NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Próbáld meg kihúzni a kormányt.

cselt
Hellósztok!

Lenne egy kis problémám a játékkal. Van egy momo kormányom és most már egy saitek gamepadom is. Viszont mikor belépek a menübe ott õrültmódon elkezd lefele menni az a mutató. Így elég nehéz akármit is beállítani. VAn erre valamilyen megoldás? Ill úgy mûködik valamilyen szinten hogy félig benyomom a gázt akkor megáll, de nem mindig.
Maffya
Valaki válaszolna a kérdésemre? "162"
Nagyon megköszönném !

Me0w
Mondjuk en reggel ota ujra a 06-al jatszom, az hogy nincs skillstick annyira elbassza a jatekot...

Together we'll fly someday...

Me0w
Azert automatikus mivel nem tudsz belenyulni, nem?

király lett így a játék, ha gamepaddal játszok hogyan lehet "aktiválni" a bunyót?
Illetve ha automatára van rakva a sorcsere akkor én nem tudok beleszólni hogy mikor legyen csere?
A billkiosztásnál láttam hogy lehet stratégiát is váltani meccs közben, ezek csak akkor mennek ha billel játszom? hiába nyomkodtam az ott megadott gombokat semmi változás....

megoldottam😊

enged letölteni a doubleminor-ról, reg nélkül
A JB's fileból hiányzott két exe, azért nem akarta a jót

nálatok ez mûködik?

megcsinálom ami a readmebe van, és mikor futtattom a Bh*.bat-ot hibaüziket ír:
a megadott nevet (genbhnhl) a rendszer nem ismeri fel.....

Maffya
Üdv! Most szeretnék elöször játszani ezzel a játékkal.Elárulná valaki billentyüzettel hogy,melyik gombokkal kell irányitani? Nem tdok angolul,igy nem megy ,hogy melyik gomb mire való.

Köszi

thx

Me0w

gyorsan megpróbáltam máshogy is regisztrálni kattintottam a downloadra és ott végre már van register gomb😊))

de ami szomorú ha rákatt ezt írja:

Sorry, registration has been disabled by the administrator.

Ja a sportgamer.com-on regisztráltam, de az ottani user-passt nem fogadja itt el😞(

szia,

megtennéd nekem hogy leszeded ezt a filet--->JB's Real Gameplay v3 (fixed final version 2)

és elküldenéd a lboyongokukacfreeamail.hu-ra, ugyanis nem tudok regisztrálni az oldalra amit megadtál. Az itteni linknél sehogy sem találom a register gombot, ha pedig visszalépek a fõoldalra akkor azt írja hogy épp csinálják😞

köszi

Ramore
Szerintem az AI patchekkel sokkal jobb lett a játék.
Én billentyûzeten nyomom közel 10 éve, de ez a sorozat legnehezebb fokozaton épp kezd jó lenni.

Ramore
Le merném fogadni, hogy nem gamepaddal játszol. Egyébkén jó ütemben kell megütni a pakkot, más nem igen tudnék tanácsolni.
császtok nekem má elegem van ebbõl a játékbõl 55-ször lõttem kapura és ebbõl 2 ment be valaki megmondaá hogy hogy lehet má gólt lõni mer az az érzésem mintha nem engedné a gém hogy lõjjek gólt
elõre is köszi
Me0w
http://www.doubleminor.net/forums/downloads.php

Elotte regisztralni kell.

meg tudnád mondani honnan lehet ezeket letölteni?

Ramore
Most szedtem le egy kapus patch-et, amely az összes kapus cuccát frissítette.

Persze, ezt írtam, hogy csak új bajnokságnál érdemes használni az AI patch-eket, de mindenképpen érdemes, mert javul tõlük a játékélmény.
Me0w
Dinasty 2. eveben jarok, nem akartam ujat kezdeni, mivel az ai patchek csak uj jateknal mukodnek. Az arena es egyeb kiegeszitok megvannak, majd este kiprobalom a Pete fele Ai-t egy uj szezonban es ha jo akkor inkabb hagyom a regit mert csak halalra idegesit 😊

Ramore
Azt tudod, hogy úgy, mint a Fifához, ehhez készítenek a külföldi fan-ek módosított gameplay (AI) patch-et, nem is egyet, amelyekkel újra élvezetes, és realisztikusabb lesz a játék. Feltétlenül próbálj ki egyet, hidd el megéri. De fontos, hogy csak új bajnokság kezdéséhez ajánlott felrakni a patch-et. Hogy csak néhányat kiemeljek:

