Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Italia!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szószerint altatás,és az baj az ellenfélen kívül a nézöket is elaltatják!:)
"Megkérdezem, spanyol drukkerek, ti élveztétek a csapatunk játékát? Mer' azért az csak úgy van, hogy ha a semleges szurkoló legyint, cicceg, és ásítozik, akkor mi még tudunk lelkesedni, de ez szombat este nem így volt. Fordulás után, ráadásul, minden maradt a régiben, kristálytisztán emlékszem, asztaltársaságunk magyar tagjai a pozsonyi Fradi-Slovan meccsrõl beszéltek, valaki látta, hogy a könnygáz belövése után, a hócipõs Farkasházy Tivadar fiával épp bement a kapun, amikor két szájkosár nélküli szlovák rendõrkutya majdnem letépte az arcukat."
spanyolnátha blog
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ui: spanyoloknak szurkoltam, és egy nagyon jó kis gyors rövidpasszos spanyolos focit vártam, erre ezt kaptam. no comment.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Voksoláson is a 4. helyen voltak a Spanyol, Német, Holland trió mögött, akik esélyesek lehetnek.
Portugálok szolgáltattak némi meglepetést...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azért ez kicsit más típusú cél futball, mint, amit a Chelsea nyomatott...Nem igazán defenzív, leginkább erre azt lehet mondani, hogy elrejtik a labdát. Mivel a Hispán csapat így is a legerõsebb nem adják ki magukból a maximumot míg a Chelsea úgy nyert BL-t, hogy erõtõl duzzadva védekeztek. Ez a spanyolokról nem mondható el úgyhogy nem helytálló a hasonlítgatásod...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
itt a spanyolokon ugyan annyira múlt a meccs minõsége mint a kedvetlen pocsék franciákon...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
most ez ellen a francia csapat ellen meg az, hogy a franciák eggyáltalán gólt tudnak itt szerezni arra sem volt sok esély..
ha msot nem lesznek majd portugálok által olyan jó játékra kényszerítve akkor gyanítom majd esetleg csak a németek ellen lesznek a döntõbe..ha odajut a 2 csapat természetesen:)
létrejött a Spanyol-Portugál döntõ. Nos, meglátjuk kinek lesz igaza...
Ma este pedig Forza Italia!!! Vesszen az angol futball...
és akkor pedig megismétlõdne a 2006-os elõdöntõ Németország-Olaszország. Innentõl kezdve az EB nagyon ütõs:)
Nekem a csoportkörbõl 4 játszott ezért, de most Khedira is egy elég szép gólt lõtt így onnan kiesett 2.
Kuba gólja még az oroszok ellen,Ibra gólja a franciák ellen és most Khedira gólja a görögök ellen.
Nekem ezek közül Ibra gólja a legszebb még most is:)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
remélem ma az angolok mennek tovább.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mai angol Olasz egyszintû partit hoz, biztos izgalmasabb lesz, bár ha az olaszok kifognak egy jó napot akkor könnyen hazaküldik az angolokat. Épp ezért hajrá angolok! :-)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe