Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem láttam a tegnapi meccset de már igazából nem is érdekel, sajnálom hogy kiestek a portugálok, meg igazából az összes csapat akiknek kicsit is szurkoltam. De végül is a foci ilyen, nem biztos hogy a legszimpatikusabb csapatok játsszák a döntõt.

A 11 -es párbajról tud valaki egy videót linkelni ?

Tyler1
Szerintem ez MÁR bekövetkezett. Biztos vagyok benne, hogy jelenleg a világ akármely pontján, ha megkérdeznék ki az a Ronaldo, 10-bõl 9 a portugált mondaná.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jaja Allee-ban nem rossz ez a foci terasz, megyünk ki mi is ma német olaszra. :))

Nekem is a brazil Ronaldo volt a nagy kedvenc, de azért C. Ronaldo sem játszik nagyon rosszul.. Tegnap drukkoltam is nekik az Allee-ban serényen, de sajnos ez most nem jött össze..

precision
mind1... :)

õ mondta a saját szájával, hogy azt akarja, hogy a "Ronaldo" név hallatán õ jusson az emberek eszébe és ne (a brazil) Ronaldo

ez az ami (szerintem) soha nem fog bekövetkezni (nálam legalábbis), hiába az a neve neki is... :)

Bazinga!

értem, de attól hogy neked ki Ronaldo, attól még neki ugyanúgy az a neve :D
precision
hát, soha nem mondtam volna én sem ilyet... de hajrá Németek! inkább mint ezek a bunkerfocis spanyolok, komolyan mondom

én szeretem azt, amikor rövid passzokkal eldugja egy csapat a labdát, és ebben a spanyolok verhetetlenek... nade, hogy ne merjenek belõle megindulni támadni? már korábban is leírtam, de most is... ezek a mai focisták a pénzért játszanak, és ha be kell futni 2-3 védõ közé a dzsindzsába akkor inkább nem mennek, mert féltik a szaros seggüket kb. :D el kell indulni azzal a tetves labdával a kapu irányába és ha felrúgnak akkor fájni fog, és elmúlik, de legalább szabadrúgás lesz... vagy ne adj isten be is lehet menni 2-3 ember között és már is megvan a gólhelyzet

szóval, szeretem a Spanyolokat, de a focinak most az tenne jót ha a Németek gyõznének... az õ focijuk nagyon rendben van... mondom ezt úgy, hogy régebben (értsd. 5-6 évvel ezelõtt és régebben) egyáltalán nem szerettem a német focit

Bazinga!

precision
tényleg nem érted mirõl van szó? :)

Bazinga!

most ezt úgy írod, mintha õt nem Ronaldonak hívnák... :D
Narxis
Ha van igazság akkor ez a mocskos mákos spanyol briganti nem nyeri meg az EB-t. Hajrá németek vagy olaszok!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
nagyon jó játékos C. Ronaldo, nem arról van szó... ott van a mostani élvonalban

de _SOHA_ nem fogja az elérni, hogy a Ronaldo név hallatán inkább õ jusson eszembe mint Ronaldo :)

persze ma már lehet elérte a célját, hisz ha valahol kiejtik, hogy Ronaldo a csajok úgy is rá fognak gondolni... amivel nincs is baj amúgy

én amellett, hogy elismerem C. Ronaldo tudását, azért nem tartozik a kedvenceim közé, mert tényleg nagyon sokszor feldobja magát indokolatlanul, többször mint az összes többi focista, akik elõszeretettel mutatnak be mûesést... és van egy olyan érzésem amikor látom a pályán a viselkedését, mintha felsõbbrendûnek érezné magát, hogy "én vagyok C. Ronaldo, jobb vagyok nálatok... és mivan spori, hozzáértek a híres-nevezetes C. Ronaldo -hoz, tessék lapot adni"... és tényleg állandóan "sír", néha rossz nézni amit mûvel
az engem nem érdekel, hogy milyen a haja, meg hogy félidõkben van ideje új sérót csinálni ahelyett hogy az edzõre figyelne :)

de mondom, ennek ellenére ott van az élmezõnyben, csak mentalitásra nálam pl. sosem lesz olyan mint Messi... akit tényleg ütnek vágnak a pályán, lassan már arra a szintre jutunk, hogy fektében is rugdossák a földön... de õt soha nem látod sírni... feláll, és megy tovább... ha õ már elesik és "sír" akkor komoly fájdalmai vannak

Bazinga!

