Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 11 -es párbajról tud valaki egy videót linkelni ?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

õ mondta a saját szájával, hogy azt akarja, hogy a "Ronaldo" név hallatán õ jusson az emberek eszébe és ne (a brazil) Ronaldo
ez az ami (szerintem) soha nem fog bekövetkezni (nálam legalábbis), hiába az a neve neki is... :)
Bazinga!
én szeretem azt, amikor rövid passzokkal eldugja egy csapat a labdát, és ebben a spanyolok verhetetlenek... nade, hogy ne merjenek belõle megindulni támadni? már korábban is leírtam, de most is... ezek a mai focisták a pénzért játszanak, és ha be kell futni 2-3 védõ közé a dzsindzsába akkor inkább nem mennek, mert féltik a szaros seggüket kb. :D el kell indulni azzal a tetves labdával a kapu irányába és ha felrúgnak akkor fájni fog, és elmúlik, de legalább szabadrúgás lesz... vagy ne adj isten be is lehet menni 2-3 ember között és már is megvan a gólhelyzet
szóval, szeretem a Spanyolokat, de a focinak most az tenne jót ha a Németek gyõznének... az õ focijuk nagyon rendben van... mondom ezt úgy, hogy régebben (értsd. 5-6 évvel ezelõtt és régebben) egyáltalán nem szerettem a német focit
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de _SOHA_ nem fogja az elérni, hogy a Ronaldo név hallatán inkább õ jusson eszembe mint Ronaldo :)
persze ma már lehet elérte a célját, hisz ha valahol kiejtik, hogy Ronaldo a csajok úgy is rá fognak gondolni... amivel nincs is baj amúgy
én amellett, hogy elismerem C. Ronaldo tudását, azért nem tartozik a kedvenceim közé, mert tényleg nagyon sokszor feldobja magát indokolatlanul, többször mint az összes többi focista, akik elõszeretettel mutatnak be mûesést... és van egy olyan érzésem amikor látom a pályán a viselkedését, mintha felsõbbrendûnek érezné magát, hogy "én vagyok C. Ronaldo, jobb vagyok nálatok... és mivan spori, hozzáértek a híres-nevezetes C. Ronaldo -hoz, tessék lapot adni"... és tényleg állandóan "sír", néha rossz nézni amit mûvel
az engem nem érdekel, hogy milyen a haja, meg hogy félidõkben van ideje új sérót csinálni ahelyett hogy az edzõre figyelne :)
de mondom, ennek ellenére ott van az élmezõnyben, csak mentalitásra nálam pl. sosem lesz olyan mint Messi... akit tényleg ütnek vágnak a pályán, lassan már arra a szintre jutunk, hogy fektében is rugdossák a földön... de õt soha nem látod sírni... feláll, és megy tovább... ha õ már elesik és "sír" akkor komoly fájdalmai vannak
Bazinga!
A halál csupán a kezdet...
Emlékszem még mikor Manchesterben játszott, azt mondta, hogy az az álma, ha kimondja valaki a Ronaldo nevet ne a brazil, hanem õ jusson eszébe az embereknek... mondjuk ez nálam sose fog bekövetkezni, a brazilhoz képest sehol sincs, de idén pl. szerintem õ fogja megkapni az aranylabdát, teljesen megérdemelten.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Tegnap az egész meccs arról szólt hogy mindenki dobálta fel magát. Mindenki csak legyintett rá, de bezzeg mikor Ronaldo dobta fel magát akkor ment a nagy "ú mekkora köcsög" "ripacs" stb. Valaki magyarázza már el mi a baj ezzel a gyerekkel?
amúgy:
„Én lõttem volna az ötödiket, de már korábban kettõt is kihagytunk – mondta Cristiano Ronaldo a meccs után. Egyszerûen ebben állapodtunk meg. Az edzõ kérdezte, hogy rúgom-e az ötödiket, én pedig igennel feleltem.
Bazinga!
nem kicsit egoista... :)
Bazinga!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
1988-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntõ Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Német-Cseh meccs. A döntõ Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek elsõ körében volt Portugál-Görög meccs. A döntõ Portugál-Görög.
+8 év
2012 Elsõ csoportkörben volt Portugál-Német, és Olasz-Spanyol. Már csak az egyik jöhet össze...
<#zavart2>#zavart2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elhatározta, hogy õ lesz a világ legjobb játékosa és ezért bármeddig képes elmenni.
ezt valahol irigylem is tõle...bennem nincs meg ez...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
maga a keret se olyan defenzív, persze ha kell beállnak rendesen, de vhogy élvezhetõbb a játékuk, mint eddig:)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
most is elõfordulhat persze lehet szoros meccs lesz, lehet nem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Én nem írnám le az olaszoakt sem, bár kétségtelen, hogy Lahm-ék ha holnap gólt rúgnak a 90 percben, az olaszok esélyük sincs. De tényleg, akkor vége.
sokat hibáztak a spanyolok és nem volt megfelelõ befejezõjük..a portugálok meg rém pocsékok voltak támadásban..a portugáloknál könyvelhetõ volt elõre, hogy vagy ronaldonak megy és rúg gólt, vagy meg nem de akkor a portugálok sem fognak gólt rúgni...
I met God. She's black
spanyolok ott vannak, de hogy...
németek eddig 100%-osoak úgy h õk kerültek a torna halálcsoportjába ahonnan 9 pontal jutottak tovább...
meccsrõl-meccsre javultak..nagyon remélem elverjük az olaszokat is és aztán a döntõbe visszavágunk a spanyoloknak.
ennek a spanyol csapatnak a továbbjutása a csoportból is csak a szerencsén alapult mert a horvátok is megudták volna verni õket ha nem olyan hülyén játszanak....
ès még a döntöben is Tiki-takanacco lesz...
A halál csupán a kezdet...