Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Go England! :)

http://goo.gl/gd6Zi5

na lássuk, Angol-Olasz meccs.

Forza Italia!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Mondjuk érdekes, hogy a franciák (is) "antifocit" játszanak, mert védekezésre rendezkedtek be egy jóval erõsebb, támadóbb szellemû csapat ellen, de ha a spanyolok rejtik el a labdát, és basznak focizni, az SKILL.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Hát ez a játék azért messze van a szép támadójátéktol!
Szószerint altatás,és az baj az ellenfélen kívül a nézöket is elaltatják!:)

arsnl
jó csak hát Balo teljesen jogosan érzi olasznak magát. kiskorától kezdve ott élt, olaszok nevelték fel, nemtom mi a probléma. persze nem szóltam ha kuvaiti felmenõid vannak és ott is éltél:DD

Még a spanyolok élvezhetõ focijához:
"Megkérdezem, spanyol drukkerek, ti élveztétek a csapatunk játékát? Mer' azért az csak úgy van, hogy ha a semleges szurkoló legyint, cicceg, és ásítozik, akkor mi még tudunk lelkesedni, de ez szombat este nem így volt. Fordulás után, ráadásul, minden maradt a régiben, kristálytisztán emlékszem, asztaltársaságunk magyar tagjai a pozsonyi Fradi-Slovan meccsrõl beszéltek, valaki látta, hogy a könnygáz belövése után, a hócipõs Farkasházy Tivadar fiával épp bement a kapun, amikor két szájkosár nélküli szlovák rendõrkutya majdnem letépte az arcukat."
spanyolnátha blog
Narxis
Akkor az vagy, persze jogilag nem, de azt is el lehet intézni. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
én dubai fejkendõs "kisvállalkozónak" <#ravasz1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Van különbség a "titkos favorit" és a "világ legjobbjai" jelzõk között. Utóbbit senki nem mondaná a frankokra, a spanyolokra meg meglehetõsen gyakran használják.
desigo
Akkor én Kuvaiti õslakosnak érzem magam <#nyes>
Az elvárt szintkülönbség nagyjából annyi Írország és Spanyolország között, mint San Marino és Magyarország között. Olyan célfutball, ami unalmas annak, aki nem nekik szurkol. Ez igaz a Cselzire és a spánokra is.
Narxis
Ma már nem szabad azt nézni, hogy ki honnan jött, nincs színtiszta ilyen-olyan válogatott. Mindenki olyan nemzetiségû amilyennek érzi magát.<#hawaii>

bakkerman
az olasz válogatott kirakatbábúja egy afrikai származású fekete srác,MEKKORA :DDD

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

LES FORZA INTER
végigtámadták a meccset? a labdát a gól után elrejtették, támadni eszükbe se nagyon jutott, mert akkor az ellenfélhez kerülhet a labda, és akkor esetleg azok tudnak támadást vezetni... teszem hozzá h ez a francia csapat ezzel a hozzáállással 3 hét alatt se lõtt volna gólt a spanyoloknak, de megnéztem volna egy olyan meccset ahol a franciák lövik az elsõ gólt, mert akkor valszeg hamarabb jön be Pedro+Torres és támadtak volna a spanyolok és lett volna foci, így viszont a spanyolok csináltak maguknak egy edzõmeccset a franciákról meg szót sem érdemes ejteni.

ui: spanyoloknak szurkoltam, és egy nagyon jó kis gyors rövidpasszos spanyolos focit vártam, erre ezt kaptam. no comment.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

bakkerman
a spanyolokat azért fikázzák,mert egész egyszerûen zseniális amit nyomatnak...úgy pihennek,úgy játszanak kb 50%-on,hogy mégis végigtámadják a meccset,és náluk van a labda. Ezt a játékot Barcan kívül még talán a németek tudják. Akármikor tudnak váltani 50%-ról 100%-ra,és akkor a végkifejlet az lesz,mint az írek ellen. Tegnap a franciáknak szerencséjük volt,hogy elég volt a spanyoloknak ez a 2 gól.

de sokan azt mondták, hogy az EB titkos favoritja lehet.