Voyager5
Mondjál már párat.
Magnum PI
"Nem tûnt még fel, hogy a legjobbakat utálják mindig?". Nem igazán. Én úgy látom hogy fociban a legjobbakat általában szeretik.

Fenrir
Kicsit agyon van sztárolva, vannak nála sokkal jobb játékosok is.

A halál csupán a kezdet...

szucsy89
Nem tûnt még fel, hogy a legjobbakat utálják mindig? Egyébként azért, mert erõs, megosztó személyiség.

Emlékszem még mikor Manchesterben játszott, azt mondta, hogy az az álma, ha kimondja valaki a Ronaldo nevet ne a brazil, hanem õ jusson eszébe az embereknek... mondjuk ez nálam sose fog bekövetkezni, a brazilhoz képest sehol sincs, de idén pl. szerintem õ fogja megkapni az aranylabdát, teljesen megérdemelten.
lol
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ReszegKoldus
Most? Én már lassan 9 éve nem csípem :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bercy
Ha a számmisztika igaz lenne akkor idén a münchen nyerte volna a BL-t. Szóval német - spanyol döntõ lesz ;)
A fészbúkon is ez ment. Ronaldo egy klasszis, akirõl elterjedt, hogy dobálja magát, hogy túl sokat törõdik a hajával és hogy a nagy meccseken nem képes kiemelkedõ nyújtani. Azok a szurkolók, akik nem szeretik õt/csak az EB-t nézik, hajlamosak csak ezt tudni róla, és belelátni mindenbe azt, hogy hozzá se értek, máris feldobja magát, stb.
Voyager5
Divat õt utálni, és divat lehordani mindennek.
Fabio Capello
EB-n 1984 óta nincs bronzmeccs.

Magnum PI
Mi most ez a Ronaldo utálat? Miért utálja õt most mindenki? Ez most a divat vagy mi? Az egész fórum ezzel van tele.

Tegnap az egész meccs arról szólt hogy mindenki dobálta fel magát. Mindenki csak legyintett rá, de bezzeg mikor Ronaldo dobta fel magát akkor ment a nagy "ú mekkora köcsög" "ripacs" stb. Valaki magyarázza már el mi a baj ezzel a gyerekkel?

Voyager5
Sok agysebész van ebben a fórumban :D

amúgy:

„Én lõttem volna az ötödiket, de már korábban kettõt is kihagytunk – mondta Cristiano Ronaldo a meccs után. Egyszerûen ebben állapodtunk meg. Az edzõ kérdezte, hogy rúgom-e az ötödiket, én pedig igennel feleltem.
precision
persze az nem esett le neki hogy a legjobb esetben is X -re tudják kihozni 5-5 rúgás után

Bazinga!

precision
nem az hogy nem merte, hanem 5. ként akart rúgni, hogy rajta múljon az egész és esetlegesen õ juttassa tovább a csapatot
nem kicsit egoista... :)

Bazinga!

Krisztiam
amúgy most bronzmérkõzés az nem lesz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Durva. :D
Oziris666
spanyol:D
VB-n is minden meccset 1gólocskával nyertek,ez most sem változott:)

Német szurkolóként nem akarok a számmisztikában hinni most...

1988-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntõ Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Német-Cseh meccs. A döntõ Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek elsõ körében volt Portugál-Görög meccs. A döntõ Portugál-Görög.
+8 év
2012 Elsõ csoportkörben volt Portugál-Német, és Olasz-Spanyol. Már csak az egyik jöhet össze...

<#zavart2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bezzeg ha meglenne... <#ravasz1>
LasDen
Cé mint ember megosztó személyiség, de a kvalitásait a futballban nem lehet tõle elvitatni...én neutrális vagyok vele szemben, a hibáit elítélem a jóknak meg örvendek...amit igazán csodálok benne az az eltökéltsége és munkabírása
elhatározta, hogy õ lesz a világ legjobb játékosa és ezért bármeddig képes elmenni.
ezt valahol irigylem is tõle...bennem nincs meg ez...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azért ez az olasz válogatott már nem olyan mint a régi (szerintem)
maga a keret se olyan defenzív, persze ha kell beállnak rendesen, de vhogy élvezhetõbb a játékuk, mint eddig:)
elismerem a képességeit, de egyszerûen ellenszenves:) még ha magyar lenne és vele nyernénk vb-ét, akkor is rüleném:))))))
nan76
ez tény..de ha negyed annyira értenék a labdához mint õ már meg lennék elégedve.Igen...hisztis..önimádó,talán beképzelt..de néha olyan zseniális megmozdulásai vannak,hogy öröm nézni...nagy divat mostanság leszólni cr7-et de azért tud..ezt beismerhetné bárki..csak jobb fikázni :)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

