5187
Foci EB 2012
  • Narxis
    Jaja, bűngyenge ez a francia válogatott.
  • DasIsFuck
    a tizik fejben dőlnek el...
  • Gabe18
    Beszélgess el pár játékossal a 11-es belövésének delfini magasságairól. Pl. Platini, Backham, C.Ronaldo, R.Baggio, Schwinsteiger, Terry, Kaka, mind-mind kiváló partnerek lesznek.
  • noname23
    Jobban lehetne izgulni egy 16-oson nem?
  • Mor3llo
    Most ez komoly?
  • Coolfire
    Az örege ugyanezt csinálta,csak ő -nem is titkolta-fradista volt.
  • ntex
    Nana... a legnevesebb játékosok is hagytak már ki párat :D
  • DasIsFuck
    omg te ezt kijelented 1-2 rossz meccs után?
    eggyik legjobb én továbbra is tartom..zömébe jó meccsek voltak,sok a gól az h van 1-2 nagyon unalmas az meg tényszerű...mai világba már ne várj önfeledt 4 gólos támadó focit mindne meccsen...kieséses szakaszban meg végképp en várd azt, hogy majd 2 egy szinten lévő csapat úgy nekiront egymásnak, hogy első 20 percebn 4 gól...
  • McCartman
    ez nettó baromság , nem a tegnapi német-görög beszélünk, arra még talán igaz is lenne ez a megállapítás a 11-1es szögletaránnyal.
    Knézy csupán feszt a spanyolok seggét nyalja , de már nem ez az első eset.

remélem az esetleges német-spanyol döntőt is ő vezeti majd amikor a germánok lealázzák a kedvenceiket.
  • noname23
    Egykis eszme futtatás szóval kicsit Off: elmeháborom sry de én nem szeretem a 11-est nagy unfair a kapussal szembe semmi esélye meg miért rajta verik le én beállítanám a szabálytalankodót és 16-osról rúgnám piff
    amúgy is az a táv ahonnan meg lehet mutatni a tudományt 11est még egy betanított delfin is belövi vagy egy amatőr
  • Coolfire
    Hát ez egy fosspré meccs volt.Remélem a holnapi jobb lesz...
  • DasIsFuck
    omg komolyan még ezt a franc csapatot kiáltották ki titkos esélyeseknek?XD

már a csoportkörökbe szégyen volt amit nyújtottak, itt meg még annál is rosszabb, de még motiváltak se voltak..a játékosok valszeg szartak az egészbe bele...

Knézy elfogultsága ami inkább dühített..azért nem kéne ilyen nyíltan egy csapat meleltt beszélnie..
  • XLVII
    Nagyon gyenge ez az EB. Talán a leggyengébb amit eddig megéltem.
  • ntex
    SPA-FRA... Azt hittem komolyabb meccs lesz ez, ehhez képest aludni lehetett rajta, ez a Francia válogatott nagyon szét van esve, rengeteget hibáztak, alig tudtak eljutni a Spanyol tizenhatosig. Spanyolok meg kipasszolgatták a gól utáni 65 percet... Remélem több ilyen fos meccs nem lesz már
  • XLVII
    Ja,végül is nem rúgtak bele a vádlijába.
  • desigo
    ittavége fusselvége
    unalmas ratyi volt ez...
  • Gabe18
    Ennél nevetségesebb 11-est nem tudom kinek mernének befújni...
  • noname23
    Második fél idő azért másabb volt a kommentátor is váltott a stílusán azért kicsit van miről beszélni lol 11es
  • desigo
    90 percben bemegy?
  • Ferrari23
    Ha ez így lenne, akkor olyan lenne a meccs, mint tegnap a német-görög
  • Ferrari23
    Eb legfosabb meccs.....
  • desigo
    Hihetetlen,hogy a legkilátástalanabb pillanatban is be tudja adni Ribéry.
  • Gabe18
    Ehhez képest a csodacsapatnak is a gólon kívül kapuralövése nemigen volt.
  • Coolfire
    Valahogy ki kellene egyenlíteni a franciáknak,mert ez benne van eddig az EB 3 legszarabb meccsében..
  • arsnl
    hát nem tudom, de sztem a spanyolok se jók ma. veszélyes helyzetük nekik se nagyon volt
  • Chris Lowe
    Nem elfogult csak nézi a meccset. Nézd akkora a különbség a két csapat között mint Makó és Jeruzsálem. Ezért szar a meccs.
  • desigo
    fú de egy unalmas meccs...
  • noname23
    Hát nem az évszázad meccse az biztos még de változhat,
    mert "a sarokba szorított patkány az támad"
    Csak ez a nem túl szép régi közmondás jutott az eszembe mert ezzel a hozzáállással kihúzták a gyufát.

• McCartman
    Azért jó , hogy Knézynél már a 30. percben megnyerték a meccset a spanyolok.
    csöppet sem elfogult.
  • Mor3llo
    Abban egyértünk, hogy a franciák gyengék, többet vártam tőlük az EB előtt.
  • Chris Lowe
    Támadnak ők, itt a franciák ölik a játékot, védekezésre elmegy az energiájuk, támadni lehetetlen. Ez a meccs azért nem jó mert olyan mint a spanyol bajnokság. Ott van 2 űberbrutál és van mellette sok töltelék. Itt kitűnik a spanyol német a többi meg asszisztál. Többet vártam a franciáktól, ez van. :-\
  • Mor3llo
    Én a helyzeteket, gólokat szeretem, számomra unalmas ez a 10000000000 passz a középpályán úgy, hogy gyakorlatilag a labdatartáson kívül semmi értelme nincsen. Se támadásépítés, semmi.
  • noname23
    "ők fociznak a franciák keresik a labdát."
  • Chris Lowe
    Lol, nem szereted a passzolás? :-)
  • Chris Lowe
    Ez abszolút így van. Érdekes ez a spanyol foci, megy a passzolás ezerrel és ollézás helyett füttyöt kapnak, pedig egyértelműen ők fociznak a franciák keresik a labdát.
    Német spanyol döntő vajon mennyit fizet, mert itt más nem juthat a fináléba.
  • Mor3llo
    Ez valami borzalom meccs...
  • DasIsFuck
    hát ennek a francia csapatank nincs semmi kilátása..eleve védekezve áltak fel, de még támadó felálásba is nullák...
    őszintén azért nézzük meg melyik az a csapat amelyiknek reális esélye van megszorongatni és meggátolni a német-spanyol döntőt?

Az a morbid helyzet állt elő, hogy ez a csapat a portugál..de azért ők meg még mindig mind csapatba mind egyénileg gyengébbek e két csapattól.

Nem szeretném elkiabálni me én remélem is(bár azért nem bánnám, ha nem a spabnyolok ellen kéne döntőzni)a spanyol német döntő ah meghiusulna az lenen a torna legnagyobb meglepetése:)
  • desigo
    miért van ilyen kevés néző ott kint?
  • noname23
    xDxD 5-4-1 antifoci és csak 18percig bírták tudnak ezek a franciskák
  • desigo
    de szép gól volt