Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
Jézusom hagyd már abba ennyire nyomorék nem lehet valaki komolyan ne lovagoljál már a hülyeségeden vegyél egy szemüveget ha már az észt nem adják pénzért<#taps>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

arsnl
(Sheva sérüléssel bajlódott)

[HUN]FaTaL
Igen, mert az angolok kitámadtak a második félidõben, nem kicsit. Szerinted akkor is kitámadnak, ha 2-2-vel mennek a szünetre? Mondjuk semmi jelentõsége már...

Mondjuk, hogy a meccset eldöntötte volna, az túlzás.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ok, a vitát részemrõl lezártam, elég nyugodt most az estém.

Casillas
Így van. Meg most hiába jönnek azzal, hogy Kassai felülbírálhatta volna, nyilván nem fogja azt hinni, hogy 30 méterrõl jobban látta, mint Vad2 öt méterrõl, vonalból...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Narxis
Kösz, hát igen... de az akkor is Vak 2 sara...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Casillas
hát, nekem már az élõkép alapján is 45 fokos szögbõl kurvamesszirõl is inkább tûnt gólnak, mint nem, de akkor biztos velem van a baj.
az a rögtön bekapott két gól meg... a 40. perc körül volt az eset, a következõ két gólt meg a 67-70. percben kapták. a csapatmorált a szünetben helyre lehetett volna tenni, megbeszélni hogy szarni kell rá, és beverni még egyet. ukránoknak se a padon kellett volna kezdetni a legjobb csatárukat például, és akkor lehet hogy nem keverednek ilyen helyzetbe se. utólag könnyû a kifogásokat keresni.

Ne is mondd, azt nem értem, hogy a bundaügybe keveredett Colinna, hogy lehet a bírok feje? Vagy azt már elfelejtette a kedves Uefa?

Eldöntötte a meccset, rögtön utána az angolok bekaptak még két gólt a németektõl ha jól emlékszem, szerinted mennyire képes kifacsarni a csapatmorált egy ilyen döntés ? A labda minden szögbõl jól láthatóan a gólvonal mögött pattant le, míg az ukrán esetben a labda alig-alig ért túl a gólvonalon, de már reptében ki lett halászva, és azt is csak felülrõl lehet egyértelmûen látni ! Ha van ember aki ezt képes leagyalni a másodperc töredéke alatt akkor az emberfeletti képességekkel rendelkezik, a les az pedig hagyján, a két eset össze nem hasonlítható.

szabii98

I met God. She's black

Mor3llo
Az ukrán gól nem volt egyértelmû (most nem tekintve a lest)? 😄D
Ha azt nézzük, ez sem döntötte el a meccset, ugyanis 2-1 volt az állás, a vége 4-1 lett. Vagy akkor a tegnapi 1-0-nál történt eset is "eldöntötte a meccset".

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Casillas
ez is egyértelmû, és akkor mi van? senki sem állította, hogy nem az.
az meg hogy "eldöntötte a meccset" lol, elsõ félidõ végén történt.

AnuluWork

A kép aláírása: "A francia focisták feleségei"

Az õsz úr kié? 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tudod mi az egyértelmû ? Ez ! És a meccset is eldöntötte !

AnuluWork

Mario Balotelli egyes beszámolók szerint összetûzésbe keveredett néhány lesifotóssal, akik nem hagyták békén, miközben vásárolni ment Krakkóban, az olasz válogatott bázisának közelében. „Miért követtek? Mit akartok? Semmi rosszat nem csinálok. Jégkrémet eszem, aztán visszamegyek a szállodába vacsorázni” – veszekedett szegény, üldözési mániás Balotelli a fotósokkal, aki a mai edzés után gyerekeknek osztogatott autogramot. Csak nehogy õt válasszák példaképnek...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Steve Downie
Ez egy Zenszkij-féle poén lenne (szerintem), és ez még a jobbik fajtából van tõle. Vagy legalábbis remélem, hogy így van, mert ilyen buta csak nem lehet valaki...

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Casillas
de a gatyája nem a sípcsontján van 😄 és igen, a sportszára is fehér, de nem kerek. õszintén nem értem azokat, akik még ezután a kép után is vitatják az esetet (most a lestõl függetlenül), tök egyértelmû.

Zenszkij
ez hol gól?, fehér a gatyája Terrynek összeolvad a kép...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Casillas

Narxis
Valaki tegye már be a felülnézetes képet az ukrán állítólag gólról. Mert amit én eddig láttam az alapján azt mondom, hogy nem volt bent teljes terjedelmében a labda.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AnuluWork
És? Évszázadon át cserélni sem lehetett, max. ha valaki lesérült. Volt hazaadás is, három feketeruhás futott ki a csapatokkal, és az egyiket bírónak, a másik kettõt partjelzõnek hívták, nem asszisztensnek. 😄

AnuluWork
Az a botrány, hogy Colinna egy qurva szót nem ejtett a lesrõl ...

