520
NHL 2007
  • jbal
    num 2
  • HUmanHunter
    a fightot hogy lehet aktiválni? bejött már párszor de még nem jutottam el odéig hogy megnézzem a beállításban:D
  • jbal
    nem tom leeht h én csináltam rosszul a játékosom nem ütött és kikapott:DDDDDD
  • dotkom
    nem?D az nagy szivas lenne, mert en mindig mint az orult nyomkodtam a d-t, es azt hittem en utom :D
  • jbal
    ja meg nem te irányítod az nem jó:DDD
  • dotkom
    nekem 06-ban se ment soha zokkenomentesen. mindig nyomtam neki a tab-ot, kiirat hogy fight, aztan vagy volt verekedes vagy nem..
  • jbal
    verekedni csak akkor lehet ha kiírja hogy fight?
  • trogerzsiger
    oks köszi!!
  • HUmanHunter
    nekem is szokott ilyen lenni, de nekem joy van bedugva, általában ha újraindítom a gépet akkor megjavul
  • trogerzsiger
    Hello!

Mért van az ha bedugom a gamepadom, elinditom a játékot és folyamatosan mozog az "kijelölő csík" a menűben? a gamepadom logitech az nhl2005ben is ez volt.
  • jbal
    az nekem is jó lenne de bill-re
  • Dexantreal
    Thanks! Nekem is hasznos info volt. Lehet, hogy letöltöm és felteszem ismét majd februárban, ha kijött más játék is, ami kell(pl MBattlestations: Midway és War Front: Turning Point).
    Csak egy kérdés: tudja valaki, hogy gamepadon hogyan kell kihívni valakit bunyóra, vagy elfogadni és mivel kell ütni? Ugyanis régen nem jött össze.

Előre is thanks!
  • jbal
    köszönöm szépen!!!!!!!
  • Lance231
    A cserékről csak annyit (kezdjük az elején):
    - a kapus általában állandó, csak akkor cserélik le, ha sok gólt kap. Ha néhány perccel meccs vége előtt vezet az ellenfél 1 góllal, akkor a kapus helyett is behoznak egy mezőnyjátékost. Így üres lesz a kapu, de 6 emberrel támadhatnak minden mindegy alapon.
    - 4 támadósor és 3 védősor van, és meccs közben sorcserékkel játszanak. Egyszerre egy támadó- és egy védősor van a pályán. Egy támadósorban 3 ember van (C + 2 szélső), egy védősorban 2 ember van. Így egyszerre 5 mezőnyjátékos + 1 kapus játszik.
    - Így kiszámolhatod, hogy egy meccsre 2 kapust, 6 védőt, és 12 támadójátékost lehet nevezni, de ezeken kívül vannak még tartalékosok is a csapatnál, csak azok nem játszanak a meccsen.
    - a sorfelállások általában: 1.támadósor+1.védősor , 2.ts+2.vs , 3.ts+3.vs , 4.támadósor+1.védősor.
    - cserélni akkor szoktak, ha áll a játék, vagy ha ők támadnak
    - ha valaki megsérül a meccsen, beáll helyette valaki egy másik sorból, így ő nyilván két sorban is szerepelni fog a meccs végéig.
    - vannak külön összeállítások emberelőnyös/hátrányos szituációkra, és van kijelölve 5 játékos büntetőlövésre. (ők a 18 meccsre nevezett mezőnyjátékos közül kerülnek ki)
    - a támadósoroknál vannak különböző kategóriák. Például: a scoring line a legponterősebb sor (általában az első sor), a checking line-ban viszont erős, jól ütköző emberek vannak (jól jön az előny megtartására és az időhúzásra)

Most kb. ennyi jutott eszembe.
    Ja, én nem a játék, hanem a valóság alapján írtam le, de remélem, tudtam segíteni.
  • dotkom
    mar nem kell megtalaltam a megoldast. ha valakit erdekelne:

Do the following:

Locate the Autorun.exe file either on your disc or mounted image
    Right-click Autorun.exe and choose Properties.
    Select the Compatibility tab.
    Click once in the box next to Run this program in compatibility mode for:
    Select Windows 2000 from the drop down menu.
    Apply changes.

