Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Mondjuk, hogy a meccset eldöntötte volna, az túlzás.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az a rögtön bekapott két gól meg... a 40. perc körül volt az eset, a következõ két gólt meg a 67-70. percben kapták. a csapatmorált a szünetben helyre lehetett volna tenni, megbeszélni hogy szarni kell rá, és beverni még egyet. ukránoknak se a padon kellett volna kezdetni a legjobb csatárukat például, és akkor lehet hogy nem keverednek ilyen helyzetbe se. utólag könnyû a kifogásokat keresni.
Ha azt nézzük, ez sem döntötte el a meccset, ugyanis 2-1 volt az állás, a vége 4-1 lett. Vagy akkor a tegnapi 1-0-nál történt eset is "eldöntötte a meccset".
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az meg hogy "eldöntötte a meccset" lol, elsõ félidõ végén történt.
A kép aláírása: "A francia focisták feleségei"
Az õsz úr kié? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

★ 汤姆 李
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A döntõ valszeg Webb-é lesz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A legdurvább elfogultság viszont az ukrán részrõl jön, pont a házigazdának nem adtak meg egy szabálytalan gólt. De ha megadják akkor meg Angliában utálnák a partjelzõvel együtt.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Na látod, itt a gond. Te elfogult vagy, veled ellentétben én totálisan "semlegesként" ítéltem meg ezt az esetet.
Én egy szóval sem mondtam, hogy Kassai rossz bíró lenne, viszont semmivel sem jobb azoknál, akiket jelenleg az UEFA a legmagasabban jegyez. A magyar sajtó hajlamos túlsztárolni a magyarokat sajnos, ez történt Kassaival is. Emberek vagyunk, tehát tévedhetünk, és tévedünk is. Hosszú pályafutás áll még Kassai és stábja elõtt. Egy ilyen hosszú karriert, amilyen (remélhetõleg) lesz az övék, nem lehet hiba nélkül levezényelni. És most ezt a hibázási valószínûséget még szorozd meg néggyel, mivel ennyien tevékenykednek meccsenként, és az egyik hibája, az összes többi hibáját vonja maga után. Ez történt most is. Nem Kassai hibázott közvetlenül, viszont az UEFA szabályai szerint õ viszi el a balhét az egész stábbal együtt (arról már nem is beszélve, hogy a közvélemény csak õt fogja hibássá tenni, és csak az õ nevére fognak emlékezni, nem a vonalbíróéra...). Amikor bíró lett gondolom vállalta ezt a fajta kockázatot. Azzal meg teljesen egyetértek, hogy nem vezet most több meccset. Hibázott, "bûnhõdjön" meg érte, majd legközelebb jobban oda fognak figyelni az ilyenekre, és biztos vagyok benne, hogy lesz legközelebb. Bírónak lenni az egyik leghálátlanabb dolog, lehet tökéletes a karriered egész életedben, ha életed utolsó meccsén, mondjuk egy világbajnoki döntõben vétesz egy hatalmas hibát, onnantól kezdve már csak arra fognak emlékezni...
Ha most minden bírót tartósan eltiltanának minden hiba után, akkor azért kéne a videóbíró, mert elfogynának az emberek egyszerûen.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De különben is UEFA megfelelõen fogja kezelni ezt a dolgot fõleg így,hogy továbbra se akarnak videó bírót.
★ 汤姆 李
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És a szarakodás azon megy, hogy volt egy világ élvonalbeli bírónk, aki most emiatt a szerencsétlen esett miatt már nem az 😞 Vagy igen, szerintetek mennyire lesz ezért bûntetve?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
õ tõle ne várj sokat 😄
amúgy kassai tényleg túl van sztárolva
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem hívják õket többet nemzetközi meccsekre?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
★ 汤姆 李
Gyere Viktor ne foglalkozz velük.Majd jó,hogy nem a bíró dolga bennt tartani bizonyos országokat azért mert õk rendezik EB-t.Nagy 0 ez az Ukrán válogatott!!
Le se pattant a labda úgy rugtak bele+les támadás volt az egész az idióta barom állat edzõjük meg ordít mintha micsoda nagy csapat lenne és már döntõbe lennének,ordít a gólért de lesmnél meg kussol a barom,ááá mik vannak..
★ 汤姆 李
De ott is a játékvezetõk hibáztak ez tény, hiszen ha befújják a lest, ez meg se történt volna és most nem ettõl lenne hangos a sajtó.
Kiváncsi lennék nekik milyen pusztulat bíróik vannak.
Muhaha legalább kiestek és utolsó meccsen még gólt se rúgtak!Nincs Sevi náluk kezetfoghatnának Hollandiával!
★ 汤姆 李