5187
Foci EB 2012
-
#3705 Röhej vagy nem röhej, ez a szabály. Meg még egyéb dolgok is vannak, pl. a passzív les is les, ha zavarja a kapust meg ilyesmi. -
McCartman #3704 kb akkora mint a mostani spanyol. -
McCartman #3703 link
ez meg ez szabályos gól , röhej. -
McCartman #3702 ez úgy faszság ahogy van.
akkor tehát az egész meccsen 20 méteres lesen a 16os előtt csövező játákosnak nyugodtan le lehet passzolni ziccer helyzetben a labdát , mer az csak passzív les.
ha egyedül oldotta volna meg nem lett volna les , így az. -
#3701 Láttad is a meccseket, vagy csak egy táblázatot látsz?
#3700: Erre a hülyeségre inkább nem is írok semmit. Nem fújja be bazz, mert nem felé ment a labda, nem érted, hogy PASSZÍV LES? -
#3700 oldal bírónak kellett volna eldönteni aki épp mit lát azt hogy lesen van a faszi mert a másikat nem látni szóval ha nincs lebundázva befújja mint a téli szél a tar gallyakat
+meg a lent látható kép#3692 is ugye miért nem tudott rendesen erőből fejelni csóró csákó na ezt is fújni kelett volna de ugye akinél a pénz annál az előny -
#3699 Magyar labdarúgó-válogatottat néztem egész szépen csinálták majdnem bejutottak a csoportmérkőzésekre csak egy kis szerencse kellett volna szóval lehet van remény csak ne cincálják nagyon szét őket.
"1986 óta nem teljesített ilyen jól a nemzeti csapat a selejtezők során"
-
McCartman #3698 A spanyolok elég szégyenletesen játszottak , ezzel a teljesítménnyel simán megérdemelték volna , hogy kiessenek. -
#3697 Ettől még a szabály szerint ez nem les, csak passzív les. -
#3696 hát nem teljesen szabályos simán az egyik csávó lesben volt más bíró már fújt volna hiába nincs nála a labda -
Grenzjager #3695 Spain - Croatia 1-0 http://rutube.ru/tracks/5712680.html?&bmstart=5858 -
Grenzjager #3694 -
Grenzjager #3693 majd reggel visszanézem...
de.. nincs de, gól amit megad jaa -
#3692 Ez meg tizenegyes :)
-
#3691 Ami ugye nem lesgól, mert passzív les és az nem les. Iniesta meg nem volt lesen és, amikor kapta a labdát Navas, akkor ő sem. Teljesen szabályos gól. -
Grenzjager #3690 spanyolok kib... lesgóllal nyertek
eszem f... megáll -
#3689 bazdmeg Rakitic. áhh -
#3688 inteligens Balotelli gólt lő?:DDDd -
#3687 VÉGE! Továbbjutók : Spanyolország, Olaszország! -
HUmanHunter #3686 6 sárga, bakker mekkora szorzó volt arra? :D -
#3685 Balotelli mit akarhatott mondani mielőtt bonucci befogta a száját? valakinek be akart szólni?
Szép vót, végre produkált valamit! -
#3684 jesszus mekkora gól :DD -
HUmanHunter #3683 balotelli gól 2:0, eddig kellett várni a gólokra? :D -
#3682 Na most bakkerman hol vagy? :DDD Balotelli :D -
cargame #3681 GOOOOOOOOOOOOOOOOL A SPANYOLNAK -
HUmanHunter #3680 nah spanyol gól :) -
cargame #3679 paraszt irek mi a fasze araszolgatnak elore... -
#3678 Horvátok 3csatárral Spanyolok csatár nélkül:D
Fura ezt így leírni -
#3677 Majd a spanyolok a 90. percben kapnak egyet azt csomagolhatnak... Alszanak az egész meccsen. -
#3676 Olaszok fasznak ülnek rá az eredményre... majd kapnak egy mákos gólt aztán lehet kapkodni..
#3674 kezd eljárni az idő az Öreg felett :( -
#3675 Ha a horvátok döntetlent játszanak most a spanyolok ellen akkor ahogy nézem tovább jutnak jelen állás szerint mert az olaszok csak 1:0-nál vannak az meg kevés még ha 2:0 csinálnak akkor is csak egyenlő lesz az eredményük mondjuk hogy akkor mi történik nagy kérdés. -
#3674 Az apja forog a sírjában akkora hülyeségeket beszélt az összes eddigi meccsén, amit erről az ebről közvetített...
Más: Xabi Alonsonak bérelt helye van ebben a válogatottban? Teljesen nulla a játéka. Nem értem a spanyolokat, kicsit felpörögnének, vágnának egyet aztán le lenne rendezve a továbbjutás. -
#3673 Jön a buta majom, uram segíccs.....
-
Takezó #3672 Nem értem, mi ez a Knézy-utálat. Mindenesetre a mai kommentátor nem Knézy Jenő, hanem egy valóban tehetségtelen alak. -
#3671 +1
a spanyolok elleni meccsen is fújt az olaszokra -
#3670 na baszki javítottál, én meg most egy fasság kommentet írtam így :D -
cargame #3669 Hoppa, akkor en kerek elnezest:P , de nekem igy sem jo :D -
#3668 nem... eredménytő függ. jelen állás szerint spanyol-olasz -
#3667 spanyol biztos -
#3666 Spanyol meccsen 0-0 vagy 1-1 az olaszoknak jó, szóval eddig tényleg nem sumákolnak.