Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szívesen megnézném én is ahogy a franciák hazaküldik a címvédõ spanyolokat , de sajnos elég kicsi (a legutóbbi meccsük alapján nulla) esély van rá.
gduck
Mondjuk nekem Nani volt a meccs embere, mert iszonyat jó passzokat és beadásokat tud adni 😊 A 20 lövésbõl kettõ bemegy, az meg matematikai törvényszerûség 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Casillas
Csak azért nem, mert legalább 7 ember kell.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ötöst, hát persze. Sõt csak a kapus meg a magasságos CR7 fog kijönni a pályára is, a többi játékosra nincs is szükség úgy is lealázza akár a Franciákat, akár a Spanyolokat. A kapus is csak azért kell hogy kirúgásnál ne neki kelljen a saját maga által elrúgott labda után futni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Krisztiam
hát a németeket nehéz lesz megállítani úgy tûnik 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mor3llo
semmin, mert nem fog <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
kíváncsi leszek, ha vág egy ötöst az elõdöntõben, min fogtok fanyalogni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#eljen>

4126, 27#

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem az emberek keverik a szezont a fazonnal. Azt hiszik most CR miatt olyan jó ez a Portugál csapat, holott pont CR az aki most jó formát mutat, mert A CSAPAT lehetõséget teremt számára. A kettõ nem ugyanaz. Mellesleg közel sem minden meccsen volt eddig a toppon, kicsit túl van lihegve a dolog, majd az elõdöntõben bizonyíthatja,hogy tényleg akkora klasszis-e mint hiszik róla.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ebben igazat adok - általában nagyon gyenge a válogatottban, úgyhogy várjunk még a piedesztálra emelésével.
Persze, hogy nem tökéletes a játékuk. Azt mondanám, a hollandok elleni második félidõben és a csehek ellen szinte végig volt csak az. De mondj még egy csapatot az EB-n, akik ilyen nehéz ellenfelek ellen játszottak és ilyen jól. Talán a németek.
"Lõtt 1 gólt nagy nehezen a cseheknek. Ez még nem jelenti azt, hogy húzó ember lenne." Na, ha a te embered lenne, akkor is azt mondanám, hogy "lõtt egy gólt nagy nehezen", és nem azt, hogy végig veszélyesen játszott, húzóembere volt a csapatának?
Dzagojev

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyébként bagoly mondja verébnek, amikor te meg lehobbitoztad azt a bizonyos Barcelona játékost...

Reál drukkerként nem is csodálkozom, ha Takezóval értesz egyet, aki szintúgy az és persze, hogy most védeni próbálod CR-t. Nem is mondtam h rosszul játszott a 2 meccsen, csak attól, hogy lõtt 3 gólt még nem lesz húzóember. Gomez is lõtt 3 gólt nélküle is talpon lenne a Német válogatott. Azt értsd meg ez csapatjáték, olykor számít 1-1 ember játéka, de összességében CR játéka a válogatottban egyenlõ volt a nullával. 2 Jó meccse volt, ahol szintén mindent kihagyott, lõtt 3 gólt, de ettõl még nem kéne ajnározni...

Senki nem tette ezt Dzajovevvel, esetleg Mandzukiccal, csak, mert 3 gólt lõttek...

nem vagyok ostoba csak utálom a csávót és kifejtem a véleményem...Mitsubishi hasonló mód szidhatta a görög válogatottat...

Engem amúgy nem izgat, ha szidod a kis törpe Messit vagy, ha te is hangot adsz annak, hogy nem tetszik, ha dícsérik orrba szájba. Sajnos kissé túlértékelik egyes játékosok teljesítményét és akkor egyfolytában jön a körbenyalása. Fõleg CR esetében, akit tényleg állandóan körbenyaldosnak holott a válogatottban eleddig nagy nulla volt hiába a 34 lõtt gól...

Ha nem tetszik a szerinted primitív kommentem egy egy szó miatt akkor ne olvasd el!

A dicséret egy dolog, de az az ajnározás amit levágott már messze túl mutat a "semleges riporter" fogalmán, ugyanúgy ahogy Knézy Spanyol válogatott iránt mutatott érzelmei is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Taki 122
Egyet értek Takezó-val: Deák-Horváth (és társai) tényleg gyakran beszél(tek) hülyeséget, de neked nem is ezzel van bajod, hanem azzal, hogy egyáltalán hogy merészelte megdícsérni Ronaldot.

Szvsz a te bajod, hogy nem értesz a focihoz és/vagy nem csíped CR-t. Attól még azon a meccsen (is) õ volt a meccs embere és kiválóan játszott.

"gyökér, majom, köcsög..."
Úgy tûnik, hogy nem tudsz értelmesen érvelni, kommentálni, hozzászólni vagy egész egyszerûen csak ezekkel a szavakkal tudsz nyomatékot adni az ostoba hozzászólásaidnak.