Voksoláson is a 4. helyen voltak a Spanyol, Német, Holland trió mögött, akik esélyesek lehetnek.

Portugálok szolgáltattak némi meglepetést...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Írország nem San Marino:)

Azért ez kicsit más típusú cél futball, mint, amit a Chelsea nyomatott...Nem igazán defenzív, leginkább erre azt lehet mondani, hogy elrejtik a labdát. Mivel a Hispán csapat így is a legerõsebb nem adják ki magukból a maximumot míg a Chelsea úgy nyert BL-t, hogy erõtõl duzzadva védekeztek. Ez a spanyolokról nem mondható el úgyhogy nem helytálló a hasonlítgatásod...

csõcse
Hát én csak Beckham-tõl emlékszem ilyen állandó teljesítményre de õ csak állólabdát volt képes biztosan bevarázsolni az meg vicces volt hogy a csapattagok csetlettek botlottak hogy helyzetet teremtsenek neki<#nevetes2>

DasIsFuck
igen másik ilyen csapat a Dán akik szintén megérdemelték volna a a továbbjutást.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Olyan, mintha azt mondanád, akkor látszik igazán, mit tudnak a magyar fiúk, amikor San Marino ellen játszanak. Nézd meg a portugálokat, az õ meccseik 2:1-nél és 1:0-nál is érdekesebbek voltak, mint a spanyoloké. Persze, célfutballt játszanak a spánok, nincs is baj ezzel (mi mást mondanék cselszkisként?: )), csak nem kell leborulni elõttük, mint ahogy a Cselzi elõtt sem tette senki.
Ibráé volt eddig a legszebb szerintem is. Meg aztán a svédek megérdemelték volna a továbbjutást, nagyon balszerencsések voltak az ukránok és az angolok ellen is. Egyik csapat sem volt jobb náluk, döntetlenre bõven rászolgáltak mindkét meccsen.
Nem is állítottam, hogy a franciák jobbak voltak. De a franciákat nem is sztárolja senki.
nagy a tét. Csoportmeccsen láthattad az írek ellen mit tudnak a hispánok. Az lenne az igazi játékuk olyankor szoktak ollézni, csakhát a kieséses rendszer más. Arra erõ kell

Krisztiam
amúgy igazad van, messzirõl is lehet lõni nem? :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DasIsFuck
de ne tartalékoljnaka, utálom ez a németektõl is, hogy ha már 1 picike gól elõnyük van már nem is akarnak nagyon támadni...sok esetbe helyzetbõl passzolják ki magukat ami rendszerint Neuerig kerül hátra aki elõre rúgja és elvesztik, de ha nem akkor kezdõdik elõlrõl...
itt a spanyolokon ugyan annyira múlt a meccs minõsége mint a kedvetlen pocsék franciákon...

Narxis
<#eljen>

gduck
Utálom hogy állandóan a 16-oson belülre akarják begyötörni a labdát, még akkor is ha 8 védõ van körülöttük :D Nálam csak olyan gól jöhet szóba a szépségversenyen, amit nem 16-oson belülrõl juttatnak a hálóba XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kérem szépen a Spanyolok belõttek egy gólt és szándékosan energiatakarékos üzemmódba kapcsoltak. 2010-es VB óta ezt játsszák, mert nagyjából tudják h nem nagyon van ellenszer a játékuk ellen...altatnak aztán pedig, ha lõnek egy gólt akkor tartják a labdát és fárasztják az ellenfelet õk pedig méginkább energiát nyernek. Sajnos ez is, és az ellenfél tehetetlenségének okán lesz egy egy spanyol meccs unalmas, egyébként ott volt az Olasz-Spanyol, ami az EB egyik legjobb meccs volt lám mivel az Olaszok képesek voltak focizni is. Úgyhogy nem csak az "unalmas" spanyol labdatartáson múlik egy egy meccs élvezhetõsége