Több mint 70 hozzászólás, de azt hiszem a tiednél nem olvasom tovább... Azt írta itt valaki korábban hogy megváltozott az évek során a játék, kell a videóbíró !? Mi változott meg az évek során ? Hogy otthon is lehet követni a meccset HD minõségben, és sok a szakértõ a lassítások után ? Mert ha errõl van szó nem a játék változott meg, hanem a körítés, de nem tudom hogy egy ilyen eset a századforduló elõtt is balhét szült volna-e.

Kassai már szerintem az Olimpián ott lesz.😊Ha Collina vezette volna a meccset,nem mertek volna pattogni.Bazzeg az a nézés..neki szinte soha senki sem mert visszapofázni.😊)
A döntõ valszeg Webb-é lesz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Muki100
Szerintem is jobb ha nem vezet most többet mert ha 1 meccs után közellenséggé válik egy tornán utána benne maradna a feszültség. Gondolom ez a logika a keretszûkítés mögött is.
A legdurvább elfogultság viszont az ukrán részrõl jön, pont a házigazdának nem adtak meg egy szabálytalan gólt. De ha megadják akkor meg Angliában utálnák a partjelzõvel együtt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

szucsy89
"Én személyesen ismerem Kassait ugyanis a földim..."

Na látod, itt a gond. Te elfogult vagy, veled ellentétben én totálisan "semlegesként" ítéltem meg ezt az esetet.

Én egy szóval sem mondtam, hogy Kassai rossz bíró lenne, viszont semmivel sem jobb azoknál, akiket jelenleg az UEFA a legmagasabban jegyez. A magyar sajtó hajlamos túlsztárolni a magyarokat sajnos, ez történt Kassaival is. Emberek vagyunk, tehát tévedhetünk, és tévedünk is. Hosszú pályafutás áll még Kassai és stábja elõtt. Egy ilyen hosszú karriert, amilyen (remélhetõleg) lesz az övék, nem lehet hiba nélkül levezényelni. És most ezt a hibázási valószínûséget még szorozd meg néggyel, mivel ennyien tevékenykednek meccsenként, és az egyik hibája, az összes többi hibáját vonja maga után. Ez történt most is. Nem Kassai hibázott közvetlenül, viszont az UEFA szabályai szerint õ viszi el a balhét az egész stábbal együtt (arról már nem is beszélve, hogy a közvélemény csak õt fogja hibássá tenni, és csak az õ nevére fognak emlékezni, nem a vonalbíróéra...). Amikor bíró lett gondolom vállalta ezt a fajta kockázatot. Azzal meg teljesen egyetértek, hogy nem vezet most több meccset. Hibázott, "bûnhõdjön" meg érte, majd legközelebb jobban oda fognak figyelni az ilyenekre, és biztos vagyok benne, hogy lesz legközelebb. Bírónak lenni az egyik leghálátlanabb dolog, lehet tökéletes a karriered egész életedben, ha életed utolsó meccsén, mondjuk egy világbajnoki döntõben vétesz egy hatalmas hibát, onnantól kezdve már csak arra fognak emlékezni...
Annyi, hogy tartósan max az ukránok megjegyezték a nevét, tehát nekik inkább ne vezessen meccset.
Ha most minden bírót tartósan eltiltanának minden hiba után, akkor azért kéne a videóbíró, mert elfogynának az emberek egyszerûen.

Vagyis nem õ tévedett csak nem bírálta felül.Ezt is figyelembe veszik még ráadásul..

Nem lesz büntetve egyáltalán.Annyi,hogy ezen a Nemzeti tornán nem kap több szerepet.Sehol nem fogják ezt a tévedést jegyezni

Mor3llo
A meccs nyolc nyolcadból fog állni, lesz 2mp-es, 30mp-es, 2 perces, illetve 5 perces kiállítás, lesz külön támadó és védõ csapat egy csapaton belül. Azt hiszem így jobban tetszene a foci <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mert Webb és a Spanyol bírók akik továbbfújtak csapatokat ligákban és sz@r teljesítményt nyújtott utóbbi VB-n vagy akár itt az elsõ nyitó meccsen,akiknek van sok saruk azok most itt a királyok?
De különben is UEFA megfelelõen fogja kezelni ezt a dolgot fõleg így,hogy továbbra se akarnak videó bírót.

