5187
Foci EB 2012
-
argo001 #4785 Nem baj, majd 2 év múlva. :D -
#4784 Egyetértek. Akármi lesz is vasárnap az vitathatatlan, hogy az utóbbi néhány év a spanyol fociról szólt mind klubszinten, mind nemzetközi szinten. A csapat egyik pontjába sem lehet belekötni, és azon kívül, hogy szépen, sok passzal játszanak, még eredményesek is. És tegyük hozzá, hogy gyakorlatilag úgy jutottak el a döntőig, hogy nem volt itt az a David Villa, aki a 2010-es VB-n nagyjából teljesen magára vállalta a gólszerzést (meg más csatár sem nagyon volt most).
Én még azért megjegyezném, hogy nagy szerepe van itt a sikerekben Vicente Del Bosque mesternek (persze 08-ban még Aragones volt). Az egyik legszerényebb menedzser a világon, össz-vissz irányította a Realt és a spanyol válogatottat élete során (meg egy kicsit a Besiktast, de ezzel le is zárult a lista), viszont azokat tökéletesen. A Madriddal kétszer nyert BL-t és bajnokságot is, előbbi azóta sem sikerült nekik mással.
Respect! -
#4783 azért hihetetlen belegondolni,hogy a spanyolok egyetlen győztes meccsre vannak attól,hogy zsinórban 3 világeseményt nyerjenek meg...ez megdöbbentő,hogy lehet fenntartani 100%-on egy válogatottat ilyen szinten! Sokan utálják/nem szeretik ezt a spanyol válogatottat a játékuk miatt,de azért óriási tisztelet jár ezeknek a srácoknak szerintem,főleg azoknak,akik már a 2008-as EB-n is alapemberek voltak,megtudtak újúlni,és tovább pörögni csúcsformán! Csak azért fáj a szívem nagyon,hogy az Isteni Carles nem lehet ott Vasárnap győzzön a jó foci,és a jobbik nyerjen,egy fair meccsen! -
McCartman #4782 pedig olyan nagy kedvvel ültem le tegnap este a tévé elé.. -
McCartman #4781 reálosként utálja a reált , mit nem lehet ezen megérteni?:D -
#4780 3védő van a Realból ott, az egyik kapus, igaz a másik irányító xabi alonso személyében.. :p
Utálom Őket.. -
#4779 Most vagy nem jól értelmezem amit írsz de: te Realosként hogyhogy nem nekik szurkolsz? :D -
#4778 Najó, ezt nem hiszem el.. sikerült lemaradnom az EB legjobb meccséről kb..
Remélem a spanyolok kapnak egy zsákkal a döntőben!!!! -
argo001 #4777 Végül is igen. A Bayern játékosai idén kb mindent elbuktak, amit el lehetett bukni...
Neuerben viszont bízom, mentálisan a legerősebbnek tűnik az egész csapatból. A válogatott tegnapi szereplése meg egyértelműen csalódás. Úgyhogy bízom benne, hogy a VB-n nagyon jól fognak szerepelni. Ahogy 2010-ben játszottak, az tetszett nagyon (jobban játszottak akkor szerintem, mint a mostani EB-n). -
#4776 Már a csoportmeccs sem volt szar, legalábbis szerintem jó meccs volt. Persze egy döntő más, benne van, hogy egy unalmas meccs lesz... -
#4775 az nem jelent semmit, hogy eddig mit játszottak. Ha a spanyolok elkezdik megint a cicázást a félpályán, akkor bármit játszhatnak az olaszok, ez egy uncsi meccs lesz. A portugálokhoz hasonló módon le kell őket támadni, aztán nem lesz 6-700 a passzolási mutatójuk. -
McCartman #4774 botrányosan szarul játszottak , ezt nem az olaszok nyerték meg hanem a németek bukták el de nagyon csúnyán. -
#4773 Már az első gólnál lehetett tudni mikor 3-an fogták a gólpasszolót és simán betudta passzolni. -
#4772 Ha láttál volna pár olasz meccset a Prandelli-csapattól, akkor ezt a szót le sem írtad volna...
amúgy meg tiki-takanacco lesz :DD -
#4771 remélem a döntő nem lesz Tiki-taka vs. catenaccio féle unalom -
argo001 #4770 Nagyon gyenge volt a német válogatott tegnap, és nagyon sajnáltam, hogy kiestek. De azért látszik, hogy rengeteg munka van még velük, és bízom benne, 2014-re kijavítják a legtöbb apró hibát.
