Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ott a helye a csapatban csak nem a kezdõben:D:D:D
nállam badstuber se játszott volna és boateng se merteackert é höwedest játszattam volna +reust és götzét/schürlét a széleken
tuti nem lett volna itt kiesés:D:D:D
mondjuk én nem tudthatom hisz nem eszek fikát:DD:
és, ha belegondolok mit alkothattak volna a 2002-es vb-n, ahol a bíró, 2004-ben pedig a Dán-Svéd bunda ejtette õket ki...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez elõtt a meccs elõtt mindenkitõl azt hallottam, hogy a németek szarrá verik az olaszokat, aztán a spanyolokat. Az eb elõtt mindenkitõl azt hallottam, hogy az olaszok szart se érnek, csoportkörben elvéreznek.
2006ban mindenki brazil drukker volt, olaszokat szarba se vették. A sors megismételni látszik önmagát? :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
bár ez más tészta meg az is h mik voltak az okai..off topic én amúgy szeretem a néemteket és becsülöm is õket...
többre tartom õket mint a francia csigákat vagy brit szeméthalmazoakt...
de ez nem ide tartozik...
egyszerûen még mindig nem érett meg ez a csapat arra, hogy ilyen éles helyzetbe is fejbe ott tudjanak lenni...sajnos..két éve ugyan ez volt:(
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szerintem a németek belefáradtak ebbe a védelembe. Az elején nagyon próbálkoztak, és ha kitartottak volna akkor talán hosszabbítás lett volna. De feladták a 2. Mario gólnál. Onnantól egy új idõszámítás kezdõdött :)
Hajrá Olaszország!
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1988-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntõ Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek elsõ körében volt Német-Cseh meccs. A döntõ Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek elsõ körében volt Portugál-Görög meccs. A döntõ Portugál-Görög.
+8 év
2012 Elsõ csoportkörben volt Olasz-Spanyol meccs. A döntõ Olasz-Spanyol.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
gondoltam h erõsek az olaszok, már az 1. csop meccsükön látszódott.
Németeknél mindig várat magára az arany, 2 év múlva ismét jöhetnek a vb-n:)
Go Jeff Go!!!!
ehelyett podolskit erõlteti egy kölbõl+ egy kutya ütõ müllert
furcsa egy edzõ ez a fika evõ
Az olaszokat mindenki lesajnálta az EB elõtt, a csoportból se várták õket továbbjutónak... és tessék!
Megérdemelt továbbjutás, megérdemelt EB gyõzelem lesz!!! :D
sajnálom mert õt nagyon vártam, hogy vmit alakít az eb-n aztán 1 perc nem jutott lényegébe neki:(
Lúzer nemzet lett sajnos
2002 vb ezüst, 2006 hazai vb bronz, 2008 eb ezüst, 2010 vb bronz, 2012 eb bronz
kellenének matthausok,bierhoffok,brehmék,gerd müllerek,beckenbauerek
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
akkor is nagyon jó teljesítménnyel jutottak az elõdöntõbe aztán spanyolok ellen híre hamva votl csak saját magának a német csapat..most is...
gratu az itáloknak, megérdemelték...nem is tudom leírni mit érzek ez után a meccs után...:(