This should fix the annoying problem

• dotkom
    nem tudjatok, hogy mi a #57-re a megoldas? probaltam visszekeresni de nem talaltam.
    #57 "császtok valaki pls segítsen az installnál a licence agrrement nél nincs szöveg és ha tovább lépek azt rja h instalálljam fel a legújabb directx és kilép ppedig már rég fent van!!! köszi"
  • HUmanHunter
    tegnap játszottam egy meccset, a saját kapum elől ki akartam vágni a korongot: erre nem belőttem?:D a kapus repült érte de bement
  • jbal
    vágom.de nem hiszem hogy egy angol oldalon megtudom hogy hogy megy ez a csere a játékban
  • Me0w
    Ha nem vagod a hoki szabalyait, akkor ajanlom az nhl.com-ot ;)
  • jbal
    sziasztok!
    msot kezdtem a játékot.a cseréket nem értem hogy most ki van a pályán vagy mi van?ilyen Line-k vannak a Team Editben.valaki ezt elmagyarázná?köszi
  • robi12
    Sziasztok. Nem tudjétok,hogy mi a probléma akkor,ha Game Pad-dal az NHL menujében felfele pörög a curzor,vagy mi a vacak,tudjátuk az a narancssárga sáv.
  • barca15
    helo,van egy saitek rumble game pad-om. hol lehet beálltani hogy rezegjen ütközéskor,meg amikor kell?
  • Attlen
    Hello!
    Azt kérdezném, hogy neked van jó kis gameplay patched az nhl 07-hez pl.: ez: B's Real Gameplay v3 mert én se honnan se tudom leszedni illetve elküldennéd vagy adnál vmi linket nagyon kéne meg egy jó letöltöoldal reklámtáblak stb.: jó lenne, kösszi...
  • iXDé
    chop én is kibróbáltam amit te nem tudom nekem túl alssú a játék úgy.. meg nincs akkroa kihívás san hose val voltam a nashville ellen asszem 1. harmadba cheechoo bepakolt 2-t meg torton 1 et a 2. harmadba neuminnen bepakolta a 4. et azután bertuzzi duplázott így votl 4-2 végül cheecoo meglőtte a 3. gólját is de utána még nabokov kapott 1 et így lett 5-3 de nem tudtam üres kapura emberhátrányból gólt lőni..:(:DD
  • exony
    Windows Xp-m van és elötte vista volt a vistán elindult a játék xp-n meg valami hibát ir ki tud valaki seggiteni??? hogy mi lehet a hiba?????????????????????
  • Mr Manson
    Üdv!
    Miért lehet az hogy nem tudok felbontást állítani meg grafikát?
  • chop
    Tul nagy a csapat fizetese, 44 millio dolcsi lehet maximum. Release-eld par jatekosodat a Contracts resznel.

Egyebkent nekem bejon a jatek. Igaz, alaposan le kellett butitani a gameplay-t, hogy nagyjabol realisztikus legyen, de meg igy is gyors. (Skating, game speed, stb. mind a legkisebben van. Shot accuracy, power, stb is. Igy van benne kihivas. Es lehet benne golt loni meg igy is. Vannak 5:4-es meccsek, meg 2:0-sak is. Pl. most az uccson a Sabresszel jatszottam, 5 perc alatt bevagtam 3 golt (Spezza, Umberger, Rucchin), aztan feltamadtak, Connolly duplazott, Drury is bevert egyet, majd emberelonybol kaptam megegyet...itt mar kicsit ideges voltam, kb. 10 perc volt vissza. De Hossa egyenlitett. Megint kaptam egyet. Megint Connolly. 48 sec volt hatra, mikor Jackman megint egyenlitett. A hirtelen halalban meg Hossa goljaval nyertem. Szoval voltak izgalmak.)

Elso evemben nem sikerult bejutni a playoffba az Atlantaval, pedig eleg jo plajaim vannak: Hossa, Kovalcsuk, Spezza, Barett Jackman, stb.

Most, a 2. evben mar erosebb vagyok, elhoztam Rolosont az Edmontontol, meg Umbergert free agentrol.
  • cselt
    Hiába húzom ki a konektorból a pedált ugyanúgy érzékeli. Meg ez nem a legpraktikusabb megoldás sztem hogy állandóan kihuzigálom ha játszani akarok :(
  • Me0w
    Rostert frissitettel.
  • Jinx4169
    hella ! Nem enged gyakorlatilag semmit sem csináklnom a dynasty módban mert mindenre azt írja h your team is currently not salary cap complain...ez mi a f*sz?köszke
  • CS@
    Próbáld meg kihúzni a kormányt.
  • cselt
    Hellósztok!

Lenne egy kis problémám a játékkal. Van egy momo kormányom és most már egy saitek gamepadom is. Viszont mikor belépek a menübe ott őrültmódon elkezd lefele menni az a mutató. Így elég nehéz akármit is beállítani. VAn erre valamilyen megoldás? Ill úgy működik valamilyen szinten hogy félig benyomom a gázt akkor megáll, de nem mindig.
  • Maffya
    Valaki válaszolna a kérdésemre? "162"
    Nagyon megköszönném !
  • Me0w
    Mondjuk en reggel ota ujra a 06-al jatszom, az hogy nincs skillstick annyira elbassza a jatekot...
  • Me0w
    Azert automatikus mivel nem tudsz belenyulni, nem?
  • lboyongo
    király lett így a játék, ha gamepaddal játszok hogyan lehet "aktiválni" a bunyót?
    Illetve ha automatára van rakva a sorcsere akkor én nem tudok beleszólni hogy mikor legyen csere?
    A billkiosztásnál láttam hogy lehet stratégiát is váltani meccs közben, ezek csak akkor mennek ha billel játszom? hiába nyomkodtam az ott megadott gombokat semmi változás....

• lboyongo
    megoldottam:)

enged letölteni a doubleminor-ról, reg nélkül
    A JB's fileból hiányzott két exe, azért nem akarta a jót
  • lboyongo
    nálatok ez működik?

megcsinálom ami a readmebe van, és mikor futtattom a Bh*.bat-ot hibaüziket ír:
    a megadott nevet (genbhnhl) a rendszer nem ismeri fel.....
  • Maffya
    Üdv! Most szeretnék elöször játszani ezzel a játékkal.Elárulná valaki billentyüzettel hogy,melyik gombokkal kell irányitani? Nem tdok angolul,igy nem megy ,hogy melyik gomb mire való.

Köszi
  • lboyongo
    thx