5187
Foci EB 2012
  • arsnl
    fuck
  • Gabe18
    Na kezdik már, ilyen moslék kamu összeesést. És utána még nekiáll hőbörögni...
  • lord nihilus
    am David Silva gyárilag nem csatár amúgy? (úgy értem régen nem az volt?) vagy csak rosszul emlékszek?
  • ProGabe #4142
    "Knézy Jenő lesz a kommentátor!"
    Hál' Istennek mindjárt indulok partra és nem fogok belőle semmit sem hallani, inkább csak az üvöltözést a spanyol góloknál (amiket úgyis én fogok kezdeményezni :D)
  • banok
    20.45 Spanyolország-Franciaország
    tv: m1, ARD, ORF1, ITV1, STV2, TVR1
    streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=333&mforum=stream
    Az m1-en Knézy Jenő lesz a kommentátor!
  • limperatore
    Franciaország: Lloris, Réveillère, Rami, Koscielny, Clichy, Debuchy, Cabaye, Ribéry, Malouda, M'Vila, Benzema

Spanyolország: Casillas, Piqué, Ramos, Arbeloa, Alba, Iniesta, Xavi, Fàbregas, Alonso, Busquets, Silva

csatár nélkül megint ? :D

játékosok illetve konzolosok fórumosai mit szóltok hozzá? :D
  • [HUN]FaTaL
    Ötöst a spanyoloknak, perszehogyne :DDDD
  • argo001
    Valószínű... :D
  • Tyler1
    Rendes játékidő 1:1, hosszabbításban francia győzelem.
  • Narxis
    Hajrá franciák, legyen egy meglepetés eredmény ha már a görögök nincsenek!
  • McCartman
    Nagyon szívesen megnézném én is ahogy a franciák hazaküldik a címvédő spanyolokat , de sajnos elég kicsi (a legutóbbi meccsük alapján nulla) esély van rá.
  • gduck
    Mondjuk nekem Nani volt a meccs embere, mert iszonyat jó passzokat és beadásokat tud adni :) A 20 lövésből kettő bemegy, az meg matematikai törvényszerűség :D
  • Casillas
    Csak azért nem, mert legalább 7 ember kell.
  • Gabe18
    Ötöst, hát persze. Sőt csak a kapus meg a magasságos CR7 fog kijönni a pályára is, a többi játékosra nincs is szükség úgy is lealázza akár a Franciákat, akár a Spanyolokat. A kapus is csak azért kell hogy kirúgásnál ne neki kelljen a saját maga által elrúgott labda után futni...
  • Krisztiam #4131
    hát a németeket nehéz lesz megállítani úgy tűnik :)
  • Mor3llo
    semmin, mert nem fog
  • Zenszkij
    kíváncsi leszek, ha vág egy ötöst az elődöntőben, min fogtok fanyalogni
  • IXEMGabeo

4126, 27#
  • lord nihilus
    Szerintem az emberek keverik a szezont a fazonnal. Azt hiszik most CR miatt olyan jó ez a Portugál csapat, holott pont CR az aki most jó formát mutat, mert A CSAPAT lehetőséget teremt számára. A kettő nem ugyanaz. Mellesleg közel sem minden meccsen volt eddig a toppon, kicsit túl van lihegve a dolog, majd az elődöntőben bizonyíthatja,hogy tényleg akkora klasszis-e mint hiszik róla.
  • Takezó
    Ebben igazat adok - általában nagyon gyenge a válogatottban, úgyhogy várjunk még a piedesztálra emelésével.
  • Takezó
    Persze, hogy nem tökéletes a játékuk. Azt mondanám, a hollandok elleni második félidőben és a csehek ellen szinte végig volt csak az. De mondj még egy csapatot az EB-n, akik ilyen nehéz ellenfelek ellen játszottak és ilyen jól. Talán a németek.
    "Lőtt 1 gólt nagy nehezen a cseheknek. Ez még nem jelenti azt, hogy húzó ember lenne." Na, ha a te embered lenne, akkor is azt mondanám, hogy "lőtt egy gólt nagy nehezen", és nem azt, hogy végig veszélyesen játszott, húzóembere volt a csapatának?
  • IXEMGabeo
    Dzagojev
  • IXEMGabeo
    egyébként bagoly mondja verébnek, amikor te meg lehobbitoztad azt a bizonyos Barcelona játékost...

Reál drukkerként nem is csodálkozom, ha Takezóval értesz egyet, aki szintúgy az és persze, hogy most védeni próbálod CR-t. Nem is mondtam h rosszul játszott a 2 meccsen, csak attól, hogy lőtt 3 gólt még nem lesz húzóember. Gomez is lőtt 3 gólt nélküle is talpon lenne a Német válogatott. Azt értsd meg ez csapatjáték, olykor számít 1-1 ember játéka, de összességében CR játéka a válogatottban egyenlő volt a nullával. 2 Jó meccse volt, ahol szintén mindent kihagyott, lőtt 3 gólt, de ettől még nem kéne ajnározni...

Senki nem tette ezt Dzajovevvel, esetleg Mandzukiccal, csak, mert 3 gólt lőttek...
  • IXEMGabeo
    nem vagyok ostoba csak utálom a csávót és kifejtem a véleményem...Mitsubishi hasonló mód szidhatta a görög válogatottat...

