NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ja a jobb joy irányba passzolás lett…izé most kicsit nem vagyok képben mi is volt az a SkillStick?

lobig
nekem passzol a jobb stick-kel... 😞

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
sziasztok!

hova lett a jobb analógos skill stick???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Sziasztok!

Van egy gondom, a játékot nem tudom elindítani, mert indittas utan megállíthatatlanul fut a menü. Nem tud vki vmit ellene?
Köszi

CS@
Ha be van kapcsolva, akkor tudok játszani vele.
Nvidia esetén:
Asztalon jobb klikk/Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Geforce5600fül
Ezen belül a teljesítmény és minõséget választani és a Függõleges Szinkronizálás(Vsync) et vagy bekapcsolni vagy alkalmazás vezérelté tenni.
Ha tényleg létezik 5600as ATI és az általad említett videokártya az, akkor annál sajna nem tudom, hogy kell.

Köszönöm, h írtál! Meglehet, h fx! Nem nagyon vagyok otthon a témában! Bocsi...
Te se tudsz vele nyomulni? Hol lehet azt bekapcsolni?
CS@
Nálam, akkor nincs menü, ha a függõleges szinkront kikapcsolom, ha esetleg nálad is ki van kapcsolva, akkor próbáld meg bekapcsolni(van olyan, hogy ATI 5600? nem inkább egy FX az?).

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, h haveromnál felltettü a 2007-et el is indul, csak nincs menü a játékban. Nálam tökéletesen megy, de nála hiányoznak a menüpontok! Ati 5600
128 mb videókártyája van! Lécci segítsetek... Köszönöm<#heureka>
Hali!
Hogyan lehet a korong árnyékát eltüntetni?
CS@
Minek? Ugyanannyiból áll neked megkeresni, mint bárki másnak: GCW

Crakat tudtok hozza ?
leci linkeljetek ma be koszi

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

De például a googlét nem tudod használni amugy van egy olyan fájlhogy: .nfo azt társitod jegyzöttömbe és benne van amugy: MKRZ-T3QK-1911-SEYP-WU9R
BEJJ-EUEA-QP5L-U191-1EP8
E2CL-G4FX-CBWN-S8M1-911K

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hello nem tudnatok nekem leirni a serial numbert?
mert lehuztam a jatekot es nincs benne es nem talalok hozza sehol koszi

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

Attila8805
És a numpad 2 vel lehet kiharcolni verekedést mint a 06-ban a tab-bal?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy az NHL 06-hoz készítettek egy gameplay patchet ami után marha nehéz lett difficultban a játék, valósághõbb.
Ez a patch véletlenül nem jó a 07-hez, mert szerintem elég könnyû a legnehezebb fokozaton a game.
Ha nem jó a patch akkor valaki nem tudja megmondani hogy állítsam be a gameplayt hogy nehezebb legyen a game?

A Gameplay patch neve: real gameplay 3-as
Még egy utcsó kérdés😄 Valaki tud megoldást erre a korong árnyék levételre már 2005-ös nhl óta idegesitt?😊))

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Kösz a segitséget rájöttem mert a gép jól állitotta be szval a seasonon 5 min shootut volt akkor gondolom a rájátszást is jól állitotta be contiounos Ot(5-5) 😊))

Az alapszakaszban megszûnik a döntetlen. Ha a rendes játékidõ utáni ötperces hirtelen halálban nem esik gól, akkor a csapatok 3-3 büntetõt lõnek. Ha itt sincs gyõztes, akkor felváltva következnek a rávezetések. < by origo szval bocsi de ez csak auz alapszakas DE rájátszásba mi lesz?😊))

CS@
Huh most nem akarok hülyeséget mondani, mert én sem vagyok 100%ig biztos a dologban, de ha tévedek, akkor majd legfeljebb kijavít valaki.
Szóval én úgy tudom, hogy az alapszakaszban egy hosszabbítás van, ahol ha nem születik döntés, akkor annyi és döntetlen a dolog(1-1pont mindkét csapatnak). A rájátszásban pedig már nem lehet döntetlen, addig kell nyomni, amíg gyõztes nincs, azt nem tudom, hogy manapság ezek hosszabbítások vagy 5/5ös kapuralövések is, de a franc tudja hány évvel ezelõtti ANA-DET meccs alapján akkoriban ezek mind hosszabbítások voltak.

