Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
van szerzõdése, nem fog...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

német kapitány holnap lehet lemond

Effe88
jó de lahmot balszélen játszatni mikor köztudott, hogy gyenge teljesítményt nyújt ott:DD::D akkor aogot meg be e hívja aki el lett volna ott a balszélen lahm meg a jobbon de ez csak ilyen alap hiba, józan paraszti ésszel ki lehet következtetni:DD::D stb, stb,

DasIsFuck
15, elõzõ meccsen álították be ez világrekord is...ezzel kell beérniük...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
nem a játékosokkal volt baj, hanem a mentális dolgokkal..nincs egy olyan egyéniség ebbe a német csapatba aki össze tudná szedni õket..2010-be azt mondtuk hát a rutintalanság..most már ezt nehéz lenne ráfgoni egyszerûen megint összedõltek a teher alatt...

szucsy89
Egyébként a németek hány meccses veretlenségi sorozatot buktak most? Ugye az EB-n meg a selejtezõkben sem kaptak ki, elõtte meg nemtudom mikor...
Jaja :D Összeszakadtam rajta.
Balotelli meg beállt, mint egy gólem szobor:D õ meg tipikusan olyan, hogy bohóckodik a kismeccseken kiállítatja magát aztán eldönt egy angol bajnokságot és megver egyedül egy német csapatot:D:D:D<#circling><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

:D
Effe88
kölnbe:D:D

Effe88
igen õ lesz

Ja azok nem is érdekelnek :D De Gundel jól csinálja. Jobban mint a többi, a döntõnél is õ lesz?
Effe88
jó de a köbe volt idén ami ki esettD:D:D:
ott a helye a csapatban csak nem a kezdõben:D:D:D
nállam badstuber se játszott volna és boateng se merteackert é höwedest játszattam volna +reust és götzét/schürlét a széleken
tuti nem lett volna itt kiesés:D:D:D
mondjuk én nem tudthatom hisz nem eszek fikát:DD:

De annyira jó a sors! 2 év múlva lesz egy Verrattink, egy Insignénk! Te jó ég, mi lesz ott :D
szucsy89
Nem Gundit mondom (bár rajta is érzõdött hogy a németeknek szurkol) hanem a stúdióban Lõwöt meg Nacsát.
pedig a taljánokat fociban sosem szabad leírni. Én még 2010-ben sem írtam le õket, ott is egy hajszálon múlt a továbbjutásuk. Elõtte kb minden nagy versenyen továbbjutottak nyögvenyelõsen a csoportból aztán mindig veszélyes ellenfele volt bárkinek...

és, ha belegondolok mit alkothattak volna a 2002-es vb-n, ahol a bíró, 2004-ben pedig a Dán-Svéd bunda ejtette õket ki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Remélem! Meg is érdemelné ez az olasz válogatott. :)
meg a Hollandok a 3 elvesztett vb döntõvel...

Podolski általában akkor is jó teljesítményt nyújtott a válogatottban amikor gyenge volt a klubcsapatában (akkoriban Bayern) és mostmár Arsenal játékos

Bandee1987
Hát én az olaszokkal megérzésekre nem hagyatkoznék :)
Ez elõtt a meccs elõtt mindenkitõl azt hallottam, hogy a németek szarrá verik az olaszokat, aztán a spanyolokat. Az eb elõtt mindenkitõl azt hallottam, hogy az olaszok szart se érnek, csoportkörben elvéreznek.

2006ban mindenki brazil drukker volt, olaszokat szarba se vették. A sors megismételni látszik önmagát? :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tyler1
Van egy olyan érzésem, hogy miután az olaszok megverték a legnagyobb EB esélyest, a döntõben kiszopnak:D De ne így legyen...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
sajnos tény:D

bár ez más tészta meg az is h mik voltak az okai..off topic én amúgy szeretem a néemteket és becsülöm is õket...
többre tartom õket mint a francia csigákat vagy brit szeméthalmazoakt...
de ez nem ide tartozik...

egyszerûen még mindig nem érett meg ez a csapat arra, hogy ilyen éles helyzetbe is fejbe ott tudjanak lenni...sajnos..két éve ugyan ez volt:(

