Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
4126, 27#
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Lõtt 1 gólt nagy nehezen a cseheknek. Ez még nem jelenti azt, hogy húzó ember lenne." Na, ha a te embered lenne, akkor is azt mondanám, hogy "lõtt egy gólt nagy nehezen", és nem azt, hogy végig veszélyesen játszott, húzóembere volt a csapatának?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Reál drukkerként nem is csodálkozom, ha Takezóval értesz egyet, aki szintúgy az és persze, hogy most védeni próbálod CR-t. Nem is mondtam h rosszul játszott a 2 meccsen, csak attól, hogy lõtt 3 gólt még nem lesz húzóember. Gomez is lõtt 3 gólt nélküle is talpon lenne a Német válogatott. Azt értsd meg ez csapatjáték, olykor számít 1-1 ember játéka, de összességében CR játéka a válogatottban egyenlõ volt a nullával. 2 Jó meccse volt, ahol szintén mindent kihagyott, lõtt 3 gólt, de ettõl még nem kéne ajnározni...
Senki nem tette ezt Dzajovevvel, esetleg Mandzukiccal, csak, mert 3 gólt lõttek...
Engem amúgy nem izgat, ha szidod a kis törpe Messit vagy, ha te is hangot adsz annak, hogy nem tetszik, ha dícsérik orrba szájba. Sajnos kissé túlértékelik egyes játékosok teljesítményét és akkor egyfolytában jön a körbenyalása. Fõleg CR esetében, akit tényleg állandóan körbenyaldosnak holott a válogatottban eleddig nagy nulla volt hiába a 34 lõtt gól...
Ha nem tetszik a szerinted primitív kommentem egy egy szó miatt akkor ne olvasd el!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szvsz a te bajod, hogy nem értesz a focihoz és/vagy nem csíped CR-t. Attól még azon a meccsen (is) õ volt a meccs embere és kiválóan játszott.
"gyökér, majom, köcsög..."
Úgy tûnik, hogy nem tudsz értelmesen érvelni, kommentálni, hozzászólni vagy egész egyszerûen csak ezekkel a szavakkal tudsz nyomatékot adni az ostoba hozzászólásaidnak.
Szánalmas... <#zavart2>#zavart2><#levele>#levele>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Csak mondtam h baromira idegesítõ volt, egyébként fején találtad a szöget, pont ezért nem lesem a Real Madrid meccseit sem...
Egyébként halkan megjegyzem, hogy Knézy a Görög-Orosz meccsen pl szórakoztató volt, és a hangjából ítélve tényleg bepiálhatott egy picit <#idiota>#idiota>
<#levele>#levele><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Üdv, újra itthon😊
Jók a meccsek, Ibra és Khedira góljai voltak eddig a legszebbek...
Utolsó csoportmeccseket leszámítva végig jó mérkõzések voltak eddig a kiesés annak ellenére kiélezett, hogy a gyengébb csehek és görögök ellen meg kellett szenvedni a német-portugál duónak.
Remélem Portugál-Spanyol, Német-Olasz elõdöntõ lesz<#eljen>#eljen> és akkor létrejön az "álomdöntõ".
Bár én személy szerint leginkább Olasz-Spanyol döntõnek örülnék, Portugálok semmiképp ne jussanak be. Így is majdnem összetörtem a tv-t mikor Krisztiánó köcsögöt istenítette Deák Horváth folyamatosan a csehek ellen
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”