Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Platini unja a meccset! Hát persze, mert a szponzortált csapata játszik....

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Muszáj mindenre úgy reagálni, mint ha bárkinek is az anyját szidták volna ?

[HUN]FaTaL
Persze, az a lényeg a fociban. Te normális vagy?

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
rendben az durva lenne valóban (bár Rooney mégis nagyon népszerû az agresszív stílusával együtt)
illene ha nem is egynek de két védõnek komolyabban figyelni rá
Zenszkij
Hajrá csehek, remélem behúzzák!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rockynhooo
miért kellene eltörni a lábát? Ez nem K1. Van hogy a legjobb védelem nem tud vele mit kezdeni azt úgy szaladgál ahogy akar.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
Paraszt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
Messit se nagyon tudja megfogni egyik klubcsapat sem (még a real madrid védõin is simán átmegy néha (lásd 2011-es RM - Barca elõdöntõ) akkor ott is mindenki láma?😄

desigo
cseheknél nincs egy korrekt védõ?
vagy egy bevállalós aki eltöri a lábát?
Rockynhooo
Jó hát nem is egy megye2es focistát kell fogniuk...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Mekkora noobok ezek a csehek.
Ronaldo 10 percenként gólveszélyes és nem tudják rendesen fogni.
lol
Nagyon jó Ronaldo megint de gól nem jön össze😊
Na majd második félidõben!

★ 汤姆 李

noname23
kapufa király xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

HappyHunter
...de ha egyszer összejön, akkor az brutálszép 😄

Be happy. :) Running!

5w0rdf15h
Még mindig az.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Riporter kész röhej.
A bíró nevét se tudja, a lefújt akcióról már vagy 5x elmondta mekkora helyzet volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pedig ha most az ollója bement volna, az idei EB legszebb gólja valószínûleg.

HappyHunter
Ronaldót bármikor látom játszani, mindig ez jut eszembe.

Be happy. :) Running!

Webb, rendõr volt korábban ha jól tudom.

desigo
a bíró jól ki van gyúrva
nem fognak nagyon beszólni neki xD
[HUN]FaTaL
Na hajrá csehek!

El se hiszem hogy a hirado.hu ennyire képtelen felkészülni a meccsekre, hogy már megint hang nélkül megy a stream... Ha ennyire képtelenek biztosítani a normális HD adást akkor inkább tolják SD -be lol, és akkor nézek tv -t. <#levele>

Na hajrá Portugália, remélem CR megint formában van. <#eljen>

Galy
hali,

arra van otlet, hogy a hirado.hu-s stream miert nem mukodik?
thx
Effe88
lol
:S😄😄:S😄😄😄

desigo
Nah zsír <#eljen>
Igen.Ma már kiesik a vesztes,ha kell lesz hosszabítás majd büntetõk is ha szükség lesz rá

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

desigo
ma már hullanak ki a csapatok ?
kispados lesz Rosicky

bakkerman
érdekes egy személyiség az biztos,tipikusan az a futballista akit vagy gyûlölnek vagy istenítenek. 😄 nekem csak annyi bajom van vele,hogy az önéletrajzi könyvében mocskolta a Barcat,de a játékát azt szeretem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rosicky ma játszik már?

a svédek ezért estek ki?
Ibrahomovic nagyon tud ölelni...
érdekes edzés

Gyönyörû volt az a gól.EB legszebb gólja eddig!
Aztán VDV mi gólt rúgott az is nagy volt😊

AnuluWork
Az a baj, hogy Ibra gólja helyett a bírói bénázásról beszél mindenki. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát ott végig aláztak le Brazilok mindenkit a világon😄
Én nagyon szerettem a régi focit és a jelenlegit is.

Na de tessék nézni 0:40-nél az esetet.Volt problem?NEM!Hazaküldtek bárkit is?Számított ez?

Narxis
Ez így igaz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zsolti9014
teljesen más volt akkor a játék, eleve hülyeség összehasonlítani. ha Puskásék ma játszanának, akkor mai, "korszerû" játékkal lennének a legjobbak. 😉

Hajrá Magyarország!

ressy14
akkoriban lassabb volt a foci, de sokkal labda-biztosabbak voltak. Ma már örülünk, ha a válogatott meccsen látunk 3-4 egymást követõ pontos passzt.

Dum spiro, spero.

Egyébként nem hülyeség, nézd vissza pl. a 70-es VB döntõt.. sétál mindenki jobbra balra, senki sem támadja a labdást vissza kocorásznak aki a labdával van megáll és elíveli valahova.. ez már megye 3-ban sem csinálható meg <#nevetes1>

ReszegKoldus
Kb olyan lenne, mint amikor játékvezetõi labdával folytatják, vagy amikor sérülésnél kirúgja a labdát az egyik csapat. Akkor is visszaadják, akinél volt, csak átrúgják a pálya másik végébe 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AnuluWork
De ha már hülyék, ezt komolyan el kell olvasni.

Bármelyik megye 2-es csapat húszat vágna Puskáséknak

Elõször is, mintha az íreket nem vertük volna meg az EB elõtt!

Az LMPs szerint pedig egy jó magyar csapat a brazilokat is megverné. Ja, tízbõl 1x.