ReszegKoldus
Nem is kell ide videobíró. El kell törölni a gólt, helyette pontozóbírók táblákkal jelzik a meccs végén ki játszott jobban/szebben és az alapján jutnak tovább... <#nezze>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gduck
Hát az Ukránok ezerszer jobban játszottak a 3 meccs alatt mint az Angolok 😉

És a szarakodás azon megy, hogy volt egy világ élvonalbeli bírónk, aki most emiatt a szerencsétlen esett miatt már nem az 😞 Vagy igen, szerintetek mennyire lesz ezért bûntetve?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én is a tiedhez, ez a mit éreznek a Kassait védõk, te mit érzel arról beszélj inkább. Nem értem mi a problémád az ukránok fröcsögnek egy teljesen jogtalan gólról, és már minden elõkerült rólunk, ha tájékozódnál egy csöppet rájönnél mit mûvelnek. Én személyesen ismerem Kassait ugyanis a földim, és tavaly Tatabányán két gimnázium hagyományõrzõ meccsét vezette úgy hogy BL-döntõt is vezetett. Megmaradt szerénynek, és korrektnek az, hogy a magyar sajtó, hogy és miként kapja fel az nem a õ hibája. Szeretném, ha a hülyeségeden továbblátnál ennyi csak...

limperatore
szucsy az sg bolondja ha nem tudnád 😄

õ tõle ne várj sokat 😄

amúgy kassai tényleg túl van sztárolva

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ProGabe
Csakhogy a fociban futó óra van, tehát nem lehet megállítani, csakis félidõben és meccs végén.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Csak gratulálni tudok a stílusodhoz és a kommentedhez, de mentségedre szóljon, hogy még nem vagy nagykorú. (ha mégis az lennél, nagy a baj...)
Krisztiam
amúgy most, hogy hibáztak Kassaiék ez mivel fog járni?
nem hívják õket többet nemzetközi meccsekre?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rockynhooo
Lassan jöhetne erre egy moderátor is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Istenem ,de magyar vagy. Ha valakinek jól megy és a világ élvonalában van csak azért utáljuk, mert magyar. Az ilyenek miatt, mint te tartunk ott ahol. Én nagyon sajnálom Kassait a partjelzõje a legnagyobb hibás be kellett volna fújni a lest aztán kész nincs sírás. Igaza van Tommy Lee-nek az ukránok ne sírjanak, mert még mindig totál igazságtalanul bánnak a megmaradt kárpátaljai magyarokkal ráadásul nem érdemeltek volna meg semmiféle továbbjutást totálisan impotens támadójátékkal. És undorító, ahogy fröcsögnek, megvették a rendezést errõl ne is beszéljünk szóval, hajrá Kassai vesszenek a fröcsögõ ukránok!

csőcse
Te valami antiszoci hungarista vagyol valjad be!

Krisztiam
most utálnak minket az ukránok 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

<#nevetes1><#eljen><#eplus2>

Mor3llo
<#wow3><#wilting>

Kassai meg szerintem szíves-örömest visszajön onnan..
Gyere Viktor ne foglalkozz velük.Majd jó,hogy nem a bíró dolga bennt tartani bizonyos országokat azért mert õk rendezik EB-t.Nagy 0 ez az Ukrán válogatott!!
Le se pattant a labda úgy rugtak bele+les támadás volt az egész az idióta barom állat edzõjük meg ordít mintha micsoda nagy csapat lenne és már döntõbe lennének,ordít a gólért de lesmnél meg kussol a barom,ááá mik vannak..

Jó az egyértelmû, hogy a játékvezetõk hibáztak. Ez nem szurkolás vagy szimpátia kérdése. Igen az is egyértelmû, hogy az ukránok meg túlreagálják...IGAZSÁGTALANNAK titulálni egy meg nem adott LESGÓLT, enyhén szánalmas kategória.
De ott is a játékvezetõk hibáztak ez tény, hiszen ha befújják a lest, ez meg se történt volna és most nem ettõl lenne hangos a sajtó.

Mocskos Ukránok.Úgyse volt esélyük és ti még ezeknek a szaroknak szurkoltatok<#levele>
Kiváncsi lennék nekik milyen pusztulat bíróik vannak.
Muhaha legalább kiestek és utolsó meccsen még gólt se rúgtak!Nincs Sevi náluk kezetfoghatnának Hollandiával!

desigo
bakkerman
olasznak Balo miatt jah,a portugáloknak meg azért mert akk kijönne egy spanyol-portugál elõdöntõ,és az nagyon nagy derbi lenne!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!