Zenszkij
Szezon végén sérült volt, EB-re felépült, de nem volt 100%-os ezért nem erõltette Löw.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Szerintem most volt a legjobb a kommentátor, na persze Alvino Úrtól még nagyon messze volt :)
Szerintem a németek belefáradtak ebbe a védelembe. Az elején nagyon próbálkoztak, és ha kitartottak volna akkor talán hosszabbítás lett volna. De feladták a 2. Mario gólnál. Onnantól egy új idõszámítás kezdõdött :)
Hajrá Olaszország!
noname23
ez úgy néz ki mint a borat xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Bercy
Nem volt serult, a gorogok ellen jatszott is cserekenet.
Zenszkij
Götze tán sérült volt, azért nem játszatta. Müller, Gomez, Klose kevés volt most elöl....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Valaki régebben írta:

1988-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntõ Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Német-Cseh meccs. A döntõ Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek elsõ körében volt Portugál-Görög meccs. A döntõ Portugál-Görög.
+8 év
2012 Elsõ csoportkörben volt Olasz-Spanyol meccs. A döntõ Olasz-Spanyol.
Krinyo
Ugye viccelsz?

DasIsFuck
mit vársz attól a nemzettõl aki 2 világháborút is elvesztett?:D

noname23
Te nagyon elvagy tévedve a loser nemzet azok mi vagyunk<#zavart1><#hehe><#banplz>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

lippet
Sok játékosnak még van lehetõsége alkotni valamit, viszont Klose-t sajnálom. Neki max még egy VB....

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Klinsmannok..
nem semmi eredmény született. Érdekes, hogy megismétlõdik a csoportmeccs, viszont most nem számítok jobb meccsre, mint, ami az volt:O

gondoltam h erõsek az olaszok, már az 1. csop meccsükön látszódott.

Németeknél mindig várat magára az arany, 2 év múlva ismét jöhetnek a vb-n:)

MrSpock
Ott a pont! Bár anno a VB-t is ajándéktizivel nyerték a jobban játszó argentínok ellen. De az már régen volt :)

Go Jeff Go!!!!

szabii98
szerintem még ma meglincselik Löw bácsit:D

I met God. She's black

DasIsFuck
szeritnem azok a rutinos játékosok hiányoznak akik össze tudnák fogni a csapatot mikor ilyen teher alatt van...08-bana zrt vsak volt ballcak meg néhány öreg rutinos róka..sweini sajnos nem jó erre a célra..láttuk már tõle miért nem+most sérüléssel is bajódott már régóta...:(

Effe88
hát igen nekünk nagy szó lenne
de a németeknek ez tragédia elhiheted
lúzerek na

Effe88
nem tudom alap, hogy egy götze akinek jó szezonja volt játszania kellen
ehelyett podolskit erõlteti egy kölbõl+ egy kutya ütõ müllert
furcsa egy edzõ ez a fika evõ

arsnl
bárcsak magyarok lennének ekkora "lúzerek". peches jobban illene ide

szucsy89
Szánalmas volt az M1, azt azért hozzá kell tenni. Mindkét "szakértõ" a németeknek szurkolt, kb. leszopkodták már a faszukat a stúdióban.

Az olaszokat mindenki lesajnálta az EB elõtt, a csoportból se várták õket továbbjutónak... és tessék!

Megérdemelt továbbjutás, megérdemelt EB gyõzelem lesz!!! :D
DasIsFuck
abba gondolj bele hogy egy Götzét nem láttunk játszani.,..kérdem én miért?
sajnálom mert õt nagyon vártam, hogy vmit alakít az eb-n aztán 1 perc nem jutott lényegébe neki:(

arsnl
hát ennél rosszabb (számomra) döntõt nem is képzelhettem volna el az elején.

Effe88
Németország régen szar focit játszott de tudott küzdeni és akkor nyertek is szinte mindig, most szép focit játszanak és nem tudnak küzdeni,hinni és nem nyernek semmit!!!

Lúzer nemzet lett sajnos
2002 vb ezüst, 2006 hazai vb bronz, 2008 eb ezüst, 2010 vb bronz, 2012 eb bronz

kellenének matthausok,bierhoffok,brehmék,gerd müllerek,beckenbauerek

Kongy
Super Mario Balotelli! (Y) :DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krinyo
Nem érdemelték meg, egy meccs alapján pláne nem.

sz4bolcs
Na mi van, tiki-takanacciok? :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DasIsFuck
ÁÁ ugyan az mint 2010-be összemolottaka németek a teher alatt...
akkor is nagyon jó teljesítménnyel jutottak az elõdöntõbe aztán spanyolok ellen híre hamva votl csak saját magának a német csapat..most is...

gratu az itáloknak, megérdemelték...nem is tudom leírni mit érzek ez után a meccs után...:(

dienesoft
Szerintem összképben az olaszok lazán megérdemelték a továbbjutást. Nyugodtan félhetnek a számomra favorit spanyolok Balotelliéktõl.