Az olaszokat mindig is rühelltem, a spanyolok játékát se szerettem, így nagy dilemma, kinek szorítsak jobban a döntőn, de szerintem az alázatot, a magatartást meg úgy a sportemberi értékeket figyelembe véve hajrá spanyolok. :) (Azt hittem, ilyet sose fogok kimondani. :D) -
#4769 0:25 meg a vállas gólja EPIC :DDD am jó zene -
#4768 Még jó kis zenéje is van a srácnak :)
-
lol :) -
#4766 de az első gólnál legalább rajta voltak mind a beadást végző játékoson, és Balo-n is.. a 2. gólnál üresen hagyták és ez volt a hiba. utána meg jött a 10 játékossal védekezés és kontra -
#4765 az első gólnál két német nem tudta szerelni az olaszt aki utána be tudott adni és így lett gól
a 2. viszont nagyon szép volt... maga az indítás is, de a lövés az kifejezetten szépségdíjasra sikeredett -
#4764 Jaja, még az olaszokat is meglepte szerintem... -
#4763 A másodiknál egy villámgyors, nagyszerű kiugrás és passz volt. A védőknek esélye sem volt. Utána pedig egy védhetetlen lövés :D -
#4762 Az első olasz gól az hihetetlenül szép volt, és kb védhetetlen, ott nem lehet hibáztatni senkit. De a 2. ... Lahm egyedül fut vissza... -
#4761 http://www.soccer-blogger.com/2012/06/28/germany-vs-italy-euro-2012-highlights-1-2-june-28-semifinal-balotelli-goals-ozil-penalty-video/ -
#4760 A németeknél csak annyi volt a baj, hogy kibaszott fáradtnak tűntek. Nem tudom buli volt-e pár napja, vagy csak költözködtek a szállodában pont tegnap előtt éjjel a fejük felett, de úgy mozogtak, még azok is akik szélsebesek, mintha egy öregekből álló zarándoktársulat nézelődött volna Chestohowában. Az a pár gól megtisztelés. Az első félidőben az olaszoknak lehetett volna akár 4 gólos előnye is! -
Balázs 17 #4759 egy HD öszefoglalót vki?
kösz -
IXEMGabeo #4758 messze a kieséses szakasz legjobb meccse. Mondjuk a Görög-Német és az Olasz-Angol is jó volt -
Interstate 95 #4757 Kiestek a németek ?
Háth ez komoly, akkor ezt a meccset muszáj leszednem, és megnéznem hogy mi történt... -
#4756 nem nem... -
#4755 olyan okos voltál mint okoska törp apraja falván xD -
Gabe18 #4754 10 év múlva ha visszagondol az ember akkor már a döntőt választaná, nem a 3. helyet.
Lőw mindent elcseszett amit eddig jól csinált. Podolski visszarakása élete egyik legnagyobb hibája. mint ahogy az is, hogy nem merte kivenni a csapatból a teljesen enervált Schweinsteigert.
Na meg minden hiba ma kijött. A fiatal védelem hibázott, és megint bebizonyosodott, hiányzik egy igazi csatár. Gomez nem az. Ha jó napja van jól botlik bele, jön 1-2 gól, ha nem akkor labdába se tud érni. Itt 2 meccsig jó napja volt, utána semmi.
Klose meg egy valaha szép napokat megért, mára már maximum közepesnél némileg jobb csatár. De nincs is rájuk alternatíva, úgyhogy az elkövetkezendő években valahonnan keríteni kell egy Klinsmann utódot. Akkor még sok lehet ebben a csapatban. (Balotellit utálom mint embert, de egy ilyen játéktudású csatár ebbe a Német válogatottba lenne az ami a csúcsra vihetné őket)
És szerintem idővel az esélyesség terhét is jobban bírják majd, mert most még szerintem a sok fiatalnak betett hogy az első meccstől tőlük várták a spanyol trónfosztást. -
#4753 csak irigykedsz, mert én tudok magyarul...:D -
#4752 nem mert előbb én foglak ketté csapni ha nem fejezedabba most -
#4751 baby footsteps
-
#4750 na látod inkább örülnénk annak amink van..
csodálatos nyelvünk és kúltúránk..sajnos pont a magyar a legmagyarellenesebb nép...még, jó hogy alig vagyunk 13 millióan és ezt mi megengedettjük magunknak -
#4749 Egyenlőre a sorozatgyilkos fog feldarabolni mielőtt elás az erdőben. Amit te keresel az az egyelőre... -
#4748 lenne oylan szeerencsés sorsolásunk mint az íreknek volt... -
#4747 :D:D:D
majd2016ra no para-.- -
#4746 Egyenlőre annak örülhetnénk ha kijutnának de még ez se sikerült.