5187
Foci EB 2012
-
#4745 bronzuérem jó pl, egy ír,horvát vagy dán csapatnak de nem egy top
németek úgy jöttek ide , hogy na majd most már beérett a csapat és megnyerik az egészet:D:D:D -
#4744 Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít... -
IXEMGabeo #4743 érdekes, amit mondasz, igen bosszantó, ha vereséget szenvedsz, de egy bronzérem még mindig jobb, mintsem a döntőbe veszítsenek...
egyébként a magyar válogatottnál a vízilabdánál szoktam bosszankodni, hogy elvileg mi vagyunk benne a világ legjobbjai és mindig 1 góllal kapunk ki döntőkben, elődöntőkben a mocskos szerbektől -
IXEMGabeo #4742 ebben talán igazad van, pláne, hogy 96 óta semmit nem nyertek...
Viszont nekik ott van egy 54-ben megnyert vb döntő is, szval igazából eljön majd az ő idejük, örüljenek, hogy van 3 vb aranyuk és 3 EB aranyuk és még számtalan ezüst és bronzérmük -
#4741 én is, de itt a németek 96-óta nem tudtak nyerni semmit, lényegébe mindig ott vannak az elődöntöbe/döntőbe de továbbra sem nyertek egy tornát se..ezt nem tudom, úgy nézni h pozitívan értékeljem..ha a magyar csapat sorozatba ott lenne mondjuk döntőbe/elődöntőbe és még szép focit és jó teljesítméynt is nyújtana akkor jó, hogy kudarcként élném meg ha xx éve nem nyernénk egy aranyat sem. -
#4740 én i örülnék de mi ki nemzet vagyunk:)
németeknek ez már gyász elhiheted -
#4739 ergó midn1 ki játszott volna, nem azon dőlt el..ahnem mentálisan fejbe -
IXEMGabeo #4738 én azért örülnék, ha a magyar válogatott minden nagy tornán éremmel térne haza...pláne, hogy régóta nem volt sikerekben részünk.
72-ben egy EB 4. hely volt, amit utoljára fel tudunk mutatni:( -
#4737 lahmnak mind1 hol játszik...
mind2 szélen ugyan olyan jó.
olyan iszoynatos védelmi hibákból született az a 2 gól amit el sem hittem..koncentráció hiány és összeszorulás ez volt kb az ok..támadásban ahogy az ilyenkor szokott lenni semmi nem jött össze,e gyedül a végén mikor már csak 2 perc volt hátra akkor lehetett látni egy olyan igazi küzdőszellemet a csapatba, de ugye az már késő volt... -
IXEMGabeo #4736 15 elvileg -
#4735 van szerződése, nem fog... -
barcames #4734 német kapitány holnap lehet lemond -
#4733 jó de lahmot balszélen játszatni mikor köztudott, hogy gyenge teljesítményt nyújt ott:DD::D akkor aogot meg be e hívja aki el lett volna ott a balszélen lahm meg a jobbon de ez csak ilyen alap hiba, józan paraszti ésszel ki lehet következtetni:DD::D stb, stb, -
#4732 15, előző meccsen álították be ez világrekord is...ezzel kell beérniük... -
#4731 nem a játékosokkal volt baj, hanem a mentális dolgokkal..nincs egy olyan egyéniség ebbe a német csapatba aki össze tudná szedni őket..2010-be azt mondtuk hát a rutintalanság..most már ezt nehéz lenne ráfgoni egyszerűen megint összedőltek a teher alatt... -
#4730 Egyébként a németek hány meccses veretlenségi sorozatot buktak most? Ugye az EB-n meg a selejtezőkben sem kaptak ki, előtte meg nemtudom mikor... -
Hunor88 #4729 Jaja :D Összeszakadtam rajta. -
IXEMGabeo #4728 Balotelli meg beállt, mint egy gólem szobor:D ő meg tipikusan olyan, hogy bohóckodik a kismeccseken kiállítatja magát aztán eldönt egy angol bajnokságot és megver egyedül egy német csapatot:D:D:D -
Hunor88 #4727 :D -
#4726 kölnbe:D:D -
#4725 igen ő lesz -
Hunor88 #4724 Ja azok nem is érdekelnek :D De Gundel jól csinálja. Jobban mint a többi, a döntőnél is ő lesz? -
#4723 jó de a köbe volt idén ami ki esettD:D:D:
ott a helye a csapatban csak nem a kezdőben:D:D:D
nállam badstuber se játszott volna és boateng se merteackert é höwedest játszattam volna +reust és götzét/schürlét a széleken
tuti nem lett volna itt kiesés:D:D:D
mondjuk én nem tudthatom hisz nem eszek fikát:DD: -
Hunor88 #4722 De annyira jó a sors! 2 év múlva lesz egy Verrattink, egy Insignénk! Te jó ég, mi lesz ott :D -
#4721 Nem Gundit mondom (bár rajta is érződött hogy a németeknek szurkol) hanem a stúdióban Lőwöt meg Nacsát. -
IXEMGabeo #4720 pedig a taljánokat fociban sosem szabad leírni. Én még 2010-ben sem írtam le őket, ott is egy hajszálon múlt a továbbjutásuk. Előtte kb minden nagy versenyen továbbjutottak nyögvenyelősen a csoportból aztán mindig veszélyes ellenfele volt bárkinek...