Szevasztok amugy igazi nhl-be ha dönttetlen az állás a 3harmad után akkor, hogy van jön egy hosszabitás ami 20 perces ha nicns döntés penalty? Mert a játékba igy van a Continuous Ot< ez a igazi beállitás vagy nem??

numpad2

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Attila8805
Hogy lehet bunyót elõidézni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

CS@
Inkább megfordítom a kérdést, szerintem a valaha létezett legvackabb NHL a 2006 nem marad el tõle a 2004.
Szerintem nem lett olyan rossz a 2007, mint ahogy itt sokan állították, de ez lehet annak is az érdeme, hogy az elõd valami elképesztõen pocsék volt. Azok meg akik azt írták, hogy tök ugyanolyan lett leszámítva az irányítást azok baromságot írtak. Sokkal jobbak lettek az ütközések és az ellopott passzok(emiatt utáltam nagyon a 2006ot, mert ott gyakorlatilag bármennyi emberen át tudtam passzolni a korongot), cselezésnél sokkal jobban érezhetõ mikor melyik kézre teszi a korongotSTB. Igaz, hogy az irányítás kétirányú lett, mert míg a JoyPaddal játszók kimondottan jól jártak addig a Billesek szívnak, talán ez az egyetlen ami miatt neked nem ajánlanám, de még ez sem egy 100%osan kizáró tényezõ, úgyhogy azt javaslom próbáld ki és dönts te magad.

revizor
Szerintetek melyik szezon, amin a legélvezetesebb a játék, nekem csak a 2003 van meg, nem tom érdemes-e felrakni mást, ja és billentyût tudok csak elviselni.Köszi.

Jó, configure Keyboard akkor, na😛<#hehe> és thanks a helpet!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

CS@
Gondolom állatira meglepõ <#hehe> de billentyûzetnél nem a ConfigureController –t, hanem a felette található ConfigerKeyboard –ot kell választani.
De itt sem tudod átállítani a Fight aktiválását, ehhez mindenkép a #72 -ben említett Keyboard Redefiner –re lesz szükséged.

De billel is lehet változtatni a fdolgokat én úgy tudom:S. Majd megnézem.

ehh hehe az gamepadhoz van 😊

Nemtom:S. Dehogynem, most jut eszembe: configure controller<#hehe>

nem lehet elallitani? mert a numpadom szar

Numpad2

Szevasztok! Hogyan lehet elõhozni a bunyót billentyûzeten? Nem sikerült...

Kijött egy ilyen is: NHL.07.AlcoholCloneDVD.READ.NFO-OPIUM
Akit érdekel itt megnézheti...
gamepadon mivel lehet aktiválni a fight-t?:S

Nem kell

eredetikel hozzá??(online)

hy! éngem érdekelne

ChevyG work
ma feltúrom a gépre! kiváncsi vok!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Érdekel valakit online liga gyerköcök ?

www.nhl-online.atw.hu

CS@
Szorry én is(na jó csak én😊 tökfilkó vagyok, mert eddig eszembe se jutott megnézni a billentyûzet kiosztást, mivel a JoyPadok miatt nem érdekelt. De most megnéztem és már értem mi a problémád/problémátok… míg a JoyPad –al játszók kaptak az eddigieknél egy sokkal jobb beállítást, addig a billentyûzettel játszókkal kõkeményen kicsesztek.
Hogy érthetõ legyen mindez JoyPad esetén két egymástól teljesen független beállítás van: Offense és Defense.
Szóval még egyszer bocsy, de meg se fordult a fejembe, hogy a billentyûzettel ez nem így van.

thedriver
Akkor valamit én nézek be, mert én nem tudtam rájönni, hogy hogy lehet megoldani ezt, és ahogy nézem, más sem. Leírnád nekünk?

thedriver
Valóban: a 2006-ban a passzolás és az ember váltás egy gombon van, a 2007-ben viszont nem, és nem is lehet beállítani semmilyem általam ismert módon. Lehet, hogy félreérthetõ volt a kérdés, tehát én olyan megoldást keresek, amivel az NHL 07-ben az NHL 06 billentyûkiosztását lehet használni.

CS@
Miféle újítás? Õ a 2006ról beszél, ahol, mint már írtam mind2 alapból erre van beállítva. A 2007ben pedig ezzel kapcsolatban annyi változott, hogy egymástól függetlenül mind2 –t oda állítod, ahová akarod(tehát akár ugyanarra a gombra is), míg ez a 2006ban mindenképp egy ugyanazon gombon lesz, úgyhogy nem értem ezen mi zavar.

CS@
Már megint elvesztettem a fonalat, de a passzolás és az emberváltás az alapból is egy gombon van, sõt át sem lehet õket rakni két külön gombra. Vagy te az IceSupportokra gondoltál emberváltás alatt?

blory
Latom nem csak engem zavar ez az ujitas <#violent>. Ha sikerul valami megoldast talalj akkor ted be ide.

Nemrég letöltöttem és jóra sikerdett a 2007, nekem tetszik<#eljen>

thedriver
Köszi a segítséget, ezt már néztem én is korábban, de az én problémámat nem oldotta meg: én pl azt szeretném, hogy a passzolás és az ember váltás egy gombon legyen, de azt ezzel sem lehe beállítani. Vagy én nézek el valamit?

Hakan
Részemröl is THX <#wink>

CS@
Rules Options/Configure Controls
Ha azzal nem vagy elégedett, akkor irány az #50es hozzászólásban lévõ orosz oldal.
Fent kiválasztod a NHL06 –ot és leszeded a NHL06 Keyboard Redefiner v1.1 –et.

thedriver
Nem tudtok valami olyan patch-et, amivel a NHL 06-os billentyûzetkiosztást be lehet állítani?