5187
Foci EB 2012
-
#4705 mit vársz attól a nemzettől aki 2 világháborút is elvesztett?:D
-
#4704 Te nagyon elvagy tévedve a loser nemzet azok mi vagyunk -
#4703 Sok játékosnak még van lehetősége alkotni valamit, viszont Klose-t sajnálom. Neki max még egy VB.... -
McCartman #4702 Klinsmannok.. -
IXEMGabeo #4701 nem semmi eredmény született. Érdekes, hogy megismétlődik a csoportmeccs, viszont most nem számítok jobb meccsre, mint, ami az volt:O
gondoltam h erősek az olaszok, már az 1. csop meccsükön látszódott.
Németeknél mindig várat magára az arany, 2 év múlva ismét jöhetnek a vb-n:)
-
#4700 Ott a pont! Bár anno a VB-t is ajándéktizivel nyerték a jobban játszó argentínok ellen. De az már régen volt :) -
#4699 szerintem még ma meglincselik Löw bácsit:D
-
#4698 szeritnem azok a rutinos játékosok hiányoznak akik össze tudnák fogni a csapatot mikor ilyen teher alatt van...08-bana zrt vsak volt ballcak meg néhány öreg rutinos róka..sweini sajnos nem jó erre a célra..láttuk már tőle miért nem+most sérüléssel is bajódott már régóta...:( -
#4697 hát igen nekünk nagy szó lenne
de a németeknek ez tragédia elhiheted
lúzerek na -
#4696 nem tudom alap, hogy egy götze akinek jó szezonja volt játszania kellen
ehelyett podolskit erőlteti egy kölből+ egy kutya ütő müllert
furcsa egy edző ez a fika evő -
#4695 bárcsak magyarok lennének ekkora "lúzerek". peches jobban illene ide -
#4694 Szánalmas volt az M1, azt azért hozzá kell tenni. Mindkét "szakértő" a németeknek szurkolt, kb. leszopkodták már a faszukat a stúdióban.
Az olaszokat mindenki lesajnálta az EB előtt, a csoportból se várták őket továbbjutónak... és tessék!
Megérdemelt továbbjutás, megérdemelt EB győzelem lesz!!! :D -
#4693 abba gondolj bele hogy egy Götzét nem láttunk játszani.,..kérdem én miért?
sajnálom mert őt nagyon vártam, hogy vmit alakít az eb-n aztán 1 perc nem jutott lényegébe neki:( -
#4692 hát ennél rosszabb (számomra) döntőt nem is képzelhettem volna el az elején. -
#4691 Németország régen szar focit játszott de tudott küzdeni és akkor nyertek is szinte mindig, most szép focit játszanak és nem tudnak küzdeni,hinni és nem nyernek semmit!!!
Lúzer nemzet lett sajnos
2002 vb ezüst, 2006 hazai vb bronz, 2008 eb ezüst, 2010 vb bronz, 2012 eb bronz
kellenének matthausok,bierhoffok,brehmék,gerd müllerek,beckenbauerek
-
#4690 Super Mario Balotelli! (Y) :DD -
#4689 Nem érdemelték meg, egy meccs alapján pláne nem. -
#4688 Na mi van, tiki-takanacciok? :D -
#4687 ÁÁ ugyan az mint 2010-be összemolottaka németek a teher alatt...
akkor is nagyon jó teljesítménnyel jutottak az elődöntőbe aztán spanyolok ellen híre hamva votl csak saját magának a német csapat..most is...
gratu az itáloknak, megérdemelték...nem is tudom leírni mit érzek ez után a meccs után...:( -
#4686 Szerintem összképben az olaszok lazán megérdemelték a továbbjutást. Nyugodtan félhetnek a számomra favorit spanyolok Balotelliéktől. -
#4685 de várom a vasárnapot -
#4684 Nem is az a baj, hogy nem az jutott tovább akit én akartam, hanem az, hogy most a sok olasz fan haverom ittfog basztatni az olimpiáig :D kb mint az el classicoknál -
cargame #4683 Ezzel a jatekkal lehet nem nyernek a spanyolok ellen :P -
#4682 Hátigen -
Permissive #4681 megérdemelték az olaszok! -
#4680 Így kell szarból várat építeni -
#4679 Elég f@sz volt ez a bíró a végén, hogy lefújta azt hogy lepasszolták a labdát, nem egyből rúgták fel... -
#4678 balotelli meg belazázza, hogy döntőbe lőtte az olaszokat...:DD -
lord nihilus #4677 igen, hozta az olasz a színészi teljesítményt, már hiányzott... -
cargame #4676 lokaka... -
#4675 lol 2-1 de már késő -
#4674 Gomezt meg a 2 gólja után hazaküldeni. -
Balázs 17 #4673 csoportmeccsen se bírtak velük, azóta meg szerintem jobban játszanak -
#4672 hát mert szar volt a felállás
reusnak és klosenak kezdenie kellett volna,
-
#4671 Hát eddig az olaszok nem sokat mutattak az Eb n, erre itt rúgnak 2 gólt. Sztem a spanyolok simán vinni fogják a trófeát , most csak minden összejött az olaszoknak. De kétlem hogy nyerni tudnának a döntőbe. -
cargame #4670 Az elso felidobe csesztek el, h a helyzeteket kihagytak, ott el is ment a meccs... -
#4669 fikát ette??? -
cargame #4668 Nincs amit csinaljon...beallni meg nem tud :D -
#4667 ez hihetetlen ....
Löw meg ott áll , nem fogja fel hogy kikapnak a digóktól, 2-0-ra.........és fapofával nézi.. komoly -
#4666 +1