és, ha belegondolok mit alkothattak volna a 2002-es vb-n, ahol a bíró, 2004-ben pedig a Dán-Svéd bunda ejtette őket ki... -
Hunor88 #4719 Remélem! Meg is érdemelné ez az olasz válogatott. :) -
IXEMGabeo #4718 meg a Hollandok a 3 elvesztett vb döntővel... -
IXEMGabeo #4717 Podolski általában akkor is jó teljesítményt nyújtott a válogatottban amikor gyenge volt a klubcsapatában (akkoriban Bayern) és mostmár Arsenal játékos -
#4716 Hát én az olaszokkal megérzésekre nem hagyatkoznék :)
Ez előtt a meccs előtt mindenkitől azt hallottam, hogy a németek szarrá verik az olaszokat, aztán a spanyolokat. Az eb előtt mindenkitől azt hallottam, hogy az olaszok szart se érnek, csoportkörben elvéreznek.
2006ban mindenki brazil drukker volt, olaszokat szarba se vették. A sors megismételni látszik önmagát? :) -
#4715 Van egy olyan érzésem, hogy miután az olaszok megverték a legnagyobb EB esélyest, a döntőben kiszopnak:D De ne így legyen... -
#4714 sajnos tény:D
bár ez más tészta meg az is h mik voltak az okai..off topic én amúgy szeretem a néemteket és becsülöm is őket...
többre tartom őket mint a francia csigákat vagy brit szeméthalmazoakt...
de ez nem ide tartozik...
egyszerűen még mindig nem érett meg ez a csapat arra, hogy ilyen éles helyzetbe is fejbe ott tudjanak lenni...sajnos..két éve ugyan ez volt:( -
Zenszkij #4713 Szezon végén sérült volt, EB-re felépült, de nem volt 100%-os ezért nem erőltette Löw. -
Hunor88 #4712 Szerintem most volt a legjobb a kommentátor, na persze Alvino Úrtól még nagyon messze volt :)
Szerintem a németek belefáradtak ebbe a védelembe. Az elején nagyon próbálkoztak, és ha kitartottak volna akkor talán hosszabbítás lett volna. De feladták a 2. Mario gólnál. Onnantól egy új időszámítás kezdődött :)
Hajrá Olaszország! -
#4711 ez úgy néz ki mint a borat xD -
#4710 Nem volt serult, a gorogok ellen jatszott is cserekenet. -
Zenszkij #4709 Götze tán sérült volt, azért nem játszatta. Müller, Gomez, Klose kevés volt most elöl.... -
#4708 -
#4707 Valaki régebben írta:
1988-as EB csoportmeccsek első körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntő Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek első körében volt Német-Cseh meccs. A döntő Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek első körében volt Portugál-Görög meccs. A döntő Portugál-Görög.
+8 év
2012 Első csoportkörben volt Olasz-Spanyol meccs. A döntő Olasz-Spanyol. -
#4706 Ugye viccelsz?