DasIsFuck
azért itt a spanyolok rettentesen egy passzív unlamas focit játszottak..franciák ne is tudom mit akartak ilyen játékkal de a spanyolok még most sem mutattak semmi olyan nagy dolgot...olaszok ellen akár ki is kaphattak volna..a bûngynege íreket ellépték míg a horvátok ellen simán csak szerencséjük volt, hogy nem x lett.
most ez ellen a francia csapat ellen meg az, hogy a franciák eggyáltalán gólt tudnak itt szerezni arra sem volt sok esély..
ha msot nem lesznek majd portugálok által olyan jó játékra kényszerítve akkor gyanítom majd esetleg csak a németek ellen lesznek a döntõbe..ha odajut a 2 csapat természetesen:)

és nekem Balotelli háttal kapásból eltalált labdája is top 3

Ibrahimovic gólja sztem, közel hozzá Khedira gólja

Városligetben is csak ültek némán annyira rossz meccs volt. Franciák baromira hitehagyottak voltak, talán Riberyben volt szikra, de a többiek alulmúlták önmagukat, amit végül is nem bánok, de így a meccs elég gyér volt.

létrejött a Spanyol-Portugál döntõ. Nos, meglátjuk kinek lesz igaza...

Ma este pedig Forza Italia!!! Vesszen az angol futball...

és akkor pedig megismétlõdne a 2006-os elõdöntõ Németország-Olaszország. Innentõl kezdve az EB nagyon ütõs:)

DasIsFuck
nektek melyik volt eddig az eb legszebb gólja?

Nekem a csoportkörbõl 4 játszott ezért, de most Khedira is egy elég szép gólt lõtt így onnan kiesett 2.
Kuba gólja még az oroszok ellen,Ibra gólja a franciák ellen és most Khedira gólja a görögök ellen.
Nekem ezek közül Ibra gólja a legszebb még most is:)

MatchDiabolo
Akkor lenne undorító ha csak a saját térfélen passzolgattak volna de így az ellen inkompetenciája volt a hibás.

szucsy89
nem fog csinálni semmit, majd a 90. percben lõ egy gyõztes gólt sarokkal :D
bakkerman
undoritó meccs lesz az már elõre érzem,de Balo miatt nézõs

gduck
A Francia-Angol meccs után ne várjál sokat az Angol-Olasz meccstõl se :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

noname23
De nem jobban mint a franciák fõleg az elsõ félidõs labda kergetõzésükkel.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

szucsy89
ez a spanyol válogatott remélem nem nyer EB-t... nagyon undorító lett a játékuk, fizikai fájdalom õket nézni :(
limperatore
http://www.youtube.com/v/d9cRwViwHOQ&version=3

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Narxis
lol

Én is remélem,hogy az angolok hazaküldik az olaszokat.Utána meg mindenkit és megnyerik az EB-t!<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nagybetûs foci meg a spanyolok az EB-n? Hm, a tegnapi teljesítmény után ez azért furán hangzik. A tilitoli játékukkal elaltatták a nézõk nagy részét.
Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Punker
a tegnapi volt az eddigi legunalmasabb meccs :(
remélem ma az angolok mennek tovább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bakkerman
összejött a spanyol-portugál elõdöntõ,uhúúú...ez felér egy Clasicoval csak válogatott tornán! <#taps><#eljen><#eljen>

Krisztiam
én is az angoloknak szurkolok ma, de lehet az olaszok gyõznek..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szar meccs volt, de továbbra is állítom, hogy a franciák miatt. A spanyolok a gól után persze, hogy nem hajtják ki a lelküket van még 2 sokkal fontosabb meccsük. Alapból õk játszák itt a nagybetûs focit (meg a németek)) a többi csak töltelék.
Mai angol Olasz egyszintû partit hoz, biztos izgalmasabb lesz, bár ha az olaszok kifognak egy jó napot akkor könnyen hazaküldik az angolokat. Épp ezért hajrá angolok! :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nik0Bellic
2:0 Swédeknél már lehetett tudni hogy nem sokra lesznek képesek még hogy ezek tudnak majd nyerni negyedöntõt jó vicc.