5187
Foci EB 2012
  • Takezó
    Az elvárt szintkülönbség nagyjából annyi Írország és Spanyolország között, mint San Marino és Magyarország között. Olyan célfutball, ami unalmas annak, aki nem nekik szurkol. Ez igaz a Cselzire és a spánokra is.
  • Narxis
    Ma már nem szabad azt nézni, hogy ki honnan jött, nincs színtiszta ilyen-olyan válogatott. Mindenki olyan nemzetiségű amilyennek érzi magát.
  • bakkerman
    az olasz válogatott kirakatbábúja egy afrikai származású fekete srác,MEKKORA :DDD
  • Steve Downie
  • LES FORZA INTER
    végigtámadták a meccset? a labdát a gól után elrejtették, támadni eszükbe se nagyon jutott, mert akkor az ellenfélhez kerülhet a labda, és akkor esetleg azok tudnak támadást vezetni... teszem hozzá h ez a francia csapat ezzel a hozzáállással 3 hét alatt se lőtt volna gólt a spanyoloknak, de megnéztem volna egy olyan meccset ahol a franciák lövik az első gólt, mert akkor valszeg hamarabb jön be Pedro+Torres és támadtak volna a spanyolok és lett volna foci, így viszont a spanyolok csináltak maguknak egy edzőmeccset a franciákról meg szót sem érdemes ejteni.

ui: spanyoloknak szurkoltam, és egy nagyon jó kis gyors rövidpasszos spanyolos focit vártam, erre ezt kaptam. no comment.
  • bakkerman
    a spanyolokat azért fikázzák,mert egész egyszerűen zseniális amit nyomatnak...úgy pihennek,úgy játszanak kb 50%-on,hogy mégis végigtámadják a meccset,és náluk van a labda. Ezt a játékot Barcan kívül még talán a németek tudják. Akármikor tudnak váltani 50%-ról 100%-ra,és akkor a végkifejlet az lesz,mint az írek ellen. Tegnap a franciáknak szerencséjük volt,hogy elég volt a spanyoloknak ez a 2 gól.
  • IXEMGabeo
    de sokan azt mondták, hogy az EB titkos favoritja lehet.

Voksoláson is a 4. helyen voltak a Spanyol, Német, Holland trió mögött, akik esélyesek lehetnek.

Portugálok szolgáltattak némi meglepetést...
  • IXEMGabeo
    Írország nem San Marino:)

Azért ez kicsit más típusú cél futball, mint, amit a Chelsea nyomatott...Nem igazán defenzív, leginkább erre azt lehet mondani, hogy elrejtik a labdát. Mivel a Hispán csapat így is a legerősebb nem adják ki magukból a maximumot míg a Chelsea úgy nyert BL-t, hogy erőtől duzzadva védekeztek. Ez a spanyolokról nem mondható el úgyhogy nem helytálló a hasonlítgatásod...
  • csőcse
    Hát én csak Beckham-től emlékszem ilyen állandó teljesítményre de ő csak állólabdát volt képes biztosan bevarázsolni az meg vicces volt hogy a csapattagok csetlettek botlottak hogy helyzetet teremtsenek neki
  • DasIsFuck
    igen másik ilyen csapat a Dán akik szintén megérdemelték volna a a továbbjutást.
  • Takezó
    Olyan, mintha azt mondanád, akkor látszik igazán, mit tudnak a magyar fiúk, amikor San Marino ellen játszanak. Nézd meg a portugálokat, az ő meccseik 2:1-nél és 1:0-nál is érdekesebbek voltak, mint a spanyoloké. Persze, célfutballt játszanak a spánok, nincs is baj ezzel (mi mást mondanék cselszkisként?: )), csak nem kell leborulni előttük, mint ahogy a Cselzi előtt sem tette senki.
  • Takezó
    Ibráé volt eddig a legszebb szerintem is. Meg aztán a svédek megérdemelték volna a továbbjutást, nagyon balszerencsések voltak az ukránok és az angolok ellen is. Egyik csapat sem volt jobb náluk, döntetlenre bőven rászolgáltak mindkét meccsen.
  • Takezó
    Nem is állítottam, hogy a franciák jobbak voltak. De a franciákat nem is sztárolja senki.
  • IXEMGabeo
    nagy a tét. Csoportmeccsen láthattad az írek ellen mit tudnak a hispánok. Az lenne az igazi játékuk olyankor szoktak ollézni, csakhát a kieséses rendszer más. Arra erő kell
  • Krisztiam #4211
    amúgy igazad van, messziről is lehet lőni nem? :)
  • DasIsFuck
    de ne tartalékoljnaka, utálom ez a németektől is, hogy ha már 1 picike gól előnyük van már nem is akarnak nagyon támadni...sok esetbe helyzetből passzolják ki magukat ami rendszerint Neuerig kerül hátra aki előre rúgja és elvesztik, de ha nem akkor kezdődik előlről...
    itt a spanyolokon ugyan annyira múlt a meccs minősége mint a kedvetlen pocsék franciákon...
  • Narxis
  • gduck
    Utálom hogy állandóan a 16-oson belülre akarják begyötörni a labdát, még akkor is ha 8 védő van körülöttük :D Nálam csak olyan gól jöhet szóba a szépségversenyen, amit nem 16-oson belülről juttatnak a hálóba XD
  • IXEMGabeo
    kérem szépen a Spanyolok belőttek egy gólt és szándékosan energiatakarékos üzemmódba kapcsoltak. 2010-es VB óta ezt játsszák, mert nagyjából tudják h nem nagyon van ellenszer a játékuk ellen...altatnak aztán pedig, ha lőnek egy gólt akkor tartják a labdát és fárasztják az ellenfelet ők pedig méginkább energiát nyernek. Sajnos ez is, és az ellenfél tehetetlenségének okán lesz egy egy spanyol meccs unalmas, egyébként ott volt az Olasz-Spanyol, ami az EB egyik legjobb meccs volt lám mivel az Olaszok képesek voltak focizni is. Úgyhogy nem csak az "unalmas" spanyol labdatartáson múlik egy egy meccs élvezhetősége
  • DasIsFuck
    azért itt a spanyolok rettentesen egy passzív unlamas focit játszottak..franciák ne is tudom mit akartak ilyen játékkal de a spanyolok még most sem mutattak semmi olyan nagy dolgot...olaszok ellen akár ki is kaphattak volna..a bűngynege íreket ellépték míg a horvátok ellen simán csak szerencséjük volt, hogy nem x lett.
    most ez ellen a francia csapat ellen meg az, hogy a franciák eggyáltalán gólt tudnak itt szerezni arra sem volt sok esély..
    ha msot nem lesznek majd portugálok által olyan jó játékra kényszerítve akkor gyanítom majd esetleg csak a németek ellen lesznek a döntőbe..ha odajut a 2 csapat természetesen:)
  • IXEMGabeo
    és nekem Balotelli háttal kapásból eltalált labdája is top 3
  • IXEMGabeo
    Ibrahimovic gólja sztem, közel hozzá Khedira gólja
  • IXEMGabeo
    Városligetben is csak ültek némán annyira rossz meccs volt. Franciák baromira hitehagyottak voltak, talán Riberyben volt szikra, de a többiek alulmúlták önmagukat, amit végül is nem bánok, de így a meccs elég gyér volt.

