520
NHL 2007
-
#160 JB's_Real_Gameplay_v3_(fixed_final_version_2) -
lboyongo #159 gyorsan megpróbáltam máshogy is regisztrálni kattintottam a downloadra és ott végre már van register gomb:)))
de ami szomorú ha rákatt ezt írja:
Sorry, registration has been disabled by the administrator.
Ja a sportgamer.com-on regisztráltam, de az ottani user-passt nem fogadja itt el:((
-
lboyongo #158 szia,
megtennéd nekem hogy leszeded ezt a filet--->JB's Real Gameplay v3 (fixed final version 2)
és elküldenéd a lboyongokukacfreeamail.hu-ra, ugyanis nem tudok regisztrálni az oldalra amit megadtál. Az itteni linknél sehogy sem találom a register gombot, ha pedig visszalépek a főoldalra akkor azt írja hogy épp csinálják:(
köszi
-
#157 Szerintem az AI patchekkel sokkal jobb lett a játék. -
M.A.D. #156 Én billentyűzeten nyomom közel 10 éve, de ez a sorozat legnehezebb fokozaton épp kezd jó lenni. -
#155 Le merném fogadni, hogy nem gamepaddal játszol. Egyébkén jó ütemben kell megütni a pakkot, más nem igen tudnék tanácsolni. -
liverpool123 #154 császtok nekem má elegem van ebből a játékből 55-ször lőttem kapura és ebből 2 ment be valaki megmondaá hogy hogy lehet má gólt lőni mer az az érzésem mintha nem engedné a gém hogy lőjjek gólt
előre is köszi -
#153 http://www.doubleminor.net/forums/downloads.php
Elotte regisztralni kell. -
kisbel32 #152 meg tudnád mondani honnan lehet ezeket letölteni? -
#151 Most szedtem le egy kapus patch-et, amely az összes kapus cuccát frissítette.
Persze, ezt írtam, hogy csak új bajnokságnál érdemes használni az AI patch-eket, de mindenképpen érdemes, mert javul tőlük a játékélmény. -
#150 Dinasty 2. eveben jarok, nem akartam ujat kezdeni, mivel az ai patchek csak uj jateknal mukodnek. Az arena es egyeb kiegeszitok megvannak, majd este kiprobalom a Pete fele Ai-t egy uj szezonban es ha jo akkor inkabb hagyom a regit mert csak halalra idegesit :) -
#149 Azt tudod, hogy úgy, mint a Fifához, ehhez készítenek a külföldi fan-ek módosított gameplay (AI) patch-et, nem is egyet, amelyekkel újra élvezetes, és realisztikusabb lesz a játék. Feltétlenül próbálj ki egyet, hidd el megéri. De fontos, hogy csak új bajnokság kezdéséhez ajánlott felrakni a patch-et. Hogy csak néhányat kiemeljek:
Känksy's Realistic Gameplay v1.2
Pete's AI *Final*
dave's AI v2.1
JB's Real Gameplay v3 Ultimate Editon
Pete's Aidata *Nov 7th* -
#148 Most jatszottam pl. a Dallas ellen, a gep az elso harmad elso 4(!) perceben utott 6 golt. Most erre mit mondjak... a vedoim allnak egyhelyben, nem mennek korongra, ha belovom a korongot akkor a vedoi 2x gyorsabbak az en tamadoimnal, es persze forditva is igaz, a tamadoja a kekvonalrol lovi be a korongot, es a vedomet megkerulve eleri azt... szoval a faszomat az EAba, ha csak igy megy nekik. Ez a resz egy katasztrofa egyebkent is, Skill Stick is csak x360-on van, pedig a 06-ban az is benne volt, a gep csal, a kapusok tehetetlen idiotak, stb. Ezek is inkabb babzsakot gyartananak. -
#147 Igazad van, finoman fogalmazva sem túl nehéz a legnehezebb szint. -
#146 A seggedbol huzd ki. -
#145 Nem találkoztam még vele, de nem is kerestem. -
liverpool123 #144 van vagy nincs? értem de azé jobb magyarul -
#143 Magyarítást ehhez? Minek? Nem érted meg a menü szövegeit?
Vagy mégis mi a francot lehet egy NHLen magyarosítani? -
liverpool123 #142 a magyaritásrt hol tudom elérni? -
#141 Jatszom de minek... a jatek csak masik ember ellen elvezetes sajnos. A gep az elso harom nehezsegi fokon idiota, a legnehezebben szinten de akkor mar csal is, igy szinte felesleges jatszani. -
#140 Játszik még rajtam kívül valaki a játékkal? Eszméletlen jó lett, kicseréltem az összes pályán a gyári reklámtáblákat valós reklámtáblákra, jégen a szponzorgrafikákat, kapusok valós felszereléseit, stadionok valódi gólhangjait, sportsnet gólkijelzőt stb... -
#139 Van. Rules/Game settings. -
#138 Bajnokság közben van lehetőség nehézséget állítani? -
#137 nemcsak X-en van! -
kotya #136 Nekem is voltak ilyen gondjaim a gamepaddal, és egy VGA driver csere oldotta meg, amit ha visszaolvasol más is leírt már -
rosz #135 Megcsinaltam, akkor is csinalta azutan kicsereltem a gamepadot, az ujat is kalibraltam, es akkor is futott -
#134 És miért pont itt? -
Attlen #133 BOCSI CSAK KÉP BEILLESZTÉST GYAKORLOM:
-
#132 Húzd ki a joyt vagy kalibráld be. -
rosz #131 Sziasztok!
Van egy gondom, a játékot nem tudom elindítani, mert inditas utan megállíthatatlanul fut a menü. Nem tud vki vmit ellene?
Köszi -
#130 igen, az egyik trükk az egy pörgés volt. de mind1. a lényeg, hogy ebben a 07-ben nincs ilyen és ez nagyon szomorú. -
#129 Ez furi, mert nekem nem egyszer sikerült a kapus közvetlen közelébe, de még előtte is megpördülni. -
#128 ezeket a trükköket csak a kapu előtt csinálta, a kaputól távolabb meg azokat amiket te mondsz... szerintem... -
#127 Az említett korongelhagyás és a pörgés a jobb joyon volt, arra határozottan emlékszem, de lehet, hogy a másik 2(amelyikre nem emlékszem) valamelyike volt az amire te gondolsz. -
#126 mindenesetre most jól elvette a kedvem a játéktól... -
#125 nem-nem 2006-ban simán volt még, láb alatt átlövés, kapu mögül behúzás, csomó szép gólt lehetett vele lőni. -
#124 lehet, hogy csak xbox360-on van SkillStick. ekkora baromságot az EA-től. -
#123 De az már a 2006ban kikerült, mert abban a jobb joy volt a pörgés a korong elhagyás meg a másik 2re már nem emlékszem. Te nem a 2005ben használt manual dekere gondolsz, ahol a jobb joy mozgatására csinálta a cseleket? -
#122 az easports nhl07 honlapján videó is van róla és ott is van skillstick... nem értem, hogy miért lett passzolás -
#121 góllövésnél trükköket csinált...