Szánalmas... <#zavart2><#levele>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

ne nekem írd, nem én voltam, aki folyton szidta itt a kommentálásokat...

Csak mondtam h baromira idegesítõ volt, egyébként fején találtad a szöget, pont ezért nem lesem a Real Madrid meccseit sem...

Egyébként halkan megjegyzem, hogy Knézy a Görög-Orosz meccsen pl szórakoztató volt, és a hangjából ítélve tényleg bepiálhatott egy picit <#idiota>

Dán meccset bemakkolták, nem játszanak rosszul, de sok helyzetet kihagynak és közel sem tökéletes a játékuk. A legszebb focit jelenleg a Németek játsszák. Egyébként milyen érdekes h ennek a gyökérnek mindenki elfelejtette a dánok elleni betlijeit. Érdekes, ha akkor a Portuk leixelnek akkor még a csapatból is kitették volna ezt a zselézett hajú majmot. Lõtt 2 gólt egy abszolút szétesett holland válogatott ellen, akiknek a védelme csapnivaló volt az egész EB-n. Lõtt 1 gólt nagy nehezen a cseheknek. Ez még nem jelenti azt, hogy húzó ember lenne. Majd, ha a döntõbe jutáskor gólokat lõ a Spanyol/Francia duónak és abszolút eldönti a meccset akkor fogom elismerni csak h jó teljesítményt nyújtott. Ez így egyelõre max bronzérem, ezüstöt már szerzett ez a Portugál válogatott a 2004-es EB-n és akkor nem õ volt a húzóember...És én azt a válogatottat és Figoékat és 100x jobbnak tartom, mint a mai Pepéket, Almeidákat, Nanikat...

Deák Horváth katasztrofális, de miért ne dicsérte volna Ronaldót? Hihetetlenül jól és önzetlenül játszott - és ez teljesen független attól, hogy ki kinek szurkol. A portugálok játsszák a legszebb focit ezen az EB-n eddig (igen, beleszámítva a német meccset is).
szabii98
+1
Jól játszik a srác

I met God. She's black

Taki 122
Akkor nézzed a Sport TV-n a Spanyol bajnoki ismétléseket, az biztos jobban tetszik, hogy minden meccsen a hobbitot istenítik Horváth Feriék!

<#levele><#levele><#zavart2>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

<#levele>

Üdv, újra itthon😊

Jók a meccsek, Ibra és Khedira góljai voltak eddig a legszebbek...

Utolsó csoportmeccseket leszámítva végig jó mérkõzések voltak eddig a kiesés annak ellenére kiélezett, hogy a gyengébb csehek és görögök ellen meg kellett szenvedni a német-portugál duónak.

Remélem Portugál-Spanyol, Német-Olasz elõdöntõ lesz<#eljen> és akkor létrejön az "álomdöntõ".

Bár én személy szerint leginkább Olasz-Spanyol döntõnek örülnék, Portugálok semmiképp ne jussanak be. Így is majdnem összetörtem a tv-t mikor Krisztiánó köcsögöt istenítette Deák Horváth folyamatosan a csehek ellen

szucsy89
Nyakamat rá, hogy ez a Reus gyerek (de akár még Götze is) pár év múlva a Realban fogja rúgni a bõrt.
Taki 122
Marco Reus...
GER 4 - 1 GRE (REUS)

...és Khedira gólja:
GER 2 - 1 GRE (KHEDIRA)

szucsy89
sima hazai <#nyes>
nan76
bitch please

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

francia - spanyol?
Narxis
Akkor is csak a görögök!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

OFF (6:43 -nál az nagyon komoly egy gól.)

Ulvar
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Krisztiam
görögök haza 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Indul a görög aludni.

Krisztiam
van isten kiestek a görögök 😄DD

Na akkor az antifoci eddig bírta, ideje volt már.

Holnap holnaputáni foci izgisebb lesz.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Szerintem kiment pár fotomodell, mert feltûnõen sok a jó nõ. Lehet könnyebb így befutni.

noname23
3:0-ra tippeltem de így se rossz ha nem fúják le lesz itt még 5gól is xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Krisztiam
mekkora gól bazz

desigo
csúfos lesz a vége...
Krisztiam
hé ott volt az a görög pasi meg az a csaj, amikor a pasi leste a csaj mellét.. most mutatták õket 😊

Krisztiam
még van 20 perc 😄D

desigo
akkor ennyi is volt mára...
bazmeg Khedira 😄DD

Krisztiam
na jó lesz a meccs 😄DD

Azt azért tegyük hozzá a gól ellenére is, hogy jézus krisztus jól játszik, látszik rajta az elszántság.

Boatengnek kicsit mintha megnyúlt volna a meze a gól elõtt...

Hoppà...

ReszegKoldus
Tévedtem 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

desigo
ez is szép gól <#eljen>
desigo
A görögöknek az elsõ félidõre mi volt a taktikájuk ?
Szaladozunk a saját térfelünkön amíg gólt nem kapunk ?