Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi akkor, rosszul értelmeztem.

DasIsFuck
csehek is piszok pcosék játékot mutattak be pedig...lenygelek is és oroszok is...

Lengyelek jók voltak egy darabig aztán kifogyott a szufla...
csehek óriási taktikai faillal áltak ki az oroszok ellen...amúgy nagyjából egy baromi átlagos szenveés volt az õ játékuk is...
oroszok nagyon bekezdtek, de pocsék folytatás és kifogytak...

görögök bunkerfocival kezdtek..de kibírták a végéig és sikerült továbbmenniük...
hozzáálás kérdése az oroszok már elbízták magukat lenygelek ellen se nagyon akartak húde atom támadást játszani a görögöket emg elõre leírták, de mégsem tudtak velük mit kezdeni...ez a foci...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Dehát látod a sok fikamakit. Még jó hogy az orosz válogatott kiesett. Pfejj. Éljen a görög falanx. Mostmár senki se állitja meg õket.

Ulvar
Én ott a Dél Koreaiakat értettem. Hogy lószar csapat volt és érdekes hogy meddig jutottak. Bundára céloztam ezzel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Cabell
aki a görögöknek szurkol az kérem, hogy hanyagolja a foci nézést a jövõben, menjen körlinget nézni vagy malmozni. szépen játszó orosz válogatott, jó volt õket nézni, ezek a szerencsétlen futballgyilkosok jutnak tovább, hihetetlen.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Nem tudom észrevetted-e, de a lengyelektõl is továbbjutást vártam, a lengyelek is kiestek, még sincs problémám a csehek gyõzelmével. Úgyhogy akár le is szûrheted a helyzetet, hogy ki mit érdemel, és hogy kettõnk közül kinek gyengék az érvei.

Aha. Elismerem, ekkora bunkerfocit még életemben nem láttam.Maximális Respect. Mostmár nekik szurkolok, hozzák le minden meccsüket 1-0-ra, csodás EB lesz ha végigviszik a taktikájukat. Mostmár szoritok a görögöknek.

DasIsFuck
egy idõbe a németekre is szerették ezt mondnai h mindig könnyû csoportokba kerülnek aztán mégis azutóbbi tornákon ott voltak szinte mindig a dobogón...

ki kell jutni nem azzal foglalkozni h õk milyen csoprotból jutottak ki mert eggyáltalán nem venném biztosra h mi kijutnánk onnan pl..emlékszel málta elleni vereségre?

ki kell jutni,majd továbbmenni a csoportból és akkor elmodnhatjuk h többek vagyunk a görögöktõl mert szebben játszunk...

másik eggyáltalán nem szurkolok nekik...visszakeresheted még írtam is h "nagyon renmélem nem jutnak tovább, de vmiért azt érzem a végén tovább fognak menni"

amit itt mutattak az maximális respektet követel és még úgy h a bíró ítéletek szinte az egész csoportkörbe sújtották õket.

nem szurkolok nekik, egyszserûen csak elismerem h igenis ez egy hatalmas teljesítmény úgy, hogy utálom a játékukat!!!meg nem is érdekelt...
szóval ennyi és nekem itt az elfogultságodra épülõ baromságokkal meg ne gyere!!!

Te mirõl beszélsz? Oda ki se jutottak a görögök.

Ulvar
Igen Anno a Dél-Koreai VBn milyen érdekes hogy meddig jutott az a válogatott amibõl neveket nem tudtak mondani egyesek. Érdekes...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DasIsFuck
persze még én a szánalmas mikor te nem látsz túl a saját gyenge érveiden...

ezek az oroszok xarok voltak megérdemelték h kiestek...jó nyitómeccs után nem tudtak semmit se mutatni és ráfáztak ez a száraz igazság...

simán verniük kellett volna a lengyeleket is meg a görögöket is de nem tették..innetõl ne a görög anti focit okold az oroszok kieséséért.

Ennyi, nem is kell ragozni. <#eljen>

Nézd már meg hogy milyen csoportokból jutott ki. Állandóan bemákolják a legkönnyebb csoportokat, aztán ilyen bunkerofocival állnak elõ állandóan. Ez neked játék? Ez egy nagy vicc amit a görögök csinálnak. Hihetetlen hogy valaki még képes ezeknek szurkolni.

DasIsFuck
ez a semmi válogatott 04-be eb-t nyert...
ez a semmi válogatott kijutott a 10-es vb-re és a 12-es eb-re és tovább is jutott úgy, hogy a legrosszabb s legutolsó helyen volt az utolsó fordulóig...
mi mikor jutottunk ki vhova?
vagy nyertünk aranyat?

Tényleg egy nagy semmi ez a válogatott...

Te próbálod megmagyarázni nekem a semmit már a sokadik hozzászólásodban, akkor most ki a szánalmas ? Lehetõleg erre meg nem kéne válaszolnod, nem szeretném a további eszmecserét óvodás színvonalon folytatni, thanks.

Hát jó, akkor örülj a görög antifocinak, remélem bearanyozza az estéid ez a semmi amit produkálnak

DasIsFuck
bocs szánalmas az elfogult nyavalygásod.

Hát ha más nem legalább a 2000 forint közös. Én akkor is szomorú vagyok hogy ez a semmi válogatott megint továbbjuthatott. Mostmár akkor mutassanak valamit vagy tünjenek el a süllyesztõbe legalább annyi idõre mint mi.

