Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
illene ha nem is egynek de két védõnek komolyabban figyelni rá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ronaldo 10 percenként gólveszélyes és nem tudják rendesen fogni.
lol
Na majd második félidõben!
★ 汤姆 李
A bíró nevét se tudja, a lefújt akcióról már vagy 5x elmondta mekkora helyzet volt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Be happy. :) Running!
★ 汤姆 李
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
★ 汤姆 李
Ibrahomovic nagyon tud ölelni...
érdekes edzés
Aztán VDV mi gólt rúgott az is nagy volt😊
★ 汤姆 李
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én nagyon szerettem a régi focit és a jelenlegit is.
Na de tessék nézni 0:40-nél az esetet.Volt problem?NEM!Hazaküldtek bárkit is?Számított ez?
★ 汤姆 李
Hajrá Magyarország!
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bármelyik megye 2-es csapat húszat vágna Puskáséknak
Elõször is, mintha az íreket nem vertük volna meg az EB elõtt!
Az LMPs szerint pedig egy jó magyar csapat a brazilokat is megverné. Ja, tízbõl 1x.
Puskásékhoz pedig csak annyit, hogy amíg nem láttam a "hathármat", addig én is abban a hitben voltam, hogy lazán szét lehetne õket futni, de látva azt, nagyon simán alkalmazkodtak az összes akkori körülményhez, kivétel az esõ, Bernben ... (de ott meg a németek trükköztek a stoplival. 😄) Ráadásul akkoriban cserélni se lehetett, haza lehetett adni, szóval sokat pihent a labda, nem volt ennyire szoros játékos vs játékos elleni "harc".
Emlékszem arra a jelenetre. Rijkaard kétszer is leköpte Völlert, és amikor kiállították, Völlert is kiállították, mert a Koemantól az összes majom hollandig mind húzta, provokálta, hogy szálljon el az agya. Aki abban a pillanatban benyögte volna, hogy a németek nyerik a VBt, az kibaszott nagy jós. 😊
Kicsit olyan szaga van a dolgonak, mint amikor KK benyögte Svájcot ... 😄
Ha véget ér az EB, elõjön majd a les dolog, és szerintem a média is megkérdezi ezeket a bohóc ukrán vezetõket is, hogy miért volt ennyire szar a csapat, miért egy vénember volt a csapat legjobbja, de addig is jó abban a hitben élni, hogy ha 1-1, az ukránok "biztosan" továbbjutnak ...
De tény, hogy az ukrán pénz és nyomás miatt ezt a szerencsétlen Kassait hazazavarták, holott neki volt a legkevesebb köze a négy hülyébõl három szerencsétlenkedéséhez.
Ott van a tenisz ott is van hasonló a játékos felõl 2x kérheti a vidó megnézését ha nem elégedett a birói döntéssel és megvan oldva.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ha ilyen lehetõségek lennének a partjelzõ se lengetne be mindent, mert manapság is azért int 10 kétes esetbõl 9x lest, mert úgy van vele, azzal nem bukik akkorát mintha elengedi és gól.
Ha pedig nem gól a szitu, akkor az NFL-bõl is alkalmazott szabály szerint pl. egy edzõnek lenne 3 megnézési lehetõsége. Például az elõzõ eset elmegy, de nem lesz gól hanem szöglet. Akkor az edzõ dönthet. Megér neki egy megnézést elvesztegetni azért hogy les volt és õk jönnek onnan, vagy elfogadja a döntést és jöhet a szöglet.
Nyilván ha valaki 8 méteres lesen van, azt ezután is beinti a partjelzõ mint ahogy most is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Teniszben más a helyzet, vagy kint volt a labda, vagy nem, vagy ide megy a pont, vagy oda, nem nehéz, a foci ennél egy pöttyet komplikáltabb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.