Känksy's Realistic Gameplay v1.2
Pete's AI *Final*
dave's AI v2.1
JB's Real Gameplay v3 Ultimate Editon
Pete's Aidata *Nov 7th*
Me0w
Most jatszottam pl. a Dallas ellen, a gep az elso harmad elso 4(!) perceben utott 6 golt. Most erre mit mondjak... a vedoim allnak egyhelyben, nem mennek korongra, ha belovom a korongot akkor a vedoi 2x gyorsabbak az en tamadoimnal, es persze forditva is igaz, a tamadoja a kekvonalrol lovi be a korongot, es a vedomet megkerulve eleri azt... szoval a faszomat az EAba, ha csak igy megy nekik. Ez a resz egy katasztrofa egyebkent is, Skill Stick is csak x360-on van, pedig a 06-ban az is benne volt, a gep csal, a kapusok tehetetlen idiotak, stb. Ezek is inkabb babzsakot gyartananak.

Ramore
Igazad van, finoman fogalmazva sem túl nehéz a legnehezebb szint.
Me0w
A seggedbol huzd ki.

CS@
Nem találkoztam még vele, de nem is kerestem.

van vagy nincs? értem de azé jobb magyarul
CS@
Magyarítást ehhez? Minek? Nem érted meg a menü szövegeit?
Vagy mégis mi a francot lehet egy NHLen magyarosítani?

a magyaritásrt hol tudom elérni?
Me0w
Jatszom de minek... a jatek csak masik ember ellen elvezetes sajnos. A gep az elso harom nehezsegi fokon idiota, a legnehezebben szinten de akkor mar csal is, igy szinte felesleges jatszani.

Ramore
Játszik még rajtam kívül valaki a játékkal? Eszméletlen jó lett, kicseréltem az összes pályán a gyári reklámtáblákat valós reklámtáblákra, jégen a szponzorgrafikákat, kapusok valós felszereléseit, stadionok valódi gólhangjait, sportsnet gólkijelzõt stb...
Me0w
Van. Rules/Game settings.

Ramore
Bajnokság közben van lehetõség nehézséget állítani?
Shortstop
nemcsak X-en van!

Nekem is voltak ilyen gondjaim a gamepaddal, és egy VGA driver csere oldotta meg, amit ha visszaolvasol más is leírt már
Megcsinaltam, akkor is csinalta azutan kicsereltem a gamepadot, az ujat is kalibraltam, es akkor is futott

CS@
És miért pont itt?

BOCSI CSAK KÉP BEILLESZTÉST GYAKORLOM:

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

CS@
Húzd ki a joyt vagy kalibráld be.

Sziasztok!

Van egy gondom, a játékot nem tudom elindítani, mert inditas utan megállíthatatlanul fut a menü. Nem tud vki vmit ellene?
Köszi

lobig
igen, az egyik trükk az egy pörgés volt. de mind1. a lényeg, hogy ebben a 07-ben nincs ilyen és ez nagyon szomorú.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

CS@
Ez furi, mert nekem nem egyszer sikerült a kapus közvetlen közelébe, de még elõtte is megpördülni.

lobig
ezeket a trükköket csak a kapu elõtt csinálta, a kaputól távolabb meg azokat amiket te mondsz... szerintem...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

CS@
Az említett korongelhagyás és a pörgés a jobb joyon volt, arra határozottan emlékszem, de lehet, hogy a másik 2(amelyikre nem emlékszem) valamelyike volt az amire te gondolsz.

lobig
mindenesetre most jól elvette a kedvem a játéktól... <#rinya>

lobig
nem-nem 2006-ban simán volt még, láb alatt átlövés, kapu mögül behúzás, csomó szép gólt lehetett vele lõni.

lobig
lehet, hogy csak xbox360-on van SkillStick. ekkora baromságot az EA-tõl. <#boxer><#violent><#confused><#conf>

CS@
De az már a 2006ban kikerült, mert abban a jobb joy volt a pörgés a korong elhagyás meg a másik 2re már nem emlékszem. Te nem a 2005ben használt manual dekere gondolsz, ahol a jobb joy mozgatására csinálta a cseleket?

lobig
az easports nhl07 honlapján videó is van róla és ott is van skillstick... nem értem, hogy miért lett passzolás

lobig
góllövésnél trükköket csinált...