Engem amúgy nem izgat, ha szidod a kis törpe Messit vagy, ha te is hangot adsz annak, hogy nem tetszik, ha dícsérik orrba szájba. Sajnos kissé túlértékelik egyes játékosok teljesítményét és akkor egyfolytában jön a körbenyalása. Főleg CR esetében, akit tényleg állandóan körbenyaldosnak holott a válogatottban eleddig nagy nulla volt hiába a 34 lőtt gól...

Ha nem tetszik a szerinted primitív kommentem egy egy szó miatt akkor ne olvasd el!
  • Gabe18
    A dicséret egy dolog, de az az ajnározás amit levágott már messze túl mutat a "semleges riporter" fogalmán, ugyanúgy ahogy Knézy Spanyol válogatott iránt mutatott érzelmei is.
  • Taki 122
    Egyet értek Takezó-val: Deák-Horváth (és társai) tényleg gyakran beszél(tek) hülyeséget, de neked nem is ezzel van bajod, hanem azzal, hogy egyáltalán hogy merészelte megdícsérni Ronaldot.

Szvsz a te bajod, hogy nem értesz a focihoz és/vagy nem csíped CR-t. Attól még azon a meccsen (is) ő volt a meccs embere és kiválóan játszott.

"gyökér, majom, köcsög..."
    Úgy tűnik, hogy nem tudsz értelmesen érvelni, kommentálni, hozzászólni vagy egész egyszerűen csak ezekkel a szavakkal tudsz nyomatékot adni az ostoba hozzászólásaidnak.

Szánalmas...
  • IXEMGabeo
    ne nekem írd, nem én voltam, aki folyton szidta itt a kommentálásokat...

Csak mondtam h baromira idegesítő volt, egyébként fején találtad a szöget, pont ezért nem lesem a Real Madrid meccseit sem...

Egyébként halkan megjegyzem, hogy Knézy a Görög-Orosz meccsen pl szórakoztató volt, és a hangjából ítélve tényleg bepiálhatott egy picit
  • IXEMGabeo
    Dán meccset bemakkolták, nem játszanak rosszul, de sok helyzetet kihagynak és közel sem tökéletes a játékuk. A legszebb focit jelenleg a Németek játsszák. Egyébként milyen érdekes h ennek a gyökérnek mindenki elfelejtette a dánok elleni betlijeit. Érdekes, ha akkor a Portuk leixelnek akkor még a csapatból is kitették volna ezt a zselézett hajú majmot. Lőtt 2 gólt egy abszolút szétesett holland válogatott ellen, akiknek a védelme csapnivaló volt az egész EB-n. Lőtt 1 gólt nagy nehezen a cseheknek. Ez még nem jelenti azt, hogy húzó ember lenne. Majd, ha a döntőbe jutáskor gólokat lő a Spanyol/Francia duónak és abszolút eldönti a meccset akkor fogom elismerni csak h jó teljesítményt nyújtott. Ez így egyelőre max bronzérem, ezüstöt már szerzett ez a Portugál válogatott a 2004-es EB-n és akkor nem ő volt a húzóember...És én azt a válogatottat és Figoékat és 100x jobbnak tartom, mint a mai Pepéket, Almeidákat, Nanikat...
  • Takezó
    Deák Horváth katasztrofális, de miért ne dicsérte volna Ronaldót? Hihetetlenül jól és önzetlenül játszott - és ez teljesen független attól, hogy ki kinek szurkol. A portugálok játsszák a legszebb focit ezen az EB-n eddig (igen, beleszámítva a német meccset is).
  • szabii98
    +1
    Jól játszik a srác
  • Taki 122
    Akkor nézzed a Sport TV-n a Spanyol bajnoki ismétléseket, az biztos jobban tetszik, hogy minden meccsen a hobbitot istenítik Horváth Feriék!

• IXEMGabeo

Üdv, újra itthon:)

Jók a meccsek, Ibra és Khedira góljai voltak eddig a legszebbek...

Utolsó csoportmeccseket leszámítva végig jó mérkőzések voltak eddig a kiesés annak ellenére kiélezett, hogy a gyengébb csehek és görögök ellen meg kellett szenvedni a német-portugál duónak.

Remélem Portugál-Spanyol, Német-Olasz elődöntő lesz és akkor létrejön az "álomdöntő".

Bár én személy szerint leginkább Olasz-Spanyol döntőnek örülnék, Portugálok semmiképp ne jussanak be. Így is majdnem összetörtem a tv-t mikor Krisztiánó köcsögöt istenítette Deák Horváth folyamatosan a csehek ellen
  • szucsy89
    Nyakamat rá, hogy ez a Reus gyerek (de akár még Götze is) pár év múlva a Realban fogja rúgni a bőrt.
  • Taki 122
    Marco Reus...
    GER 4 - 1 GRE (REUS)

...és Khedira gólja:
    GER 2 - 1 GRE (KHEDIRA)

• szucsy89
    sima hazai
  • nan76
    bitch please

• McCartman
    francia - spanyol?
  • Narxis
    Akkor is csak a görögök!!!
  • Interstate 95
    OFF (6:43 -nál az nagyon komoly egy gól.)

• Ulvar