hála istennek hogy cr-t nem látom többé, jászai mari díjas színész, és mint egy 3 éves úgy tud hisztizni:)))
nan76
kivagyok..a Portugáloknak drukkoltam bár mélyen belûl tudtam,hogy a Spanyolok esélyesebbekk...de akkor is....reménykedtem a 2.félidõben hátha összejön..de nemm.A hosszabításnál eléggé izgultam aztán jöttek a 11-esek..na ott kivoltam...és /SPOILER/..kiesett akinek drukkoltam..az EB-n nem elõszõr....Német-Spanyol lesz a döntõ???...kinek drukkoljak???...drukkolok a Németeknek és akkor tutti a Spanyolok nyernek<#vigyor3><#idiota><#wow1><#mf1><#vigyor3><#wow2>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

dienesoft
Az olaszokról bármit el tudok képzelni a szép, látványos futballon kívül, szóval akár még a döntõbe jutás is meg lehet nekik. Meg azért ez még is csak egy elõdöntõ, nem fogják magukat könnyen adni a pizzaevõk.

DasIsFuck
hát azért annó 2 éve argentinokat és angolokat is kitömték és akkor is ki gondolta volna?
most is elõfordulhat persze lehet szoros meccs lesz, lehet nem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dienesoft
Azért én nem könyvelném el a holnapi Német meccset. Mindenki, akivel beszélek, német tuti továbbjutás, nem kérdés...stb. Persze, õk az esélyesebbek. De a digókon kívül ki tudna még mondani egy olyan válogatottat (angliát kivéve), aki képes lehet 1000%-os védekezéssel bemakkerolni egy gólt és megölni a focit?
Én nem írnám le az olaszoakt sem, bár kétségtelen, hogy Lahm-ék ha holnap gólt rúgnak a 90 percben, az olaszok esélyük sincs. De tényleg, akkor vége.

DasIsFuck
hát azért egy így játszó spanyol csapat ellen a németek tudnának gólt rúgni...portugálok speciálisok mert ott egy spéci ronáldó kényszer van vagy õ villan vagy ez a csapat nulla.

DasIsFuck
csatár nélkül nehéz:)
sokat hibáztak a spanyolok és nem volt megfelelõ befejezõjük..a portugálok meg rém pocsékok voltak támadásban..a portugáloknál könyvelhetõ volt elõre, hogy vagy ronaldonak megy és rúg gólt, vagy meg nem de akkor a portugálok sem fognak gólt rúgni...

szabii98
egyre jobban kételkedem Németország sikerében, ilyen béna focival megölik õket..

I met God. She's black

szucsy89
Utolsót akarta lõni.
DasIsFuck
már csak ezért is megérdemelnék...
spanyolok ott vannak, de hogy...
németek eddig 100%-osoak úgy h õk kerültek a torna halálcsoportjába ahonnan 9 pontal jutottak tovább...
meccsrõl-meccsre javultak..nagyon remélem elverjük az olaszokat is és aztán a döntõbe visszavágunk a spanyoloknak.

ennek a spanyol csapatnak a továbbjutása a csoportból is csak a szerencsén alapult mert a horvátok is megudták volna verni õket ha nem olyan hülyén játszanak....

Oziris666
Hát ezen az EB-n kevés volt a nézöbarát meccs:D
ès még a döntöben is Tiki-takanacco lesz...

Fenrir
Nem értem, hogy minek húzták az idõt a tizenegyesekig. Mindenki tudja, hogy az már baromi nagy lutri ott, a spanyolok is simán kieshettek volna. 120 perc alatt illett volna eldönteni a meccset, volt rá lehetõsége mindkét csapatnak.

A halál csupán a kezdet...

dragon11
jah, kb. lényegtelen.. vagy még a döntõben is ölnék a focit, mint a drága angol válogatott tette.. bár az Olaszok ellen nehéz, mégis sikerült..