létrejött a Spanyol-Portugál döntő. Nos, meglátjuk kinek lesz igaza...

Ma este pedig Forza Italia!!! Vesszen az angol futball...

és akkor pedig megismétlődne a 2006-os elődöntő Németország-Olaszország. Innentől kezdve az EB nagyon ütős:)
  • DasIsFuck
    nektek melyik volt eddig az eb legszebb gólja?

Nekem a csoportkörből 4 játszott ezért, de most Khedira is egy elég szép gólt lőtt így onnan kiesett 2.
    Kuba gólja még az oroszok ellen,Ibra gólja a franciák ellen és most Khedira gólja a görögök ellen.
    Nekem ezek közül Ibra gólja a legszebb még most is:)
  • MatchDiabolo
    Akkor lenne undorító ha csak a saját térfélen passzolgattak volna de így az ellen inkompetenciája volt a hibás.
  • szucsy89
    nem fog csinálni semmit, majd a 90. percben lő egy győztes gólt sarokkal :D
  • bakkerman
    undoritó meccs lesz az már előre érzem,de Balo miatt nézős
  • gduck
    A Francia-Angol meccs után ne várjál sokat az Angol-Olasz meccstől se :D
  • noname23
    De nem jobban mint a franciák főleg az első félidős labda kergetőzésükkel.
  • szucsy89
    ez a spanyol válogatott remélem nem nyer EB-t... nagyon undorító lett a játékuk, fizikai fájdalom őket nézni :(
  • limperatore
  • Narxis
    lol
  • Coolfire
    Én is remélem,hogy az angolok hazaküldik az olaszokat.Utána meg mindenkit és megnyerik az EB-t!
  • Takezó
    Nagybetűs foci meg a spanyolok az EB-n? Hm, a tegnapi teljesítmény után ez azért furán hangzik. A tilitoli játékukkal elaltatták a nézők nagy részét.
  • Mor3llo
    http://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/miroslav-klose-csodacsatar-es-remek-ember-2142917
  • Punker
    a tegnapi volt az eddigi legunalmasabb meccs :(
    remélem ma az angolok mennek tovább.
  • bakkerman
    összejött a spanyol-portugál elődöntő,uhúúú...ez felér egy Clasicoval csak válogatott tornán!
  • Krisztiam #4188
    én is az angoloknak szurkolok ma, de lehet az olaszok győznek..
  • Chris Lowe
    Szar meccs volt, de továbbra is állítom, hogy a franciák miatt. A spanyolok a gól után persze, hogy nem hajtják ki a lelküket van még 2 sokkal fontosabb meccsük. Alapból ők játszák itt a nagybetűs focit (meg a németek)) a többi csak töltelék.
    Mai angol Olasz egyszintű partit hoz, biztos izgalmasabb lesz, bár ha az olaszok kifognak egy jó napot akkor könnyen hazaküldik az angolokat. Épp ezért hajrá angolok! :-)
  • Nik0Bellic
    2:0 Swédeknél már lehetett tudni hogy nem sokra lesznek képesek még hogy ezek tudnak majd nyerni negyedöntőt jó vicc.