520
NHL 2007
  • KeKKSZike
    Thx!
    Olyan kérdésem lenne még, hogy... Elkezdtem egy nhl dynastit. De nagyon-nagyon hosszú nekem így egy szezon. Nem lehetne vhogy azt lerövidíteni? hogy alapszakaszba fele annyi meccs legyen? thx
  • jbal
    nekem alapbeállításon.open ice control
  • KeKKSZike
    És az R az melyik gomb?
  • 0Georg0
    Na tehát...

Bszállok a bajnokságba, 28-tól 1.2 Mbites netem lesz az MSN címem [email protected] a csapat vagy San Jose, vagy Toronto, azért nem döntöttem még el, mert szerintem haver is be akar szállni a játékba, és ha beszáll ő lesz a Sharksszal
  • Lance231
    Adj el egy drága játékost.
  • jbal
    melyik a legújabb roster?
    és a korongot nem lehet elhagyni valahogy?
    ja meg mér ad néha kiállítást a kapusomnak ha kimegy és lepasszolja a játékosomnak?azt írja hogy a játék késleltetéséért.de nem is húztam az időt.egyből passzoltam
  • forgoszek66
    Már értem, hogy mért írta ki, mert túl léptem a 44 milliós limitvásárlást!
    Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megnövelni ezt a limitet?
  • Me0w
    Rostert updateletel. kar volt.
  • forgoszek66
    Hello mindneki Dinasty mode-ban játszom a harmadik évadnál járok! És nem tom, hogy mit csináljak, mert ha játszani akarok ezt írja ki:
    Your team is currently not salary cap compliant!

Mit kel csinálnom, hogy továbbjussak?
  • jbal
    és hol?
  • dotkom
    ja
  • jbal
    a gép ellen lehet simán büntetőpárbajt játszani?
  • jbal
    nekem a bill-t nem kell mindig

• temes69
    gamepaddal játszom. na de megnéztem a játékban a gamepad beállításokat és ott nem is lehet rákonfigozni azt az opciót hogy lejöjjön a kapus.
    vagy játszam inkább én is keyboarddal?
    még egy kérdés: minden játékindítás után újra be kell állítani a gamepadon a gombkiosztást? mert nekem igen....
  • jbal
    benyomtad a gombot ami lehozza a kapust.bill-en a TAB
  • batmanka
    Hali mindenkinek!

Látom sokan panaszkodnak, hogy szar a game... Szerintem ez nem igy van!
    Nagyon egyszerü a dolog. Nem gép ellen kell játszani!!
    Aki szeretne komolyabb ellenfelekkel játszani látogasson el a:
    www.hohl.hu -ra
    itt több éve fut a mindig aktuális nhl-el bajnokság.
    Gépnek akárki üt 10 gól fölött.
    Nem azt mondom, hogy a játéknak nincsenek hibái, mert vannak :)
    De ember ellen szerintem nagyon jó szorakozást nyújt!
    Szóval akinek van kedve online játszani nézzen el a fenti linkre!
  • temes69
    sziasztok!

az miért van hogy a kapusom folyamatosan lemegy és mezőnyjátékos jön fel helyette? valami szarság be van kapcsolva, vagy csak szimplán hülye vagyok és én cserélgetem folyton le csak nem tudom hogy hogy!
    pls help, mert így nem bírok vele játszani!
  • dotkom
    sztem nem lehet beallitani. legalabbis nekem nem sikerult.
  • ForzaInter
    Hú az hogy lehet megcsinálni hogy mint a 06-ban hogy a játékosváltás és a passzolás egy bill legyen? Mint a 06-ban hogy az S passzol és váltogatja a játékost.

Ja és jelentkezzetek NHL 07 bajnokságra! Itt a linK:

nhl 07 bajnokság
  • dotkom
    :D:D
  • HUmanHunter
    oh lol nem töröltem le semmit a vinyóról szal megtaláltam a fileokat ahol mondtad, és átraktam az új helyre:P
  • trogerzsiger
    Hello!

A játék zenéit hol találom?
  • Hakan
    Na ne má!!
  • Tass
    Ketten gamepaddel nyomjuk, az egyik meg billentyűzettel, és elhihetitek, hogy semmi hátránya sincs... simán meg tud úgy is verni...
    ugyhogy csak ne blamáljátok a billentyűt, mert azzal is lehet nyomni, nekem ugyanúgy megy mind a kettővel
  • Tass
    A szobatársaimmal (3an vagyunk) már odáig alacsonyodtunk, h az NHLbe DEL csapatokkal indultunk... ugy is megvolt a 20-4 átlag gólarány, mostmár legyengítettük a csapatainkat 70esre (kapusaink 64-esek) és még így sem jelent a gép kihívást, az egyik szobatársam így állította be a szobarekordot 26-5el, és a nullás rekordot 14-0ra.
    Pedig mindent felhúztunk a maxra, és tényleg a legnehezebb szinten van...
    most a playoff előtt állunk, én még csak velük szembe vesztettem pontokat, a géptől még nem kaptam ki...
    Megpróbálom ez ujításokat, hátha az jelent valamit... de már aligha reménykedem...
    ha valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne totál bedurvítani a játékot csak szóljon, léééécciii
    Máskülönben a játék tényleg nagyon gyenge... vannak benne hibák, és a kapusok bizonyos helyzetből abszolúúút mindent bekapnak... egy harmad alatt szétlövöm bármelyik kapust... a leggagyibb csapattal is... a legjobb csapatot is...
  • Tass
    unom már nagyon nagyon nagyon ezt a játékot... nagyon gagyi és nagyon gyenge...
  • Mr Manson
    megnéztem nekem 640x480-at ir , és a nyilakkal nem változik
  • Mr Manson
    Nem lehet állitani! Komolyan!
  • Me0w
    Mi? Milyen 640x480? :D Az alap a 800x600 de erdemes 1280-ban jatszani...
  • Mr Manson
    nem engedi a 640x480at :(
  • dotkom
    win reinstall utan ne csodalkozz :D
    egyebkent legkozelebb mentsd le a
    C:\Documents and Settings\"neved"\Dokumentumok\NHL07
    mappat. igy nem kell majd allitgatni..
  • HUmanHunter
    win reinstall után eltűnt a mentésem meg az egész "kitűnően":P beállított irányítás :( játszottam a meccset azt csodálkoztam hogy hiába nyomom a gombokat nem csinálnak semmit a játékosok:S
  • Me0w
    Options/Graphics? :)
  • Mr Manson
    Hol lehet állítani a felbontást?
  • Dexantreal
    Oké, thanks! Majd lehet, hogy leszedem.
  • jbal
    hát ugye a 2-essel aktiválod és a nálam a Q-val(ami nálam az emberváltás és a pörgés a koronggal)lehet gyomorra ütni és az R-el fejre
  • Dexantreal
    Na és hogyan lehet billen?
  • jbal
    na már rájöttem.
    egy jó borítót nem tudtok a játékról ami nyomtatható is?
  • jbal
    hogy lehet a verekedésnél ütni?mert kurva idegesítő hogy szarráverik a játékosomat de azért az 5 percet megkapja
  • Dexantreal
    Gamepadon hol lehet? :S