5187
Foci EB 2012
-
McCartman #4385 Arra nem emlékszem. -
#4384 -
#4383 Hellósztok!
Honnan lehet tudni, hogy kinek hány lapja van? kinek kell vigyáznia? Vagy elavul? -
lord nihilus #4382 -
#4381 A spanyol gólt? -
McCartman #4380 Álmodtam a mai spanyol-portugál meccsről , lemaradtam az első negyed óráról és bosszankodtam miatta mert addigra már 2 gól is esett , 1-1 volt az állás és az egyiket cRonaldo rúgta. -
#4379 -
Grenzjager #4378 -
lord nihilus #4377 :( -
#4376 Ez a videó már nem érhető el, mert a feltöltő megszüntette a YouTube-fiókját. -
Grenzjager #4375 akinek kimaradt a Bayernes jelenet az ukrán-francia előtt :)
Nasri a kis huncut hogy röhög:))))))))))
-
#4374 :D:DD:
hülyék:D -
IXEMGabeo #4373 én nem kritizálom, vicces figura a gyerek:) -
Interstate 95 #4372 Lent a hozzászólások közt >>>
"Szerintem ebben semmi észveszejtő dolog nincs, már lassan minden mozdulatát kritizálják azok, akik nem szeretetik."
Számomra se favourite ez a Balotelli, de igaza van. -
IXEMGabeo #4371 ez kész ez az ember:D:D:D -
#4370 :ASDasdasdasd -
#4369 :DDDD
ez a Ribery egy igazi "franciaképű" házsártos öregember :DDD ráfért egy efféle kis jóindulatú trollkodás :) -
-
#4367 igazi buta p*cs -
Interstate 95 #4366 Arcára volt írva hogy mit gondolt az előadásról... -
IXEMGabeo #4365 újra egy kis Balotelli:) -
#4364 ott elcsattant egy csók a bimbire ASD:ASASF:aSSDG -
#4363 Na ezek nem családban nevelkedtek látszik is még mindig szükségük van a figyelemre -
#4362 Ezeknek a securityseknek is többször van kapcsolatuk női mellekkel, mint egy nőgyógyásznak :D -
#4361 Legalább élvezi a csaj is! :D -
#4360 Ez se semmi: Security 3193 :) -
Interstate 95 #4359 -
#4358 vagy inkább alkohol :DD -
#4357 ehhez kell arc -
#4356 Pf! Parasztok a köbön és még a csapatuk is szar! :D -
#4355 Dicséretes, hogy az angol szurkolók mindent megpróbáltak
-
#4354 Mondjuk pont Gerrardot sajnálom, utolsó tornája volt vszínűleg, ő azért hajtott rendesen... -
#4353 ez azért is különösen szomorú,meg egyben undorító is,hogy van nekik egy Gerrarduk... -
#4352 Mindent elmond Angliáról:
"Elképesztő adat: Joe Hart kapus minden más angol játékosnál többet passzolt az olaszok elleni meccsen. A későbbiek folyamán a már jól megszokott részletes statisztikai elemzéssel is jelentkezünk." NSO -
#4351 Hát ha ilyen falábú Liverpooliak lesznek a keretben akkor nem valószinü:D -
#4350 Portugálok még a jövő zenéje majd elválik roni számomra is haszontalannak tűnt leszámítva az utóbbi meccsét de majd kiderül. -
IXEMGabeo #4349 ez nem eltérő eset...ne magyarázd meg! Amúgy már lezártuk... -
#4348 azért lettek szidva mert némely embernek nem volt szimpatikus a játékuk...
Holott mindent csak szidást nem érdemeltek az után, hogy honnan tudtak továbbjutni mert ott odatették magukat és küzdöttek teljes szívből...
CR esete ugyan ez, ha a görögöket lehet szidni azért mert nem tetszik valakinek a játékuk és ezért nem szimpik akkor CR-t is lehet szidni ugyan ezért főleg ne TE akard már ezt beadni mert olyan szörnyen elfogult vagy midn2 esetbe, hogy nem lehet komolyan venni ezt az érvet! -
Interstate 95 #4347 Azért a szezont a fazonnal nem kéne összekeverni.
A görögök azért voltak szidva mert (már ki lett tárgyalva), te meg szidsz valakit mert számodra nem szimpatikus, azon felül hogy nem is ismered személyesen. Szerintem egy focistának a játékával kéne foglalkozni, és az első mecset leszámítva CR odatette magát ezen az EB -n. -
Interstate 95 #4346 Ki az az állat aki ilyeneket kitalál ? (Amúgy tényleg jó a sérója, ha túl megnő és nincs kedvem elmenni fodrászhoz én is cigányosra veszem !)