítélni, főleg nem egy oldalra. az, hogy nem adnak meg egy olyan gólt, hogy a labda teljes terjedelmében bent van PLUSZ még legalább 8-10 centi egyenesen felháborító. - nem ukrán szurkoló vagyok, csak a foci miatt, milyen dolog ez, mikor egy "kiscsapat" 10x jobban játszik, mennek az eredmény után és egy jogos gólt elvesznek tőlük. hát mi az isten faszáért van ott az az idióta aki ráadásul be is lépett a pályára nézni a vonalat, és látta ő is hogy bent van, és szándékosan nem fújja be? kassai is ugyan úgy ott volt 10 méterre, ő akkor mi a faszért nem fújja be? vagy a partjelző? hihetetlen bazdmeg -
McCartman #3780 szarul játszottak , ez is tény.
hol van már az a '06-os csapat.. -
HUmanHunter #3779 szerintem spanyol olasz győzelem esélyes. -
#3778 ja de az nem lényeg... De ami mégjobban felbasz ez a semmilyen játék...
Francia drukker vagyok, de az Eb 3 leggyengébb meccséből 2-t a Franciák játszottak. -
#3777 Spanyol - Francia
Angol - Olasz
pikáns kis meccsek -
Interstate 95 #3776 Értem, bár ha megadják döntetlen lett volna (vagy nem), így viszont már nincs jelentősége a hibának. -
McCartman #3775 Svédek csak háromszor kezeztek a 16oson belül.. -
#3774 idióta bíró is a francia meccsen már a 3. kezezést nézi be, 2 11-es meg egy szabadrúgás lett volna a franciák javára.. -
Coolfire #3773 Én is pont erre gondoltam.Egy elődöntő,v. maga a döntő simán meglett volna.
Kassai egyértelműen még mindig az egyik legjobb FIFA bíró.De így sajnos szerintem sem fognak több meccset vezetni ezen az EB-n. -
Zenszkij #3772 remélem kiegyenlít Ukrajna, és akkor nem marad emlékezetes ez a hiba, ami valljuk be onnan nem lehetett kiszúrni, az angolok most visszakapták a német gólt -
Gabe18 #3771 Igen, és ennek következtében semmi szükség rájuk...
-
#3770 Mert ennyi erővel mondhatnád, hogy 11-est kell adni, 20 méteren szabálytalanság történt. Ha valamit kijavítasz, valamit nem, valaki utálni fog, valaki nem. ennyi. -
#3769 Nem is az ö hibájuk,olyan gyorsak a történések h persze h nem láthatnak mindent pontosan
Ezért kéne a videó -
wednes #3768 Mondjuk oldalsó kameraállásból lassítva se lehetne könnyen megmondani, hogy gól volt. Felső kamerából látszott egyértelműen. -
Interstate 95 #3767 Utólag (kb. 3 percen belül), ha meccs közben kiderül hogy egy korábbi lövés gól volt azt miért nem adják meg, mint hibás döntés javítása ? -
#3766 Kár, hogy ez pont a magyar gárdával történik meg. Kassaiék döntő esélyesek lehettek volna, így már nem...
Mondjuk azt nem vágom, hogy csak a saját asszisztenseit kaphatja meg a meccsekre? -
Zenszkij #3765 ez a Platini egy töketlen hulladék, semmit szakmai tudása nincs -
Gabe18 #3764 Gratulálok a szabálymódosítóknak. Látszik kell még a kapu mellé az a plusz két marha pont látnak mindent. De a videó? Hát olyat neeem... -
MitsuMishi #3763 Remélem csóringer franciák is igy akarnának egyenliteni, Platini egyből bevezetné a videóbirót. -
Zenszkij #3762 Kassai hol tehet róla? Te látnád onnan? Még tv-ben is csak a visszajátszás után. -
Grenzjager #3761 na mit ér a gólbíró??
rohadj meg Platini -
#3760 lol amikor írtam hogy az ukránoknak radikális változtatásra lenne szükségük hát nem erre gondoltam hogy az egyetlen gólszerzőt Schevchenko cseréljék le
Amúgy ez milyen taktika volt vajon nehogy gólt szerezzenek elég lesz max egy döntetlen is a kieséshez -
#3759 Grat Kassai és a kis csapata. Azt hiszem több meccset nem kell vezetniük az EB-n. -
ntex #3758 Teljes terjedelmével bent volt a labda és nem adták meg a gólt... Faszok ezek -
#3757 bazz ukránok gólt lőttek és nem adták meg.. -
lord nihilus #3756 jó kérdés, ez pont gól volt.... -
#3755 Játékvezető asszisztens istencsászár -
paly90 #3754 na bazdmeg az alapvonali bíró... -
#3753 hát ez eléggé lol volt
senki nem látta,hogy bement... -
MitsuMishi #3752 Asszisztenst a faszért fizetik? Mi a picsának van ott az a hülye gyökér? -
ntex #3751 Gólbíró mi a faszt nézett?????????? -
#3750 na cigány Zlatan -.- -
#3749 jah, aztán majd arra játszanak, hogy hosszabbítás legyen.. újabb kínlódós 30 percnyi játék :| -
Grenzjager #3748 ez gyermeteg hiba volt
E N G E R L A N D! :P -
Gabe18 #3747 Nem kell itt elkerülni semmit. Vannak jobb meccsek meg rosszabbak, aki nagyon unja az ne nézze.
Az angolok pl. most már biztos nem unják... -
#3746 Ukrán kapussal meg mi van ma?