DasIsFuck
Én sem szeretem az õ bunker/antifocijuakt..pedig itt azért látszott, hogy õk értenének máshoz is mert simán megvannak a képességeik hozzá csak egyszerûen nagyon beléjük nevelték ezt a bunker focit😞

De egy ilyen továbbjutás után ne õket szidjuk már meg fújj...
oroszok miért nem gyõzték le õket vagy a kengyeleket?

ha tényleg olyan nulla lenne ez a görög csapat nem jutottak volan tovább...oroszoknak nagyon sok ajtó ablak votl de nem bírták el...a görögök emg nagyon nagy teljesítméynt nyújtottak hátiul és a végéig maximálisan odatették magukat és koncentrálva sikerült kivédeniük...és itt nem 1 veszély kontrájuk volt ez nem chelse-bayern bl döntõ ahol a chelse kb 1 szögletbõl talált 1 gól és utánna húzták tizikig a meccset...ja és a játékvezetõtõl 1 fél gólt kérhetnek számon és karagunis eltiltását...+a lengyel emccsen is ezeket kb.

Ok, akkor iktass be a nyár közepén egy krétai nyaralást, hátha megsegíted vele az országot, és az antifocit. <#unalmas>

Én annyiból örültem a Görög továbbjutásnak hogy egy full verhetõ csapat lehet a Németek ellenfele a negyeddöntõben. Amúgy teljesen hidegen hagyott ez a csoport. Sõt még 2000 forintot is buktam ma, mert mindkét meccsre rosszul fogadtam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Meg istenük is több van,meg lett mondva elsõ meccsen:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ja ez nem neked volt válasz sry most nézem csak

DasIsFuck
lehetetlen helyzetbõl jutottak tovább az oroszok meg gyõztes helyzetbõl estek ki..mirõl beszélünk?!

Az oroszok jók voltak az elsõ mecsen és ennyi..mert a lengyelek ellen már eggyáltalán nem alkottak olyan húde nagy vmit...
és a mindneki által lesajnált görög csapat meg pont képes volt ellenük kiharcolni a továbbjutást.

Látjátok a Görög Phalanxon megtörtek az orosz könnyûlovasság rohamai😊

A görög focit nem mostanában kezdtem el szidni, mellényúltál. <#gonosz1>

Tyler1
simple heroes 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
én se szeretem õket nyugi, sokkal jobb lett volna orosz továbbjutás, de hát elbalfaszkodták.

DasIsFuck
Hát ez az EB eddig fantasztikus!!!
Sok gól van,izgalmas meccsek vannak,színvonalas meccsek vannak,a végletekig kiélezettek a csoportok léynegébe a 3. körnek úgy indultunk neki, hogy 2 csapat volt mindössze akiknek már nem volt esélyük a továbbjutásra...

Hát nem is én örömködtem hogy ma este az antifoci gyõzött, nem is értem hogy lehet a Bayern cimere a logód, bár gondolom akkor is a Chelseanek szurkoltál hogy 20 emberrel védekezze ki a döntõt.

Aha, jó hogy nem írtad azt hogy a görög válogatott az idei EB legjobbja. <#levele>

Neked biztos, én már másképp gondolok erre az eshetõségre. De a idei BL döntõ után, ez már csak a hab lenne a tortán.

Elbénázták az Oroszok.Persze erre senki nem gondol hanem egybõl fujj Görögök.Hagyjuk már ezt,hülyék lettek volna nem kihasználni.

A hollandoknak nagyobb mák kell mint a görögöknek, mert nekik 0 pontjuk van a görög 1 ponttal ellentétben.

Remélem a szutyok görögök kihúzzák 11-esekig aztán kiejtik a német válogatottat, az lenne csak az igazán vicces.

arsnl
a focit még mindig gólra játsszák és nem érdemre. görögöket meg eléggé hátráltatták a bírók szinte mind1ik meccsen (kivéve csehek ellenit talán)

setuh
Így már értem. köszi

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Narxis
troll csapata 😄DD mondjuk én is röhögök most itt a sok mérgelõdõn 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mi érdemel tiszteletet ? Te valahol eltévedtél, a görögök nem azért jutottak tovább mert olyan kúrva jól játszottak.

arsnl
egymás elleni eredmény. 3as pont egyenlõségnél számít a gólarány

setuh
Az oroszoknak jobb a gólarányuk .Hogyhogy a görögök jutottak tovább ?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

DasIsFuck
Német-dán továbbjutást szeretnék holnapl😊

Azért az Oroszok elég faláb módon játszottak a mai meccsen, kb 3x vagy 4x ment kapura a lövésük a ~20 kísérletbõl a többi meg ment vaktában... A Görögök meg 3x lõttek kapura abból 1 gól is lett. De hát a focit gólra játszák ugye 😊
zaki
ez mekkora, ezek után tuti a görögök nyerik megint meg az eb-t 2004 után, nekik fogok szurkolni, igazi troll csapat 😄DD

noname23
Kemény meccsek voltak wow ennyit a statisztikákról mind2 meccset vesztettem szerencsére csak bónuszpontokat és nem pénzt most xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

POI33
Leszopom magam, ha holnap a dánok és a portugálok jutnak tovább. <#vigyor1>

Szovjetek kiestek, helyes.
Ha a Németek holnap hoznak egy x-et akkor a Görögökkel negyeddöntõ, ennél jobbat nemigen lehetett volna kérni se. Persze a Görögök megtréfáltak 8 éve is pár nagyágyút, de hát akkor is...

desigo
Bármi megtörténhet xD

Ma kiesnek az oroszok holnap továbbjutnak a Hollandok <#nyes>
Orosz, akarom mondani. 😄

DasIsFuck
na ennyit a papírformáról és milyen érdekes h pont az a 2 csapat ment tovább akit hát épp a leggynegébb játékerõnek tituálták 2 kör után...😄

POI33
Behalok hogy az a két csapat jutott tovább, akiket az elsõ kör után a kukába dobtam volna <#wow1>