Puskásékhoz pedig csak annyit, hogy amíg nem láttam a "hathármat", addig én is abban a hitben voltam, hogy lazán szét lehetne õket futni, de látva azt, nagyon simán alkalmazkodtak az összes akkori körülményhez, kivétel az esõ, Bernben ... (de ott meg a németek trükköztek a stoplival. 😄) Ráadásul akkoriban cserélni se lehetett, haza lehetett adni, szóval sokat pihent a labda, nem volt ennyire szoros játékos vs játékos elleni "harc".

Emlékszem arra a jelenetre. Rijkaard kétszer is leköpte Völlert, és amikor kiállították, Völlert is kiállították, mert a Koemantól az összes majom hollandig mind húzta, provokálta, hogy szálljon el az agya. Aki abban a pillanatban benyögte volna, hogy a németek nyerik a VBt, az kibaszott nagy jós. 😊

Kicsit olyan szaga van a dolgonak, mint amikor KK benyögte Svájcot ... 😄

AnuluWork
Rá kellett valahogy fogni a vereséget valamire. Agyaltak is, hogy miként fogják megmagyarázni a kiesést, és mint egy falat kenyér, olyan jól jött nekik a gólbíró és a partjelzõ bénázása. Az ilyen Colinna-félék meg basztak megemlíteni, hogy les volt a "gól" elõtt, mert nekik is marha jól jött, hogy nem holmi KEi vezeti majd a döntõt, hanem valamelyik nagyfejû NYEi.

Ha véget ér az EB, elõjön majd a les dolog, és szerintem a média is megkérdezi ezeket a bohóc ukrán vezetõket is, hogy miért volt ennyire szar a csapat, miért egy vénember volt a csapat legjobbja, de addig is jó abban a hitben élni, hogy ha 1-1, az ukránok "biztosan" továbbjutnak ...

De tény, hogy az ukrán pénz és nyomás miatt ezt a szerencsétlen Kassait hazazavarták, holott neki volt a legkevesebb köze a négy hülyébõl három szerencsétlenkedéséhez.

noname23
Ez van nmás sportokban is már rég feltalálták a videó mágikus igazmondó erejét sajnos a foci még mindig középkori játék ahol ilyen begyepesedett ember döntenek hogy inkább két ember is nézze az hátha biztos bravó.

Ott van a tenisz ott is van hasonló a játékos felõl 2x kérheti a vidó megnézését ha nem elégedett a birói döntéssel és megvan oldva.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nagyon egyszerû. Ha nem 100% hogy les, akkor partjelzõ nem int. Gólnál alap lenne hogy visszanézik az akciót, ha les volt nem adják meg, és meg van oldva.
Ha ilyen lehetõségek lennének a partjelzõ se lengetne be mindent, mert manapság is azért int 10 kétes esetbõl 9x lest, mert úgy van vele, azzal nem bukik akkorát mintha elengedi és gól.
Ha pedig nem gól a szitu, akkor az NFL-bõl is alkalmazott szabály szerint pl. egy edzõnek lenne 3 megnézési lehetõsége. Például az elõzõ eset elmegy, de nem lesz gól hanem szöglet. Akkor az edzõ dönthet. Megér neki egy megnézést elvesztegetni azért hogy les volt és õk jönnek onnan, vagy elfogadja a döntést és jöhet a szöglet.
Nyilván ha valaki 8 méteres lesen van, azt ezután is beinti a partjelzõ mint ahogy most is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
a FIFA is pont emiatt keres olyan megoldást a videóbíróra, ami nem jár megszakítással...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Tegyük fel, hogy megállítják a játékot les miatt 100%-os ziccerben. Kérnek videóbírót, kiderül, hogy nem volt les, ilyenkor mi van? Tizenegyes? Szabadrúgás? Ugyanonnan folytatod (hogy lesz ugyanaz a szituáció)?

Teniszben más a helyzet, vagy kint volt a labda, vagy nem, vagy ide megy a pont, vagy oda, nem nehéz, a foci ennél egy pöttyet komplikáltabb.

Birom mikor néha belebotlok egy tennis meccsbe aztán néha kétes eseteknél kérnek sasszemet a játékosok. Visszajátszák 3d be a labdamenetet és milimeter pontossaggal megmutatjak, hogy a labda, hol volt a vonalhoz képest. Fociba ezt mi a faszért nem lehet megcsinálni? Golbironak nem ott kéne állni, hanem egy TV elõtt ülni, nézni a visszajátszást...Kétes eseteknel megszakitjak a jatekot mig ki nem derül, hogy mi volt.Ebbe mi olyan kurva bonyolult? Hány ilyen eset kell még? Kassai csóri meg nem is láthatott semmit. Bár én is szidtam mert jot tett volna a meccsnek ha egyenlitenek az ukranok. Ha már kétes eset volt injább a támadó focit kéne favorizálni.

Narxis
Am. nem akarom Vad2-t védeni de nem vezettem még EB meccset, mi nézõként is azt látjuk, hogy a modern foci eléggé felgyorsult(vagy csak az nb1-hez vagyunk szokva). Lehet ott még a vonalról se tudta 100% megállapítani a pillanat törtrésze alatt(mert ugye nem szólhat késõbb, hogy há mégis gól volt). Hozott egy rossz döntést, bár elõtte meg a lest nem látták a partjelzõk. Egyértelmûen videóbíró kell de a szaruefa inkább hazaküldi õket nehogy elismerjék, hogy tényleg az kéne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha nem olvastam volna a korábbi hozzászólásaidat, még komolyan is venném a cinizmusod. Apropó szemüveg, #3932. <#eljen>